Keresés

Részletes keresés

majkell Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2969
Hát ez érdekes ! Nem tudtam, hogy az Unicumnak olyan varázslatos hatása van, hogy még az is emlékszik az aláírásomra, aki nem is látta !:))

nemo_d Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2968
Adam17!

Biza igazad van a szabály pontosan úgy szól ahogy írtad! Pedig milyen jó lett volna Veszprémbe elmenni!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Előzmény: ADAM17 (2967)
ADAM17 Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2967
HAJRA VASAS!!!!!!!

Na ugye, hogy TIBER es PAL is lottek volt!
A tobbihez is megvoltak a helyzetek, talan csak KUKANAK es SONKANAK nem, de ez a taktikai feladatuk miatt volt, az nem engedte.

Mcsaba!

Nm biztos, de talan ugy szola a szabaly, hogy 2 osztalnyi kulonbsegnel jatszanak csak az alsobb osztalyu otthonaban.
Meg lehetne nezni, hogy a tobbi meccsnel igy stimmel-e, most nem tom kapasbol. (a Veszprem csak tavasszal lesz harmado.)

VASAS!!!!!!!

ádi Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2966
Májkell!
Ja, akkor én is eméxem!

MCsaba!
A kérdésedre a konkrét válaszom: lehet, hogy azóta megváltozott az a szabály.

Hajrá Vasas!

Előzmény: majkell (2962)
nemo_d Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2965
SzGySz!

Na ne viccelődjél! Tegnap a torgyáni csapat tudod, hogy mit játszot? megmondom: 2-0-ra kikapott! Különben meg nem kell agódnod! Ez soha nem fog megvalósulni!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Előzmény: SzGySz (2960)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2964
Májkell!

Az összes irat nálam volt a Te (egyébként nem létező) aláírásoddal együtt.
BéKával együtt tekintettük érvénytelennek a Csiszi-féle Vízmű klubban az aláírásodat. Az iratokat, mint egyetlen megbízható jelenlévőre, Tódira bíztuk, ő pedig a Tiszába szórta azokat.
Nagyjából ez a hiteles története a kizárásodnak.
Ezt persze hivatalos fórumon letagadom (bár Zwack bácsi tudna segíteni a dolgokon...)

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2963
Valami alakul, de assz'em ehhez haza kell menjek, hogy pontosan emlékezzek a részletekre...:-)

Athénba is az asszony küldött el, mert szégyellte, hogy ilyen divatszurkolóval kell együtt élnie...:-)

Na jó kamatszámolgatást (szedjél ki Contiból amennyit csak birsz - aztán persze forgasd vissza a VDK-ba:-)).

HAJRÁ VASAS!

majkell Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2962
Szkolka let, szkolko zim !

Igen, azért rájöttem én is, csak hirtelen azt gondoltam, hogy téged látogatnak meg ott Dajcslandban ( mivel pont elotte kérdezted, hogy ki megy Tódival). Mi az, hogy divatszurkoló ? Én, aki Athénba is elkísérem a csapatot ?!!!:)))

Béka ! Hát nem emléxel, te voltál ott, amikor aláírtam ! Egy üveg Unicum serkenti a memóriát ? ))

Májkell

Előzmény: BéKa_d (2961)
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2961
TZS!

Hmmmm...! Lehet, hogy ezért is várom, hogy a kezemben legyen a lap?

Májkell!

"Megy a gőzős megy a gőzős Kanizsára!" Már ha érted mire gondolok - divat szurkoló...:-)
Egyébként ki látta, hogy bármit is aláirtál; - egyetlen szerencséd az az üveg Ouzó Athénban...:-)

ХАЙРА ВАШАШ!

А танфоямон ваннак оросок иш эзерт ван орос биллентьюзет.
Ну пака!

SzGySz Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2960
nemo_d !!
Remélem nem fog kiesni a Vasas...! Nagyon komolyan aggódom...
MCsaba_d Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2959
A Veszprémmel miért a Fáy u-ban játszottunk? Az eddigi kupaszabály szerint az alacsonyabb osztályú csapat a pályaválasztó a ki-ki meccseken.

Ha vki tudja a választ, megköszönném.

Conti!
Ment egy mél a hivatalos tagokról, alapszabiról, stb.

majkell Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2958
Hello, hello, hello !!!

Hova lesz a menet ? Nekem ( a feleségemnek, úgyis mint "Legendás Asszony" :)) ) nem is szóltatok ?
Nem igazság ! Nem mintha tudnék menni, de mégis !

Májkell, a Pole Position-ból

Előzmény: TZS (2952)
TZS Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2957
A Hajrá Vasas nem véletlenül a Tódi kezében lesz?
Előzmény: BéKa_d (2956)
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2956
Kösz az eddigi infókat is; akinek még van hozzáfűznivalója (szurkolói, szakmai szemmel) azt szivesen veszem.

TZS! Egész benfenntesként mozogsz...:-) Azért remélem fox te még engem a keritésen tartani...

M2 van nálam, majd igyexem megnézni a meccset.
Végülis ma szerintem mindegy volt, hogy a pályán levők a továbbjutáson túl mennyire játszanak jól, a lényeg az, hogy sima meccsen mentek tovább. A Kanizsa meccs még érdekes lehet (legalábbis néhány patakveer-nél megjátszott szelvényem kapcsán érdekes lesz; de szólóban is rajta van 30DM 1.9-es szorzóval).

2 hét szünet lesz most? Csak már lássam végre a HAJRÁ VASAS!-t és minden jobb lesz:-).

Azért is...

TZS Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2955
Sajna a munkahelyváltásom egyetlen negatívuma, hogy messze kerültem a Fáy utcától. Mire a délutáni csúcsban átvergődök a városon, a kis Arany elvégzi a kezdőrúgást.
Sajnálom.
Főleg úgy, hogy ma azt hallottam, hogy valszeg ez volt a papa utolsó meccse nálunk.
Előzmény: geyza_d (2954)
geyza_d Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2954
TZS!

Bizony, az alant említett kezdőrúgásnál egyetlen fotós sem volt...

Pedig jól jöhetett volna ez a kép a lapba, nem?

Máskor tessék pontosan érkezni...!!!
(és géppel)

geyza_d Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2953
Ja, BéKa!!

Hátha tudod az M2-t fogni!
Csak ma dőlt el, hogy holnap (csütörtökön) adják a Nantes-MTK-t!!

(18.45)

Szép szín nagyon ez a piros-kék...

TZS Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2952
Béka!

A meccs feledhető. Én kb az 1. félidő felénél értem ki, és a Juciba ütköztem a lelátón. Én nem olvastam a sajtót, nem tudtam, hogy a fakó játszik. Döbbenten tapasztaltam, hogy még 0:0.
A játékosok kocogtak, a kapukig nem nagyon jutottak el. Félidőben bementem a kispadhoz, vittem néhány fényképet az egyik kölyök edzőnek. A játékosok is érdeklődtek a képek iránt, a hétfői albumot végignézte a Hajdú Atti meg a Noncsi, a Kabát Peti. (No meg a Némó, Conti, Ádi, Contrabratyó, Zotyóka és a Kinga)
Zele Dorka nagy sikert aratott.

Az utazókeret is hasonló: Ádi, Conti, Némó, Lángék, TZS, Zé, Hont, Sch-ék.

Figyelem, szolgálati közlemény:

Akit érdekel, Zé-nél még van hely az autóban, ők valamikor péntek este mennek.

Előzmény: BéKa_d (2950)
geyza_d Creative Commons License 2000.10.25 0 0 2951
Sziasztok!

Szerintem nagyon érdekes kis meccs volt, érdemes egy alaposabb elemzésre. Ezt ugyan nem fogom megtenni idő és szakértelem hiányában, de tiszteletben tartom a távollévők óhaját. (Infót! Infót!)

Az összeállítást nem írom le, mert sokáig tartana visszaemlékezni. Mindenesetre Kabát Petit, Juhárt és Mónit a lelátón láttam (nem együtt, külön-külön...).

Az állandó gárdából Zováth, Pető, Thomas és Tiber játszott, Kavics védett, Sonka, Kuka, Aranyosimi, Pál Zoli...
(Szili padon, de nem állt be)

(Na mégis majdnem leírtam az egészet...)

Szóval asszem kicsit nagy volt a mellény, nem nagyon ment a csapatnak. Erőlködtek rendesen, de eléggé elkeserítő volt a játék. A közönség egy része megint elégedetlenkedett (volt ébresztő is...)
Naja, a Veszprém most esett ki az NB I-B-ből...

Thomas megint görcsös volt, de én már hetek óta nem osztom a többiek véleményét. Szerintem nagyon hajt, és a sok hiba ellenére rendkívül hasznos, amit csinál. Pál Zoli elképesztő helyzeteket hibázott el, viszont a gólja szépségdíjas volt!

Valahogy olyan érzése volt az embernek sokáig, hogy a fiúk azt hiszik, majd magától bemegy a labda... Igazából csak a második gólunk után lehetett megnyugodni, én legalábbbis 1:0-nál még nem éreztem megnyertnek a meccset. 2:0 után összeestek a veszprémiek, az utolsó negyedórában akár 4-5 gólt is rúghattunk volna.

Na, kicsit hevenyészve, ennyi. Nem volt túl bíztató a játék, de hát ez végülis tényleg edzőmeccs volt.

Az idő egész jó volt, szerintem kicsit kevesen voltunk, főleg az elején.

Ja, a kezdőrúgást Aranyos Imi kisfia végezte el, aki 5 éve a Vasasban focizik. (Kiabálta is egy néző Imi néhány megmozdulása után, hogy: "Sír a fiad, Imi!")

Most ennyire futotta, sziasztok!

HAJRÁ VASAS!

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.25 0 0 2950
Azért én nem sértődnék meg, ha vki kicsit bővebben is értékelné a történteket...

A továbbjutás OK - kár, hogy itt nem lehetett megjátszani.

HAJRÁ VASAS!

ui.: Hétvégén kik utaznak (Tódin kivül...:-)))

Előzmény: rage (2949)
rage Creative Commons License 2000.10.25 0 0 2949
Pál Zoli gólja gyönyörű volt, levette aztán kapásból a felsőbe, kapus meg sem mozdult.
Továbbá ígéretes volt az újonc Zsolnay bemutatkozása is.

A többit hagyjuk, inkább emlékezzünk a Debrecen-meccsre.

Lényeg, nyertünk, továbbjutottunk, jöhet a sorsolás

tot tibi_d Creative Commons License 2000.10.25 0 0 2948
A második kimaradt!!!!!!
HAJRÁ FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zele_d Creative Commons License 2000.10.25 0 0 2947
Némópressz:

Vasas-Veszprém 3:0

G.: Tieber, Komódi, Pál

Üdv.: Zele

zele_d Creative Commons License 2000.10.25 0 0 2946
A NémóPressz jelenti:

Vasas-Veszprém 1:0
G.: Tieber

Üdv.: Zele

GALA Creative Commons License 2000.10.25 0 0 2945
Köszi ( tényleg) hogy érdeklődsz de erre nem tudok kimenni :-(

írta valaki , engedje játszani , és dőljön hátra.
Meglátjuk.( mondjuk ez irányító nélkül nem szok' menni, de majd kiderül)

Előzmény: ádi (2944)
ádi Creative Commons License 2000.10.25 0 0 2944
Remélem nem felejtette el, és a pedagógiai ismeretei is felelevenednek előbb-utóbb...
Kijössz ma? Odaérsz időben?
Előzmény: GALA (2943)
GALA Creative Commons License 2000.10.25 0 0 2943
Most mondhatnám , hogy igen, félreértettél- mert vissza lehet nézni:
A nyári erkölcsi f.-t feszegető írásaim egyetlen nem negatívként értékelő esete MGY ideigazolása volt. Hozzátettem , hogy utálom , hogy nyavalyog (...) , meg , hogy bődületes MLSZ-es háttere volt régebben , ezért sose szerettem, de ez magánügy , a csapatai ( mtk, bvsc) jól játszottak. Azt is levezettem , szerintem csak miatta igazol ide épkézláb játékos , mert más ok ( max zsozsó) nincs.Mert,amíg ő nem jött, senki sem írt alá, legalábbis nem volt publikus.
Az igaz , hogy ,amikor elkezdett"csodálkozni" , akkor felmerült-túl sokat töltött a gyakorlati focin túli területeken...
Úgy látszik az alapokat nem lehet azért könnyen elfelejteni :-).
Előzmény: ádi (2941)
Judyt Creative Commons License 2000.10.25 0 0 2942
Köszi,megtaláltuk!!:) Egész hétfőn csak Hajrá Vasassal a kezemben lehetett látni !!
Előzmény: conti (2875)
ádi Creative Commons License 2000.10.25 0 0 2941
Gala!
Történelmi pillanat!
Első alkalommal nevezted Dr Mezey Györgyöt komoly edzőnek.
Vagy félreértettem valamit?
Hajrá Vasas!
Előzmény: GALA (2940)
GALA Creative Commons License 2000.10.25 0 0 2940
Jut eszembe Sonka hogy kihalt a kezdőből , lehet visszanézni , mit írtam róla a nyáron ( komoly edzőnél , komoly meccsen soha ...).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!