nem tud véletlenül valaki valami egyszerü megoldást arra hogy a fülkébe menő vizcsövet hogyan lehet kicserélni? mert már próbáltam dróttal behúzni meg minden, de fellül mindig elakad.... :(
Elméletben nem viheted ! Gyakorlatban meg hazaviszed ,hülye törvényeink vannak ,életszerűtlenek ! Na azt képzeld el amikor a hentes vágni megy és megállítja a rendőr ((::!! Elkobozták a hadifelszerelést és előállították ((::!!!
Ha a rendőr megállít a kés miatt meglepetés fog érni ! Hivatalosan a jármű belsejében sem lehet nagyobb kés mint 8cm a penge vagy a vágóél ,így igazából a penge hossza már csak 7 cm lehet !
Jobb is úgy.Én is túrtam egy telet becsületesen(de annyira hogy a haverok ,öcsémék még jártak diszkóba én többszörösen elmentem előttük a következő faluig kb 14 km).Fizetésbe kaptam a naftát egy kicsit +ba,meg nem kellett vizet,szeméthordást fizetnem az évben.Jó is volt legalább nem unatkoztam otthon.Ott lett a gond hogy a mi drága falu vezetőink beírtak az elszámolásukba 10000 euró költséget a tisztításra.A falusiak meg elkezdtek köpködni rám hogy mien jó nekem.Én meg szépen megköszöntem a lehetőséget,és mondtam hogy keljen reggel 5-kor,meg keresse zsírosra magát aki lenyúlja a pénzt,vagy aki a legjobban köpköd.
Én havat tolok a mostani télen először! Kicsit még szokni kell azért! Nagyobb havat toltam összefele mikor már nem bírtam az elejét simán fordította elfele oldalra! Nekem még az automata fokozatot kell megcsinálni a kapcsolón hogy Fél9-be tudjam tolni vele!
Amúgy ha nem titok mennyibe lehet vállalni hótolást/óra ha a hótoló nem az enyém hanem a hivatalé az enyém a gép meg a gázolaj! Másik megbízási szerződéssel lehet csinálni meg az után kell adózni vagy valami?
Nincs láncolva. Jobbra nehezebb vele fordulni, akkor menne egyenesen, de amúgy nincs vele ilyen gond. Lehet, hogy nagyobb hóban másabb lenne, de tervben van egy másik tartó előre, hogy ne kelljen levenni a súlyokat.
Mire kell figyelni? Az út szélén álló autókra, meg a "csakazértis megelőzlek" autósokra.....