Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Jó reggelt!!!
Sok mindent elmondtatok,de nekem is lenne néhány észrevételem!
1,Mindenek elött a mérkőzés leg inkább pozitív része volt, amikor Pölöskei 60 perc után visszavitte a kapa Illést a középpályára, ugyanis Zováth szó szerint eltüntette!!A cserék teljesen egyértelműen mutatták , hogy a mötöká védi a pontot, míg Mezey a támadó játékot erősítette. Szerintem a második félidőben ezért volt nyomasztó a fölény!
2,A meccs végén én és többen mások is azt mondták, hogy látni az eröt a VASAS-ban, de igazából, ha robbanni tud akkor lesz csoda! Ezt arra alapozom, hogy a szemmel láthatoan akadozó csapatjáték ellenére a mötökát félpályás játékra kárhoztattuk.
3,Az ülőn középen néhány érdekes mötöká drukker megjegyzés:
-Csak nem képzelik, hogy beülünk a ketrecbe!! /az általuk igényelt szeparált lelátó/ Nem vagyunk mi majmok.
-Szilveszter cseréjénél: Figyeld már, ezek megtapsolják ezt a b....-t./hát a Szilvió még nem közkedvelt a hungárián!/
4,Borzasztóan irritált a folyamatos alattomos , sunyi és a játékosok testi épségét veszélyeztető mötöká játék! Úgy látszik hiába ment el a favágó kápó /Hlmai/, megtalálták a méltó utódot /Kuttor/
4,Én azt hiszem, hogy valóban van még munka, de ez a csapat valóban aranyat fog szerezni.Előbb-utóbb a csatároknak is magukra kell találni. A többivel most sincs gond,de a gólok kellenének!
HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!
Először is: Geyza, köszi az abszolút profi tudósítást! másodszor: a libások kifejezés valóban nem Geyzától származik, én szoktam használni és bocs, ha megbántottam vele valakit!
A cserék nem muzsikáltak túl fényesen. (Mondjuk nem is értettem igazán a Mestert, ilyen cseréket talán Camachótól, vagy Csákó Tamástól láttam utoljára.)
Azért nem rossz, hogy az MTK ellen végig fölényben voltunk a meccsen, és csak 1-2 komoly védelmi hibából juthattak el egyáltalán a kapuig Illésék. Az elmúlt idény nagy rangadóin nem ez volt a tapasztalat.
Még egy apróság, csak a történelmi hűség kedvéért.
A tudósításokban szereplő "libások" kifejezés nem tőlem származik, hanem nyilvánvaló elhallás. (Nem szeretem használni ezt a "gyüjtőnevet"...)
Egyebekben a leírtak tényleg abszolút profi interpretálását adták az általam eldadogottaknak...
Szóval a legjoban az tetszett, hogy milyen lényegretörően össze tudtam foglalni a két félidő értékelését! (karesz: kösz az interpretálást)
Lehet, hogy egy tudósító veszett el bennem?
Annyit tennék hozzá, amolyan átfogó értékelésként (tudjátok, amit Knézly szokott művelni két perccel a meccs vége előtt, függetlenül attól, hogy még kétszer változik az eredmény oda-vissza...), hogy:
javuló egyéni teljesítmények, továbbra is görcsös és eredménytelen csapatmunka.
majkell jól látja, az MTK mintha nem is akart volna gólt szerezni. legszíveseben hátul, vonalban végigpasszolták volna a meccset. (Figyelemre méltó, hogy minden támadást baloldalon erőltettek.)
Jellemző, hogy két szituáció jelentett veszélyhelyzetet: amikor lendületben tudtuk felhozni a labdát (itt egyszerűen ijesztő volt, hogy a labdavezető előtt a két csatár még véletlenül se húzta volna szét a teret, mindig egyfelé szaladtak, sőt, többnyire nem "elfele", hanem éppen a labdát vezető vonalába!)
A másik: amikor összehangoltan(!) elkezdtük letámadni a védőket és a középpályásokat. Ilyen szituációkból alakult ki az összes veszélyes helyzetünk.
Hát én úgy látom, van még teendő, és nemcsak mentálisan...
Hát ez van. Az volt a furcsa, hogy az MTK mintha nem törekedett volna a győzelemre, megelégedtek a döntetlennel.Nekem is Simek tetszett.Az a szomorú, hogy a csatáraink nem találják a góllövőcipőjüket.Mezőnyben nem játszottunk rosszul, főleg az elején, de a kapu előtt elfogy a tudomány.Szóval, lesz ez még jobb is.
A legjobb az volt, hogy megkaptam a mezemet. Kösz, Conti !
Nofene, hát nem kihúzták? Pedig SZVSZ nekünk állt a zászló, de Tiber kihagyta ami volt, Kabát meg a Tiber helyére becserélt Thomas viszont nem került helyzetbe. A csapat nem volt rossz, főleg Simek tetszett, de azért messze még a Kánaán. Hogy egyebet ne mondjak, gólt kéne rúgni, de sokat...
Kavicsnak volt két nagy védése, Szilinek néhány jó labdája (és néhány rossz). A védelem jól állt a lábán, de Ferenczynél vannak sajna veszélyesebb csatárok is... Ja, és bemutatkozott a holnapután húszéves Zabos is. Hát, ennyi jó volt, meg hogy nem kaptunk ki.
A lettek ellen több kéne, 3:0 a minimum. Illetve 2:0. Iletve 2:1 és tizenegyesekkel mi...
Hajrá Vasas!
(Úgyis mint ExGabó)
Geyza tudósítása alapján maradt a 0:0. A második félidő már jobb volt. Nyomtunk nagyon, de a libásoknak volt néhány elég meleg kontrája. Egyelőre úgy tűnik, hogy még nem teljesen állt össze a csapat, de bízunk benne, hogy összejön ez ennél sokkal jobban is!
A VDK-ból BéKá-n kívül szinte mindnki jelen volt. Jó Nketek, én meg itt poshadok reggel nyolc óta és még csak nem is győztünk..
Geyza tudósítása alapján a szünetben 0:0. A meccs elég gyenge. Az MTK hátul adogat, mi meg nem nagyon tudjuk elvenni tőlük a labdát. Néha-néha azért nekilendülünk, de még igazi helyzet sem volt. Az összeállításból néhány furcsaság: Polonkai még a padon sincs, Simek kezdő ember és jól játszik, Tieber is kezdett, Csank keresztfia is jól játszik. A libásoknál Szilveszter kezdő ember volt, de semmi emlékezeteset nem nyújtott.
Geyza szerint 2-3 ezren lehetnek kint. A libások külön szektorban vannak a bal oldalon. Attrocitás nem történt.
Reméljük a második félidő jobb lesz és megszerezzük végre az első hazai győzelmet!
A Cottbus otthon kapott ki 4:1-re a Dortmundtól, az egyetlen góljukat Miriuta szerezte 0:3-nál... A Bayern megint nyert, ezúttal 3:0-ra idegenben a Bochum ellen. A Hertha végül 4:0-ra lelépte a Hamburgot otthon... Király védett végig.
Szóval a Bayern után, remélem mi is ilyen arányban nyerünk!
Üdv.
Karesz
p.s. a falábúak 1:0-ra vezetnek egészen keleten afélidőben:
Nyírség-FTC 0:1.Ha valaki esetleg nem nézné..
Nem kell mentegetőznöd a Háromnevű II. miatt, senki sem választhatja meg a főnökeit...
Feltűnt nekem, hogy Dr. M. az utóbbbi két napban tőle szokatlan módon, rendkívül optimistán nyilatkozott. Lehet, hogy ez a mentális összerázás taktikájának része, de lehet, hogy tényleg óriási vátozás történt a csapaton belül.
Engem elsősorban ez érdekel ma - vessetek meg, de az eredmény kevésbé.
És nagyon, de nagyon szeretném, ha balhé nélkül megúsznánk a meccset... Rossz előérzetem van...
Na ez így ebben a formában nem igaz... Csak a vezetőjét köszönhetitek nekünk... Ő pedig egy kifejezetten humoros ember, nemde?? Kell a vidámság is néha...
Én meg a munkahelymet köszönhetem neki, mert ha ő itt lenne még, akkor én nem lehetnék itt... Szóval én kifejezetten szeretem az országimázst!
A számot köszönöm, hívj hívószámkijelzéssel, és akkor föl sem kell vennem, csak hívlak vissza...Ok? Azután drukkoljatok nekem, mert ha nem verjük meg a libásokat sem, akkor elsüllyedek itt szégyenemben!!!!!
Köszi! Maradjunk simán a Karesz megszólításnál, a 4 azért került oda, mert amikor regisztráltam magam, kiderült, hogy valaki elbitorolta a szimpla Karesz nevet....
A handym száma: 30-9607-301. Nagyon hálás lennék, ha megírnád a Tiedet! És amikor kint történik valami, tehát amikor gólokat rúgunk, jeleznél, én meg visszahívnálak azonnal...
Egyébként a tv2-nél dolgozom, azon belül is a teletext szerkesztőségben.
Nemo nevű "lókötő" ismer engem, tőle kaphatsz rólam referenciát... ;-)
Mintegy 500 fős közönség előtt a 19 éves Gubacsi kezdett jobban, és az első játszmában 1:1 után öt játékot nyerve jutott előnyhöz. Földényi azonban alaposan feljavult a folytatásra, taktikát változtatott, és biztosan egyenlített.
A döntő játszmában is a kedden 26. születésnapját ünneplő Vasas-játékos irányított, és sorozatban negyedszer bizonyult a legjobbnak egyesben a szabadtéri magyar bajnokságon.
Gratulálok Annamária! És az Isten éltessen, sok boldog születésnapot és sok további sikert!
Gyerekek! Ki megy ma olyasvalaki a maccsre, akinél lesz bekapcsolt mobil, ugyanis ma én vagyok a szerekesztőségben a sportszerkesztő és szeretném azonnal kiírni a képernyőre a góljainkat4 tehát szükségem van egy kontakt emberre, magyarán tudósítóra! Kérem jelentkezzen valaki!
Ma estére remek játékot, fényes gyozelmet és jó hangulatú, méltóságteljes szurkolást kívánok minden Vasas-szurkolónak!
Zele!
Ne félj, biztos fogod látni a meccset a többiekkel együtt, ha esetleg nem is méterre ugyanazon a helyen, ahol már "évtizedek" óta drukkolsz. Enyhén frusztrált írásod által pillanatokig Fradisták közt éreztem magamat.
Béka!
Kösz az értesítést, de jövo pénteken már nem vagyok itthon, pedig szívesen mutattam volna egy-két - magyar pályán ritkán látható - trükköt.
Geyza, nem csak az én vitapartnerem volt, szidtuk vagy tizen. Magam sem rajongtam túlzottan Mészölyért (ma sem vagyok lelkes híve), de nem tetszett, hogy folyamatosan mocskolta, ezzel átvitt értelemben a csapatot is szidta. Hogy kinek szurkolt, nem tudom, nem emlékszem, hogy kiabálta volna: "Hajrá MTK!" Abban viszont biztos vagyok, hogy azt nem kiabálta: "Hajrá Vasas!" Egyébként sok évvel ezelőtt történt, nincs jelentősége.
A vitátokba nem szólok bele, csak egy részmegjegyzésem lenne.
A régi vitapartnered MTK-illetőségét miből állapítottad meg? Ha jól emlékszem, közülünk is sokan szidták Kálmánt annak idején, a nyakláncon lévő jelvény pedig nem perdöntő.
Biztos, hogy MTK-drukkerrel tűztél össze és nem piros-kék szurkolóval?