nyúlfickó: nagyon szépségesek a képek teccik is
a dolog csak én nem látok rajta tremolót vagy nincs is, pesten laksz?(ezt már csak ezért hogy kipróbálás meg ilyenek), ja meg hogy milyen pickupok de lehet ezt emilben kéne kérdeznem mert a többiek le fognak ugatni?
Gibson Les Paul studio 420e huf M.O.-n?
Ez vicc, vagy MI???Hulyek ezek?
Kb 100e er ar/minoseg aranyban.
Nem tudom miert ragaszkodtok annyira
a Gibsonokhoz.Van jo Gibson de az mar megfizethetetlen.De a studio sorozatszeriak...:((
Beszeltem jo nehany helyi(usa)
kereskedovel akik Gibson forgalmaznak,
es ok is nevetsegesnek tartjak az arat.Es tudjatok mi a legerdekesebb a dologban?egyikouk sem Gibsonon jatszott, mert mondjak hogy csak 90%-s.De hat mindenki maga ura.
Gitarbehozatal?
20 dollarert attoljak a segedek a zoldfolyoson.(ferihegy)
Van egy nagy problémám. Egy ismerősöm megy az USA-ba hétfőn, és nagyon úgy fest, hogy vetetnék vele egy gitárt kint, de nem tudom, megvámolhatják-e. Ennek szeretnék utánanézni valahol.
Nemrég mesélte egy faszi, hogy volt kinn és vett valami gitárt, felvitte a repülőre, és így simán be tudta hozni vám nélkül.
Én is valahogy így képzelném, mert akkor megúsznám a szállítást+vámot. Csak el akarom olvasni a jogi hátterét, hogy ne szivassam már meg szegény ismerősömet, ha véletlenül mégis kiszúrják a vámnál. Biztosan vannak kiskapuk is...
Ha valaki tud bármi infót, vagy volt hasonló élménye, kérem segítsen!
amerikaban nincs afa, csak helyi ado de ezt exportnal nem kell megfizetni.
Viszont itthon ha megjon akkor fizetned kell:
-vamot
-vamkezelesi dijat
-AFAT (25%)
egyebkent ha a gitar 250e-be kerul akkor jo 80-e ft lesz kb a vam+afa.
gondolkozz el rajta, hogy nem egyszerubb-e venni
egy repjegyet es kimenni es egy helyi boltban megvenni? megis kiprobalod stb es akkor amerikat is latod :))
penzbe ugyan ott leszel, mert igy a vamon a gitart csak at tudod hozni :))
Persze megnéztem az ebayon is, merthogy használtan is jó lenne, de csak az amerikain találtam a megfelelő színben, aztán onnan azért szerintem elég kockázatos ide vásárolni, úgyhogy maradtam a netes cégnél. Gondolom az ebayos biznisznél nincs ilyen VAT baromság. Vagy igen?
Köszi Szaszon és Nyúl a válaszokat. Végül is arra jutottam, hogy rendelek egy olyan színű Gibson Les Paul Studiot a www.gibsonshop.com-ról, amilyet szeretnék (Ruby Red). Na és itt kiderült, hogy az európaiaknak a szokásos áron felül kell egy úgynevezett VAT-t fizetni. Tud erről valaki valamit? Mert mondjuk ha vám helyett van ez a dolog, akkor szívesen kifizetem mivelhogy még így is 80ezerrel a magyar bolti árak alatt vagyok szálítási költségestül is. De ha a vám még erre jön rá, akkor beszívtam, akkor már nem éri meg. Nálunk ez a gityó 420 ezer, a Gibsonshopnál átszámítva 270ezer, ezzel a VAT-al pedig 331 ezer.
Ami épp a felső határon van nálam. Sokáig filóztam rajt, hogy az Epiphone-omat javítsam-e fel, vagy vegyek egy Gibsont. Az Epiphone óriási csalódás volt. Előtte egy Hohner Les Paulom volt, amit még annó 50000-ért vettem, és ezerszer jobb hangja van mint a 180 ezres epiphone-nak. Ezért asszem nem kísérletezek pickupcsereével, hanem veszek egy normális gityót. Amúgy egyébként blueshoz kell...
Seymour Duncan?
Tegnap rendeltem egy Fernandes Vertigo
Costum X-RIGGS( signature model, by Robb zombie) ebben Seymmour Duncan
FULL SHRED dupla pick-up van.Tipikus
harapos, zsiros hangu, ajanlom nagyon,
foleg ha metal zenet jatszol.
Sok szerencset SZASZON
engem érdekelne ez a squier dolog ha konkrétan egy gitárról beszéltél, vagy az arra utalt hogy az egy jó fajta utánzat és 45 körül lehet kapni, mert ha konkrét akkor egy emailt küldhetnél többi infóval.
ja és minden strato forma érdekel szóval írjatok bátran ám..
vkinek Guitar Pro 3-hoz MŰKÖDŐ(!!!!) crackje van?
Köszi de már vettem egy Laney TF 200-ast. Remélem nem választottam rosszul. Igaz nem 65 ezer volt.
Azért még egy kérdésem lenne! Mint már írta csak egy Jolana gitárom van. Nem igazán tartja ki hangokat szépen. Lehet, hogy a testtel vagy pickup-okkal van a gond. A kérdés, hogy melyik Startocastar utánzat ami jó??????
Most még nem akarok bele egy igazi Fenederbe, mert legolcsóbb is újonnan 150.000 ezer Ft(mexicói), bár ezt szerintem nem kell mondanon Nektek!
Választ előre is köszi Mindenkitől.
Újonnan vagy használtan keresek minél olcsóbban egy floydrose tremolos 24 érint?s superstratocastert.
+van két eladó startocasterem, mindkett? 21 érint?s, vintage tremolo, egyik fekete, másik fehér alapon piros csíkos:)
Lehet?leg a mail címemre írjatok, ne itt válaszoljatok
nekem 65 ezerért van számodra valamim, ha érdekel, mélben elküldöm a részleteket róla (most nem otthonról nyomom, ezért nem tudom most, viszont az általad írt összes kritériumnak megfelel.-csakhogy várd meg a mélt, mielőtt döntesz. Az itteni íméled él?
GG