Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tisztelettel a vevőjelölt fizetés képtelensége miatt lemondta a számára fenntartott kb.: 20 napos új Weihrauch HW 30 S Sinthetic fekete műanyag tusájú közismerten kedvelt német gyártmányú légpuskát. Ez a puska idáig szekrénylakó volt a pár lövés leadása kivételével amikor is rájöttem, hogy ettől azért valamivel nagyobb kéne nekem. Miután november 16.-án vásároltam a Nimród Diringer üzletében így a papírjai természetesen megvannak. Miután azonban ez a puska 120000 Ft-ba kerül így a gyorsabb eladhatóság miatt potom 80000 Ft.ért kínálom december 3.-áig mert addig tudok ajándékot venni és aztán már a gyerekeimnél tartőzkodok január másodikáig. Ennél olcsóbban nincs értelme a puskát eladni mert ez alatt már falidíszként is megteszi akár. Tel.: 0620 5432 052 Faragó, Kispest. Előre utalás után akár futár is megoldható. Heló.
Eladó egy hibátlan Feinwerkbau P44 versenylégpisztoly. A tartály és valószínűleg a pisztoly gyártási ideje IV/2012. Legutolsó széria. Saját kofferjében, töltőcsonkkal, M-es markolattal.
Ár: 330.000 Ft. érdeklődni publikus e-mailben. Helyileg Szegeden, de egyeztetés alapján Kecskemétig el tudom vinni.
Tisztelettel a Weihrauch HW 30 S ára a Mikulásra való tekintettel december 3-ig csak 80000 Ft mindössze. Onnantól kevesebbé már nem eladó mert annyiért már rokon gyereknek is megveszik. A puskának fekete műanyag tusája van de ilyen műanyagot használnak mindenhol a hadi fegyverekhez is. Tel.: 0620 5432 052. Faragó, Kispest.
Eladó a képen látható Walther LGM-2 PCP 4.5mm légfegyver + Walther FT8-32x56 céltávcső. A fegyver új gyári tömítéseket kapott 2 hónapja, egy garnitúrát még adok hozzá (kettő lett rendelve).
Bővebb info: octopus01@freemail.hu címen vagy a harminc/9477702 telefonszámon lehet.
Eladó a képen látható Falcon 4-18x44 ffp első képsíkos céltavcső.A lencséi tökéletesek karc és foltmentesek a kattintásai pontosak és megismételhetők.A vízszintező libella és a szerelék nem képezi a távcső tartozékait.
Tartozékai a képen láthatóak természetesen benne vannak az árban
A 133031-es hozzászólásban szereplő újszerű Weihrauch HW30S Sinthetic német gyártmányú légpuska szerintem egy kifejezetten vagány ajándék lenne a fiatal generációnak Mikulásra vagy Újévre és biztosan nagy örömöt szerezne valakinek ebből a korosztályból is akár. Karácsonyt nem akarom mint a szeretet ünnepét fegyverrel ünnepeltetni bár van ennek megfelelő doboza amit megfelelő csomagoló papírral le lehet fedni és akkor nem látszik, hogy fegyver van benne! Miután ünnepek következnek és megtehetem, hogy én is hozzájáruljak valamivel, hát engedek 10000 Ft-ot az árból és aki előbb ideér annak szerintem nagy szerencséje lesz a vásárlással. A 90000 Ft-os reklámár azt hiszem emellé a kis közkedvelt szerkezet mellé egy nagyszerű lehetőség. Sok szerencsét a leendő új tulajdonosnak a kedvezmény mellé amely ha netán mégis megmarad a puska január 2.-től a régi árban lesz kapható ismét. Tel.: 0620 5432 052. Faragó, Kispest. Heló.