Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Kint volt a Fáyban a Fehér Front drapi? Ideje lenne leszokni róla... Különben utána ne csodálkozzunk, hogy balhé van és bomberes fiatalok kergetőznek az állón...
Nem voltam ott persze, igy nem sok rálátásom lehet, csak ebből a NS-es képből következtettem (ami azóta persze itt a topicban megváltozott, de az NS archivumban újra megnéztem).
Holnap én a "2. csapatot" játszatnám, de hát nem én vagyok az edző...
Hétvégén ugyebár igy kezdtünk:
Hajdu - Juhár - Zováth Tóth A. - Mónos Szili Pető Zabos - Sowunmi Kabát Tiber
Nem hiszem, hogy a
Kövesfalvi - Maxi,Herczeg,Helgert,Sonka - Simek, Komódi,Tóth N.,Aranyos - Pál,Polonkai
kezdő 11 ne lenne esélyesebb a Veszprémnél és akkor tényleg rá tudnánk pihenni a hétvégére (sikerélményük lehetne az igazán éles meccsen szóhoz nem jutóknak is és mégiscsak játékban lennének);
mert hátha az UTE egy hétközi parázs kupasiker(!) után nem tud felpörögni a szépen búcsúzni akaró Pécs ellen és igy a Kanizsa elleni esetleges siker után máris csak egy pont hátrányunk lenne...
Sajnos a magammal hozott kabatpeti adag annyira izlett az ittenieknek, hogy nem tudtam azzal unnepelni, de helyette egy nemzeti itallal, a Pisco-val megtortent.
Hát bizony én szégyenteljesen 1, azaz egy db. sörrel ünnepeltem a fényes győzelmet és a Kabát Peti gólokat. Lemaradásom érkezésem után feltétlenül pótolom.
Örülök a pörgésnek... Holnap vki ha tud nyomja már a jelzéseket, ha Boniek kint van, ő talán úgyis nyomja, de azért jelezzétek neki.
A kupában egyáltalán ez most a 16 közé jutásért megy, vagy hol tartunk?
Fu, nagyon jok voltunk, es ez meg csak jobb lesz.
Fokent ha nem engedunk el senkit, es nem is akar elmenni senki (persze edzo se).
Mindemellett nincs szukseg ujakra, annal inkabb orulnek a kolcsonben levok visszateresenek.
Ja, es HAJRA HAJRA VASAS!!!
Azaz az ujsag szuper, minden elismeresem az erintetteke (szerkesztok, szponzorok stb.), koszonom ezt a szep lapot! Meg alig olvastam bele, tartogatom, mint kajalasnal a jo desszertet : ), mert sok erdekesseg van benne mar igy ranezesre!
Gratulalok a lanyok kezigyozelmehez meg a polos lanyok gyozelmehez, bar elotte egy vereseg is becsusszant sajna, sebaj.
A ferfi polosok 4. helyen vegeztek Savonaban, de 2-szer 2 gollal is csak az olaszoktol kaptak ki, akiknek csalt a biro (lasd mai NS, plusz vasarnapi Szines)
Magyarul mi voltunk ott is a legjobbak.
Azt viszont elarulhatna, aki tudja, hogy mia mano van TOTH LACIVAL es REGOS ARONNAL, azaz hol jatszanak ok most...
Megverjuk a Kanizsat es kikap az Ujpest, igy 2. helyen vegzunk.
No bocs, ha ismeteltem valakit, de nem olvastam, csak oromnyilvanitas gyanant gyuttem.
Az előzőt nem volT időm befejezni, ezért most folyt. köv.
Szóval voltak még hibák szépen, de az összkép mindenféleképpen biztató.
Volt mindkét félidőben 20-25 perc folyamatos játék, egész ősszel nem volt ennyi, ezt illik elismerni.
Szili, Tóth N., Thomas most sem volt jó ez igaz,
Tiber viszont visszavont szerepkörben meglepően jó volt.Pető irányító játéka is biztató volt.
Hajdú még a sarkalatos pont, 2-3 szép védése ellenére változatlanul vonalkapus (egy gól össze is jött emiatt), lábbal pedig használhatatlan. Nem értem Tamás Gyulát, miért favorizálja.
Véghnek sansza sincs a mötökánál, élő szerződése ellenére is érdemes lenne futni egy kört érte.
Szóval csak annyi, hogy én sok mindenben egyetértettem és értek Veled, de a tegnapi meccs nem volt rossz. Egyébként a Debrecennek sem volt mindegy a meccs, ha másért nem, a + 1 pont is fontos, amit a tényleges bajnokságba lehet vinni.
Na ez egy szép győzelem volt! Sajnos csak a 3. gólunkat láttam de megérte kirohanni a meccsre! Úgy látszik kezd a csapat magára találni hála a magasságosnak! Tényleg mostanság lehet dicsérni a CSAPAT-ot! Újra kezdek optimista hangulatba kerülni!
zabos szerintem jó kezdés után teljesen összezavarodott, szórtra a labdákat, cseréje indokolt volt.
A játék szerintem most már boztató volt, minhárom gólunk akcióból született, volt még leagalább másik négy gólt ígérő akció.
Az is igaz, hogy 3-at kaphattunk volna, de a 2 gól különbség reális.
Kedves TZS ha a B középen a tábort érted , akkor valami nem stimmel , mert én ott voltam és nem ébresztőztek de az igaz MGY gyepálták , mert úgy látták ( nahát...) , hogy stílus és tudatosság most sincs . Van egy ellenfél , akinek már kb mindegy a meccs és hiányzik a 2 csatára ( modjuk mintha mi Kabát és Thomas nélkül mennénk hozzájuk..). Nálunk Kabát villant 5öt , rúgott 3 gólt és talán még volt 2 helyzetünk . Abszolut egyéni játék.Ja és galaschekpetizetek nevetgélve kicsit ,amikor Simekpeti helyzetben keresztbe a lelátóra bikázott... (kb ahol Ti ültök.)
Szerintem Kabáton kívül Zabos volt jó , Pető,Móni,Juci átlag a többi felejthető .
A bunyó szomorú volt, az elsőben én is ott álltam , ahova 10 perc késéssel megjött a buszos társaság enyhén belőve...Sajna úgy látszik, mára nem maradt pálya , ahol ne történne ilyen.
Köszi a gratulációt, bár még mi sem tudjuk, milyen lesz a 3. szám (ez ugyanis a 2. volt). :)
BéKa!
Mi Némóval méltóképpen ünnepeltük a háromgólos Kabátpetit. És Te?
Nagyon-nagyon el vagyok úszva munkában, úgyhogy csak azért ugrottam be, hogy gratuláljak a lap 3. számához. És egyben megköszönjem. A csapat pedig végre mutatott valamit. (Bálna és a többiek értékeléséből kimaradt Zováth egészen kiváló játéka és szerintem Móni is egész OK. volt).
Mezeyvel ilyen jól még nem játszott a csapat, mint most.
Most valóban lehet dícsérni is a sok szidás után.
Hajtottak minden labdáért, s nagyon tetszettek a formás, egy érintős támadások
Az akciók zöme be lett fejezve, s tényleg látszott az akarat,
s ami a legfontosabb a taktika is
Szép volt fiúk!
Így tovább, ha már elindultunk ezen az úton.
Én is itt(hon) vagyok, csak hazavittem a bekabátpetizett kocsmatagokat. (Conrtabratyót - Ő nem ivott, Némót és Ádit. Ja és a képeket is beadtam, bár ilyenem biztos nincs.
Szép este volt, meg a délután is. Bár hat gólt kaptam:-(
Jól játszottunk, és remélem egyre jobbak leszünk.
A félidőben tőrténtekről meg az a véleményem, hogy
komolyan nem számítottak rá hogy ez lesz? Kapja be az összes biztonsági és rendőr (kivéve a mi szegény Bajusz rendőrünket,aki a játékoskijáróban szokott ácsorogni Zé mellett, és most Ő is kapott.)
Nem elégedetlen szerintem senki, csupán azon kellene elmélázni, hogy milyen lenne a csapat, ha folyamatosan tizenegy ember lenne a pályán! Remélem nem kell gyomorgörcsöt kapni attól, hogy esetleg "üzleti okokból" szétszedik ÓKET!!Most hagyni kellene érni Őket, mint PICK szalámin a nemes penészt!!!!!!Végre jó ízt kaphatnánk!!!
HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!
Eddig általában én voltam a(z egyik) borúlátó, szidtam a csapatot.
Most viszont azt mondom, több, mint alakulunk!
Voltak 10-15 perces üresjáratok, de össze nem lehet hasonlítani ezt a csapatot az egész őszivel!
Mentalitásban, futásteljesítményben, kombinációs játékban... Nem tudom, miért vagytok elégedetlenek???!
Első hírközlőként szomorú kötelességemnek teszek eleget, amikor közlöm, hogy a derby előtt a Sportcsarnokban megmérkőzött a Vasas-trikós és s nem-Vasas-trikós VDK-sok csapata és az előbbbiek 8:5 arányban diadalmaskodtak. (8 néző, v.: Hánácsek - gyengén -)
Ha még egy kicsit tovább tart, megfordítjuk az eredményt, hiszen 1:8-ról támadtunk fel. Lehet, BéKa hiányzott.
Én elől mindent megpróbáltam, de hát a többiek...
Köszönöm az eddigi értékeléseket várom a további jelzéseket.
Hol volt a hires VIP? Azért én ezt is szomorúnak (ill. hihetetlennek) tartom, hogy a saját pályánkon verjék meg vidékiek a szurkolóinkat.
Ha vki tud erről bővebben, akkor az külön érdekelne.
Minden jó,ha a vége jó! Mondja a közmondás,ami nem aktuális a Vasas mai meccsén! Ismét kétségek között maradtak a szurkolók a csapat igazi énjét illetően. Egy közel sem harapós Loki elleni tuképpen 15 perc foci után 3 KABÁT PETI GÓL!!!
Vajon mennyi tartaléka lehet ennek a csapatnak, amikor a kapott gól után- AZONNAL!!! -mozgásba lendülve percek alatt kettőt berámoltak az ellenfélnek! El kellett viselni a gyenge Thomast, a feledhető Szili Ati produkciót, és még így is esélyt sem kapott az ellenfél! Nehéz így valós értékelést megfogalmazni , hiszen valamennyi körülöttem szurkoló véleménye szerint csoda gólok , és valószínű nátha a rengeteg ácsorgás miatt. Egészen hihetetlen, de mégis abszolút könnyed győzelmet lehet elkönyvelni!
SZERDÁN IS HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meglátásom szerint nem játszottunk jól, mindkét félidőben volt egy-egy pocsék tízperces időszak, de a meccs többi (és jelentősebb) részében jobbak voltunk a kifejezetten gyenge Debrecennél, tehát a győzelem teljesen megérdemelt. Kabát Peti mellett jól játszott Juhár Tomi (szokás szerint...), Mónos, Pető, Hajdú Attila is jól védett, de mindenki igyekezett. Sajnos, Sowumni egyenesen pocsék teljesítményt nyújtott, nem tudom, mi van a sráccal, pedig nem lenne baj, ha a régi formáját hozná. A meccs színvonala nem verdeste a plafont, dehát ehhez már hozzászoktam, ha magyar bajnokiról van szó. Sajnos... :(
Nem mehetek el szó nélkül a debreceni "szurkolók" viselkedése mellett. A meccs elején ott álltam, ahova a tizedik perc körül megérkeztek, át is mentem az eredményjelzőhöz... Soha nem értettem, mi járhat olyan emberszabású állatok fejében, akik bemennek egy stadionba, és élből az ellenfelet "szarozzák"... Ennyit tudnak, a pályán sem többet. A szünetben lezajlott egy balhé, nemzetiszín szalaggal díszített, feketébe öltözött bőrfejűek (tehát nem a KDNP szimpatizánsai...:)) szivárogtak az eredményjelző környékére, elhangzott egy-két "komcsizás", majd nekiestek a Vasas, büféből éppen kijövő szurkolóinak. Ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el: öten ütöttek-rúgtak egy srácot a földön, miközben három rendőr két méterre a helyszíntől "szolgált és védett"... Aztán csitultak a kedélyek, de hogy ilyen barmok minek járnak meccsre, nem tudom. Az pedig végképp nevetséges, hogy a Vasast még mindig a baloldallal azonosítják, a szurkolóival együtt... Én pl. soha nem voltam kommunista, nem is leszek, de a Vasasnak szurkolok. Örülök, hogy a debreceni bőrfejűek verekedésben elért, kétes értékű győzelmét a pályán sikerült felülmúlnunk.