Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Megüt a guta már megint. Ilyen ünnepekkor mindig megyünk a szülőkhöz vidékre, ti meg mindig szerveztek jó kis focit, hepöninget, utána meg a meccs. Francba :((
Jó lenne szerezni valami UPC-t ott a Hajdúságban !
Ádi !
Azért a kezdő lépést megtettem ( az első uniskör az én kontómra ment, remélem nem fizettették ki veletek még eccer !):))
Egyébként meg éppenséggel a Vidivel kapcsolatosan lehetne nagyon jól példázni, hogy igenis a szurkolók nem állatok, és még az olyan ilyen-olyan okból ellenséges táborok, vagy legalábbis a normális szurkolók le tudnak állni egymással játszani.
Mondjuk a kispestiekkel már nem lennék olyan biztos egy ilyen meccs pozitiv végkicsengésében, de hát ez van.
Pécsről ez az egy olyan dolog van, amivel aktív tudok lenni, lévén a szakmám a mániám, meg a Vasas is, szóval összejön ez.
Egyébként már egy Vasas-témájú cikket írtam kedves lapomban, elég régen, az volt a címe, hogy:
Meszéna Miklós belehalt az életmentésbe.
Hi szerintem nem jönne, de nem is kell, Sínkovács talán.
Telefon, ímél, net adott, fogjatok szavamon (vélem, a 3. számtól)
Talán, ha csinálnánk egy olimpiai beharangozó számot:-)))))
Én ha előbb tudom a tervezett tartalmat, akkor célirányosabban fotózgatok az edzésen, meg a meccs előtt. Akkor lett volna jobb Juci meg Pálzoli kép, nem csak Kavics ül a fűben.
Vigyázz, mert szavadon fogunk!
Erre szükségünk lehet, és alkalomadtán ki is fogunk használni!!!
Köszi a felajánlást, témákra is tehetsz majd javaslatot.
Ebben a lapban már profik is írtak, a rajtad említetteken kívül Kaszala Claudia, tépé is. sg, és hi nem, őket nem kerestük, igaz ők sem minket. A többiek viszont igen, úgyhogy valószínűleg ez így is marad.
DT-t valóban meg kell keresni, most már lesz mit vinni. És a mostani sokkal tartalmasabb, érdekesebb lesz. Nem sok minden hiányzik már belőle, de van még min csiszolni. az ötödik-hatodik már talán 7-est kap 1-10 ig. Egyébként kiváncsi vagyok, mi lesz a kérdőívekben.
Lesz egy pályázat is a kabalára. Néhány általunk készített rajz bekerül a lapba, ezenkívül bármilyen ötletet díjazunk. Külön a gyerekekét.
DT elvileg azt mondta, hogy ha mutatunk valamit, annak kapcsán akár keret is lehetne megpályázandó (sőt... ahogy mostanság a támogatások folydogálnak...);
a munkában meg az újságiró tagozat szerintem feltétlenül (szó szerint) tudna segiteni - szerintem Karesz4 felbecsülhetetlen értékű segitsége mellett és Simon Z. ajánlatán túl, a többi valóban újságiróként alkalmazott is segitene (Sinkóék) de szerintem még akár HI is hozzátenne vmit, ha megfelelő ember keresi meg(májkell?).
Miért?
Ott egy csomó hableány van!
Nálunk meg Ti képviselnétek az Angyal-lányokat Tódival, Kingával
Különben a szurkolói focit komolyan gondoltam, de komolyan össze kellene szedni egy jó gárdát. Ádi vállalta a manageri feladatokat. Az én szerződésem kialakítása folyamatban van.
Részemről, hisz Te is tudod, hogy benne lennék. És Tóth Norbi a lelátón Rádió utcázna... aztán meccs után Juciék mennének a Gólba, vagy a Santa Fe-be és innának két-három unit Conti góljaira...:-)
1mp-n múlt, hogy időben korrigáljak :-(.
Te választottál először, ezért naná, hogy a Tied az erősebb, de azért mondjuk a kupameccsre szerintem az én csapatom is nyugodtan kiállhatna.
December 8-án éjjel / 9-én hajnalban érkezem. Remélem, akkor még fog tartani a 12-es bajnokság.
Újság:
Pedig vhogy pénzt kell szerezni, különben tényleg nem lehet sokkal tovább csinálni. HA-sal beszéljetek!!!
Nekem eszembe jutott egy olyan vizió, hogy kipróbálhatnánk, milyen egy megfordított szereposztás? Játékos-szurkoló viszonyra gondolok. Mi kifutnánk a pályára mondjuk a Vidi szurkoló ellen, Juhár Tomiék meg szurkolnának nekünk. Nem lenne rossz egy ilyen meccsen a pályára lépni a Fáyban.
Mit szólsz?
Óóóóó, ez kiszúrás, most veszem észre, hogy Sonka mindkettőnknél kezdene? Na neeeem, azért csak nem kihagyhatatlan... :-)
Akkor már inkább Helgert...:-)
És azért 1x megnéznék egy ilyen meccset - mondjuk az egyik kispadon veled Conti, a másikon meg én - és az első félidő 10. percében be is cserélném magam...