Keresés

Részletes keresés

fickó_16 Creative Commons License 2002.08.28 0 0 5280
hello fickók és fickólányok

nekem olyan dologra lenne szükségem hogy aki lementette vmelyik oldalról a gitárleckéket, most nem jut eszembe a címe, de nagyonnemvagyok szélessávú egy 56k modemmel szóval oda tudná vki adni cd-n fizetnék is érte ha nagyon nem akrjátok adni...és olyan dolgok is érdekelnek hogy említgettek itt mindent hogy malmsteen meg steve vai na nekem fingom sincs róluk szóval tőlük is érdekelne cd, vagy egy hely ahonnan tölthetek le pár számot tőlük persze szigorúan csak egy napra utána letölröm..

Sveriges fana Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5279
volt alkalmam megnézni néhány Malmsteen videot a minap mr zakk wylde (személyesen) jóvoltából:
szal volt itt arról szó, hogy hogyan lehet szétcseszni a gitárunkat azzal, hogy kimélyítjük a bundokat. Én azon a straton, amit mr Malmsteen még Stockholmban vett, és saját maga bütykölte azt láttam, hogy minden bund ki van mélyítve, viszont csak a felső négy húr alatt, xal a mély húrok alatt nem nyúlt hozzá. Ha jól emléxem Blindmouse azt javasolta, a hetediktől felfele kezdjük szétbaxni a gitárunk fretboardját, hát érdekesek a különböző ötletek, nemtom volt e már valakinek hasonló a kezében, mindenesetre érdekelnének ilyen téren tapasztalatok, mámint a kimélyített nyakú gitárok, etc.

Másik érdekes dolog: láthattam azt a nam mindennapi pillanatot (Live at Budokan), amikor Malmsteen mester nemcsak az énekest, de a billentyűst is hagyta kibontakozni...Az állam is leesett:))
Komolyra fordulva: érdekes volt látni a japán közönséget is, teljesen másként buliznak egy ilyen koncerten mint mi, európaiak. Látszott, hogy a zene miatt mentek oda, és egyiknek sem jutott eszébe fellökni a másikat (hozzáteszem énsem vagyok egy pogózós típus, föleg nem olyan zenére nem, ami telleg a zenéről szól, dehogy ugy mondjam láttam émmár karon varjút. Azaz láttam énmár DreamTheatre koncerten Stagediving-ot.:))
Napáá:
GG

Sveriges fana Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5278
hátha visszaolvasol, év elején volt ilyesmiről szó, ráadásul a srác (namely AorBandi) pont az USÁban volt, ugyhogy meg fogod találni a kérdésedre a választ, egy biztos: az ismerősöddel nem szúrsz ki, csak ne rejtsen kokaint a gitártestbe. Az egész téma a magyar vámon bukhat el...
GG
Előzmény: Tinxtu (5263)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.27 0 0 5277
Nem irigyellek Gyirigyuri! Én is balkezes vagyok, de jórészt jobbos hangszereim vannak. Még nem nagyon volt a kezemben olyan balos gitár, amit megvettem volna. Amit én eddig kipróbáltam, az mind elég tré volt. Azután csináltattam egyet.
Azért sok szerencsét, hátha kifogsz valami jót.
Előzmény: Gyirigyuri (5276)
Gyirigyuri Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5276
bocsi, megint én vagyok
csak annyi, ha van eladó balkezes szólógitárod az is érdekel
csá, gyuri
Gyirigyuri Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5275
Helló!
Azért írok, mert most veszek elektromos gitár (egyébként egy éve játszom már) és szeretném a véleményeteket kérni gitárokkal kapcsolatban.
(Az összes gitár balkezes)

-Fender Squier 70e új
-Craftsman UST 300 55e új
-Hohner Professional St. Metal használt 65e tremoló, satu, 1 humbucker + 2 single coil és pár gyári hiba kijavítva
-Hohner Professional St. 59 60e használt van rajta egy plussz Fender pickup

Ha tudtok vmit ezekről a gitárokról írjatok légyszives. Ha tudjátok, hogy mi a két Hohner közötti különbség az is jó lenne. Előre is köszi!

Gyuri

u.i. a topicba vagy a balkezesgitar@freemail.hu-ra írjatok

Törölt nick Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5274
Kedves szaszon! Nekem van egy Lp Studio modellem. Én meg vagyok vele elégedve, igaz, még 1995-ben vettem, 1600 Német birodalmi márkáért. A 420 ezer forintot én is túlzásnak tartom.
békesség: fred
Előzmény: szaszon (5264)
MonoStory Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5273
Köszi!

A helyzet az, hogy egy barátom keresett pár hete többek között PS4-et, de azóta vett egy DXMG-t. Kipróbáltam és nem szólított meg. Ha hamarabb szólsz ő biztos ráharap :(

Előzmény: Infomaker (5272)
Infomaker Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5272
Hi!

Továbbra is eladó a Jackson PS4-em.

90.000 ft.

Bővebb infó:

boyan@freemail.hu

Előzmény: MonoStory (5271)
MonoStory Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5271
??? DXMG - ről mi a tisztelt publikum véleménye ???
( barlang - 199.000 )
Előzmény: Blindmouse (5253)
Asteriksz Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5270
küldtem levélt+ képeket
Előzmény: A nyúl (5266)
fickó_16 Creative Commons License 2002.08.26 0 0 5269
nyúlfickó: nagyon szépségesek a képek teccik is
a dolog csak én nem látok rajta tremolót vagy nincs is, pesten laksz?(ezt már csak ezért hogy kipróbálás meg ilyenek), ja meg hogy milyen pickupok de lehet ezt emilben kéne kérdeznem mert a többiek le fognak ugatni?
A nyúl Creative Commons License 2002.08.25 0 0 5268
látom szeretnéd, hogyha megvenném :]
Előzmény: Temesi Berci (5267)
Temesi Berci Creative Commons License 2002.08.25 0 0 5267
Sziasztok!!!

Eladó 6 húros basszusgitár, mesterhangszer!

Bővebb infóért hívj!!!

Üdv: Berci / Black-Out / Stonehenge

Tel: 30-282-0679

Előzmény: A nyúl (5266)
A nyúl Creative Commons License 2002.08.25 0 0 5266
küldök mailben egy pár képet róla
Előzmény: fickó_16 (5265)
fickó_16 Creative Commons License 2002.08.25 0 0 5265
nyúl fickó: engem akkor érdekelne ez a gitár, tudsz helyet mondani ahol utánanézhetek hogy azért mégis milyen?
szaszon Creative Commons License 2002.08.25 0 0 5264
Gibson Les Paul studio 420e huf M.O.-n?
Ez vicc, vagy MI???Hulyek ezek?
Kb 100e er ar/minoseg aranyban.

Nem tudom miert ragaszkodtok annyira
a Gibsonokhoz.Van jo Gibson de az mar megfizethetetlen.De a studio sorozatszeriak...:((
Beszeltem jo nehany helyi(usa)
kereskedovel akik Gibson forgalmaznak,
es ok is nevetsegesnek tartjak az arat.Es tudjatok mi a legerdekesebb a dologban?egyikouk sem Gibsonon jatszott, mert mondjak hogy csak 90%-s.De hat mindenki maga ura.

Gitarbehozatal?
20 dollarert attoljak a segedek a zoldfolyoson.(ferihegy)

Tinxtu Creative Commons License 2002.08.24 0 0 5263
Hello mindenkinek!

Van egy nagy problémám. Egy ismerősöm megy az USA-ba hétfőn, és nagyon úgy fest, hogy vetetnék vele egy gitárt kint, de nem tudom, megvámolhatják-e. Ennek szeretnék utánanézni valahol.
Nemrég mesélte egy faszi, hogy volt kinn és vett valami gitárt, felvitte a repülőre, és így simán be tudta hozni vám nélkül.
Én is valahogy így képzelném, mert akkor megúsznám a szállítást+vámot. Csak el akarom olvasni a jogi hátterét, hogy ne szivassam már meg szegény ismerősömet, ha véletlenül mégis kiszúrják a vámnál. Biztosan vannak kiskapuk is...
Ha valaki tud bármi infót, vagy volt hasonló élménye, kérem segítsen!

Köszi
Tinxtu

kozakz Creative Commons License 2002.08.24 0 0 5262
amerikaban nincs afa, csak helyi ado de ezt exportnal nem kell megfizetni.

Viszont itthon ha megjon akkor fizetned kell:

-vamot
-vamkezelesi dijat
-AFAT (25%)

egyebkent ha a gitar 250e-be kerul akkor jo 80-e ft lesz kb a vam+afa.

gondolkozz el rajta, hogy nem egyszerubb-e venni
egy repjegyet es kimenni es egy helyi boltban megvenni? megis kiprobalod stb es akkor amerikat is latod :))

penzbe ugyan ott leszel, mert igy a vamon a gitart csak at tudod hozni :))

gazz Creative Commons License 2002.08.24 0 0 5261
Persze megnéztem az ebayon is, merthogy használtan is jó lenne, de csak az amerikain találtam a megfelelő színben, aztán onnan azért szerintem elég kockázatos ide vásárolni, úgyhogy maradtam a netes cégnél. Gondolom az ebayos biznisznél nincs ilyen VAT baromság. Vagy igen?
Előzmény: gazz (5260)
gazz Creative Commons License 2002.08.24 0 0 5260
Köszi Szaszon és Nyúl a válaszokat. Végül is arra jutottam, hogy rendelek egy olyan színű Gibson Les Paul Studiot a www.gibsonshop.com-ról, amilyet szeretnék (Ruby Red). Na és itt kiderült, hogy az európaiaknak a szokásos áron felül kell egy úgynevezett VAT-t fizetni. Tud erről valaki valamit? Mert mondjuk ha vám helyett van ez a dolog, akkor szívesen kifizetem mivelhogy még így is 80ezerrel a magyar bolti árak alatt vagyok szálítási költségestül is. De ha a vám még erre jön rá, akkor beszívtam, akkor már nem éri meg. Nálunk ez a gityó 420 ezer, a Gibsonshopnál átszámítva 270ezer, ezzel a VAT-al pedig 331 ezer.
Ami épp a felső határon van nálam. Sokáig filóztam rajt, hogy az Epiphone-omat javítsam-e fel, vagy vegyek egy Gibsont. Az Epiphone óriási csalódás volt. Előtte egy Hohner Les Paulom volt, amit még annó 50000-ért vettem, és ezerszer jobb hangja van mint a 180 ezres epiphone-nak. Ezért asszem nem kísérletezek pickupcsereével, hanem veszek egy normális gityót. Amúgy egyébként blueshoz kell...
Előzmény: A nyúl (5259)
A nyúl Creative Commons License 2002.08.24 0 0 5259
www.ebay.at
www.ebay.de

fickó: ez egy konkrét gitár, amit szeptemberben hozok németországból, és 45-ért lesz eladó. nyolcvanas évek végén készült squier stratocaster.

Előzmény: gazz (5256)
szaszon Creative Commons License 2002.08.24 0 0 5258
GAZZ!!!

Seymour Duncan?
Tegnap rendeltem egy Fernandes Vertigo
Costum X-RIGGS( signature model, by Robb zombie) ebben Seymmour Duncan
FULL SHRED dupla pick-up van.Tipikus
harapos, zsiros hangu, ajanlom nagyon,
foleg ha metal zenet jatszol.
Sok szerencset SZASZON

fickó_16 Creative Commons License 2002.08.24 0 0 5257
hey nyúl

engem érdekelne ez a squier dolog ha konkrétan egy gitárról beszéltél, vagy az arra utalt hogy az egy jó fajta utánzat és 45 körül lehet kapni, mert ha konkrét akkor egy emailt küldhetnél többi infóval.

ja és minden strato forma érdekel szóval írjatok bátran ám..
vkinek Guitar Pro 3-hoz MŰKÖDŐ(!!!!) crackje van?

gazz Creative Commons License 2002.08.23 0 0 5256
Megtudja valaki adni az európai/osztrák ebay web címét?
Előzmény: A nyúl (5068)
A nyúl Creative Commons License 2002.08.23 0 0 5255
régebbi fender squier stratot tudok ajánlani neked 45 körül. a régebbi az itt jót jelent, mert az 1990 utániak elég kakák.
Előzmény: nemesis (5254)
nemesis Creative Commons License 2002.08.23 0 0 5254
Köszi de már vettem egy Laney TF 200-ast. Remélem nem választottam rosszul. Igaz nem 65 ezer volt.

Azért még egy kérdésem lenne! Mint már írta csak egy Jolana gitárom van. Nem igazán tartja ki hangokat szépen. Lehet, hogy a testtel vagy pickup-okkal van a gond. A kérdés, hogy melyik Startocastar utánzat ami jó??????
Most még nem akarok bele egy igazi Fenederbe, mert legolcsóbb is újonnan 150.000 ezer Ft(mexicói), bár ezt szerintem nem kell mondanon Nektek!
Választ előre is köszi Mindenkitől.

Előzmény: Sveriges fana (5250)
Blindmouse Creative Commons License 2002.08.23 0 0 5253
Van, de azt nem adom el, pedig kínáltak már érte szép árakat ;)
Előzmény: MonoStory (5248)
VekDavid Creative Commons License 2002.08.22 0 0 5252
Sziasztok!

Újonnan vagy használtan keresek minél olcsóbban egy floydrose tremolos 24 érint?s superstratocastert.
+van két eladó startocasterem, mindkett? 21 érint?s, vintage tremolo, egyik fekete, másik fehér alapon piros csíkos:)
Lehet?leg a mail címemre írjatok, ne itt válaszoljatok

Sveriges fana Creative Commons License 2002.08.22 0 0 5251
jaésezcsak irányár.
GG
Előzmény: Sveriges fana (5250)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!