Keresés

Részletes keresés

TZS Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1318
Az a baj, hogy a vendégszektorokat általában elég rossz helyre teszik. Mármint a meccs követhetősége szempontjából.

Emlékezzetek vissza az MTK meccsre, amikor nappal szemben a kapu mögött álltunk, és a gumisörtől semmit sem láttunk.

Előzmény: ádi (1316)
Husky Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1317
Üdv !

Kicsit lassan irtam igy megelözetettek a válaszokkal.... :)))

Béka_d:
Teljes mértékben egyetértek az álatalad írottakkal ! Ahogy már írtam az összes egymás elleni meccsünket baráti társaságban néztem végig és ebben a közegben ( normális ) még a feszült ( Szlezi ) pillanatokban sem volt nyoma bármi kellemetlenségnek. Azonban van egy-két olyan egyén minden oldalon aki biz nagynak képzeli magát és be-beszól a hazai drukkerneknek. Ha jól emlékszem 2 éve volt egy Újpest-Vasas meccs ahol egy enyhén ittas vendégszurkoló ( kisgyermekkel ) folyamatosan ocsárolta a hazai játékosokat és a végén még ő csodálkozott, hogy repültek felé a szotyis zacskók.

zele_d
Igen valóban volt az a bizonyos meccs aminek a vége nem volt méltó a hagyományokhoz..... nem mentség de abban valamelyest a biró is ludas volt. Amit az mtk drukkerekről írtál telitalálat ! Sajnos előszeretettel ülnek be közénk a tribünre és nagy pofával be-beszólnak a rendörök mögül. A legszebb az volt amikor egyszer még az egyik drappijukat is kiakarták rakni a páholy mellé..........
Azért engedelmeddel a 8. fordulóban az ülőhelyről fogom végignézni a Vasas-Újpest meccset baráti társaságban ( na meg lila-fehérben )

Bye

ádi Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1316
Zele!
Azért nincs igazad, mert van akinek fontos, hogy kényelmesen, jó helyrol lássa a meccset, ne a kapu mögül.
Nagyobb biztonságot is jelenthet a nyakkendos szurkolóknak (nézoknek) az, hogy távol ülnek a saját hooljaiktól, így nem kerülnek egy kalap alá velük, nem keverednek balhéba.
Előzmény: zele_d (1314)
ádi Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1315
Erre az utóbbi idokben legjobb példa a Népstadionbeli Kupaelodönto volt, ahol gyoztesen hagytuk el a pályát, mégsem kellett igazán tartani (kerülni) a lilákat. Jó érzés volt látni, hogy vesztesen is barátságosan közeledtek felénk, további kupasikereket kivánva. Mert ugye, a gyoztesnek könnyebb nagyvonalúnak lennie...
Ennek ellenére, idegenben, követendo például állítanám a Coca Cola reklámbeli "vakmero hoolok" viselkedését.
Ha baj van cilindert kifordítani! :)

Hajrá Vasas!

Előzmény: zele_d (1311)
zele_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1314
Egyet kell, hogy értsek Békával, hiszen magam sem szeretek meccset nézni az ellenfél szurkolóival, még akkor sem, ha az illető a barátom. Sokszor előfordult, hogy közösen mentünk meccsre, előtte söröztünk, a meccset viszont a saját szektorunkban külön néztük meg, mindenki a saját szurkolótársaival. A meccs után viszont szívesen találkozunk megint, zrikáljuk egymást az esetleges vereségért.

Én soha nem mennék idegenben máshová, mint a vendégszektor, ennek oka pedig, hogy engem hihetetlenül irritál, hogy valaki az én pályámon az ülőn az ellenfelet bíztassa, sőt már az is zavar, ha a góljuknál örül. Úgy vélem, ha én el tudom viselni a vendégszektort más pályákon, akkor nálunk is el lehet tölteni egy mérkőzésnyi időt ott. Különösen vonatkozik ez az MTK-sokra, akik minden pályán igyekeznek az ülőre betelepedni.

Üdv.: Zele
Hajrá Vasas!

Előzmény: BéKa_d (1310)
mütyür Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1313
BéKa_d!
Nagyjából egyetértek. Megvilágítanád azt a részt, hogy ...ha a Fradi lenne a vendég... Ezt valahogy nem vettem le.
m.
Hajrá VASAS!
Előzmény: BéKa_d (1310)
Husky Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1312
Üdv +1szer !

Azon a bizonyos meccsen lehet, hogy történtek olyan dolgok amik nem igazán méltók az Újpest-Vasas barátsághoz de ha már itt tartunk akkor talán annyit, hogy nem kellene mondjuk a Megyeri úton "beszólni" egy-két Vasas drukkernek. Vasas drukker ismeröseimmel ( az a bizonyos egy meccset leszámítva ) mindig a bal tribünön ülünk. Az arányok általában 90-10 % az újpestiek javára de amióta az eszemet tudom semmi incidens nem történt. A legjelentősebb is csak egymás cukkolása volt. Mellesleg az itt ülő Vasas szurkolók nyugodtan viselhetik a nektek oly becses piros-kék színeket. Ugyanigy a Fáy utcában amikor én vagyok a vendég nyugodtan hordom a lila-fehér mezemet sállal együtt a fedett lelátónál.

Sajnálatos, hogy te egy ember magatartása alapján itéled meg az egész környezetet.

Továbbra is várom a többi Vasas szurkoló cáfolatát vagy megerősítését. Addig azonban továbbra is csak egy egyéni panaszkodásnak tekintem az irásodat.

Üdv mindenkinek

Előzmény: mütyür (1308)
zele_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1311
Husky!

Az idei mérkőzésen semmilyen problémával nem találkoztam, sőt a meccs után az UTE-pálya melletti kocsmában együtt söröztünk a lila szurkolókkal. Viszont emlékszem olyan meccsre, nem is régen amikor győztünk a Megyeri úton, és mintegy 1000 újpesti próbálta meg betámadni a Vasas-szurkolókat. Való igaz akkor sem lett semmilyen probléma (talán a rendőrség jó biztosítása vagy az újpestiek nem annyira erős próbálkozásai miatt), de maga a gesztus is eléggé kiábrándító volt, főleg azok után, hogy nagyon sok Vasas-szurkoló és UTE-fan járt addig egymás meccsére, buzdítani a szomszédvárat.

Üdv.: Zele

Előzmény: Husky (1304)
BéKa_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1310
Tehát a szurkolók idegenben és otthon:

Az igazat megvallva én sem szeretem, ha nálunk az ülőn vannak vendégek (lásd a tavalyi? Győr elleni 4-1-es zakó kapcsán kifejezetten nem bírtam, de szerintem a tavaszi D'ferr meccsen is rosszul viseltem volna, ha a környezetemben valaki nagyon örömködik) viszont ha ők elviselik, hogy idegen környezetben vannak, és ennek megfelelően viselkednek, akkor én is elviselem, hogy vannak a környezetemben idegenek - legalábbis amíg nem szólnak be.
Tehát nálam mondjuk a gólöröm elfogadható, de azért a saját csapatát ugyan ne éltesse már módzseresen fennhangon a közvetlen szomszédságomban...

Az egész ott kezd veszélyessé válni, amikor a vendégszurkoló hangot is ad annak, hogy ő egy másik meccset néz, mint a hazaiak.

És ebből kiindulva el tudom fogadni mütyür igazát is, mert pl. amikor Szlezák megsérült nem hiszem, hogy jó és megnyugtató volt VASAS drukkernek lenni a tribünön és emléxem én is arra, hogy a Megyeri úti 2-1-es győzelmünk kapcsán körbevittek minket a fél stadionon és hátul engedtek ki.
És ezek ellenére Huskynak is igazat adok, mert szerintem a Megyerin nincs mitől aggódnia a normális VASAS szurkolónak, de azért, hogy a Megyeri nem a Fáy utca ezt nem szabad elfelejteni...

Az egészben az a nehéz, hogy én azt még csak elviselem, ha egy másmilyen sálas ember ül mellettem, sőt még talán azt is, ha a bírót kritizálja, viszont amikor a saját játékosainkat vagy a csapatom, esetleg az én megnyilvánulásaimat veszi célba, akkor azért azt már tényleg nem viselem.

Szerintem az lenne a megoldás, ha olyan stadionok lennének, ahol az, hogy vki a vendégszektorba megy, nem feltétlenül azt jelenti, hogy vmelyik sarokból, a "vendég-táborból" kell a meccset néznie, de hát ez sem fog megvalósulni soha.

Egyébként meg sportszerűen kell szurkolni, és belegondolni, hogy ha a Fradi lenne a vendég, akkor hogyan viselkedne az ember, belegondolni abba, hogy ez végülis játék és szórakozás.

Én úgy járok a Fáyba és idegenbe is, hogy meccs előtt szívesen leülök bárkivel sörözni (sőt még talán a meccs után is), de meccset nem jó az ellenfél szurkolójával együtt nézni, még ha a legjobb haver is az illető, ezért én mindig igyexem VASAS szurkolókkal egy helyre ülni, állni, feküdni...:-)

HAJRÁ VASAS!

mütyür Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1309
Jackd!
Tökéletesen egyetértek. Vannak jobb és rosszabb helyek, de sehol nem érezheted magad teljes biztonságban. A Fay u. még viszonylag barátságos hely, de azért már nálunk is láttunk nem éppen szívderíto dolgokat.
Hajrás VASAS!
Előzmény: Jackd (1305)
mütyür Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1308
Kedves Husky!
Nem értem ingerültséged, illetve tulajdonképpen örülök neki, hogy ennyire felháborít. Annyiban korrigálok, hogy ez az említett rossz élmény nem a legutóbb (nem idén nyáron és nem is 99 végén (1:4)), hanem 98' novemberében volt, amikor toletek kiállítottak valakit az elso félidoben, de mégsem voltunk képesek nyerni...). Kivételesen a díszpáholyban(!) ültem, mert elotte 2 hétig kórházban voltam és a mütét után a tesómék kihoztak erre a meccsre, de nekik OTSH belépovel a páholy dukál. Szóval ott ültem nem messze Rudi bácsiéktól, két oldalról támogattak, alig volt erom, szokas szerint annyi helyzetet hagytunk ki, amivel bajnoksagot lehet nyerni és ezért néha-néha felszisszentem, sot fel is ugrottam párszor, amikor már bent láttam a labdát, majd egy nem hiszem el, b..g kiséretében újra leültem a helyemre. Ekkor fordult felém az elottem lévo sorban egy 120 kilós, kigyúrt, kopasz, melegitos, erosen agresszív figura (ismétlem a díszpáholyban!), hogy "mi a fa..ért, nem megyek át a köcsögökhöz a túloldalra". Mi hárman is jelentos méretuek, sportolók vagyunk, de nem nagyon szóltunk vissza. Csendben, hogy hallja megjegyeztem a többieknek, hogy mi az már ez is olyan, mint az Ülloi út, ami valószínüleg heves zakatolásra késztette csöppnyi agyát a hatalmas kopasz fejében és morogva bár, de utána békén hagyott. Nem nagy ügy, de korábbban ilyet nem tapasztaltam a Megyeri úton.
Egy évvel késobb 99-ben, ugyanilyen rohadt hidegben az elso 10 percben eldolni látszott minden (némi bírói segédlettel), de Szili gólja még visszaadta a reményt, akkor a haverommal és Hegyi I. újságíróval, aki szintén ott ült a bal tribünön tapsra ragadtattuk magunkat, ami után szépen kaptuk a megjegyzéseket, és kaptam a nyakamba a szotyit, öltönyben, sál nélkül...Hát nem tudom. Biztos nem nagy ügy, de korábban piros-kék sálban sem volt semmi gondom. Most meg csak arra tudok gondolni, hogy mi van, ha ezeken a meccseken nyertünk volna. Vajon megúszom ennyivel? Lehet, de szerintem erre sincs a világon semmi szükség. Különösen nem újpesti és angyalföldi között.
Baráti üdv!
m.
Hajrá VASAS!

Hajrá VASAS!

Előzmény: Husky (1304)
TZS Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1307
LŐRINC! VIOLA!

Ezt a vitát légyszi ne itt folytassátok.

Köszi.

Előzmény: Lorinc_d (1306)
Lorinc_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1306
Viola

Persze hogy nem estem le, szarnyaltam mint ahogy az egy zold sashoz illik. Csak a lila majmok potyognak le a sziklakrol ;-))))))))))))))

Előzmény: VIOLA_ (1293)
Jackd Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1305
Előre is elnézést kérek mindenkitől. Eddig a topicban nem foglalkoztam szurkolói problámákkal és ezután sem fogok, de most az egyszer leírom, amit gondolok.
Az idegenbeli VASAS meccseket szinte kivétel nélkül egy sarokban nézem, távol minden féle szurkolói csoportosulástól, szürkén. Véleményem szerint a mai szurkolói környezetben, sajnos a vendég együttes szurkolóinak sállal, zászlóval stb történő megjelenése nyilt színü provokációnak minősül. Mivel sehol sem egységesek a szurkolói csoportosulások, ezért badarság kijelenteni hogy mely csapat képviselői hol, és mire számíthatnak. A biztonságos vendégszurkolói jelenlétet sehol, senki sem garantálhatja, legyen M. o bármelyik pályája is. Ugyan ki vállalna felelősséget néhány tucat, vagy csak néhány "túlzott magabiztosságát fitogtató" fiatalér?? Elkülönülni könnyű, még mégkönnyebb elhatárolódni. Még a szurkolók hallgatólagos megállapodásának nyomait sem lehet felfedezni a stadionokban, tisztelet a kivételnek.

Üdv

Hajrá VASAS!

Husky Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1304
Kedves mütyür !

"
Más: A szomorú az, hogy legutóbb már Újpesten is vigyáznom kellett..."

Ugyan mi a franctól kellett félned ? Én szemény szerint 4 Vasas drukker ismerösömmel voltam kint a bal tribünön és nyomát sem láttam ( láttuk..... ugye Andás ? ) bármiféle általad félelelemkeltőnek tartható dolognak. A parkolóba menet éppen a Vasas tábor jött ki a Megyeri útra de ott sem volt nyoma semmi emlitett dolognak.

Tehát a kérdés az, hogy ugyan mi miat kellett neked vigyáznod a Megyeri úton ?

Ahogy visszaolvastam a topic tartalmát semmi nyomát nem tapasztaltam a te általad emlitett dolognak.

Kérem a többi Vasas drukkert, hogy cáfolja meg mütyür állítását vagy adjon közre bármilyen bizonyitékot ami alátámasztaná azt.

Baráti üdv minden Angyalföldinek ! Sok sikert a lettek ellen !

Előzmény: mütyür (1303)
mütyür Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1303
Viola!
Az az érdekes, hogy sokkal értelmesebbnek tunsz annál, mint, amilyen marhaságokat néha leírsz. Mivel már tegnap írtad, idézem:
"Különben arra lettem figyelmes, hogy a Vasas-góloknál, hogy úgy mondjam, a lelátó egy kis rétege nem úgy "viselkedett", ahogy az ilyen esetekben a hazai szurkolóktól szokás. Magyarán, Angyalföldet éltető bekiabálást is hallottam közvetlen közelemben. Nem látom sok értelmét annak, hogy beültetek közénk. Nem találtátok volna a vendégszektort? Adjuk meg már a módját, Uraim!"

Én ott voltam a meccsen es nem a táborunkban ültem. És akkor mi van? A Fay utcában sem az állón vagyok, hanem szemben, a fedett elott. Ott például rendszeresen vannak vendég szurkolók (többek között Pesten tanuló pécsiek, miskolciak, szegediek, zalaegerszegiek, gyoriek, stb.). Soha senki nem bántotta még oket!!!(leszámítva a tavalyi hazai MTK meccset, amikor rendesen égett is a pofám a történtek miatt...)
Én nem keresem a balhét, de majdnem mindenhol ott vagyok a csapatom meccsén. Ha pedig ott vagyok, akkor szeretem jó helyrol, viszonylag kultúráltabb körülmények között élvezni(?) a meccset. Ehhez jogom van,nem?! Így teszek Kispesten, Újpesten és az Ülloi úton is.
Szeintem is adjuk már meg a módját, Uraim! De nem egészen úgy, ahogy Te képzeled.

Hajrá VASAS!

Más: A szomorú az, hogy legutóbb már Újpesten is vigyáznom kellett...

Jackd Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1302
BéKa!

Komódi Laci szárkapocs-csont zúzódást szenvedett, amely a későbbiekben izületi gyulladással is párosult. Az injekció és más gyógyszerek hatására az MR vizsgálat kimutatta, hogy a keletkezett vérömleny felszívódott. Most csonthártya gyulladással kínlódik, de ezzel már lehet edzeni. Holnaptól teljes értékü munkát akar végezni, és szombaton már a padon szeretne ülni.
Polonkai nem szenvedett súlyos sérülést, a szalagok sértetlenek. Tegnap reggelre bedagadt a lába, de holnap már kocoghat és csütörtökön edzhet rendesen. Szombaton akár kezdhet is, ha Dr. M Gy is úgy akarja.
A Juniorcsapat 6-1-es győzelmet aratott, Tiber Krisztián 4 gólt szerzett a Pécs ellen.
A www.extra.hu/ vasasdh site a hét végétől új design-nal indul útjára.

Üdv

Hajrá VASAS!

TZS Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1301
Piros Kék Jó Reggelt!

A cikk jó, a képen nem tetszem magamnak:-)))
Lemaradt a Zele féle VDK-BK honlap helye is.

Egyébként akár ez is lehet az 1300.

Hajrá Vasas!

BéKa_d Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1300
1300:-)

A cikk jó (Némó - mindjárt felhívlak), csak vhogy bele kellett volna tenni, hogy hogyan lehet felvenni velünk a kapcsolatot az interneten kívül is, de végülis mind1; remélhetőleg egy hónapon belül rendben lesz a bejegyzésünk és akkor jöhet az újság, meg a 100000-es taglétszám.

Dan!
Ha Polo sérüléséről van valami hír, akkor jó lenne, ha megosztanád; egyébként gratula a Komódi behozatalához - az ő sérülése is érdekelne kicsit bővebben.

Aki volt Pécsett (és a meccset nézte...:-)) beszámolhatna, hogy Tóth N. és Pető hogyan játszott, ha már 1x ők ott vannak a keretben, míg pl. Juci továbbra sem tud még csak a közelébe sem férkőzni.

HAJRÁ VASAS!

Jackd Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1299
Szevasztok!

Olvastam az NS cikket! Elismerésem és gratulációm mindenkinek akinek része van a topicról szóló írás és a fénykép megjelenésében!

Üdv
Hajrá VASAS!

VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1298
Késő van: (...)semmint egyéb szabadtéri, ill. csarnokrendezvényekre.
Előzmény: VIOLA_ (1297)
VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1297
Üdv Patakveer!

Hogy mit csinálunk az elkobzott tárgyakkal? Látod, itt ennél a pontnál véget ér hatóköröm, ami bizonyítja is azt, hogy közvetlenül nem tartozom a huligánokhoz. Véleményem szerint áruba a cuccokat semmiképp nem bocsájtják, hisz huligán-körökben dicsőség ereklyét őrizni, ezekből lehetőleg minél többet begyűjteni, tovább őrizni - még ha ez sokak szemében dicstelen magatartás is.

Személy szerint onnantól ítélem el az egész bulit, hogy az ember utóbb egy szót sem említ magáról a meccsről, a pályán történtekről; eleve az összetűzést keresve indul a stadionba. Az ilyenek küzdőtérre valók, semmint foci-, kosár-, kézi-, vagy egyéb szabadtéri rendezvényre. A véleményem az, akik mindenáron bunyózni akarnak, azok álljanak fel egymásnak egy előre ledumált helyszínen, ne keverjenek bele ártatlanokat, olyanokat, akik még mindig a focihoz hasonlóért járnak ki a honi stadionokba.

Kanizsára három pontért utazunk, élet vagy halál!! Nektek is további sok sikert.

Előzmény: patakveer 2 (1296)
patakveer 2 Creative Commons License 2000.08.15 0 0 1296
Hello Viola!

Kizárólag azért, mert megkérdeztél, még egyszer visszatérek az általad felvetett témára.

Pontosan úgy, ahogy írtad, még nem volt részem benne, hogy valaki bármit is elvett volna tolem, mint ahogy nekem sem fordult meg a fejemben, hogy mondjuk egy szegedi vagy egy gyori sálat,zászlót magaménak tudhassak.

Apropo, mit csináltok az elkobzott tárgyakkal?
Egy egész kis arzenál lehet a birtokotokban, vagy piacra dobjátok?

Különben az ilyen idióta csoportosulások (Bulldogok, Frontok, Armee-k, Ultrak stb...) kokemény tagjai egy-egy meccs után hazatérnek és nagymami felmelegíti nekik a délrol maradt káposztás tésztát sok-sok borssal és cukorral.

Valószínüleg kanállal eszik.

A Vasasnak hétvégi gyozelmet, A Pécsnek sokkal jobb játékot és minimum egy pontot kívánva,

patakveer

Előzmény: VIOLA_ (1293)
geyza_d Creative Commons License 2000.08.14 0 0 1295
Conti!

Semmi gond, az a lényeg, hogy - mint nyilván láttad - sikerült a dolog. (Megint levertük az nb1.hu-t... is.)

Ádi: még egyszer köszi!

Nem reagált senki a két válogatottunkkal kapcsolatos megjegyzésemre.

Láttátok Dr. M-et a mai gólösszefoglalóban? Eléggé visszafogott, szimpatikus volt, igaz, a világon semmit nem mondott...

Kavics tényleg védett egy nagyon nagyot, de kövezzenek meg a pécsiek: szerintem a Teleki térről rúgott Márton-gólban bizony benne volt. Az nem volt egy védhetetlen lövés...

Hajrá Vasas!

VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.14 0 0 1294
Gyerekek, most látom, milyen hosszú lett. Sorry!

Májkell!

Az azért érdekelne, mindezek után is fenntartod-é véleményedet.

VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.14 0 0 1293
Patakveer utalását közben vettem.
/Patakveer, csak azt ne mondd, hogy még nem volt részed hasonlóban. Debrecenben nem jártál véletlenül? Úgy tudom, a cívisben, a meccs után komoly einstandolásnak voltatok részesei (hogy stílszerűek maradjunk :-)!/

Kedves Bálna!

Kár mindezt rajtam számon kérni, mivel a meccs alatt nem a táborban voltam, tehát az utalás innentől kezdve tárgytalan - mármint a "ti szátokból" kezdetű esszé. Egyébként ha köztük tartózkodásom esetén sem tartottam volna velük e rigmusra, mivel semmi bajom Veletek, sőt!
Az kétségtelen, hogy a lefújás után a többiekkel tartottam "vizitálni", de távol álljon tőlem, hogy "befenyítsek" egy akár 15 éves TISZTESSÉGES szurkolót, aki többszáz kilóméterekre elkíséri a csapatát, csak mert -teszem azt- piros-kék sál van a nyakában! /Feltéve persze ha nem előttünk halad el, provokációt szítva./ A nézeteddel itt, ennél a pontnál teljesen egyetértek, sajnos magam is tapasztaltam anno a "másik" oldalról a sál-dolgot.
Részetekről az sem volt hátrány, hogy a csalódottságból adódó kiabálásokra nem reagáltatok - viszont meg kell jegyezzem, bizonyára nem mi vagyunk az elsők, ahol hallotok ilyen rigmusokat, hacsak mindezzel azt nem próbálod mondani, hogy a mieink találmánya a/z egyébként nálunk alig hallható, 10-15 főtől hallatott/ senkizés - máshol akár ennél jóval erősebb hangerővel.
UTE és a vendégjátékuk: akármilyen hihetetlennek hangzik, Lila Isten mesélte nekem, hogy anno a 80-as években, az egyik szép emlékű Pécs-Újpest alkalmával /táblás ház, hangulat a tetőfokon/, ők maguk hátráltak a pécsi huligánok elől, "a panelházak között megbújva". Tény, akkor még nem alakult meg a Korps, mindössze példaként, érdekességként hoztam fel, hogy egykor bizony ilyen is volt, tehát a lekezelést kéretik félretenni /bocs, ha nem annak szántad, csak én éreztem így/. A maiaknak, ha megmaradt az életkedvük, aligha kezdenének ki a Korpssal, márcsak a két csoport közti irreális létszám okán is.

Lőrinc!

Te nem léptél előre sehová.
Mivel nem estél le a szikláról, megmaradtál zöld majomnak ;-)))))

csiszi!

"Violáékat csak a második félido közepe felé megfelelo kocsmai edzésük után fedezhettük fel.Némi hangfoszlány és tehetetlen erosködés mellett a saját csapatuk buzdítására már alig futotta nekik"

A kocsma, mint a szurkolóktól általában, nem idegen a helyi fiúktól. Tavasszal Vácott példának okáért különítményünk a meccs hajrájára esett be, holott a kezdőrúgásra már mindannyian a városban tartózkodtak... A "némi hangfoszlány" a mérsékelt létszámhoz mérve nem mondanám dicstelennek, az "erősködés"ről pedig annyit, hogy itt igazolódott be a pályán-történtekkel-kevésbé-viszont-a-vendégtáborral-annál-inkább elv, amit ELÍTÉLEK, de ez van. (Hol nincs?... sajnos napjainkban költői kérdés) A meccs elúszott, jobb szórakozást nem találtak a fiúk. /Viszont sokakkal ellentétben ők - és nem ,,mi" - a meccs után oda is álltak volna, ergo felvállalták volna előttetek a ,,mondandójukat".
Drapi: valóban érthetetlen, hogy a transzparenst nem feszítették ki a Stormosok, ezzel "sikeresen" megtévesztették a Nemzeti "korrekt" zöldsportot, akik szerint nem voltunk jelen a mérkőzésen.

ádi!

A huligán élet független a pályán történtektől. Keresve sem találhatnék erre megfelelőbb példát, minthogy általánosságban /ti. nem, v. nem csupán Mao-n/ nem idegen a meccsek előtti ledumált box. Meccs alatti provokáció esetén is egymásnak eshetnek a felek, eredménytől függetlenül - de ezt hadd ne részletezzem, asszem, csak untatnálak vele Benneteket.

Más:

Különben arra lettem figyelmes, hogy a Vasas-góloknál, hogy úgy mondjam, a lelátó egy kis rétege nem úgy "viselkedett", ahogy az ilyen esetekben a hazai szurkolóktól szokás. Magyarán, Angyalföldet éltető bekiabálást is hallottam közvetlen közelemben. Nem látom sok értelmét annak, hogy beültetek közénk. Nem találtátok volna a vendégszektort? Adjuk meg már a módját, Uraim!

Maradok Tisztelettel!

majkell Creative Commons License 2000.08.14 0 0 1292
Hello !

Végre itthon, igaz, hogy csak ma estére, aztán tova a Balcsira ! Legközelebb csak az MTK elleni meccsen leszek, de azt szokás szerint családi kötelékben:(( ( MTK-s apósommal)

Béka !

Köszi a beszámolót.Kiváncsi vagyok, a te felső testeg hanyadik legszebb Közép-Európában:))

TZS!

Milyen debreceni békejobbot említettél ?

Viola !

Egy kicsit csodálkozom, nem ilyennek ismertelek meg !

Na üdv.A feleségem ki akar rúgni.( A topicból)

májkell

Hajrá Vasas

conti Creative Commons License 2000.08.14 0 0 1291
Egyetértek Bálnával. Mint a csapatot szinte mindenhová elkísérő szurkoló nagyon sajnálatosnak tartom, hogy ilyen tendencia alakul ki. Már nem csak a hagyományosan egymással ellenséges viszonyt "ápoló" csoportok esnek egymásnak, hanem kialakult az "aki nincs velünk, az ellenünk van" szemlélet. Nem mondom, hogy nálunk nincs ilyen, de szerencsére többnyire kezelhető kisebbséget alkotnak. A tegnapi meccs előtt én is megkértem egyik társunkat, az ellenfél szurkolóival szemben is normális hangnemet üssön meg. Abszolut értelmetlennek tartom a balhét. A hétvégi Forma 1-en is jól látható volt a hatalmas tömegben teljesen elvegyülve voltak a rivális szurkolók, de azt hiszem egyikünk sem hallott atrocitásokról. Pedig gondolom a németek nem örültek, hogy ennyit utaztak, és nem nyert a fiuk.

TZS!

Nagyon sajnáltam, hogy nem jöttél velünk, de ha ez kell a csaoat eredményes szerepléséhez...

Geyza!

Elnézést, hogy a megbeszéltekkel ellentétben nem tudosítottalak, egy kicsit elragadott a hév, nem voltam riporteri állapotban. De mivel Ádi mellettem volt, és elintézte a dolgot, egy kicsit megnyugodtam.

A mezekről még nem tudom, meglesznek-e, ma hívtam Zolit, majd hív. Remélem minél előbb!!!

Hajrá Vasas!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bálna Creative Commons License 2000.08.14 0 0 1290
Kedves Viola!

Javaslom nektek, hogy az UTE ellen a Kaos tagjaitól is szerezzetek egy-két lila zászlót. Aztán ha elcsattan az arcotokon egy-két pofon, ne csodálkozzatok...

Tudjátok, szánalmas az, amikor emberek azt tekintik szórakozásnak, hogy egy meccsen az ellenfél (egyébként kultúráltan "működő") szurkolóitól elvegye a sálakat, netán kb. ötvenen megverjenek négy tizenéves pesti srácot... És még ti kiabáltátok, hogy "Senkik vagytok...", tudod mit, ezek után ezt a TI SZÁTOKBÓL kifejezetten dicséretnek veszem! Az bántana, ha ilyen alakok jó véleménnyel lennének rólunk, hiszen akkor mi se lennénk különbek nálatok.

Gyertek nyugodtan a Fáy utcába a visszavágóra, senki nem fogja bántani a zászlóitokat. Ha ti is úgy szurkoltok majd nálunk, ahogy a Vasas-szurkolók Pécsen.

HAJRÁ VASAS!

Előzmény: VIOLA_ (1260)
csiszi Creative Commons License 2000.08.14 0 0 1289
Sziasztok!
Eloször is gratula a Lett különitmény ( NEKTEK )teljesitményéhez!(ezért is nyerni kellett volna a csapatnak!) Apropó senki nem kért Toletek elnézést amiért nem nyertek? A pécsi meccset mi is középrol néztük a helyiekkel körül véve korekt körülmények közt! A 7 éves kisfickóm is felszabadultan VASASozott velünk.Violáékat csak a második félido közepe felé megfelelo kocsmai edzésük után fedezhettük fel.Némi hangfoszlány és tehetetlen erosködés mellett a saját csapatuk buzdítására már alig futotta nekik.Transzparenset nem láttam csak a mieinknél + néhány uj mezt. A játékról...(ha lehet annak nevezni).Most is csak nyertünk és a védelmünk sebezheto volt. Megint nem
volt tudatos játék , a két egyéni jo teljesitmény hozta meg a sikert(polo+simi).A két szélso hátvéd egyszer sem vitte föl végig a labdát,középpálya+ csatárok egymást multák alul .Rosszak a szögletek, nem vállalkoznak tiszta helyzetben sem (Petö).Én még nyomát sem látom a Dunaferr elleni
Játéknak!Amikor oda hivtátok a játékosokat a végén pacsizni ,volt olyan akire rászóltam, hogy legalább menj oda- azt mondta -iszok !!!(de a végén odament).Errol ennyit. Mikor lesz mötöká meccs???? Hajrá Vasas!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!