Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
A hétfői fociba a "szegedi különítmény" is szívesen beszállna, de a fél 4-es kezdés nagyon korainak tűnik.
Hiába, a vidéki hátrányos helyzetű szurkolókkal senki sem törődik.
Ez csak félig poén, sajna sok igazság van benne, pl. a meccs kezdési időpontok.
Májkell!
Az csak legenda, hogy Te tudsz focizni, amikor itt az idő, valahogy mindig közbejön valami. :)
Vagy ez a bankközi bajnokság csak alibi? Mit szólna ehhez a Legendás Asszony?
Azt tervezem ,hogy mi (szurkolók) kikapunk, a Vasas pedig nyer.
Példaértékű lehet az a kezdeményezés, amit a Hajrá Loki! topicba írtam. Kihívtam a Lokistákat a meccs előtt egy barátságos(!) focira. Ehhez MZ segítségével sikerült megszerezni a Kézilabdacsarnokot fél 4 és fél 5 között. Ha elfogadják a kihívást, nagy visszhangja lesz, az biztos! Ha nem, akkor is játszunk egyet magunk között.
Hajrá Vasas!
Na egy pár napra eltüntem de mostmár vagyok! Természetesen hétfőn vagyok és a kitünő technikámmal fogom rugni a bogyót!:-))
Zele!
Végre te is jössz! Ez a hét legjobb híre!
TZS!
Na végre, hogy vissza tudtál jönni!
Ádi!
Én vállalom a DT-t természetesen! Ne hagyjuk megszünni a lapot!
Más! Ma reggel a Napkeltében a kereszttűzben az a fazon volt ak lebuktatta a Székely Zoltánt! Ez a barom Székely aazt mondta neki, hogy a 20 milla a kisgazdáknak és a fradinak kell! Na muki erre benyögte, hogy Ő VASAS szurkoló! Kérjünk tőle támogatást!:-))
Ez komoly ? Olyan hihetetlenül hangzik ! Én vagyok az elso ? Egyszeruen nem tudom elhinni !
Nem baj, hogy a tagságit még nem fizettem be? Hú, lehet, hogy elszóltam magam ? :-))
Sorry a tma újra felhozataláért,de nem mindennap tudok netezni.
TZS! Azért elosztozhatnánk a a riportok készíté-
sén..! :) Én is felvállalnék néhányat ! :)
És akkor is vannak női szurkolók,ha a köztudat
nem is akarja őket nagyon elfogadni !!
Én (asszem Ádival közösen) vállalom, hogy minden meccs előtt megiszok legalább egy sört és utána legalább egy unikumot - akár minden különösebb indok nélkül is.
Mint munka, most nem sokat tudok vállalni, ha ér valamit, akkor a netről tudok adatokat szerezni, meg ollózni, és okoskodni is tudok, ismersz.
Fényképről még igyexem az otthoniakkal konzultálni.
HAJRÁ VASAS!
ui.: Phűűűűűű és most Hajrá Bayern! Kahn most védett egy elég komolyat.
Adam
?
Az eddigi 3 mind bivalyeros osszeallitas, contie se jobb, mint BeKae.
Az en szezon elejen osszeallitott csapatom az akkori forma alapjan ez volt (ekkor meg a legujabbak nem bizonyitottak itt abszolut, igy nem volt eselyuk bekerulni)
KAVICS-MONI,JUCI,TOTYA,LACIBANDI-KUXI,SZILU,ZOVO,ARI-DZSEKI,PALZOLI
(bocs, 1-2 becenevet most talaltam ki : )
Furcsa, hogy 1-2 jatekos egyik kezdoben sem szerepel, pedig igazan nagy klasszisok. Pl. SOWUNMIT rohadtul birom, HAJDU is extra, TOTH N., ZABOS, KOMODI, POLONKAI szinten iszonyatosan jok.
Vegulis a masik 11 jatekost is betennem a kezdobe.
Sporttárs!
Kösz az infót - benne volt a levegőben.
Mi nagyon nem szeretnénk hagyni - szerintem ma Petőtomi a legjobb Vasas játékos - de ez nem igazán rajtunk múlik.
A véleményem pedig az, hogy nem olyan tuti az a kirúgás, illetve, ha mégis, csak nagyon nagy anyagi haszonnal válunk meg tőle (élő szerződése van), úgyhogy az Újpestnek még jó néhány Kiskapusit áruba kellene bocsájtania hozzá.
Májkell!
Az elő lépést akceptáltam, de hol van ez a húszmillióhoz? Bár én sem vagyok kisgazda...
A focit a kapuban vállalom (ott is túl sokat kel futni az egyik kapusától a másikig. Minden rossz labdaérintésemnél fel hangzana a lelátóról a "Zelelaci éé, Zelelaci óó...". Hát kell ez nekem?
Szerintem nagyon hamar (míg kormányon vannak) be kell indítani a DT akciót. Politikusaink (és akinek gyakorlata van a lobbizásban)aktivizálhatnák magukat.
Ne legyen ez az utolsó szám!
Már csak két forduló van hátra az NB I alapszakaszából, ám október 28. után sem maradnak élvonalbeli mérkőzések nélkül a szurkolók, mert a következő hétvégén kezdődik - a már csak tizenkét csapatot érintő - élvonal küzdelemsorozata. Az első osztályban öt fordulót rendeznek majd, a játéknapok: november 4-5., november 11-12., november 18-19., november 25-26. és november 29. (ez utóbbi szerda). Az NB I B-ben négy forduló lesz még az idén, a második vonal csapatai november 26-án fejezik be a 2000-es küzdelmeket.
Na ennyit arról, hogy én még idén VASAS meccset látok élőben...
Megüt a guta már megint. Ilyen ünnepekkor mindig megyünk a szülőkhöz vidékre, ti meg mindig szerveztek jó kis focit, hepöninget, utána meg a meccs. Francba :((
Jó lenne szerezni valami UPC-t ott a Hajdúságban !
Ádi !
Azért a kezdő lépést megtettem ( az első uniskör az én kontómra ment, remélem nem fizettették ki veletek még eccer !):))