Nyilván nem a beton , és aszfalt miatt szeretném növelni a nyomtávot , bár 10-10 cm ott sem okozna megoldhatatlan feladatot kanyarodáskor másfél méteres kormányszarvú erőkarral ! Egyébként szabadonfutós kerék amúgy sem kellene , mert akkor oda a rükverc , én meg nem ugrálnék stiftelgetni ha tolatni szeretnék ! Tehát a gondom , és a kérdés is az hogy mivel , és hogyan nyújtok 23mm-es hatszög tengelyt , és nem az hogy mi lesz ha megnöveltem ! ?
Adott egy Honda Mio F400 Standard trakesz , aminek szeretném a kerék nyomtávját egy picit szélesebbre rakni . A tengely 23 mm-es hatszög . Van ehhez valamilyen toldóhüvely ? Vagy esetleg valakinek ilyen hatszög mérettel körmös kerék aminek felhasználnám a tengelyét ?! Vagy valami ötlet ?
Nagyon köszönöm a választ!A felező teljesen új számomra,meg sok infót nem igazán találtam.Hogyan tudom kiválasztani hogy az enyémhez milyen a megfelelő típus?A láncos az fix 1 sebességes és csak a szíjjas sebességét tudom változtatni?Illetve a vonóerő ténylegesen duplázható?Hálás köszönet a segítségért!Laca
Segítségeteket szeretném kérni az ügyben, hogy a LIDL-ben vásárolt műhelyporszívóhoz, papír szűrőt (henger alakú) hol tudok vásárolni. Már régóta rászolgált a cserére, de mindig csak halogatom. Már alig lehet takarítani, sőt már egy helyen el is szakadt, de még mindig használom. nagyon aktuális a csere.
Szerintem marad megoldásnak a felező vagy másik gép. Honda 4,5 vagy briggs 8hp,nincs lehetetlen de, motor rögzítő csavarok furatának osztása más(másik közdarab kell) tengely átmérő más(22,2mm és 25,4mm kuplungfelső gond) tengely hossz valószínű más(honda gcv 4,5-6,5 legtöbb 80mm, briggs8hp 50mm)
Üdv Srácok!Aprócska problémám megoldásában szeretném kérni a segítségeteket!Van egy 4.5 lovas Honda motoros NDK-s futóval ellátott technikám.Sajnos az izmosabb melókra nem igazán tudom használni mert gyenguszka.Milyen megoldást ajánlanátok a vonóerő növelésére?Amire gondolnék az a felező beépítése,amit nem nagyon ismerek.A másik még,ami a csatolt fotókon lenne,egy 8 lovas Briggs moci.Véleménytek szerint a jelenlegi hajtóműre ráépíthető lenne?Nem terhelné és használná el a hajtóművet?Annyit még észrevettem,hogy a Briggs mocinál nem vettem ki a csatolt fotó alapján,hogy a kuplung tányérkereke alá tettek-e volna csapágyazást a tengelyirányú terhelések miatt.Hondánál van.Köszönöm az építő véleményetek előre is és hogy időt szakítottatok rám!Laca
Kis területre (max 250m2, de van, amikor kevesebb) megéri az Oleo-Mac MH 175 RK a Szentkirály KF Sprint helyett? Az Oleo-Mac-ot 138-ért, a Szentkirály Sprintet 100-ért adják.
Igaz nem honda csak r250t gcv160 motorral,robi tengely, terra kerék szabadonfutóval viszont 5x12 colos gumik helyett nekem 6x12 colos japán kistraki gumik vannak fenn. Szállításnál tökéletes a szélesebb gumival is,szántást még nem próbáltam mivel tavasszal raktam fel.
Rosszul fogalmaztam szabadonfutó ellenére(a szabadonfutó nagyon hasznos és jó) is nehézkes lessz a kanyarodás és a hajtást kell kapcsolgatni, sajnos difi(valódi) az nincs a hondában sem