Keresés

Részletes keresés

conti Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2768
Nekem eszembe jutott egy olyan vizió, hogy kipróbálhatnánk, milyen egy megfordított szereposztás? Játékos-szurkoló viszonyra gondolok. Mi kifutnánk a pályára mondjuk a Vidi szurkoló ellen, Juhár Tomiék meg szurkolnának nekünk. Nem lenne rossz egy ilyen meccsen a pályára lépni a Fáyban.
Mit szólsz?
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2767
Óóóóó, ez kiszúrás, most veszem észre, hogy Sonka mindkettőnknél kezdene? Na neeeem, azért csak nem kihagyhatatlan... :-)
Akkor már inkább Helgert...:-)

És azért 1x megnéznék egy ilyen meccset - mondjuk az egyik kispadon veled Conti, a másikon meg én - és az első félidő 10. percében be is cserélném magam...

HAJRÁ VASAS!

conti Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2766
Szegény Sonka!

Rohangálhat mindkét balszélen!

Egyébként nem hiszem, hogy lenne esélye a csapatodnak!
Mikor jössz haza?
Ádi azt mondja, ez volt az utolsó lapszámunk. Mármint a második, ami most jön ki.
Én meg azt mondom, hogy nem!!!!!!

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2765
Conti!
Sz'al azt mondod, hogy
Hajdú - Simek, Juhár, Zováth, László - Pető, Polonkai, Zabos, Tóth N. - Kabát,Sowunmi

Én meg azt mondom, hogy
Kavics - Maxi, Totya, Herczeg, Sonka - Móni, Szili, Komódi, Aranyos - Pál, Tiber ...:-) - és akkor csak az első csapatnál legalább egy meccsen komolyan számitásba vett és jelenleg is nálunk levő játékosokról szóltam.

HAJRÁ VASAS!

Előzmény: conti (2764)
conti Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2764
Sziasztok!

Májkell!

Feltétlenül! A formaságokat Ádinál kell intézned...
Szóval mindenkinek jó a hétfő 15 óra?

Én most így raknám össze a csapatot:

Hajdú - Simek, Juhár, Zováth, László - Pető, Polonkai, Zabos, Tóth N. - Kabát,Sowunmi

Szerintem borzasztó erős 11!!!!!!! És akkor még megpróbáltam helyet szorítani Kavicsnak, Tóth Andrisnak, Pál Zolinak, de nem sikerült!

Hétfőn jön a szegedi különítmény is, a focira nem tudom ideérnek-e.

Már nagyon várom a meccset az újság miatt is!!!

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2763
Ádi!

:-)))) Hát most szép kis slamasztikába kerültem utazgatásom miatt...
Mél megy.
Újság?

mütyűr!

Ha ez megnyugtat én nem láttam a meccset, de nagyjából egyet értek veled, bár nálam Pál Zoli nem lenne kezdő csak mint most, ha TóthN sérült - ill. általában a félidőben cserélném őket, vagy hoznám be Zolit annak a helyére ahol frissiteni, vagy váltani kell.

Bár messziről kocsmázó ember azt mond amit akar...

Azért is...

mütyür Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2762
ADAM 17!

Akkor legyünk vilagosak! Nálam Szili és Thomas a kritikaim ellenre tovabbra is kezdo, Moni és Krisztian viszont nem! Moni nagyon-nagyon nem! Simek (nagyon igen!) es Pal Zoli kezdene helyettuk, a verfrissito csere pedig leginkabb a Komodi/Tiber/Polonkai harmasbol kerulne ki. Nagyon egyedul vagyok ezzel? Kezdek elbizonytalanodni, mert teljesen azt hittem, hogy mas is ugy latta a meccset, ahogy en...

Hajrá Vasas!

Előzmény: ADAM17 (2756)
StephanG Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2761
Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy holnap mikor lesz az edzőmeccs a BVSC ellen?

ádi Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2760
Az én szememben igen - bár az a lobbizás...
Előzmény: majkell (2759)
majkell Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2759
Én leadtam már a fényképet, akkor tag vagyok ?:))

májkell

Előzmény: ádi (2758)
ádi Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2758
23-án hétfőn 15 órakor találkozunk a salakos kispályáknál, focizunk ötig, utána még tudunk inni egy(?) korsó sört is a meccsig. Csak az lesz nagyon büdös, aki sokat fut.
BéKának és Tofének kötelező a megjelenés.

Készülnek a VDK-BK tagsági igazolványok is. A tagok adjanak le Continak egy igazolványképet.

Előzmény: TZS (2745)
ADAM17 Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2757
HAJRA VASAS!!!

Farkas, Filo, Szmiljanics, Halmosi, Egressy.

Eddig ezeket a neveket olvastam a VASASSAL kapcsolatban. Egy kicsit aggaszt, hogy ha mar ennyi nev forog a KLUBBAL kapcsolatban, akkor kesobb ez ennek tobbszorose lehet, es akkor megint nem kis joves-menes lesz.
Pedig szerintem se a felsoroltakra, se masra nincs szuksege a csapatunknak.
Szombaton 12 jatekossal meggyozo jatekkal legyoztuk az eddig veretlen Mtk-t.
Rajtuk kivul meg 10 klasszis var bevetesre, akik ma szohoz se jutottak, plusz visszajon (nagyon remelem) 2 kolcsonjatekos.
Itt emlitem meg, hogy NAGY GYULA kapus mar velunk is keszul, s csak egy meccsre ter vissza a Kiskoroshoz.
NYERGES KRISZ pedig ujra golt lott a Bvsc szineiben!!! GRATULALOK!!!
Veluk, ill. szukseg (serulesek, eltiltasok, stb) eseten juniorokkal, ifikkel (koztuk valogatottak) megerosodve igazan fantasztikus garda vaghat neki a bajnoksag hatralevo reszenek.
De ehhez szerintem igazan nincs szukseg ujakra.

HAJRA VASAS!!!!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2756
VASAS!!!!!!!

Ismet elokerulhet a kozhely :
Hiaba neztuk ugyanazt a meccset, nem ugyanazt a meccset lattuk.

Bar vannak kozos elemek.

En nagyon remelem, hogy a klubnal meg szamolnak MONIVAL es ARIVAL, elobbi kezdokent szerepelt, tehat ugy tunik, nala igen a valasz. ARI pedig hiaba nem volt kirobbano formaban, o mar rengetegszer jatszott jol, a kapuba is betalalt mar nem kevesszer. Ha tehat formaba jon, nagy erossege lehet a csapatnak pl. futomennyisege, vedekezese, elfutasai, hosszu passzai, beadasai alapjan.

MONI nem sziporkazott, csak szimplan jo volt szombaton. Persze voltak hibai, parszor nem ert vissza az emberevel stb., de sok jo megoldasa is volt, az elso felidoben kozelrol szemlelhettem/-uk odaadasat, kuzdeset. Tud jobban is jatszani es fog is meg.

TIBER es SOWUNMI szerintem igazan jol jatszottak. Golt ugyan nem szereztek, de ezenkivul rengeteg erenyt csillogtattak. KRISZTIAN a fergeteges golpasszon kivul sokat mozgott, s aktivan reszt vett a baloldali akciokban, volt az 1. felidoben meg egy nagyon jo lovese, persze az igazi az lett volna, ha a vegefele ertekesiti azt a nagy helyzetet, ez sajnos nem sikerult neki.

THOMAS hozza hasonloan egyre inkabb formaba lendul mostansag, ma is sokat harcolt, labdakat szerzett foldon es levegoben. Az elso felidoben egy nem letezo szabalytalansagert megallitottak ziccerben, kesobb is sokszor mutatta magat.

SZILI talan meg nem az igazi SZILI, de utobbi idoben mutatott formajahoz kepest oriasit javult, es ezt nagyon nagyra ertekelem. A 11-esen kivul ismet sokat harcolt a kozeppalyan, egyre biztatobban osztogatott, es tavolrol is riogatta Vlaszakot.

Azert tehat oruljunk nagyon! Es egyre jobbak leszunk!

HAJRA VASAS!!!!!!!!

Előzmény: mütyür (2755)
mütyür Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2755
Hal' istennek jol es tudatosan jatszottunk! Sikerult raeroltetni az MTK-ra a mi stilusunkat es akaratunkat. Ez jo jel, meg akkor is, ha az MTK tenyleg nem volt tul motivalt. Szamomra megdobbento volt, hogy egy ilyen szituban is az Illes (es meg a Fuzi) hajtott leginkabb...
Az azonban sokkal jobban erdekel, hogy mi valoban a legjobb osszeallitasunkban lepunk-e palyara? Szamomra ugy tunik, hogy szegeny Moni es Aranyos mar nem lehet alternativa, Tiber pedig meg mindig nem az (nekem). Szegeny Thomas lodorgeset, gyamoltalansagat rossz volt nezni! Simek, Polonkai, Pal es helyenkent Komodi is jobb megoldas lehet.

Igazabol ezt a meccset ugy nyertuk meg eleg magabiztosan, hogy elbirtunk egy teljesen indiszponalt Monit, Thomast es egy szamomra szep golpassza ellenre sem tul acelos Tibert. Juci, Jani, Totya, Peto, Zabos es Kabat Peti huztak a legjobban. Szili megint ket arcat mutatta nekem, de "befert". Nagyon kene egy jo Toth N. Simek pedig nalam kihagyhatatlan es nem Zabos, hanem Moni helyen. Szoval a csapat eleg feloldalas meg mindig, nem szabad elszallni ettol a gyozelemtol, mert Malacek csunyan meglephetnek minket.
Azert persze oruljunk egy kicsit, rank fer!

Hajra VASAS!

Hajra

Előzmény: ADAM17 (2754)
ADAM17 Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2754
VASAS!!!

Ujra friss a www.extra.hu/vasasdh, juhejj!!!
Ajanlom tehat mindenkinek!

BeKa!

Bocs, hogy belekontarkodom egy "nem hozzam szolas"-ba : ), de az a resz kulonosen tetszett, hogy:
"de az BIZTOS, hogy a jövő héten is úgy fogok kimenni, hogy ő az ISTEN, és bármit is tesz a CSAPAT érdekében, én annak tapsolni fogok, sőt, ha nyer a csapatom szineiben, akkor ünnepelni fogom."
Ez jo, tok jol hangzik, es en is valahogy igy erzek.
Es hat en se tudom anyagias szemmel nezni a csapatomat.
Az "igy enekelnem" az azt jelenti, hogy igy van az eredeti szoveg? Mert engem elsosorban az eredeti erdekel : ) Szoval tehat de viszont azaz igy van?
Meccs 23-an, hetfon, 19-kor a Sport 1-en (ami nekem nincs :(, ezert most kimegyek a meccsre)
Eltilatasokrol es -torlesekrol sajnos nem tudok semmit, jo, hogy mondod, ez erdekes!
Kupameccs 2 nappal utana 25-en, 17-kor asszem (Fay utca), a biztonsag kedveert vissza lehet keresni vmelyik Sport archivumaban, az elmult 2-3 nap egyiken pont emlitettek - ill. korabban en is irtam rola pl. itt a topicban, es valtozas asszem nem tortent)

Mtk-VASAS DH

(inkalosokkal kapcs. feltetel nelkul elhiszek mindent, amit itt mondtok es negativ, hisz, ha jol emlekszem, ok mar bizonyitottak - persze biztos van jo oldaluk is.../biztos nem az intezkedo narancsmellenyes "kedvencek" talaljak ki, de jo lenne tudni, vajon miert nem lehet felul a korlatnal allni, ha a hatragurulasi veszely miatt, akkor hadd vallaljak mar a "vakmerobbek")

Hosszabb elemzesre nem keszulok : ),
viszont az osszefoglalo alapjan maris van 2 tizigyanus KABATPETI gyilkolaszas, amit nem adtak meg, bovebbet, biztosat persze csak videozas utan mond(h)a(t)nek.
Amugy Mtk nem sokszor veszelyeztetett, de azt a par forro pillanatot is meg kellett volna elozni, s egy kicsit tobb akciot vezetni (mongyuk ezt minden meccsre le lehet mondani). Osszessegeben azonban a csapat is es kulon mindenki is nagyon jo volt, paran pedig kulonosen. Az emlitettek kozul HAJDU a keves, de latvanyos hibajatol eltekintve jo volt, ZABOS nagyon jo volt, viszont 2. felidoben tenyleg elfaradt, kivulrol legalabbis ugy latszott. MEZEY GYURI tehat jol tette, hogy levitte. Az mas kerdes, hogy en csereltem volna, bar lehet, hogy taktikailag nem tett volna jot, s Gellei is sokszor mellozte a csereket, hogy ne bontsa meg a csapatot. Csak hat en mindig lehetoseget adnek 13 mezonyjatekosnak, pl. most PALT es KUKAT behoztam volna. Igaz, POLONKAIT, LASZLOT es KOMODIT is. Es azokat, akik nem fertek a padra. Es ha szo esett ZOVATHROL, o is elsoranguan jatszott. (a 2 vicclap osztalyazatai helyenkent megmosolyogtatoak szamomra, de ezzel tenyleg felesleges foglalkozni, most mar viszont lusta vagyok bekszpeszelni)

Egy biztos:
7 ev utan nyertunk ujra a Hungaria koruton, se nekem ez az elso ottani gyoztes meccsem : )
KOSZONOM, CSAPATOM!!!!

Irany a 2. hely, ehhez hetfon 19.00-kor eloszor is megverjuk Komjatiekat. A tobbit majd az Ujpest meg a tobbiek elintezik.

HAJRA VASAS!!!!!!!!

huszabi Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2753
Ádi!

Ha emlékeim nem csalnak,valami mélt igértél nekem!!

Előzmény: ádi (2751)
ADAM17 Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2752
HAJRA VASAS!!!!!!!!!!

JATSZOTT A VASAS!!!
JATSZOTT A VASAS!!!

ádi Creative Commons License 2000.10.17 0 0 2751
Béka!
Honnan tudtad, hogy nem tudok mit csinálni. Majd egy-két hónap múlva, ha kirúgnak...

Evad!
Érdemes több figyelmet szentelni Tibernek, szerintem újra(?) formába lendült. Edzésen is ezt tapasztaltam, a mötöká ellen Ti is láthattátok.

Hajrá Vasas!

Előzmény: BéKa_d (2746)
majkell Creative Commons License 2000.10.16 0 0 2750
Hát...., nem tud róla ! Már ezt a címet is megnyerte ?

Egyébként te most hol vagy ?

májkell

Előzmény: TZS (2749)
TZS Creative Commons License 2000.10.16 0 0 2749
Kedves Májkell!

Csak nem egyedül vagy otthon?
Mit szól ehhez az ÉV ASSZONYA?

Előzmény: majkell (2748)
majkell Creative Commons License 2000.10.16 0 0 2748
Éljen TZS, éljen TZS, éljen TZS ÉÁÓ !
TZS Creative Commons License 2000.10.16 0 0 2747
23-án pünkösdi foci lesz hátul a salakoson, már ha érted, miről van szó:-))))
A lányoknál sem voltam amig itt sem. Na ezt jól meg aszontam.
Előzmény: BéKa_d (2746)
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.16 0 0 2746
Szia TZS!

Eza aztán az örömhir!:-) Élsz, virulsz - bocs, de a vannak-e topicod nem látogatom, igy le vagyok maradva...

Hétvégén most akkor mikor lesz a meccs, mert az nb1.hu-n egységes kezdési időpont van, de mintha hallottam volna 23-i meccsidőpontról is.

Végülis mind 1 melyik nap nyerünk, csak nyerjünk.
Eltiltásokról tud valaki vmit, hogy ez a kiosztott három sárga ér-e vmit? Törlik az alapszakasz végén a lapokat?
Kupameccs mikor lesz? Phúúú de le vagyok maradva az otthoni dolgokról.

Ádi!

Ha nagyon nem tudsz mit csinálni feltennéd a vdk coollistre a lapot?

HAJRÁ VASAS!

TZS Creative Commons License 2000.10.16 0 0 2745
Piros-kék jó estét!

Átjöttem erősíteni az éjszakásokat:-))))

A freemailen kívül müxik a tzs64@matávnet.hu is, kéretik felveni a listára.
Adópapírokat postázom Mcsabinak, minden egyéb papír és bélyegzők nálam vannak. A hétvégén feldolgozom a tagokat és az eddig befizett tagdíjakat.

23-án focizunk mi is, mint ahogy azt szombaton megbeszéltük. Mindenkit várunk!!!!!

Tofe!
SMS-mélek megérkeztek? Igazi is megy, de csak holnap. Bocs!

Hajrá V@s@s!

evad Creative Commons License 2000.10.16 0 0 2744
Én úgy láttam (mondjuk már az ÚTE ellen is), hogy a csapat egyre tudatosabban és jobban játszik.
Nem lesz itt semmi gond.

Ha játékosmozgás, akkor szerintem max Tiber és Aranyos mehet, az világosan látszik, hogy MGY a baloldalra keres játékost.

nemo_d Creative Commons License 2000.10.16 0 0 2743
Piros-Kék Jó Napot Mindenkinek!

Ez a szombati győzelem úgy kellett nekünk mint egy falat kenyér! Szép az az egészben, hogy tényleg jól is játszottunk. Én is azt gondoltam a vége felé, hogy frissíteni kellett volna de szerencsére így is megérdemelten győztünk.

BéKa!

Igyál a mi egészségünkre is 1 pivot! Remélem azért jól érzed magad ott a fritzeknél!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

MCsaba_d Creative Commons License 2000.10.16 0 0 2742
Vasárnap hajnalban Temesváron fekete-fehérben láttam a meccset, de a játékunk igazán színes volt.
Végre egységes, jól szervezett csapatjátékot láttam, mert játszani a csapat.
Juhár, Pető (remélem, ő marad, Tóth N., Komódi mehet), Szili, Kabát, Zabos volt igazán a nyerő, de a többiek sem lógtak ki a csapatból.
Ha ilyen lesz a folytatás, akkor részemről minden megbocsátva.
ádi Creative Commons License 2000.10.16 0 0 2741
Adam17ésfél!
Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy nem tesszük be a pontozást a lapba. Bocs, ha későn szóltam.
Hajrá Vasas!
huszabi Creative Commons License 2000.10.15 0 0 2740
huszabi Creative Commons License 2000.10.15 0 0 2739

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!