Sziasztok!
Van egy Epiphone Slash signature Les Paul gityóm. És valami eszméletlen szar pickupok vannak benne. Elhatároztam hogy Seymour Duncanokat rakok bele. Csengő, csilingelő magasokban dús hangot szeretnék a hátsó pickupból. Ha ismeri itt valaki a SeymourDuncanokat, tudna nekem javasolni egy típust, ami ilyen? Előre a Jazz modeljüket rakom, azt eccer már hallottam, eléggé meggyőzött.
AMP Shop
13701 ventura blvd
Sharman Oaks, CA 91423
A ventura es a Woodman sarkan van.
100m a gitar Centertol!!!
Tel. 818-386-5500
Nyitva.Hetfotol-Szombatig 11-7
Ez egy Orosz manusz, en mindig tole vasarlok hagszereket, stb.Mert akar milyen nagy akcio van is a hires nevezetes Gitarcenterekben, neki alapbol
alacsonyabbak az arai tudatosan.
Nagyon jol lehet vele uzletelni.
Volt hogy kicsit fullentettem hogy ezt es ezt a hangfalat ennyiert lattam mas hagszerboltban, O meg erre is adott vagy 10%.Szoval nyugodtan lehet alkuldni nala.Most vannak ESP Custom
gitarjai is, george Lynch modelek stb,
LTD hegyek, menj es csemegezz!
Most rendeltem tole ide Ohioba egy Shure SM58 85$ (21E Ft) ideadta.Gitar center akcio $99.Emg 81 pickup $65 (16E ft)!!!!!
Szaszon!
Nem tudsz egy helyet Los Angelesben, ahol ki lehetne probalni magasabb kategoriaju ESP-ket,
Jah most ne a NAMM Show-t mond ,mert az meg odebb van...
Meg a GuitarCenter-ekl is csak az alsobb vagy kozepkategoriaju gitarokkal van tele.
hát ebben meg én tudok segíteni: a pont a hangjegy alatt azt jelenti, staccato, vagyis a hang a felcsendülés pillanatában elhal.
a héten elküldöm a cuccost, viszont:
fickó 16:
sajnos nem tudok címet, mivel én is egy havertől szereztem, de ha szépen mekkéred StratoFant, biztos felteszi a hobbysite-jára ideig-óráig, ha átküldöm neki. És megteszem.
NApáá:
GG
235.ooo HUF?????mennyenek a pi...ba!
Nekem tavaly egy "ESP Eclupse USA Costum" volt, amit a tank dobosa adott ell a Charlie fianak.Ezt vettem en 280.000.ft.Ez egy az egyben egy LTD-EC300 volt, csak az USA Esp Los Angelesben keszitette.Ja persze "sperzel lacking tuning" voltak rajta.Most LTD csinalja szeriaban, jo kis hagszer bizony.Les Paul tulajok, azt nyilatkozzak, jobb mint az ovek.
A srac 100E korul nagyon jo hangszert csinal, amire meg medgyesi is azt mondja fasza.A Remorse zenekar hasznal 1-1,
es ha mar lemezfelvetelnel megallta a helyet.........
egyepkent az Ec-300, es a Viper 301
160.000ft fogm arulni, es ez boven lemossa az Osztrakok, nemeteket.
Mire behozza az ember Ny-eubol, boven 200 felett lesz.
amugy mahára nem érdemes gitárt csináltatni( anyagilag). Mert amennyiből megcsináltatsz egy gitárt, abból már veszel egy nagyon jó minőségűt (gibson, ESP stb..). Meg amugy a fibenare-nél volt hogy cisnáltak volna egy fekete les pault 235 ezerért, minden nélkül (csak test és nyak), aztán mondja hogy 260-ért már akkor tesznek bele mindent, pickuop, híd, kulcsok...OK. Inkább a gyári modellekben bízok. Most egy custom gitár helyett, olcsóbban tudnék venni egy LTD EC-1000-et...pedig az egy elég jó kis hangszer lehet! Ebből sztem nehezen lesz jó ipar magyarországon.
Van egy haverom aki hobbiból csinál főleg basszusgitárokat, de már készített egy igazi gitárt is ( a basszusgitárjai jobbak ) csinált már héthúrost, hathúrost, öt és négyhúrost, nagyon jól kidolgozva, az elektronikán kívül mindent Ő csinált kézzel.
Match!En tudok ajanlani neked egy sracot, Miskolc mellett lakik, es qurva jo minosegu gityokat keszit.
Jelenleg kulfoldon vagyok, nincs nalam a telefonszama, de oktober kozepe fele
+ tudom adni, ha erdekel.
Vannak demo modelje is, szoval le tudod tesztelni oket.
Most nyertem az EBAY-n egy Gibson Les Paul studiot, de 1000% hogy eladom otthon.'Piece of shit", egyedul a zakk wylde fele Custom Les Paul ertekelek a gibsonok kozul, de az ugye bar $3000.
Ja meg a Les Paul Smartwood sorozatot ami itt $999 dollar.
A Nev miatt nem szabad gitart venni.
En ESP-n jatszom, ez tipikus rock gitar, eszmeletlen kidolgozassal, gyors, baromi jo nyakkal, etc.
Igaz ezek sem tul olcsok, de megernek minden pennit.Metallicbol hetfieldek
is ESP jatszanak, a Gibson Les Pault
csak is studio hasznalatra vetik be,
nehany akordos resznel.
Ja az erositom listaja is bovult.
Ebayrol egy Peavey 5150 II (Eddie van H. model), 488$.
utalok mar itt kint lenni, de a lehetosegek meg mindig itt a legnagyobbak, ezek amik hianyozni fognak.
Oktober kozepetol ESP-LTD gitarok!
Akit erdekel az hivjon akkor !:
30/283-8668
én is örülnék ám annak a programnak csak nincs már annyi hely a postaládámban ezért egy címnek jobban örülnék és egy kérdés ehhez is le lehet tölteni bármilyen előadótol számokat?
pont a hangjegy alatt passz, de egyébként az "f" az "forte", vagyis "hangosan". Ez a hangosság első fokozata, van még "ff" és "fff". Ugyanez halkan: "p", "pp", "ppp".
Ismerem ezt a programot, de sok hátránya van. Hasonló dolgokat csinál a MusicEditor, csak sokkal szinvonalasabban, és bővebb választékkal. Ha gondolod, át tudom küldeni méllel, minthogy az egész cucc krekkerrel együtt kevesebb, mint 1,38 MByte (ez is demo, ami annyit takar, hogy elvileg nem tudsz elmenteni, és másolni benne, de gond egy szál se, arra való a cracker.)
Azért szeretem, mert jó felontású, nyomtatható verziójú kottát lehet vele nyomtatni, bármilyen kulccsal, akár tabbal, és bárhova, szöveget, és a kottával kapcsolatba hozható akármilyen jelet elhelyezhetsz rajta bárhol, jaés eccerűbb kezelni a Tableeditornál.
Apropó:
aki tud kottát olvasni:
nem írok benne, pont a bugyborékolás miatt. Van egy másik progi, a Tabledit (demo), azt használom ilyen célokra. rövid részleteket írok be, amiket leszedtem, vagy kottában megvolt.
Valaki Játszott már magyar gitárokon? (mármint egyedieken). Gondolok itt a Fibenare-ra, és a RÉ-re! A fibenare-ra azt mondták hogy jó minőségű fákból csinálják a gitárokat, viszont a nyakát nem tudom milyen, és ugyanerre lennék kivváncsi a többivel kapcsolatban is. Tehát a kidolgozottság, pontosság, minőség (anyagok stb..), és a nyak főleg! Egyszer láttam egy magyar gitárt (nem ezektől a cégektől), egy fehér flying v, de nagyon rossz volt, kovka nyak, hinás festés...tehát nem nnagyon bízok, viszont a fibenare-ről is hallotam már sokat, illetve a RÉ, amiről ugyan nem, de elég nagy neveknek készítettek már!