Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Tatabánya.
Egyébként nem mondtam , hogy a játékosok húznak el , ezt ők maguk pedzegetik...Jack emlegette , hogy MZ megorrol , aztán megnézhetjük magunkat...
Igazatok van jó lesz az 5. hely, az is előrelépés.
Akkor ugye nem gond ha MZ megsértődik vagy elkeseredik ( mondjuk nem leszünk 5.-ben sem , mivel én - szemben az általam gerjesztett tippverseny eredményével-eléggé meglepődnék ha dobogósak lennénk) és elhúz ?
Vagy MGY ?
A fejemmel semmi gond. Eltekintve attól, hogy üres.
A VDK gyűlést én BM-től eltekintve szorgalmazom régóta. Tényleg jó lenne tisztába tenni, hogy ebben ki az aki rész akar venni, és ki írta alá csak brahiból az alapító okiratot.
Ma 1/2 4-kor edzőmeccs, találka a pályán.
Hámorinak én is örültem volna.
Gala!
A Vasas is létezik még két év múlva. Ebben egészen nyugodt vagyok, Te is az lehetsz.
Pozitív énemet elővéve tavaly (!) a Kabát Thomas sor jó volt . ( kapott használható labdákat , vagy mittudomén ) , Ma meg ott van a tavaly hiányzó és szerintem senki által nem kételt tehetségű Pálzoli .( azt mégsincs semmi )
Tíbert én ostorozom fél éve , rég el kellett volna zavarni.Elvileg tehát helyette jöhetne . de
-a fradiban 2 valamirevaló csatár van
-az edző nem nyavalyog
-nem fikázza a játékosait
-a szarkeverők kirúgása megkezdődött
-a JÓ edzőnek ennél több idő nem kell egy csapat összerakásához...
-a klub állni fog 2 év múlva is.
Miért jönne ide ? Széthúzásba , egymásramutogatásba ,eredménytelenségbe , lemondok - nem mondok , elmegyek-nem megyekbe .
Mondtam , ebben a zűrzavarban benne van . hogy az egész klub rámegy , ebbe miért venne részt , csak égetné magát.
( + van 4 kiváló csatárunk, most jönne egy ötödik , palotaforradalom törne ki .)
Ráadásul Feri, állítólag, szabadon igazolható volt. Ezt elb@sztuk. Vagy nekünk nem kellett volna? Érdemes lenne erre is rákérdezni. Szerintem beférne akár a kezdőbe is.
Sajnálom, azt hittem aktuális lesz még a 9-es Hámori mezem. Azért zöldet nem veszek!