Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Megint elb**tuk. Várhatunk újból vagy 10 évet, ha a Mezey marad. Az a baj, hogy mi csak szemléljük az eseményeket, ahelyett hogy megkergetnénk a csapatot, mint a Fiorentina drukkerek a kupameccsük után. Ez szégyen, hogy a játékosok nem érzik át a felelősségüket. A másik dolog Mezey ide vagy oda egy játékosnak kutyakötelessége a csapatáért mindent megtenni (ha már nincs VASAS-SZÍVE), hiszen ő egy alkalmazott, innen kapja a fizetését, hiába utálja a főnökét(edzőjét)!
Észre kéne már venni, hogy az Aranyosnak és Komódinak az öregek otthonában a helye, a Szili meg nem első osztályú játékos, a Tóth N.-ról nem is beszélve (Amit ő művel a pályán, jobban mondva amit NEM, arról új topicot lehetne nyitni!)
Most jött a hír Athénból, hogy rendőrségi felvezetéssel most mennek haza a szállodába a csapat buszán.
A hangulat nem rózsás, de az a néhány szó alapján, amit a Némóval váltottam, nem is olyan elkeseredett. Szerinte nem volt rossz meccs, csak hát ezt a fránya focit gólra játszák:-(((
A többit majd tőlük.
Tudomásom szerint azért véd Hajdu, mert szeretnék eladni,
s a cserepadról nem lehet.
Úgy tervezhették, hogy hátha Athénben kifog egy remek napot, s akár
egy külföldi szerződés is bejöhet.
Szerintem sem a játékosokkal van a probléma (leszámítva 1-2 kivételt),
hanem a körülöttük történő eseményekkel.
Eddig olyan jó nyugalom volt nálunk...
Na mindegy , majd vasárnap nyerünk
Kösz, geyza_d, köszi a kint lévőknek is a tudósítást, klasszak vagytok. Legalább Ti.
Bár így nekem is úgy tűnt, hogy mintha játszott volna a csapat.
Miért a Hajdú véd újabban? Bocs, de ebből kiamaradtam. Most jól véd már?
Én nem bánkódom különösebképpen, a tudósítás alapján nem lehettünk olyan nagyon szarok, pláne, hogy méretes zakótól tartottam.
Ha ez egy hitehagyott, széthúzú társaság lenne, akkor biztos 4-5 góllal is kikapunk.
Szóval az én szerény álláspontom szerint:
Maradjon Pető, Tóth N., Hajdu és Mezey!
Hajrá VASAS!
Nofene Geyza_d, köszi mindenkinek, egy gonddal kevesebb, de bár több vóna...
Hajrá Vasas, verjük meg legalább a Pécset, ha nem túl nagy falat egy kis angyalföldi munkáscsapatnak!
Nofene:
60. p.: Kiegyenlített játék folyt a pályán, sőt, kissé mintha feljött volna a Vasas. Tóth Norbert például a jobbösszekötő helyről, 17 méterről eresztett meg egy szép lövést, ám a labda útjába az utolsó pillanatban belelépett egy védő.
64. p.: Polonkai ugratta ki Kabátot, ő azonban elpuskázta a lehetőséget.
A NB1.hu alapján Polonkai és Pál is játszik.
Az érdekes, pláne, hogy Komódit levitte Mezeyt.
Akkor most nagyon összeszokott csapat játszik ezen a fontos meccsen..
vagy nem is olyan fontos ez a meccs, most lehet kipróbálni
különböző formációkat?