Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
CONTI!
Természetesen kimegyek,és rendezem is a rendezni illőket.Amit írtam azt mi csupán támogatni tudjuk!DE! Minimális akarással /Tóth úr!!!!/ megrendezhető! A József Attilában minden évben van kerületi Mikulás! Valahogy érdekeltté kellene tenni a szervezőket és a VASAS vezetését a helyszín cseréjében!
Mekkora legyen a fénykép?
Mármint a kabalaállat menne be, nem az újság...
Nincs még eldöntve, mi lesz, terveink vannak, és kiírtunk egy pályázatot. Várunk minden megvalósításra érdemes ötletet.
Egyébként sok megfontolásra érdemes van a hozzászólásodban, de azt kizártnak tartom, hogy a lapból össze tudjunk hozni egy külön gyermek számot. De biztos örülnének a srácok, ha a Mikulással együtt bemenne hozzájuk. Kérdés, erre kinek lesz ideje???
Szevasztok!
Focizni ugyan nem tudok menni,de a meccsen ott leszek.Szerintem a tradicionálisan "VASAS Általános Iskolák" jó anyagot jelenthetnek a népszerűsítési kísérleteknek! Ugyan nem tudom,hogy mi lett a kabala figura,de szerintem a Mikulás bácsival néhány fellépése teljes siker lehet.Erre az akcióra talán az Önkormányzatot is be lehet kapcsolni. A Mikulás csomagban egy "HAJRÁ VASAS" gyermek számmal. Részemről a lehetőségeim keretei között mindig támogatni fogom az ifi korú népszerűsítést! De lehetne VASAS Mikulás a csarnokban is. Nem hiszem, hogy az illetékesek,de a csapat is elzárkózna egy ilyen kezdeményezéstől.A kerületi HÍRNÖK esetleg népszerűsíthetné is a PIROS-KÉK Mikulást!! Elárulom, hogy az ötlet nem az enyém,de sok VASAS drukkert csináltak így régebben a bázis iskolákban. Az enyém a birkózóké volt. Annyira sikeres volt,hogy az öltöző folyosón a mai napig látom az osztálytársamat birkózó országos ifista bajnokként a VASAS színeiben.
Holnap hajrá VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én az Erste Bankra gondoltam, mint konkurencia, biztosan van olyan Hajdú-Biharban is.
A debreceni szurkolók sem nagyon jönnek, ők is ott nézik a Sport1-en. Próbálj Te is keríteni egy ilyen előfizetéses tévét, és zúgjon a HAJRÁ VASAS!
Már, ha apósod mellett van erre lehetőséged.
KIADVÁNY. A Vasas szurkolói első alkalommal az AEK Athén elleni hazai UEFA-kupa-mérkőzésre adtak ki szurkolói füzetet, és a hétfői alálkozón már a Hajrá, Vasas! cím? kiadvány második számát is lapozgathatják a szurkolók. A húszoldalas füzetben a futball mellett az olimpiai bajnok vízilabdázóval, Vári Attilával is olvashatnak interjút.
Szerintem nem pénzt kellene kérni érte, csak ilyen támogató dobozokat kihelyezni, aztán kinek hogyan tetszik, dobjon bele egy 20-ast, egy 100-ast, vagy kettőt. Ettől még nem pénzért adjuk, viszont ha bejön mondjuk 3000HUF, akkor az háromezer forint, amit úgyis fel fogunk használni; ha meg több jön össze, akkor több, ha meg kevesebb, akkor elisszuk...:-)
Viszont most beszéltem patakveer2-vel és felvetettem, amin úgyis gondolkoztam, hogy esetleg a 2 ünnep között, vagy valahogy karácsony környékén össze kellene hozni egy focit a Fáyban csak úgy magunk között - és esetleg ha a csapatból is aki akarna részt venne... Már ha értitek mire gondolok...
Feltéve persze, hogy tudtok már most terezni decemberre. Mondjuk én is csak azért tudok, mert rá vagyok kényszeritve, de azért ha lehet tartsátok evidenciában.
Huszabi, én úgy vettem ki az eddigiekből, hogy nem lehet pénzt kérni, mert nincsenek meg a vállalkozási működés feltételei. Nem jól gondolom?
Egy magyar élcsapat gazdasági hátterének el kellene tudnia tartani egy ilyen szurkolói lapot, amiben csak az önköltséget kell fedezni, ez biztos. De hát...
Egyébként gyerekkoromban voltak ilyen lapok, amit a Vasas-meccsen osztogattak, egy még meg is van valahol összetépve, mert az órán olvastam és a tanárnő széttépte... Reklámok is voltak!Emlékszem, van benne egy sztori, hogy Mészölyt egy dél-amerikai meccsen Tökszi bácsi vitte le a pályáról ölben, ő meg kiabált, hogy "Kifolyt a szemem! Kifolyt a szemem!"
Azokban a lapokban mindig volt néhány színész is, aki Vasas-drukker, s erről nyilatkozott. (Emlékszem pl. Koncz Gáborra.) Ez most is lehetséges, Kézdy György például oda jár fölénk, az ülő fedett első sorában van a törzshelye.)
conti!
a focihoz eleve úgy jöjjünk, dresszben, melegítőben vagy lesz öltöző?
(esetleg zuhany - csak hogy tudjuk, mire készüljünk)
Én tényleg azért szeretném, ha ingyenes maradna, hogy lássák szurkolóink, törődnek velük. Hogy ez nem a klub felől érkezik, azt nem is kell, hogy nagyon tudják. Az igaz, hogy a legtöbb embernél nincs akkora becsülete, ami ingyenes, de ez talán kivétel lehet.
Az itt a baj-és ez általában igaz-,hogy csak azok akarnak pénzt költeni a focira,akik utána a többszörösét szeretnék belőle kivenni.(Tiszt.a kivételnek)A VIP-ben ülők zöme(kiv. a régi Vasasokat) divatból,vagy procc-ságból ül ott. Vagy azért,mert valakinek a valakije.Ezektől önzetlen támogatást várni reménytelen.Csak nézd meg,hányan jönnek el vidékre is "szeretett" csapatukkal.
Szerintem legalább egyszer meg kéne próbálni pénzt kérni az újságért,már csak azért is mert amit ingyen lehet kapni,annak általában a becsülete is kevesebb.Nyilván nem nagy összegre gondolok,de legalább valami jeképes árat fizessen érte,az akit érdekel.
Lehet,hogy Ti nem így gondoljátok,de ez csak egy vélemény volt...
Gondolod, ha az olimpiára készülő sportolóink minimális fizetésért készültek,- vagy említhetném itt az utánpótlás edzők helyzetét - pont az újságra lesz pénz? Persze én sem adom fel, jövő héten immár két újsággal megerősítve kérek egy időpontot elnökünktől. Úgy látom kicsit túldimenzionálod a bankszámla kérdést. Aki akart adni, eddig is adott, találhatott volna rá fórumot, szerintem gyökeres változást nem várhatunk. Beszéltem a kézis elnökkel, ő a Hungaroweissel, mint főszponzor, de idén már nincs rá keretük. Viszont cserébe azt sem ígérte meg, hogy jövőre lesz.Talán, ha nem lennénk nonprofit szervezet, kiadhatnánk pénzért, kérdés megvennék-e? Én egyelőre ezt nagyon ellenzem. Az volna a jó, ha szurkolóink éreznék, ki vannak szolgálva. Ha erre a klubnak nincs kapacitása, megcsináljuk mi. Ha meglesz a kabala - benne Tódi, vagy Kinga! - biztos sokan örülnek majd. Főleg - ami szerintem nagyon fontos - a gyerekek. És ha esetleg attól, hogy jól érzik magukat a stadionban, elkötelezett szurkolóinkká válnak, a mi munkánknak volt értelme! Nagyon is sok!
Én elsősorban őket szeretném megfogni, gondolkodom, hogyan lehetne becsábítani minél több gyereket a stadionba. Most eszembe jutott egy talán vonzó ötlet: az angyalföldi iskolákban csinálhatnánk egy olyan versenyt, kik jönnek ki nagyobb számban a meccsre, és a győztes osztályt lefényképeznénk a kabalaállattal, és betennénk a lapba. Biztos örülnének. Törjétek ti is a buksitokat ilyeneken!
Ezért is érdemelnek azok külön elismerést, akik idejük mellett pénzüket is beleteszik a lapba. Én is többet vártam a VIP-től, ez van - talán, ha lesz számlaszámunk.
A klubtól nem lehetne tarhálni? Elvégre ott is lehetne 10-20-50eHUF egy, a klubot is reklámozó kiadványra.
Nem tudom, hogy a mostani számban leirtátok-e, de talán a lapban is jobban ki kellene hangsúlyozni, hogy ki mennyivel járul hozzá a laphoz, hogy mennyibe is kerül a lap, meg ilyesmi (már persze csak azok nevét közzétenni, akik vállalják), és ha látnák, hogy vannak, akik 1000HUF-fal járulnak hozzá a laphoz, akkor talán más is úgy érezné, hogy annyit éppen neki is megért 3-ból 1x.
A lap finanszírozása legtöbb esetben tarhálás, és csak néhány embernél talál nyitott pénztárcára. Vagyis inkább céget írok. Rengeteg telefon, illetve személyes megbeszélés eredményeként sem sikerül meggyőzni őket, hogy ez a lap bármiféle reklámértékkel bír. Csak és kizárólag érzelmi alapon működik, és én sokkal többet vártam a VIP páholyunkban üldögélőktől. /Tisztelet a kivételnek!!!/ Szóval azt gondolom, hogy ezt minden Vasas szurkoló sajátjáénak érezhetné, és nem csak nekünk kellene összekalapoznunk az árát egymás között. Ha nem találunk néhány állandó bevételi forrást, nagyon nehéz lesz fenntartani. Idén még egy számot fogunk kiadni, az biztosan meglesz.
A Loki ellen szerintem mindenki /én is/ sima győzelme remél, bár az biztos, hogy akárki akármit mond, edzőjüknek hatalmas presztizsmeccs lesz. Ha az MTK elleni játékból, és eredményből indulunk ki, meglesz a meccs, de idén nem sokszor játszottunk jól eddig, főleg nem kétszer egymás után. Azért bizakodjunk...
A focira 3-kor gyülekezünk a kézi-büfénél, és amint már irtam, jó lenne, ha mindenki hozna a piros-kék Vasas mezen kívűl még egy fehér pólót is, mert ugyan gyönyörűen mutatnánk egységes szerkóban, csak egy kicsit nehezen különböztetnénk meg egymást.
A Hétközi barátságos edzésen 3-2-re vertük a BVSC-t. Hogy ki hogy játszott, gólszerzők, stb. azt nem tudom, mert pont a lefújásra értem ki. Ádi talán többet tud, de valószínűleg teljesen érdektelen.
Kész lett ma az újság, és nem azért mondom, de szerintem gyönyörű, és szuper! Ádival kimentünk a délutáni edzésre, adtunk a játékosoknak, vezetőknek, dokinak, gyúrónak, még a kézilabda meccs jegyszedőinek is. A csapat nagyon pozitívan fogadta, örültek neki. Lehet, hogy egyszer még rang lesz belekerülni...
Szóval pont kézimeccs kezdődött, voltak kint páran, sokan odajöttek, szétosztottunk kb. 50 újságot. Az első félidőt néztem meg 8-9 góllal vezettünk a Csaba ellen. Nem sokkal mögöttem volt Polo és Zabos, ők a Hajrá Vasast lapozgatták.
A kéziseknél van egy-két ügyes lány, a legjobb Kenyeres Fanni volt. Jó lenne kicsit előrébb végezni, mint tavaly, de ahhoz nem elég erős a keret. A jobb csapatok ellen kevés lesz a mai teljesítmény.
Nagyon bízom a hétfői győzelemben. Holnap kimegyek a délelőtti edzésre. 9-kor kezdődik.
Deeee, deeee! Haza akarok menni, ki akarok menni a Fáyba, beülni a Santa Febe és Uniqumot inni!!!
Na jó, persze, hogy nem olyan rossz itt a világ, csak hiányzik az egész. Pl. a BVSC elleni edzőmeccsről azt sem tudom, hogy mennyi lett a vége (már ha gólra játszották), nem tudom ki mozgott jól, mi van a sérültekkel... ilyesmi.