Keresés

Részletes keresés

Pajo13 Creative Commons License 2008.01.27 0 0 272

Kedves Fricko!

Köszönjük az érdeklődést! Nem tüntünk el, csak kissé megszaporodott a munkánk. Férjem szílveszter óta egyre gyakrabban fulladt evésnél és főleg ivásnál. A hét elején olyan mértékü lett az enni, inni nem - tudása ( szép magyarsággal ), hogy csütörtökön be kellett mennünk kórházba , gégészetre. Pénteken már be is ültették a gyomorszondát, ami első látásra egyszerü ambulánsnak indult, de épp az ALS miatt mégsem lett egyszerü. Bent voltam Vele én is végig,  ma már hál Istennek itthon vagyunk, már kezdjük is tanulni a használatát. Most mág sokat fáj a műtét helye, főleg ha köhögnie kell (azt pedig majdnem mindig kell ), reméljük, hogy pár nap alatt ,ha lassan is de csak gyógyulni fog. Továbbra is próbáljuk tartani egymásban a reményt és a hitet , csodák mindig voltak, vannak, lesznek, ... de - talán - ki kell érdemelni

Isten kezében vagyunk Mindannyian!

Szeretettel üdvözöllek, Pajo13

 

Előzmény: fricko (270)
Imruska51 Creative Commons License 2008.01.25 0 0 271
Sziasztok,,,,mindenkinek....énmég mindig csak..a izomlazittó tórnát kezdem,,jan-27én,a lább izomzatra.nehezen tudok már bottal is járni.eddig semmiféle kezelésnemvolt,november óta.......,..Az izomzatra ható gyogyszert még mindig nem jelezték...a SOTE-II,-s neurologiai klinikárol..aztmondta Arányi Zsuzsanna adjuntus asszony ha .törzskönyvezik azzonal telefonál....."továbra is a "RILUTEK,és mellé kapom a lazittót majd!,...meg béres-vit..."lidokain-levendula"kenöcs a lábamra..márciusbann lessz fél éve hogy (ALS)vagyok,.sajna amit nem szerettemvolna már beszereztük,,,,állitható-jároka!.és elektromos -kiskocsi....,hát igy éldegéllek,,,még!.....kivánok,mindenkinek szépet és jót.Imi.
fricko Creative Commons License 2008.01.24 0 0 270

Kedves Pajo 13, anya 48!

 

Mi van veletek, hogy nem jelentkeztek? Hianyolunk a forumbol.

 

Fricko

fricko Creative Commons License 2008.01.24 0 0 269

Kedves Mac38!

 

A fonal beultetest mindenkinek ki kell probalni, de sajnos nekem nem hasznalt.Mindenki maskepp reagal a fonal beultetesre. Minden eggyes beteg mas eset. Csak ennyit a fonal beultetesrol.

 

Udv Fricko.

Előzmény: Mac38 (267)
fricko Creative Commons License 2008.01.24 0 0 268

Szia Vickyke!

 

Sajnos nem igen tudok tobbet mondani a lithiumos kezelesrol, mert a nemet forumban ugy irtak,hogy csak  rovid ideig kezeltek vele betegeket es ez nem elegendo ahhoz hogy valamit is elerjenek vele. A lithiumos kezelest prof. Ruggieri vegzi Olaszorszagban. A nemet forum orvosa kert volna tole tobb informaciot, de eddig meg nem valaszolt a profeszor ur. A nemetek szerint ez csak egy kis kiserletezes volt. Tobb paciensen kell meg kiprobalni es bebizonyitani hogy hasznal e vagy nem hosszabb tavon.

 

Udvozlettel Fricko.

Előzmény: vickyke (264)
Mac38 Creative Commons License 2008.01.24 0 0 267

Szia Vickyke!

Elkezdtük decemberben a fonálbeültetést. Az első alkalommal nagyon kedvező hatásokkal kecsegtetett bennünket. Elmaradtak az izomrángások, nyelési és beszédbeni problémák.A második alkalommal viszont nem igazi a hatás. Ez valószinüleg annak is köszönhető, hogy a sógorom hazakerült egy rehabilitációs osztályról, nem kap naponta fizikoterápiát, masszást, így persze sokkal rosszabbnak érzi az állapotát. Ideges, nem lehet vele normálisan kommunikálni, a gyógyulást csak kórházi kezelések mellett tudja elfogadni, amit valamilyen szinten meg is értek, de ő a teljes gyógyulást várja. Nem tesz meg mindent annak érdekében, hogy neki könnyebb legyen. Elutasítja a tőletek olvasott  új információkat, mondván Ti nem Ő vagytok. Pedig szeretném ha belemenne ebbe a biorezonanciás vizsgálatba is. Én sem tudom mi is ez , de ha Ti valamelyiken felvilágosítanátok nagyon megköszönném.

 

 

Valamelyiken írtátok a forever gyógymódot vagy gyógyszereket ! Erről is szeretnék többet tudni.

 

 

Frickó!

Ha meg lesz a gyógynövények listája remélem én is tudom hasznosítani.

Sziasztok!

UJeno Creative Commons License 2008.01.23 0 0 266

Kedves vickyke

 

Az uzletarsam eseteben csak labszarizom rangas(faszcsikulatio) volt eszlelheto es a neurologian vegzett kivizsgalas utan mondtak ra, hogy ALS es a kezeloorvosahoz tobbet el sem ment mivel azt mondta az neki , hogy uljon nyugodtan mivel ok jobban tudjak es nem letezik kezeles. Ezt szeptemberben tudta meg  az izomrangasok regebb kezdottek de edig nem roszabodott, sot enyhultek-ritkultak a rangasok neha kihagynak.

Szerintem meg kene valtoztatni a diagnozis felfogasat a Kinaiak teljesen mas diagnozist alitnak fel erre a betegsegre szerintuk kezelheto, es nem feltetlenul az idegrendszer betegsegenek nevezik hanem a kivalto okokat keresik a sav-bazis egyensuly megbomalsaban amit helyrealitani szerintem elsorendu feladat es ez az etrend helyes atszervezesevel kell tortenjen nem orvosagok ,etrendkiegeszitok hasznalataval .

tibcsi31 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 265
Szia vickyke! az Én problémám 2 éve kezdődött izomtónussal,görcsökkel,jobb
hüvelykujjam nem mozgott Pécsen megmütötték az újjamat ,kiderült,hogy nem kellet volna,tavaly májusba már annyira elgyengültem,hogy a munkámat nem tudtam ellátni ekkor kerültem a pécsi idegklinikára ahol még mindig vizsgálnak most egy külföldi vérvizsgálat eredményére várok ,,sod-1 gén" mutáciot néznek gyógyszereim: rilutek
baclofen.
ami nem használt:
-őssejtfokozó
-akupunktura sima
-beemer ágy
jelenlegi állapotomba 3hete enyhe javulás állt be biorezonanciás müszerrel kimutatták ,hogy candida gombám van ezért budapesten elvégeztettem magamon 3 colon terápiát
majd dieta,továbbá elkezdtem fogyasztani a forever termékeit
eddigi eredményeim:
-baclofent elhagytam mert nincsenek görcseim
-izomrángás alig észlelhető
-terhelés hatására tudok izzadni
-jobb kezemen az újjaimat ki tudom nyújtani
-izomlázat sikerült csinálnom
sok sikert mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: vickyke (264)
vickyke Creative Commons License 2008.01.22 0 0 264

Sziasztok!

 

Kedves Fricko!

Lithiummal kapcsolatban be tudnál nekünk számolni arról, hogy mik a tapasztalatok azok körében akik esetleg elkezdték a terápiát?

 

Kedves Anya48!

Hogy érzed magad? Segít a fonálbeültetés?

 

Kedves Mac38!

Hogy van a sógorod?

 

Kedves Tibcs131!

Talán te is ALS beteg vagy? Ha igen, szivesen megismernénk a történetedet. Persze csak ha nem gond erről beszélni. Sokat tanulhatunk egymás tapasztalataiból.

 

Kedves Eszem57!

Milyen volt az első fonálbeültetéses kezelés? Hogy érzed magad?

 

Kedves Ujeno!

Az üzlettársad kezdeti stádiumban került biorezonanciás vizsgálatra? Mit szólt a kezelőorvosa ahooz, hogy jobb az állapota mint a betegség kezdete idején? Azért vagyok egy kicsit kétkedő, mivel javulás sajnos nemigen történik ennél a betegségnél.

 

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Minden jót!

 

Vickyke 

 

 

tibcsi31 Creative Commons License 2008.01.21 0 0 263
A központi idegrendszere gyakorolt kedvező hatása miatt ajánlották ,de semilyen írás nincs arrol hogy als-ben szenvedőkre milyen hatással van, én azért kipróbáltam nem jött be az őssejt fokozót négy hónapig szedtem a részemről felesleges pénzkidobás volt a biorezonanciás vizsgálatot viszont ajánlom mindenkinek
Előzmény: bólya (261)
UJeno Creative Commons License 2008.01.21 0 0 262

Kedves Fricko

 

Meg fogom kerni, hogy irja ossze a gyogyteak nevet es le fogom kozolni . Mindenkeppen javasolom a biorezonancia vizsgalatot mert fenyt derithet bizonyos rejtett tenyezokre amiknek szerepe lehet a betegsegben az uzlettarsamnal egyelore nem halad a betegseg es az elso vizsgalathoz viszonyitva az utolso teljesen mas eredmenyt mutat(jo iranyban) .

 

 

bólya Creative Commons License 2008.01.21 0 0 261

köszi az infót,de milyen tünet miatt vártad a javulást?igértek valamit?

üdv bólya

Előzmény: tibcsi31 (260)
tibcsi31 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 260
sziasztok! a beemer ágyat 3honapig használtam napi 4 alkalommal semmit nem használt
Előzmény: bólya (258)
fricko Creative Commons License 2008.01.18 0 0 259

Kedves UJeno!


Legyszives ird meg hogy az uzlettarsad milyen gyogyteakeverekeket hasznalt, hogy mi is - a tobbiek kitudjuk probalni hatha meg az nem volt a hasznalatunkban. Sosem lehet tudni, hogy nem e segit nekunk is. Mindent ki kell probalnunk a betegseg enyhitese erdekeben. Sajnos a biorezonancias gep az elpusztult idegsejteket nem tudja kimutatni. A nemet betegek mar ezt tapasztaltak es toluk tudjuk.

Legfontosabb dolog az amalgan tomest kiszedetni a fogakbol es massal potolni. Ez is egy meregtelenites.

 

Elore is koszonom a valaszod mindenki neveben.

 

Fricko 

Előzmény: UJeno (256)
bólya Creative Commons License 2008.01.18 0 0 258

 

Üdvözletem!

Keresek információs lehetőséget két témára:

 

biokerámiás .infravörös sugarakkal müködő matrac(sonnenlicht),

mágnesterápiával müködő matrac (bemer).

 

Ajánlatot kaptam kipróbálására,de nem tudom árt-é ,használhat-é a mi

körünkben?! Lehet, hogy valaki használta, vagy orvosa ismeri,esetleg ajánlotta?

 

A forgalmazók csak pozitív dolgokat emlegetnek!

A választ előre is megköszönöm!

bólya

anya48 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 257
Szia Vickike!
Én a könyvből az Antilipid teát, a Chitosant, és a Cordisepset olvastam, meg a Biocink, és agyserkentő biokalciomot. Egy doktornő ajánlotta az angolnazsirt isl
Nekem a teától fáj a gyomrom. Most szüneteltetem a szedését.
Üdv. anya48
Előzmény: vickyke (239)
UJeno Creative Commons License 2008.01.09 0 0 256
Sziasztok
Egy erdekes gyogyulast ALS bol szeretnek ismertetni. Az uzlettarsamnak allapitottak meg ezt a betegseget 51 eves meg nagyon kezdeti szakaszban. A labszarizmain ritmikus osszehuzodas volt eszlelheto. Ezutan reszletes kivizsgalason vett reszt Marosvasarhelyen(Romaniabol irok) ahol sajnos megerositettek ezt a diagnozist es kezelhetetlenek nyilvanitottak. En vettem kezbe a kezeleset es elkuldtem egy biorezonancias vizsgalatra mely megerositette a diagnozist ugyanakkor megallapitotta, hogy az energia csatornak el vannak zarodva es az ileto alergias a cukora (melybol nagyon sokat fogyasztott) es meg kaptak nehany felhalmozodott merget is (foszforsaveszter alaput) es a biorezonancias geppel el is kezdte a kezelest az energia csatornak megnyitasat es a mergezes eltavolitasat, a cukrot padig elhagyta. Ugyanakkor allapotfelmeresre jelenkeztunk Vargha Zoltannal a Budapesti Vargha intezetben es el is kezdte a kezelest amit szerencsere sikerult Romaniaban Marosvasarhelyen folytatni es azota is tart. Meg hasznal meregtelenito furdoket es valami gyogyteakeverekeket. Nem tudjuk pontosan melyik hasznalt nala de a biorezonancias gep nem mutatja mar a betegseget ,a kezelest folytatja tovab egyelore, novemberbe kezdte el a kezelest azota a betegseg nem fokozodott a tunetei neha kihagynak, maskor meg csokkenek az intenzitasbol de ettol meg nyugottan jol megvan. Tovabi informacioval barkinek szivesen rendelkezesere allok az alabbi cimen ujeno@personal.ro , nagyom remelem masnak is sikerulni fog.
vickyke Creative Commons License 2008.01.09 0 0 255

Sziasztok!

 

Lithium és ALS kapcsolatáról összefoglaló angol nyelven az alábbi oldalon:

 

http://alslithium.atspace.com/

 

Nézzétek meg Ti is.

 

Viki

Imruska51 Creative Commons License 2008.01.09 0 0 254

Hát igen,,probállom én is,de már egyre gyengébben ,járok,,igaz még bottal,,bizakodom!!én is.....,,más:::igen,,meg, még karácsony elötti héten....2,67kg.46centiske......"""Vivien-Anna..:-)))édeske:-)))legalább egy új élet :-))a 3 éves jencike mellé:-))....köszönöm az érdeklödést.....szép estét,,nó menek,gyalizni:-)))

Pajo13 Creative Commons License 2008.01.08 0 0 253

Kedves  Imruska51!

Bár mindőnknek minden kívánságod teljesülne, de szép is lenne. Sajnos azt hiszem, hogy erre még egy csöppet várni kell. De azért fel a fejjel!!

Viszont azt nem írtad még, hogy meghozta-e a Jézuska a kislány unokádat????

Mikor kell menned az adj.-nőhöz, majd számolj be a konzultácioról, főleg ha valami újévi jó hírt kapnál!

Üdv. szeretettel Pajó13

Előzmény: Imruska51 (252)
Imruska51 Creative Commons License 2008.01.08 0 0 252
SZERETETTBENN ÉS EGÉSZSÉGBENN GAZDAG BOLDOG UJ ESZTENDÖT KIVÁNOK MINDENKINEK....Imi.
eszem57 Creative Commons License 2008.01.07 0 0 251
KEDVES BOLYA!
EMAIL CÍMEM:eleszem@freemail.hu
Előzmény: bólya (249)
berci58 Creative Commons License 2008.01.06 0 0 250

Kedves Mindenk!

Utólag boldog (az ideinél jóval boldogabb) új évet kivánok mindenkinek.

Gondolom, mint mindenki, én is sokat foglalkozom a betegség minden körülményével. Mint tudjátok, óriási, öbbnyire rendezelen anyag van  a világhálón.

Ennek áttekintése, elolvasása, a lényeg kiragadása emberfeletti munka. Közzéteszek itt néhány dolgot, akinek van kedve és ideje meg lehetősége, segitsen mindnyájunknak érdekes és hasznos dolgok keresésében.

A következő link a motoneuron betegséggel kapcsolatos kisérleteket foglalja össze:

http://clinicaltrials.gov/search/term=Amyotrophic%20Lateral%20Sclerosis

Itt 75 aktuális kisérlet összesitése található, ami segiséget adhat egyes kisérletek vonatkozásában további kutatásra. Ebből azt lehet látni, hogy iszonyú sokan tapogatóznak ( majdnem azt mondtam a söétben), amiből szerencsével valamikor valami kipottyanhat.

 

A következő anyag annak a hirnek a kivonata, amelyet valaki korábban emlitett, hogy a rilutek és a lithium közös alkalmazása figyelemfelkeltő ereményeket hozott (persze ha igaz,ami itt leirodott) . Bocs, most látom, hogy linkként nem mentettem el, de kérésre bárkinek átküldöm. Ennek a lényege, hogy az olasz kutató csoport szerint a kettős alkalmazás segitségével jelentős mértékben lassitani tudták az ALS progrediálását.

 

Találtam sok-sok más érdekesség mellett egy anyagot, ami múlt decemberi bejelentés, miszerint megtalálták az ALS kialkulásáért felelős génmutáció.

http://www.sciam.com/article.cfm?id=mutation-in-one-gene-tied

Ennek ahogy én értelmezem követlen jelentősége nincs, de a jövőben mint a biologiai marker megtalálásában, mint pedig lehetséges gyógymódok kialakitásában játszhat jelentős szerepet

 

Találtam még néhány anyagot olyan kisérletekkel kapcsolatban (pld. IGF-1), ahol komoly eredményekre számitanak a betegség lassitásában.

 

No, egyenlőre ennyit. Még jelentkezem.

bólya Creative Commons License 2008.01.06 0 0 249

Kedves eszem57!

Kérnék konzultációs lehetőséget Tőled:email, vagy más lehetőség.

Üdvözlettel bolya

Előzmény: eszem57 (247)
bólya Creative Commons License 2008.01.06 0 0 248

Kedves Eszem57 sorstárs!

Szeretnék a köhögéssel kapcsolatos problémáról konzultálni Veled,jó lenne egy email cim, vagy más egyéb lehetőség!

Üdvözlettel: bólya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eszem57 Creative Commons License 2008.01.06 0 0 247
SZÉP BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
KEDVES VICKYKE! TERMÉSZETESEN NEM TITOK 50ÉVES NŐ VAGYOK.
MI 10.ÉN 12ÓRA 30RA MEGYÜNK ÍGY SAJNOS VALÓSZÍNŰLEG NEM TALÁLKOZUNK.
NEM TUDOM A DIGNÓZIS FELÁLLÍTÁSA MIÉRT HÚZODOTT EL ENNYIRE, VALÓSZÍNŰLEG NEM EGÉSZEN SZOKVÁNYOS A BETEGSÉG LEFOLYÁSA.
A KÖHÖGÉSEMEN SOKAT SEGÍTETT AZ ACC200. AGYÓGYTORNÁSZ SEGÍTSÉGÉRE IS KEVÉSBÉ VAN SZÜKSÉGEM A VÁLADÉK FELSZAKÍTÁSÁSHOZ.
LEGYETEK J Ó L HA TUDTOK!
Mac38 Creative Commons License 2008.01.05 0 0 246

" MEGCÉLOZNI A LEGSZEBB ÁLMOT,

 KOMOLYAN VENNI A VILÁGOT,

 SZERETNI ÉS REMÉLNI,

 ÍGY ÉRDEMES E VILÁGON ÉLNI!

 

 Utólagosan is mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

Pajo13 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 245

Kedveseim!

Lehetséges, hogy megszállottan csak én irogatok itt ezen a fórumon? ...és lehet, hogy csak én olvasom saját leveleimet???...

  " hol vagytok ti kedves, régi játszó társak?"  akarom mondani sorstársak!!!!

Üdv mindenkinek, szeretettel, Pajó13

vickyke Creative Commons License 2007.12.31 0 0 244

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!

 

 

http://www.kepeslap.monddel.hu/create.php?card_id=965

 

Viki

Pajo13 Creative Commons License 2007.12.29 0 0 243

Kedves Fricko!

A jó kívánságaidat nagyon szépen köszönöm férjem s magam nevében is, és mind az amit kívánsz nekünk a jövő évre , adassék meg Neked és mindenkinek ki e sorokat olvassa!

 Az őssejt kapszulával kapcsolatban a napokban hallottam egy rádióműsort ( épp vezetés közben, s így nem mindíg tudtam odafigyelni ), de az ott elhangzottak mind pozitív vélemények voltak, bár azt hiszem, hogy elsősorban daganatos betegek voltak a betelefonálók. Nem tudom, de valószínüsítem, hogy abba a sok jó véleménybe a lelki dolgok - azaz  "akarom, hogy jól legyek tőle!" - keményen belejátszanak. A másik, hogy néha mindegy, hogy mitől vagyok jól, csak jól legyek. Vagy csak én vagyok túlzottan pesszimista....???

Én is nagyon kíváncsi volnék a Te , - és bárki más tapasztalására - mert mi még mindíg harcolunk egymással a férjemmel, én mindent szeretnék vele kipróbáltatni,  Ő mindent elutasít. Így nehéz közös nevezőre jutnunk.

Sajnos Neki (nekünk) a Karácsony elég nehéz volt, most jöttem rá, hogy már hetek ota nem szedi a depresszió elleni gyógyszereit, mert egyszerűen nem tudja lenyelni. Erről csak most győződtem meg, hogy egész nap otthon voltam Vele. És épp az ünnepekre került olyan állapotban, hogy végig imádkoztam minden napját, hogy 27.ig bírjuk ki orvos nélkül.  Már az nap (27) kaptunk egy uj gyógyszert, ami  szájban oldodó ill. felszívódo és már azt az éjszakát viszonylagos nyugalomban aludta végig. Van amikor már ennek is örülni kell és lehet.

Várom leveleiteket , tapasztalásaitokat, kinél, kinél mi ujság?

Szeretetteljes üdvözlet és mégegyszer BUÉK!

Pajo13

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!