Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.09.05 0 0 5348
azert en sem tolonganek, mert ronda
Előzmény: A nyúl (5346)
A nyúl Creative Commons License 2002.09.05 0 0 5347
német ebay-on, teszem hozzá.
Előzmény: A nyúl (5346)
A nyúl Creative Commons License 2002.09.05 0 0 5346
egy malcom young signatured gretsch-et viszont hatszáz euróért láttam az ebay-on elég sokáig. nem nagyon tolongtak érte.
Előzmény: Törölt nick (5337)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5345
...nekem is volt egy fekete Jolana Diamond Les Paul-om, még anno a Deák téri hanxerbizóban leltem rá kemény 6e huF-ért jutott a birtokomban, eredeti tseszlovák barna műbőr puhatokkal (belül zöld filc béléssel :) Persze 2db shadow és diamond márkájú humbucker-el volt szerelve, tesla sercegős potméterek és v.mi hihetetlen gagyi kh-s jackaljzat. A pickupváltót dzsekszklit már az előző owner kicserélte 3 állású switch-re, de az elektronika, meg a forrasztástechnika nem lehetett az erőssége, iszonyúan össze volt gányolva, na ezt tunningoltam fel:
1. az elektronikát korrektül bekötöttem, a szarokat (potik, jack, kábelek, switch) kicseréltem az oroszlánék raktárkészletéből
2.természetesen 9-es blue steelt kapott
3. a fejre az akkori b.nőm fehér körömlakkjával felirtam hogy: GIBSON
és boldog voltam, mig túl nem tudtam adni rajta :)))
z@kk (c)
Előzmény: Törölt nick (5343)
StratoFan Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5344
Annak idején a haveromnak volt ilyen hegedűs Orpheusa nekem meg egy Jolana Rubinom. Haj az is 5pólusú aljazattal volt :)
Előzmény: Törölt nick (5343)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5343
nem nem....
Ez sotetbarna volt, es hegyes szarvai voltak. vekony volt, de ureges, es tuhel bemenete volt. Volt rajta egy csepp alaku f nyilas is.

De aztan volt nekem am Onix Les paul forma piros gitarom is

Előzmény: StratoFan (5342)
StratoFan Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5342
Csak nem a hegedűalakú Orpheus? :)))))
Előzmény: Törölt nick (5341)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5341
Viszont jo gitaron jobban lehet gitarozni.
Kepzelj el engem, mikor meg Orpheusom volt, akkor hogy jatszottam:)))
Előzmény: StratoFan (5340)
StratoFan Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5340
Ah! Megvilágosodott az összefüggés! Rossz gitárosoknak drága Gretsch, jó gitárosoknak olcsó gagyi :)))))
Előzmény: Törölt nick (5339)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5339
Az az egy vigasztaljon, hogy gitarozni viszont rosszul tudok, es te valszeg sokkal jobb vagy nalam
Előzmény: StratoFan (5335)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5338
Hat a felsorolt ownerek valoban eleg erdekes zenei koroket alkotnak

En kemeny psychobillyt jatszom (az also kepen en vagyok egyebknet), de nem hiszem hogy engem lattal, mert az en zenekarom nem annyira ismert, foleg Magyarorszagon. (Kulfoldonse nagyon)

Előzmény: Törölt nick (5334)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5337
Ez van nekem is, de ez nem is annyira draga itt az Ebay-n. Evjarattol fugg az ara

A vadonat ujak es a 25 ev felettiek a nagyon dragak.
En az enyemet 4990 markaert vettem, akkor olyan 135 ft volt a marka.
En most kanadaban lattam az enyemet boltban, 4300 kanadai dollarert.

a 10-15 ev koruliek a legolcsobbak

De az 1961 elottiek ara elerheti az -8-10 ezer dollart is.

Előzmény: Törölt nick (5334)
StratoFan Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5336
Majd valahogy feldaraboljuk, bevigyük a fotosobba, oszt eltekerem a hue-t a körök mentén!
Előzmény: Törölt nick (5331)
StratoFan Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5335
Namost nem elég hogy a gitárod jobb, most már még fotosobban is jobb akarsz lenni? :))))
Előzmény: Törölt nick (5333)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5334
...felszaladtam az usa ebay-re olyan miheztartás végett, hát ez kérem nem a kispénzű user-ek kategóriája :))) sejtettem hogy kurvadrága lesz, nade azért...

...szal ez egy nashville 6120 (ez van neked is :), ami jelenleg 1,325$-on áll 22 órával a zárás előtt...

viszont nemcsoda hogy nem találkoztam még koncerten gretsch-el, mert azok az owner-ek akiket felsoroltál eléggé kiesnek az érdeklődési körömből :)
z@kk (c)

Előzmény: Törölt nick (5332)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5333
Photoshopban en vagyok a kiraly:)))
Előzmény: StratoFan (5329)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5332
En a gitaromat 1998 ban vettem Kolnben. nekem a narancsarga Nashville van egyebknet.
Tudtommal Magyarorszagon nehany gretsch van ezen kivul.
Kiss Tibi - Quimby
Kekes - Dolly Roll
Biga - Beatoven
Harsanyi Zsolt - (Fenyo Gitarosa)
Mester Tamas
Es meg valakinek van egy silver Jetje, de nem tudom, a zenekar nevet.

(Hozza kell tennem, hogy a Kiss Tibinek volt eloszor, o NYC ben vette hasznaltan, es az enyem volt a masodik, egyben az elso vadonat uj az orszagban. Vadonat uj egyebknet csak nekem van meg a Kekesnek. A tobbiek hasznaltan vettek)

Előzmény: Törölt nick (5327)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5331
...na így már naggyon renben van :) most már csak az én LP-mre kéne feldekorálni, szigszallaggal vállalod? :)))
z@kk (c)
Előzmény: StratoFan (5330)
StratoFan Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5330
Igazad van! Itt az idő hogy a Gretsch elkészítse a Zakk Wilde signature modell-t :))

SF

Előzmény: Törölt nick (5328)
StratoFan Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5329
Nah örülök hogy jókedvre derített benneteket a ma reggeli tréfa-répa, és jah, 10 percet vacakoltam a montázsokkal, ennyit meg megért :) a wigwamos bulira bemontázsolni saját magam sokkal nehezebb volt :)))))) és ja, biztos jó a Gretsch, meg vastag is a hangja gondolom főleg azért mert üreges meg nagy, meg kényelmes meg minden, de nehéz lenne dobálni meg nyak körül forgatni :))))) és azt is akartam mondani a tréfarépa közben komolyan, hogy nem csak a Gretsch tud gitárt gyártani, pl. egy Gibson Nighthawk bizonyára állná a versenyt jel/zaj/hangkitartás/gerjedés kérdésében. Ja és még1: a numetálba még ez is belefér :))) mer annak már mindegy min kísérik a rapbetéteket, de mondjuk egy Wolf Hoffman vagy egy Rudolf Shenker kezében hülyén állna... Ha akarjátok csinálok még egy montázst Dave Murray-val is, vagy esetleg ha küldtök képet magatokról :)))) <-- na ez csak vicc volt :) SF
Előzmény: Törölt nick (5326)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5328
Strato!
Azért illet volna a zakk bácsi gretsch-ére a bulleye designt rápingálnod, úgy sokkal hitelesebb lett volna :)))
z@kk (c)
Előzmény: StratoFan (5324)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5327
...váááááááááááá a rockabilly, v.mikor én is imádtam a Stray Cats-t, micsoda bulikat csináltak :))) a bőgős a nagybőgőjét görkorira v. gördeszkára szerelte és ezerrel cikázott a szinpadon keresztbe-kasul, persze közben komoly futamokat pengetett, na és az énkes-gitáros asszem ott is Gretsch-en nyomta...
strato! amikor a limbóhintóhóz értem már majd besz@rtam a röhögéstől :DDDDDD, viszont photoshopban király vagy :))
gorilla! hogy jutottál ilyen nemes hangxer birtokába? Hanxerboltban M.országon nemigen látni eredeti Gretsch-t...
z@kk (c)
Előzmény: Törölt nick (5325)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5326
Szoval nem szabad a gretschre azt hinni, hogy az valami alhangszer, ami a kirakati zeneszek szimboluma a fotozashoz. Ki kell probalni, hogy az ember megertse, miert jo
Előzmény: Törölt nick (5325)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5325
Ertem en a trefat:)))), mindamellett a gretsch gitarok teren tevedsz, mert sok zenesz hasznalja kemeny hangzashoz oket, tobbek kozt en is, bar persze en nem vagyok kulonosebben nevezetes.
Tevedes azt hinni, hogy a gretschnek valami jazzos vagy vekonyka hangja van. a Filtertron es dinasonic pickupok, amikkel a gretscheket szerelik nagyon vastag es eroteljes hanguak. Dobbenetesen jo, meg a legkemenyebb rockzenere is.

Es par kemeny psychobilly

Mit dolgozhattal ezekkel a montazsokkal:)))
Bar meg radferne egy kis photoshoplecke, de nyilvan ez az ugy nem erte meg a komoly idoraforditast:))) De azert tetszik:)))

Előzmény: StratoFan (5324)
StratoFan Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5324
Igen igen! Itt a totális igazság, hiszen a legutóbbi képek szerint Zakk Wilde és Y.J. Malmsteen is áttért a Greetsch gitárokra, eldobva az ő zajos, kényelmetlen vékonyhangú szarjaikat!!! Malmsteen a finom stílusához illő szépen kidolgozott, aranyozott hardverű bikavadító vöröset választotta, Zakk pedig a dögös barnát, hiszen ezen a szinten már a szín és a hangzás is összefüggésben van! Ozzy Osbourne rakadili leckéket vesz egy közelében lakó nyugdíjas énektanártól, Malmsteen pedig Fenyő Miklóssal szeretne együtt zenélni a következő Westel fesztiválon, ha addig képes begyakorolni a Limbó Hintó-t, lemondva a Japán filharmonikusok ekkorra tervezett Tokiói fellépését! Ozzy - még nem hivatalos tervei szerint - mégis kirúgja Zakk Wilde-t a zenekarból, és megbízta managerét hogy szerződtesse Brian Setzer-t!!!! :)))))))))

:)))))))))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (5322)
Mike McCready Creative Commons License 2002.09.04 0 0 5323
Nagyon szepek ezek a gitarok, csak egy kicsit nehez megszerezni, foleg itthon, nem?
Előzmény: Törölt nick (5318)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.03 0 0 5322
A withe falcon nekem sem jon be. Ezekkel nem kinyalt oltonyben kell pozolni, hanem rockzenet, vagy rockabillyt jatszani. Ettol fuggetlenul nekem ez a kedvenc gitarom.
A hangja es a jatek kenyelmessege elkepesztoen profi. Akkora jelet adnak le ezek a pickupok, hogy barmely rockgitart szegyenbe hozzak, es teljesen zajmentesen. Az egyetlen baj, hogy kicsit gerjedekenyek, de ettol fuggetlenul eszmeletlen jok. Olyan kenyelmes a nyaka, hogy az ember ugyerzi, a sajat kezehez terveztek
Előzmény: Törölt nick (5321)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.03 0 0 5321
...f@sz tudja, nekem nem jön be, meg a Dave Stewart sem, ahogy a kinyalt öltönyeiben pózol a White Falcon Gretsch-eivel :)
z@kk (c)
Előzmény: Törölt nick (5320)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.03 0 0 5320
Most teteszik vagy nem?
Szerintem atom
Előzmény: pele_ (5319)
pele_ Creative Commons License 2002.09.03 0 0 5319
No Comment!
Előzmény: Törölt nick (5318)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!