Keresés

Részletes keresés

majkell Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1496
Bele !

Megsérült a válogatottnál.

májkell

Előzmény: Belepofázok én is (1494)
tot tibi_d Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1495
Jó reggelt!!!
Sok mindent elmondtatok,de nekem is lenne néhány észrevételem!
1,Mindenek elött a mérkőzés leg inkább pozitív része volt, amikor Pölöskei 60 perc után visszavitte a kapa Illést a középpályára, ugyanis Zováth szó szerint eltüntette!!A cserék teljesen egyértelműen mutatták , hogy a mötöká védi a pontot, míg Mezey a támadó játékot erősítette. Szerintem a második félidőben ezért volt nyomasztó a fölény!
2,A meccs végén én és többen mások is azt mondták, hogy látni az eröt a VASAS-ban, de igazából, ha robbanni tud akkor lesz csoda! Ezt arra alapozom, hogy a szemmel láthatoan akadozó csapatjáték ellenére a mötökát félpályás játékra kárhoztattuk.
3,Az ülőn középen néhány érdekes mötöká drukker megjegyzés:
-Csak nem képzelik, hogy beülünk a ketrecbe!! /az általuk igényelt szeparált lelátó/ Nem vagyunk mi majmok.
-Szilveszter cseréjénél: Figyeld már, ezek megtapsolják ezt a b....-t./hát a Szilvió még nem közkedvelt a hungárián!/
4,Borzasztóan irritált a folyamatos alattomos , sunyi és a játékosok testi épségét veszélyeztető mötöká játék! Úgy látszik hiába ment el a favágó kápó /Hlmai/, megtalálták a méltó utódot /Kuttor/
4,Én azt hiszem, hogy valóban van még munka, de ez a csapat valóban aranyat fog szerezni.Előbb-utóbb a csatároknak is magukra kell találni. A többivel most sincs gond,de a gólok kellenének!
HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!
Belepofázok én is Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1494
Üdv Szomszédok !

Miért nem játszott a tóth norbi tegnap ?

karesz4 Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1493
Üdv Mindenkinek!

Először is: Geyza, köszi az abszolút profi tudósítást! másodszor: a libások kifejezés valóban nem Geyzától származik, én szoktam használni és bocs, ha megbántottam vele valakit!

Üdv:

Karesz

Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1492
Nálam:
Kövesfalvi(x) -
Mónos(3.5), Juhár(6), Zováth(6), Tóth(4.5)-
Aranyos(4), Pető(5), Szili(5.5), Simek(6)-
Tiber(4.5), Kabát(3)

A cserék nem muzsikáltak túl fényesen. (Mondjuk nem is értettem igazán a Mestert, ilyen cseréket talán Camachótól, vagy Csákó Tamástól láttam utoljára.)

Azért nem rossz, hogy az MTK ellen végig fölényben voltunk a meccsen, és csak 1-2 komoly védelmi hibából juthattak el egyáltalán a kapuig Illésék. Az elmúlt idény nagy rangadóin nem ez volt a tapasztalat.

geyza_d Creative Commons License 2000.08.20 0 0 1491
Még egy apróság, csak a történelmi hűség kedvéért.
A tudósításokban szereplő "libások" kifejezés nem tőlem származik, hanem nyilvánvaló elhallás. (Nem szeretem használni ezt a "gyüjtőnevet"...)

Egyebekben a leírtak tényleg abszolút profi interpretálását adták az általam eldadogottaknak...

Köszi!

geyza

VASAS!

geyza_d Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1490
Nofene!

Szóval a legjoban az tetszett, hogy milyen lényegretörően össze tudtam foglalni a két félidő értékelését! (karesz: kösz az interpretálást)
Lehet, hogy egy tudósító veszett el bennem?

Annyit tennék hozzá, amolyan átfogó értékelésként (tudjátok, amit Knézly szokott művelni két perccel a meccs vége előtt, függetlenül attól, hogy még kétszer változik az eredmény oda-vissza...), hogy:

javuló egyéni teljesítmények, továbbra is görcsös és eredménytelen csapatmunka.

majkell jól látja, az MTK mintha nem is akart volna gólt szerezni. legszíveseben hátul, vonalban végigpasszolták volna a meccset. (Figyelemre méltó, hogy minden támadást baloldalon erőltettek.)

Jellemző, hogy két szituáció jelentett veszélyhelyzetet: amikor lendületben tudtuk felhozni a labdát (itt egyszerűen ijesztő volt, hogy a labdavezető előtt a két csatár még véletlenül se húzta volna szét a teret, mindig egyfelé szaladtak, sőt, többnyire nem "elfele", hanem éppen a labdát vezető vonalába!)

A másik: amikor összehangoltan(!) elkezdtük letámadni a védőket és a középpályásokat. Ilyen szituációkból alakult ki az összes veszélyes helyzetünk.

Hát én úgy látom, van még teendő, és nemcsak mentálisan...

Majd még írok...

Hajrá Vasas! (úgyis, mint geyza)

majkell Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1489
Hali !

Hát ez van. Az volt a furcsa, hogy az MTK mintha nem törekedett volna a győzelemre, megelégedtek a döntetlennel.Nekem is Simek tetszett.Az a szomorú, hogy a csatáraink nem találják a góllövőcipőjüket.Mezőnyben nem játszottunk rosszul, főleg az elején, de a kapu előtt elfogy a tudomány.Szóval, lesz ez még jobb is.
A legjobb az volt, hogy megkaptam a mezemet. Kösz, Conti !

májkell

Azért is Hajrá Vasas !

cserju Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1488
Nofene, hát nem kihúzták? Pedig SZVSZ nekünk állt a zászló, de Tiber kihagyta ami volt, Kabát meg a Tiber helyére becserélt Thomas viszont nem került helyzetbe. A csapat nem volt rossz, főleg Simek tetszett, de azért messze még a Kánaán. Hogy egyebet ne mondjak, gólt kéne rúgni, de sokat...
Kavicsnak volt két nagy védése, Szilinek néhány jó labdája (és néhány rossz). A védelem jól állt a lábán, de Ferenczynél vannak sajna veszélyesebb csatárok is... Ja, és bemutatkozott a holnapután húszéves Zabos is. Hát, ennyi jó volt, meg hogy nem kaptunk ki.
A lettek ellen több kéne, 3:0 a minimum. Illetve 2:0. Iletve 2:1 és tizenegyesekkel mi...
Hajrá Vasas!
(Úgyis mint ExGabó)
karesz4 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1487
Üdv Mindenkinek!

Geyza tudósítása alapján maradt a 0:0. A második félidő már jobb volt. Nyomtunk nagyon, de a libásoknak volt néhány elég meleg kontrája. Egyelőre úgy tűnik, hogy még nem teljesen állt össze a csapat, de bízunk benne, hogy összejön ez ennél sokkal jobban is!
A VDK-ból BéKá-n kívül szinte mindnki jelen volt. Jó Nketek, én meg itt poshadok reggel nyolc óta és még csak nem is győztünk..

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1486
és akkor az MTI:

Labdarúgó NB I, alapszakasz, 5. forduló, B-csoport:

Vasas-MTK 0-0 (félidő)
Fáy u., 3500 néző, V: Hajdó

sárga lap: Komlósi (14.)

Vasas:
Kövesfalvi - Mónos, Juhár, Zováth, Tóth A. - Simek, Pető, Szili, Aranyos - Kabát, Tiber

MTK:
Vlaszák - Komlósi, Kuttor, Szamosi, Elek - Szilveszter, Madar, Erős, Füzi - Ferenczi, Illés

12. perc: Tiber visszagurított labdájával Kabát a bal oldalon kiugrott, de éles szögből 10 m-ről a kapu fölé lőtt.

18. perc: Erős bal oldalról elvégzett 23 m-es szabadrúgása kevéssel szállt a kapu fölé.

41. perc: A bal oldalon előretörő Simek 18 méteres lövését Vlaszák a jobb alsó saroknál ütötte szögletre.

ennyi...

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1485
Üdv!

Geyza tudósítása alapján a szünetben 0:0. A meccs elég gyenge. Az MTK hátul adogat, mi meg nem nagyon tudjuk elvenni tőlük a labdát. Néha-néha azért nekilendülünk, de még igazi helyzet sem volt. Az összeállításból néhány furcsaság: Polonkai még a padon sincs, Simek kezdő ember és jól játszik, Tieber is kezdett, Csank keresztfia is jól játszik. A libásoknál Szilveszter kezdő ember volt, de semmi emlékezeteset nem nyújtott.
Geyza szerint 2-3 ezren lehetnek kint. A libások külön szektorban vannak a bal oldalon. Attrocitás nem történt.

Reméljük a második félidő jobb lesz és megszerezzük végre az első hazai győzelmet!

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1484
Akit érdekel!

Az M2-ön éppen Földényi győztes meccse megy...

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1483
Üdv!

Geyza helyszíni tudósítása alapján a 25. percben még 0:0. A meccs eddig elég gyenge...

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1482
Üdv Mindenkinek!

Folytatódnak a jó hírek:

MTI:

Tenisz Országos Bajnokságon:

férfi páros, döntő:

Noszály, Hultai (Vasas) - Böröczky, Fonó (LRI-Malév, 2.) 6:3, 6:7, 6:3

Gratulálok Nekik is! A bajnoki cím értékét növeli, hogy még csak kiemeltek voltak, és ennek ellenére végig verték az egész mezőnyt!

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1481
Geyza és Mindenki, akit érdekel!

A Cottbus otthon kapott ki 4:1-re a Dortmundtól, az egyetlen góljukat Miriuta szerezte 0:3-nál... A Bayern megint nyert, ezúttal 3:0-ra idegenben a Bochum ellen. A Hertha végül 4:0-ra lelépte a Hamburgot otthon... Király védett végig.

Szóval a Bayern után, remélem mi is ilyen arányban nyerünk!

Üdv.

Karesz

p.s. a falábúak 1:0-ra vezetnek egészen keleten afélidőben:
Nyírség-FTC 0:1.Ha valaki esetleg nem nézné..

geyza_d Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1480
Láttad, hogy a Hertha 3:0-ra vezet?

(Meg a Bayern is Bochumban...)

geyza_d Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1479
Karesz!

Nem kell mentegetőznöd a Háromnevű II. miatt, senki sem választhatja meg a főnökeit...

Feltűnt nekem, hogy Dr. M. az utóbbbi két napban tőle szokatlan módon, rendkívül optimistán nyilatkozott. Lehet, hogy ez a mentális összerázás taktikájának része, de lehet, hogy tényleg óriási vátozás történt a csapaton belül.

Engem elsősorban ez érdekel ma - vessetek meg, de az eredmény kevésbé.

És nagyon, de nagyon szeretném, ha balhé nélkül megúsznánk a meccset... Rossz előérzetem van...

HAJRÁ VASAS!

Előzmény: karesz4 (1478)
karesz4 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1478
Kedves Geyza!

Na ez így ebben a formában nem igaz... Csak a vezetőjét köszönhetitek nekünk... Ő pedig egy kifejezetten humoros ember, nemde?? Kell a vidámság is néha...
Én meg a munkahelymet köszönhetem neki, mert ha ő itt lenne még, akkor én nem lehetnék itt... Szóval én kifejezetten szeretem az országimázst!

A számot köszönöm, hívj hívószámkijelzéssel, és akkor föl sem kell vennem, csak hívlak vissza...Ok? Azután drukkoljatok nekem, mert ha nem verjük meg a libásokat sem, akkor elsüllyedek itt szégyenemben!!!!!

Üdv:

Karesz

geyza_d Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1477
ok Karesz, már be is írtalak a telefonba.

Akkor meccs közben rádcsörgök. Majd megbeszéljük közben, hogy a második félidő kell-e.

tv2 teletextről most csak annyit, hogy nektek köszönhetjük az országimázst... :)))

ja, a mobilom:

30-2482-311

VA-SAS!

Előzmény: karesz4 (1476)
karesz4 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1476
Geyza!

Köszi! Maradjunk simán a Karesz megszólításnál, a 4 azért került oda, mert amikor regisztráltam magam, kiderült, hogy valaki elbitorolta a szimpla Karesz nevet....

A handym száma: 30-9607-301. Nagyon hálás lennék, ha megírnád a Tiedet! És amikor kint történik valami, tehát amikor gólokat rúgunk, jeleznél, én meg visszahívnálak azonnal...
Egyébként a tv2-nél dolgozom, azon belül is a teletext szerkesztőségben.

Nemo nevű "lókötő" ismer engem, tőle kaphatsz rólam referenciát... ;-)

Üdv! és előre is köszi:

Karesz

geyza_d Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1475
karesz4!

Én ott leszek a meccsen, mobilom is van, úgyhogy ha nem ragad el teljesen a hév, akkor tudósítalak.

Ötig kb. itt vagyok a gépnél, küldj mailt, ha tudsz, hogy hogy csináljuk, vagy üzenj itt.

Természetesen feltétel, hogy ide is rakd fel a híreket!!
(Egyébként érdekelne, hogy milyen szerkesztőségnek dolgozol.)

Azt hiszem, igazán csak az első félidő kell, mert a másodikat biztos adja a Petőfi. Jól gondolom?

HAJRÁ VASAS!!!

karesz4 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1474
Üdv Mindenkinek!

Íme egy újabb jó hír:

(MTI) - Az egyéni, valamint a páros döntőkkel fejeződött be szombaton Szegeden a 101. országos teniszbajnokság.

női egyes, döntő:

Földényi Annamária (Vasas, 1.)- Gubacsi Zsófia
1:6, 6:2, 6:3

Mintegy 500 fős közönség előtt a 19 éves Gubacsi kezdett jobban, és az első játszmában 1:1 után öt játékot nyerve jutott előnyhöz. Földényi azonban alaposan feljavult a folytatásra, taktikát változtatott, és biztosan egyenlített.

A döntő játszmában is a kedden 26. születésnapját ünneplő Vasas-játékos irányított, és sorozatban negyedszer bizonyult a legjobbnak egyesben a szabadtéri magyar bajnokságon.

Gratulálok Annamária! És az Isten éltessen, sok boldog születésnapot és sok további sikert!

(aki ismeri, adja át!)

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1473
Üdv Mindenkinek!

Gyerekek! Ki megy ma olyasvalaki a maccsre, akinél lesz bekapcsolt mobil, ugyanis ma én vagyok a szerekesztőségben a sportszerkesztő és szeretném azonnal kiírni a képernyőre a góljainkat4 tehát szükségem van egy kontakt emberre, magyarán tudósítóra! Kérem jelentkezzen valaki!

Előre is köszi!

Üdv:

Karesz

És persze az elfogulatlanság jegyében:

HAJRÁ VASAS!!!!!

Zsoltee Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1472
hi!!
Ma este :

Vasas-MTK 3:0

Gól: Pető, Sowunmi, Szili

HAJRÁÁÁÁÁÁÁ VASAS!!!!!!!!!!!

patakveer 2 Creative Commons License 2000.08.19 0 0 1471
Sziasztok!

Ma estére remek játékot, fényes gyozelmet és jó hangulatú, méltóságteljes szurkolást kívánok minden Vasas-szurkolónak!

Zele!

Ne félj, biztos fogod látni a meccset a többiekkel együtt, ha esetleg nem is méterre ugyanazon a helyen, ahol már "évtizedek" óta drukkolsz. Enyhén frusztrált írásod által pillanatokig Fradisták közt éreztem magamat.

Béka!

Kösz az értesítést, de jövo pénteken már nem vagyok itthon, pedig szívesen mutattam volna egy-két - magyar pályán ritkán látható - trükköt.

Este pedig zúgjon a
HAJRÁ VASAS!

patakveer

Előzmény: zele_d (1449)
Bálna Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1470
Geyza, nem csak az én vitapartnerem volt, szidtuk vagy tizen. Magam sem rajongtam túlzottan Mészölyért (ma sem vagyok lelkes híve), de nem tetszett, hogy folyamatosan mocskolta, ezzel átvitt értelemben a csapatot is szidta. Hogy kinek szurkolt, nem tudom, nem emlékszem, hogy kiabálta volna: "Hajrá MTK!" Abban viszont biztos vagyok, hogy azt nem kiabálta: "Hajrá Vasas!" Egyébként sok évvel ezelőtt történt, nincs jelentősége.

HAJRÁ VASAS!!!

Előzmény: geyza_d (1468)
geyza_d Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1469
Szia Conti!

Jössz pénteken focizni?

Ényonyé!

VA-SAS!

Előzmény: conti (1467)
geyza_d Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1468
Bálna!

A vitátokba nem szólok bele, csak egy részmegjegyzésem lenne.

A régi vitapartnered MTK-illetőségét miből állapítottad meg? Ha jól emlékszem, közülünk is sokan szidták Kálmánt annak idején, a nyakláncon lévő jelvény pedig nem perdöntő.

Biztos, hogy MTK-drukkerrel tűztél össze és nem piros-kék szurkolóval?

HAJRÁ VASAS!

conti Creative Commons License 2000.08.18 0 0 1467
Holnap:

VASAS OLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!