Keresés

Részletes keresés

geyza_d Creative Commons License 2000.10.21 0 0 2854
Nem kérdéses, csak az lepett meg, hogy szóba se került a meccs.

Hiszen egyetlen mérkőzés kimenetele sem lehet kérdéses, ahol mi vagyunk az egyik részvevő, ozt mégis szoktuk latolgatni az esélyeket...

Van egy fehér színű Lottó-trikóm...

Reszkess Debrecen és add meg magad!!!

geyza

Előzmény: BéKa_d (2852)
huszabi Creative Commons License 2000.10.21 0 0 2853
Szerintem nem.
Csak hajtsanak a fiúk,akkor nem lehet gond.
Előzmény: BéKa_d (2852)
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.21 0 0 2852
Conti!

Ezért is érdemelnek azok külön elismerést, akik idejük mellett pénzüket is beleteszik a lapba. Én is többet vártam a VIP-től, ez van - talán, ha lesz számlaszámunk.
A klubtól nem lehetne tarhálni? Elvégre ott is lehetne 10-20-50eHUF egy, a klubot is reklámozó kiadványra.
Nem tudom, hogy a mostani számban leirtátok-e, de talán a lapban is jobban ki kellene hangsúlyozni, hogy ki mennyivel járul hozzá a laphoz, hogy mennyibe is kerül a lap, meg ilyesmi (már persze csak azok nevét közzétenni, akik vállalják), és ha látnák, hogy vannak, akik 1000HUF-fal járulnak hozzá a laphoz, akkor talán más is úgy érezné, hogy annyit éppen neki is megért 3-ból 1x.

Huszabi / Geyza!

Miért? Kérdéses lenne a hétfői meccs győztese?

HAJRÁ VASAS!

conti Creative Commons License 2000.10.21 0 0 2851
A lap finanszírozása legtöbb esetben tarhálás, és csak néhány embernél talál nyitott pénztárcára. Vagyis inkább céget írok. Rengeteg telefon, illetve személyes megbeszélés eredményeként sem sikerül meggyőzni őket, hogy ez a lap bármiféle reklámértékkel bír. Csak és kizárólag érzelmi alapon működik, és én sokkal többet vártam a VIP páholyunkban üldögélőktől. /Tisztelet a kivételnek!!!/ Szóval azt gondolom, hogy ezt minden Vasas szurkoló sajátjáénak érezhetné, és nem csak nekünk kellene összekalapoznunk az árát egymás között. Ha nem találunk néhány állandó bevételi forrást, nagyon nehéz lesz fenntartani. Idén még egy számot fogunk kiadni, az biztosan meglesz.

A Loki ellen szerintem mindenki /én is/ sima győzelme remél, bár az biztos, hogy akárki akármit mond, edzőjüknek hatalmas presztizsmeccs lesz. Ha az MTK elleni játékból, és eredményből indulunk ki, meglesz a meccs, de idén nem sokszor játszottunk jól eddig, főleg nem kétszer egymás után. Azért bizakodjunk...

A focira 3-kor gyülekezünk a kézi-büfénél, és amint már irtam, jó lenne, ha mindenki hozna a piros-kék Vasas mezen kívűl még egy fehér pólót is, mert ugyan gyönyörűen mutatnánk egységes szerkóban, csak egy kicsit nehezen különböztetnénk meg egymást.

Addig is jó pihenést mindenkinek!

huszabi Creative Commons License 2000.10.21 0 0 2850
Biztos azért nem ír senki a hétfői meccsről,mert mindenki egyértelműen győzelmet vár és gondol.
Előzmény: geyza_d (2849)
geyza_d Creative Commons License 2000.10.21 0 0 2849
Hol találkozunk hétfőn háromkor?

Hogy lehet az, hogy senki egy büdös szót nem szól a Debrecen elleni meccsről??? Pedig lehet, hogy a bajnokság legfontosabb mérkőzése...

Lapkiadók -és szerkesztők!

Hogy történt a finanszírozás?
Sikerült összeszedni a pénzt?
(Nem állok túl jól most, de egy kicsivel tudok mecénáskodni, ha nélkülözhetetlen.)

Hajrá Vasas!!!

biancoblu Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2848
Ádi!

Tudnál küldeni egy pár újságot? Ha többet küldesz, akkor azt elküldöm egy kassai srácnak, aki magyar szurkolói újságok iránt érdeklődik.

HAJRÁ MTK!!!

conti Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2847
A Hétközi barátságos edzésen 3-2-re vertük a BVSC-t. Hogy ki hogy játszott, gólszerzők, stb. azt nem tudom, mert pont a lefújásra értem ki. Ádi talán többet tud, de valószínűleg teljesen érdektelen.

Kész lett ma az újság, és nem azért mondom, de szerintem gyönyörű, és szuper! Ádival kimentünk a délutáni edzésre, adtunk a játékosoknak, vezetőknek, dokinak, gyúrónak, még a kézilabda meccs jegyszedőinek is. A csapat nagyon pozitívan fogadta, örültek neki. Lehet, hogy egyszer még rang lesz belekerülni...
Szóval pont kézimeccs kezdődött, voltak kint páran, sokan odajöttek, szétosztottunk kb. 50 újságot. Az első félidőt néztem meg 8-9 góllal vezettünk a Csaba ellen. Nem sokkal mögöttem volt Polo és Zabos, ők a Hajrá Vasast lapozgatták.
A kéziseknél van egy-két ügyes lány, a legjobb Kenyeres Fanni volt. Jó lenne kicsit előrébb végezni, mint tavaly, de ahhoz nem elég erős a keret. A jobb csapatok ellen kevés lesz a mai teljesítmény.

Nagyon bízom a hétfői győzelemben. Holnap kimegyek a délelőtti edzésre. 9-kor kezdődik.

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2846
Deeee, deeee! Haza akarok menni, ki akarok menni a Fáyba, beülni a Santa Febe és Uniqumot inni!!!

Na jó, persze, hogy nem olyan rossz itt a világ, csak hiányzik az egész. Pl. a BVSC elleni edzőmeccsről azt sem tudom, hogy mennyi lett a vége (már ha gólra játszották), nem tudom ki mozgott jól, mi van a sérültekkel... ilyesmi.

Azért is...

Előzmény: TZS (2845)
TZS Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2845
Mióta nem lógok egész nap a neten, én sem tudom. Pedig Győrbe szívesen mennék. Azért nincs olyan rossz dolgod odakinn, ugye?
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2844
Hertha-Cottbus lesz. Viszont azt, hogy mondjuk a Győr kivel játszik, fejből nem tudom...
Előzmény: TZS (2843)
TZS Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2843
Hát igen, egy Vasas-Veszprém aranyásókupa mérkőzést nem lehet összehasonlítani egy bundásliga Rostok-Cottbusszal.
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2842
TZS!

Attól tartok, hogy nagyon is tisztában vagyok mondjuk Zele, vagy Némó formájával...:-) De azért amig távol vagyok addig tényleg nem ildomos rám ruházi ilyen felelősségteljes dolgokat.

Egyébként összeállitanám én bármelyik csapatot - mondjuk az kérdéses, hogy a kispadon fejezném-e be a meccset, de ez most mind1.

HAJRÁ VASAS!!!

Előzmény: TZS (2841)
TZS Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2841
A Vasast vagy a VDK FC csapatát?
Különben is, a Béka nincs tisztában a formánkkal.

Hétfön tehát mindeki ott lesz. Kivéve a külszolgálatosokat.

Addig meg:
Hajrá V@s@s!

Előzmény: ádi (2833)
BéKa_d Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2840
Szerintem engem legalbább 2 érdekel.

És tavaszig marad a Bundesliga, meg BL, meg ilyen tökéletesen érdektelen és 0 meccsek. Nektek bezzeg magyar bajnoki, kupameccs, sőt, jön a 12-es bajnokság, amelyben tényleg minden meccs számitani fog. Na mind 1.

HAJRÁ VASAS!

ui.: Gratula mindenkinek a laphoz!!!

Előzmény: TOFE (2839)
TOFE Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2839
Hello!

Sajnos megint csak rovid tudok lenni, mindjart zarjak a termet.
Remelem, Concepcion-bol mar tobbet tudok benezegetni a kocsmaba... Mar ha eljutok oda. Haromnapos kamionosblokad miatt eddig nem tudtam menni, ma este is probalkozom...

Hajra VASAS!

Beka!

Minosegileg picit rosszabb, de csak picit, arban meg olyan 6-8 korul van attol fuggoen hany kell...

VASAS!

Judyt Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2838
Hát számoljatok is !! :)
És mint minden hűséges VASAS drukker hétfőn mi is
kint leszünk!!
Előzmény: ádi (2811)
ádi Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2837
Májkell!
Örülünk, hogy nem sértődtél meg, talán Te vagy az egyetlen ebben a körben.
Ha a főnökeid megtudnák, hogy aláírásoddal a konkurenciát reklámozod...
Szerencséd, hogy tudok hallgatni.

Hajrá Vasas!

Előzmény: majkell (2835)
nemo_d Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2836
Májkell!

Te egy eminens vagy!:-))

Némó

majkell Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2835
Na mostan elmondanám, hogy én írtam alá elsoként az alapító okiratot, csak sajnos egy adminisztratív hiba ( szabotázs ?) miatt maradtam ki a bejegyzéskor. Örüljetek, hogy nem sértodtem meg.-:)) Jár nekem a 001.

Látom már, hogy a kupameccset sem látom már !

Májkell, Die Erste

Előzmény: ádi (2833)
ADAM17 Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2834
HAJRA VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kupameccs szerdan 5-kor Veszpremben.

Haha, csak vicc volt. Marmint a Veszprem, a tobbi szerintem stimmel.

MARTINOVICS GYURI (VOLT )A(Z EGYIK)
LEGNAGYOBB KIRALY!

AZERT IS HAJRA VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ádi Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2833
Vagy túl későn keztünk el szervezkedni, va túl messze van Debrecen, de Té telefonhívásán (és néhány poénkodáson) kívül senki sem reagált érdemben a Loki topicban sem a meghívásunkra. Na nem baj, legfeljebb egymás ellen játszunk - így biztos lesz győztes Vasas csapat.

Conti!
Nekem nagyon tetsző véleményt alkotott rólunk a 3. félidő, pont azokat az értékeket emelte ki, amit én is alapvetőnek tartok.

TZs!
A cspatot nem én állítom össze, így komolytalan lenne bármit is ígérnem. Fordulj inkább BéKához!

Hogy lehet Number One az, aki nincs is az alapító atyák között? :)

Azért is...

majkell Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2832
Akkor ebbe a büdös életbe má nem tudom meg, hánykor kezdodik a kupameccs ?!

Májkell, Pérvij Nómer

MCsaba_d Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2831
Conti!

Ha a többiek is úgy gondolják, hogy induljunk korábban, akkor én feláldozom magam, és beállok a kapuba. Feltéve, hogy lesz meccs, mert eddig nem igen áll össze a debreceni csapat, bár a hét vége sokmindenre elég lehet. Szóval, ha Csisziéknek OK, akkor megyünk focizni is.

Előzmény: conti (2826)
TZS Creative Commons License 2000.10.20 0 0 2830
Májkell!

Mél nem ment.

Igen, most itthonról. De nem lesz ennek jó vége, valamikor aludni is kéne.

Mi van a Tofe-val, mostanában nem jelentkezik.

Conti!
Ugye lesz még új drapink.

Akkor hétfőn találkozunk.

Hajrá V@s@s!

huszabi Creative Commons License 2000.10.19 0 0 2829
Conti!

Mél ment!

majkell Creative Commons License 2000.10.19 0 0 2828
Conti !

Komolyan kezdek aggódni. Szerdán 4-re tettek egy megbeszélést, ami biztos nem lesz rövid. Mondjátok, hogy 8-kor lesz a meccs, könyörgöm.
Egyébként a tagdíjat mindenképpen szeretném befizetni, ezen nem múlhat a 001-es sorszámom. Ide nekem egy számlaszámot !-:)) A kamat kiszámolásával ne fáradj, azt majd én kikalkulálom.:))

TZS !

Akkor te már otthonról netezel ?

Béka !

Isteni volt a Tódi túrótortája(?).

Májkell, úgyis mint numero uno

Májkell

Előzmény: conti (2827)
conti Creative Commons License 2000.10.19 0 0 2827
Májkell!

Megelőlegezett bizalom, és hatalmas szerencse is kellett a 001 sorszámhoz. Mivel csak Te adtál le fényképet. A tagdíj hátralékodat pedig szerdán a Veszprém ellen pótolhatod! Kamatokkal együtt, amik kb. olyanok lesznek, amiket nekünk szoktál irogatni!!!

conti Creative Commons License 2000.10.19 0 0 2826
A 3. Félidőben olvastam rólunk:

Ha a stadionban nem megy, megy a neten. Új csoport alakult Angyalföldön, mely társaság az interneten (drukkerkocsma) szerveződött. Az alakulat, egyben baráti társaság a Vasas Drukkerkocsma - Baráti Kör nevet választotta, s egy lepedővel is jelentkeztek,, mely a fedett tribünön van kiakasztva. Mi több gyorsan egy A/5-ös formátumú szines fanzine-t is összehoztak, mely természetesen a piros-kékeknek szól a csapat és a szurkolókkal történtekről. A csoport mint az a nevéből is kiderül egy baráti társaság, mely nem alkot lelátói látványosságokat, s az erőszakot is elítéli.

Ennyi a cikk, amihez annyit fűznék, jó lenne rácáfolni a stadionban nem megy kijelentéshez. Hogy nem alkotunk látványokat, az igaz, bár a kupadöntős próbálkozáshoz volt némi közünk. Nekem pedig nagyon látványosnak tűnik az óriás zászlóm.

A focira nem sok érdeklődést mutattak a debreceniek eddig. Természetesen mindenki jöhet, szerintem 6+1-en is játszhatunk, nagy a terem. Kérdés, ki vállalja a kapus szerepét, bár ott keveset kell futni? Vasas mezt, és fehér pólót hozzon mindenki!

Holnap megyek az újságért, aki jön a focira, előbb hozzájuthat...

TZS!

Remélem Te is jössz!

BéKa_d Creative Commons License 2000.10.19 0 0 2825
Én is mennék, de ehelyett itt növesztem a pocakom.

Hjajjj nehéz a külföldön "szórakozó" VASAS drukkerek sorsa.

Ráadásul ma este 9-től hajnal 6-ig nem lesz netem sem.

Azért is...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!