Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Leci ne ijesztgess! Ezt ugye nem ram, az altalam elmondottakra, ill. arra az idezetre ertetted?
Hat persze, a csapat mindig lehet jobb es jobb.
Mert a vilag legjobb jatekosai se jatszanak tokeletesen sose, es az altaluk alkotott csapat se.
Egyebkent lehet, hogy ez volt az idei 1. VASAS-meccsed?
Amugy nem gondolkodtam azon, hogy hanyadik helyre rennem a rangsorban a Pecs elleni meccset, de a jatekot korantsem talaltam gyengenek. Nem jatszottunk igazan jol, de azert egesz jok voltunk, raadasul egy kupakiesest eredmenyezo meccs utan 3 nappal. Erre persze - lelki szemeim elott - sokan ralegyintenek, hogy de hisz ott "se" produkaltunk, meg hogy ez csak kifogas, pedig ez csak egy teny, s a vilag barmelyik csapatat visszafoghatja egy ilyen elozmeny.
A lenyeg, hogy par jatekos mersekeltebb teljesitmenyevel egyutt is jok voltunk, s ha mar az elkeseredes szoba esett, hat engem is elkeserit valami.
Az, hogy a kezdo sipszora varva nagyon rossz hangulatot ereztem magam korul,a stadionban. Persze en is nagyon szomoru vagyo ka kieses miatt, de ez mintha tobb lettel volna annal. Mintha a hangadok csak azert jottek volna ki a meccsre, hogy legyen mibe belekotni. Ez nagyszeru alkalom volt erre, hisz ha 6-ot rugunk a Pecsnek, akkor is lehet azzal jonni, hogy "ennek a Pecsnek 16-ot kell rugni", vagy "bezzeg az Ute meg az Aek ellen" stb., stb......
Csak meg ha van is igazsagtartalma, akkor is lehet epp orulni annak, hogy 2-0-ra megverjuk a Pecset. Meccs kozben lehet orulni a vezetesnek, mint ahogy nyilvan orult is neki mindenki, kar, hogy ezt nem igazan sikerult kimutatni.
Tobbnyire MEZEY "meltatasaval" volt elfoglalva a kozonseg, meg a hibak "dicseresevel". Lehet, hogy csak azert tunt fel jobban, mint maskor, mert kevesebben voltunk. De ha igy volt, akkor a palyan levoknek is jobban feltunhetett, s bar nem jatszottak rosszul, bizonyos, hogy jobb hangulatban ok is tobbre kepesek.
En bizom a csapatban, es ha az Mtk-t megverjuk (marpedig MEGVERJUK), akkor azutan szarnyalni fog a csapat. Meg inkabb!
Hízlal, hízlal. A kutyát nem érdekli. Ha valami izlik nekem -akár kaja, akár ital- nem azt nézem, hogy hízlal e. A lényeg, hogy jó legyen. Ebben igazad van.
Na szóval az athéni út fantasztikus volt! Régen éreztem ilyen jól magamat! A legfantasztikusabb az Olimpiakos BL. meccse volt! Amilyen szurkolást a görögök műveletek hát az valami fantasztikus volt! A mi meccsünkről Conti naggyából leírta mi volt. Az azonban, hogy a csapat nem azoknak adta a VIP jegyet akik autóval a balkánon végig utaztak autóval az engem is mélységesen felháborított. De hát sajna ez van: Viszont az korrekt volt, hogy a csapat buszával jöhettünk vissza a stadionból. Köszönet érte Mészáros Zolinak!
Na egyenlőre ennyit! Az emlékek még nem ülepedtek le!
A nyílvántartó meg tudja mondani, hogy mennyi VSC van kiadva. Meg kell rendelni soronkívül a rendszámot, ennek felára van, de nem tudom mennyi.
Egyébként lehet akár VASAS rendszámot is kérni!
Labdarúgás - IFFHS: az Arsenal szeptember legjobbja, az MTK 69.
Wiesbaden, 2000. október 3., kedd (MTI) - A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) szerint az Arsenal volt szeptember legjobb csapata.
Az angol együttes mindhárom Bajnokok Ligája találkozóját megnyerte és a Premier Leauge-ben legyőzte a bajnoki címvédő Manchester Unitedet.
Az összesített rangsorban továbbra is a német Bayern München áll az élen, mögé zárkózott fel az UEFA Kupa és Szuper Kupa-győztes török Galatasaray. A magyar együttesek közül az MTK-Hungária foglalja el a legjobb pozíciót, a 69. helyen.
IFFHS klubvilágranglista (zárójelben a legutóbbi helyezés):
1. (1.) Bayern München (német) 313 pont
2. (4.) Galatasaray (török) 310
3. (2.) Real Madrid (spanyol) 303
4. (3.) Lazio (olasz) 299
5. (8.) Boca Juniors (argentin) 278
6. (5.) FC Barcelona (spanyol) 265
7. (11.) River Plate (argentin) 264
8. (9.) FC Valencia (spanyol) 263
9. (7.) Chelsea (angol) 258
(6.) Manchester United (angol) 258
.. 69. (64.) MTK-Hungária 134
..161. (200.) Vasas 85
..198. (206.) Dunaferr 77
39 helyet ugrottunk előre, szerintem rekord lehet...képzeljétek, ha továbbjutunk.....
Jut eszembe: mi a rosseb van már Polonkaival???
Hogyhogy csak kölföldön játszhat?
Miért volt benne zárójelben az előre jelzett összeállításban, ha aztán a padra se kerül be???
(Bennfentesek - nyilatkozzatok? Hol vagy mostanában, Dan??)
A vasárnapi meccsen a csapat az általam idén látott leggyengébb játékot produkálta (vidéken még nem voltam.)
Azt hiszem, már mindenki az alapszakasz végét várja. Kiesni úgysem fogunk, a dolgoknak pedig valahogy rendeződniük kell.
Gratulálok a Vasas bébikhez!!! Az utóbbi időben elég szépen gyarapodtunk. A csapat igazán hasonló képpen kivehette volna részét a pontszerzésből és továbbjutási lehetőségekből is. Nem tudja véletlen valaki, hányas számnál tart a VSC-s rendszámsor? EGy piros vagy egy kék autót szeretnék a napokban venni, szerintetek kapok ilyen rendszámot, és mennyibe kerülhet ez?
Üdvözöllek benneteket: CSISZI!!!!
HAJRÁ VASAS!!!!!
Én is gratulálok az új Vasas szurkoló gyermekhez, és remélem szerencsét hoz nekünk. A nevét minden meccsre elfogadjuk!
Második számú gratulációm Májkell-feleséghez szól, aki fantasztikus ajándékkal lepte meg urát, és parancsolóját. Még mi is nagyon örültünk neki. Volt kivel inni...
Kint a Vasas 10 db ingyen VIP jegyet kapott, mivel a görögöknek is ennyi juttattunk itthon. Az övék viszont a görög szurkolók közé szólt, néhány rendőrrel körülvett "szektorba". Ide vehettük meg mi is jegyeinket. Namármost, ilyen erővel az ingyen jegyeket nem az otthoni meccseinken is a VIP páholyban meccset szemlélő fanatikusainknak, hanem a túrát autóval is bevállalóknak adtam volna!!! Igaz nincs közvetítő közeg az információ áramlásában, úgyhogy lehet, nem tudtak senkiről. Bár ezt nem hiszem.
A meccsen nem volt esélyünk. A görögök nem játszottak jól, sajnos mi sem. Nekik voltak nagyobb helyzeteik, a gólok előtt két-három ízben is fellélegeztünk, hogy nem kaptunk gólt. Az első gól Hajdué /aki ettől eltekintve nem volt rossz/, a másik Aranyosé, aki elrúghatta volna a lasztit, de addig várt, míg a görög megelőzte, és csak a térdhajlatát találta el hátulról.
Ezután az AEK nem erőltette a támadásokat, nekünk volt egy nagy ziccerünk /Thomas egy az egyben a kapussal szemben a felső lécre bombázott.../. Szünetben, mikor bejött Zabos helyette, gyakorlatilag feladtuk a támadások lehetőségét a nagy zakó elkerülése miatt. Így is több lehetőségünk volt, Tóth Norbinak három lövése is jó volt, ebből kettő jó, de ehhez kellett egy magát nem tépő ellenfél is. Nekem Polonkai és Zabos játéka és hozzáállása volt szimpatikus, és Tóth Norbi is biztatóan mozgott.
A közönségükön is érződött, mennyire lenéznek minket, még félház sem volt, ami arrafelé ritkaság kupameccsen. A meccs vége előtt pedig elindultak hazafelé.
Az út nekem személy szerint az eddigi legjobb külföldi túrám. Jó lett volna, ha többen tudtunk volna menni.
Béka!
Sok sikert kint, írj majd!
Ádi!
Csütörtök délután negyed öt körül kimegyek a Fáyba. Ha tudsz, gyere légy szíves! Danielsnek nem találom a telefonszámát, ha megvan az emilje, küldj neki egy levelet, hogy jöjjön!
TZS-t én felhívom, hogy a fényképanyagot hozza ki, ha tudja.
Hogy állnak a meccsek értékelései?
En nem mondtam, hogy nalunk minden szep es jo(rendezett), sot...
A MEZEY-fele problemat nem ismerem pontosan, csak a szobeszedekbol, ujsaghirekbol kovetkeztethetek max. Nem tudom a vitak(?) okat, de nem hinnem, hogy megoldhatatlan. Ezert bizom benne, hogy a felek egymast kozt, ill. a klub vezetoi rajonnek a megoldasra, megtalaljak a kozos hangot, es a jozan eszuk + a VASAS iranti szeretetuk (ami mar az ujakban is kialakulhatott) segitsegevel ujra nyugodtan, jo hangulatban dolgozhatnak (ha most nem igy van). Ha ez a "magatol megoldodik" esete, akkor hiszek benne, es probalom eroltetni, ha van ra esely, hogy mukodjon (es miert ne lenne), mert en nem szeretnem, ha a kozeljovoben barki elmenne innen (mar megint).
Szerintem egyebkent nem kell oket jobb jatekra es hozzaallasra "kenyszeriteni", nekem nincs merszem feltetelezni, hogy barmelyik jatekos edzot buktatoan jatszana. Teny, hogy TOTH NORBINAK eddig nemigen ment, es emiatt olykor kedvetlennek is tunt a palyan, de pont a Pecs elleni meccsen ereztem ugy eloszor, hogy kezdi megtalalni igazi enjet. Igaz, voltak hibai, pl. 2-3 kapu mogotti beadas, de egyre tobb jo beindulasa, beadasa van, visszalep, labdat szerez. Tegnap a csapat egyik legjobbja volt. PETO szinten egesz jo volt, o mar korabban is tobbszor mutatkozott jonak.
Nem szeretnem, ha el akarnanak menni, ill. el akarnak oket kuldeni. S bar nem szeretem a jatekosok eseteben a piackepes kifejezest, igy nem ezert vagyok a maradasuk mellett, de mivel valszeg tenyleg nagy szukseg van penzre a klubnal, igy ha ok kesobb mindenkepp kulfoldre akarnanak menni, akkor igazad van. Meg egy ok, hogy maradjanak, kesobb mindenki jobban jar (bar nem esik jol ezt mondani).
Nem tudom, GYURIBA mennyit keres, vegulis nem is az en dolgom. De az igaz, hogy a csapat jateka lehetne hatasosabb. S bizom benne, hogy lesz is, mert a hibak mellett vannak biztato jelek is.
Bar nem nekem cimezted a kesobbi sorokat, hadd jegyezzem meg, hogy a csapat igenis raszolgal(t) a szeretetunkre. Es nem azert, mert en vagyok a szuperdrukker (vagy te vagy ilyen), aki a rosszul jatszo, lelektelen csapatot is szereti, hanem azert, mert ok is szeretnek, ha jobban menne, es tesznek is erte, meg ha olykor halovanyan sikerulnek is a dolgok. Es bizony sok szep jelenettel ajandekoznak meg minket.
A csapat felnott, se elnezo gugyogesre, se atyai pofonra nincs szuksege, csak megfelelo nevelesre, jo hangulatra, bizalomra(stb.).
G.Adam!
Akik rosszabb formaban vannak (pl. SZILI), azoknak sem egy (jo) megmozdulasuk van. De az elsoosztalyu SZILI mar bebizonyitotta nekem, hogy jo. Az mas kerdes, hogy most esetleg melloznem a kezdobol.
és hol lesz a közönség a legközelebbi meccsen ?
Nem mintha most tódulna erre a "fejlődésre "...
(Minden tiszteletem TZS-é , aki még mindíg derűsen mosolyogva kőröz a pályán.:-)de neki kéne legjobban látnia , kong az egész. És ha hallanátok az az 1000 is mit mond ...)
Kedves evad ,
ergo nem tuti , hogy Te látod jól a szitut.
Remélem nem gondolod komolyan, hogy egy elsőosztályú játékostól - pláne aki a VASASban játszik - elég annyi, hogy meccsenként olyan nagytudású, szupercsapatok ellen mint a ZTE, Ventspils stb., meccsenként egy kapura lövése, megmodzulása, passza stb. van!
Ez nonszensz!
A másik: mi az, hogy rossz napja van? Én a véleményemet nem egy "rossz" napra kivetítve írtam, hanem egy folyamatos teljesítményre. A bajnokságból már lement egy fél idény és ezeknek a játékosoknak momentumuk sem volt!
Az a baj,hogy mindig csak magyarázkodnunk kell: majd jövőre, majd legközelebb, de hol lesz már a Mezey egy év múlva....
Athén buli volt, sajnos most nincs időm bővebben beszámolni, mert szerdán elvonulok Németo-ba 2 hónapra - elvileg lesz rendes internetes hozzáférésem, így "csak" a meccsekről maradok le.
Mindenkinek minden jótat, és sok sikert a köv. lapszám összehozásához, amit tudok, abban segítek kintről.
Uradról nagyon jó fotók készültek Athénban! Úgyhogy tényleg ott volt! Bizonyíthatom! Különben gratula a meglepetéshez! Ez nagyon szép volt! Májkell arcát érdemes lett volna látnod Athénban a reptéren!
Huszabi!
Így utólag Athénból megérkezvén őszintén gratulálok az új VASAS szurkolóhoz!!!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Békának és Continak a Májkell meglepetésében való aktív közreműködésért, és természetesen mindazoknak, akik tudtak róla és titokban tartották.
Remélem a Vasas ilyen szurkolótábor mellett hamar talpra áll.
Én továbbra is azt várom, hogy talán azok a szurkolók, akik kiutaztak a csapattal (állítólag szurkolók is utaztak a csapattal egy gépen, bár eredetileg nem volt ilyen szervezés, na mindegy), szóval, hogy akik a csapattal voltak, megtudtak, megéreztek-e valamit?
Tartom,hogy tovább keverik a szart! Itt hangzott el,hogy a "sztárok" nem azért szerződtek hozzánk,hogy 40.000 ft-ot vigyenek haza! Az előző és a fenti között finoman is nagy a difi!!!Valaki hazudik!!!Sok más cikk szerint is kezdjük árulni a játékosainkat!!! Nagyon szomorú vagyok,mert megint sehová sem jutunk el!! A héten tiszta pinket festettek a tv-ben a csapatról.Nekem az tünt fel,hogy szinte a kérdező volt a hibás és nem mi játszunk szarul! Gyuri bá szerint az AEK edzője is beremegett a kinti 2. félidőbe. Bár ne remegett volna , de mi jutottunk volna tovább! Valóban talány a számomra , hogy mi lehet a baj, de ennyire eldugni még soha nem láttam a bajt! Régen tudtunk a Komjáti-Váczi,Gelei-Máriássy sztoriról ,de most semmi!
NA, HAJRÁ VASAS!!!!!
Nofene, vége, 2:0, de közben ezt találtam az NB1.hu-n:
Havi egymilliót kerestek Petőék?
Hírforrás: - NB1.hu
Budapest, október 1.
A honlapunk által szerzett információk szerint a Vasas öltözőjében egyáltalán nem a Pető-Mezey vita okozta a feszültséget.
Az angyalföldiek egyik játékosa az nb1.hu-nak elmondta: többüknek "csípi a szemét", hogy míg az Újpestből érkezett két sztár tuti egymillió forintot vághat zsebre havonta, addig a klubhoz hűséges öreg rókák csak alig 200 ezret vihettek haza a hónap végén.
Így érthető, ha a többiek sokat panaszkodtak emiatt Mezeynek, így alakult ki az öltöző-beli feszültség. Amennyiben informátorunk valós tényt állít, úgy valóban nem csoda, ha a Vasas az alapszakasz végén megpróbál megszabadulni két méregdrága játékosától.
Hm. Ha így van, ez nem Mezey hibája, hanem Mészárosé. Akárhogy is, Petőért kár lenne!
Hajrá Vasas!
(Úgyis, mint Exgabó)
Azért az nb1.hu szövege sajnos erősen helyénvaló! Ha kint volt valaki, akkor tudja, hogy a Dunaferr elleni edző meccsen 4500-5000 nézővel indultunk! Nekem a ciánozás nagyon tetszik, hiszen valamilyen formában , de valóban mérgelik az embert!! Nem szégyenlem, de az AEK elleni óta nem tudom rászánni magam az élő előadásra!!!Szerintem a dolgok csak bonyolódtak !!!
HAJRÁ VASAS!!!
Az első gólt Pető rúgta!!!/mi meg őt akarjuk kitenni! a fenesem érti ezt!/