Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.09.16 0 0 5408
Szia konor_!
Ha szeretnéd a gitárodat egy 73-as Fender Pro Reverb erősítőn meghallgatni, hívj fel és összehozzuk :) (30)9488-611 v. (70)3156064
z@kk (c)
Előzmény: konor_ (5405)
Sir Mocke Creative Commons License 2002.09.16 0 0 5407
A www.mysongbook.com oldalra felkerült egy csomo "licks" (Blues, Rock, Metal, Jazz), - még nem tudom mennyire jók.

Aki nem isnmerné: GuitarPro3 kották tölthetőek le az oldalról, amiket a progi midivel meg is szólaltat.

konor_ Creative Commons License 2002.09.16 0 0 5406
Koszi
200E ala jott ki az egesz.
585$-al nyertem a licitet.
25$ volt a szallitas az usa-n belul
42$-ert ment ki a penz innen Azsiabol a nagy Amerikaba.
33E Ft-ert hoztak be Floridabol.
Előzmény: xhris (5404)
konor_ Creative Commons License 2002.09.16 0 0 5405
"...milyen erősítővel használod és milyen műfajban?"

Erositom meg nincs, eddig a hangjat is csak a szamitogephez barkacsolt valamin keresztul hallhattam.
Hetvegen kapok kolcson egy kis kombot, ha tetszik valami hasonlot akarok beszerezni, gyakorloni boven eleg lesz hiszen igencsak kezdo vagyok.

A mufajt azt hiszem szentsegtores lenne itt leirni. Tobbnyire Seattle kornyeki zenekarok szamait, riffjeit szoktam gyakorolgatni, es van par Kispal riff, ami mar nem okoz nagy gondot :)

"Ja és milyen rajta a játék. Igy a fotókról megitélve nagyon szép állapotban van :)"

Igen, par javitott feluleti serulestol eltekintve egyben van, talan egy potit kell majd cserelni rajta. A bundokon alig van kopas.
Eleg kenyelmes, bar, mint emlitettem nem sok tapasztalatom van. Egy regi Jolana az amin sokat jatszottam, mar annak is tetszett a nyaka, de ugy erzem ezen kenyelmesebb a fogas, bar ennek alitolag vastagabb a nyaka valamivel, mint az eredeti vintage modellnek (ez egy japan kiadas par modositassal).

Ahogy latom itt eleg sok profi gitaros van, ha valakinek lenne kedve ranezni, kiprobalni, velemenyt alkotni nagyon orulnek neki.

Előzmény: Törölt nick (5398)
xhris Creative Commons License 2002.09.16 0 0 5404
Nagyon szép, mennyi volt?
Előzmény: konor_ (5393)
Jaque Brizar Creative Commons License 2002.09.16 0 0 5403
hát megnéztem a törzsasztalnál a hengszerkészítés topicot de konkrét nem nagyon volt.
még a végén bemegyek a obiba:)
Jaque Brizar Creative Commons License 2002.09.16 0 0 5402
offtudnátok segíteni? Hol lehet kapni normális fa anyagokat pl jávor ami tényleg jó minőségű?

kösz:)

Blindmouse Creative Commons License 2002.09.15 0 0 5401
Ikerszólók.. a Time After Time-ban van.. (azzal kezdtünk ;)
az utolsóban az inkább csak ikergitáros kiállás van ;))

Hétfőről még mindíg nem tudunk semmit...

Előzmény: Sveriges fana (5400)
Sveriges fana Creative Commons License 2002.09.15 0 0 5400
Na: akko most mi van? Hétfőn meg wigwamba léptek, fel? A következő előadásra mindenképpen kiváncsi vagyok: írjátok az időpontokat ezerrel...
GG
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.15 0 0 5399
Blind!
Nem ti égtetek, hanem az a gyökér szakállas uninteligensbaromállathelyiterminátor :))) aki Pyramydot kóstolgatta a soundchek alatt. 1ébként te szívtad+ a legjobban, miután Pyramyd lehalkittatott mindenkit, utána azért ő fű alatt felnyomta magát :) meg a többiek is felzárkóztak, téged+ alig lehetett hallani :(
Jah és csináljatok több ikerszólót!!! mint az uccsó számban +villantottátok ;)
z@kk (c)
Előzmény: Blindmouse (5391)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.15 0 0 5398
...milyen erősítővel használod és milyen műfajban?
Ja és milyen rajta a játék. Igy a fotókról megitélve nagyon szép állapotban van :)
z@kk (c)
Előzmény: konor_ (5397)
konor_ Creative Commons License 2002.09.15 0 0 5397
Nem tudom, szerintem logikusan van kitalalva.
Bar ez az elso elektromos gitarom, igy nem sok viszonyitasi alapom van. :)
Előzmény: Blindmouse (5396)
Blindmouse Creative Commons License 2002.09.14 0 0 5396
Híbazze' nem eccerű... nem túl macerás?? ;))
Előzmény: konor_ (5395)
konor_ Creative Commons License 2002.09.14 0 0 5395
Hi

"Lead" Circuit:
2-Position Tone Switch,
Volume,
Tone,
"Rhythm" Circuit:
Volume,
Tone,
Circuit Selector Switch

De itt egy flash, ez beszedesebb.

Előzmény: Blindmouse (5394)
Blindmouse Creative Commons License 2002.09.14 0 0 5394
2 single coil, és ennyi tekerentyű.. mit konfigolsz te ennyi cuccal?
Előzmény: konor_ (5393)
konor_ Creative Commons License 2002.09.14 0 0 5393
Sziasztok

Mar tobb mint egy hete hazaert a Jaguarom az usa-bol. Lehet, hogy szerencsem volt, de nekem bejott az e-bay-es vasarlas.

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Tobbi kep

Törölt nick Creative Commons License 2002.09.13 0 0 5392
:) akkor tolmácsolom Pyramyd sms-ét amit GG-n keresztül kaptam+:

"Ahoy! 09.13. Triple Trouble koncert, vendég: EMPIRE, kezdés: 22h, Geronimo MC Pub, III.ker. Bogdáni út 1. Nincs beugró! Szeretettel várunk!"

Kramertom és zakk érkezése várható, aztán legyetek k.vakemények! :)))
z@kk (c)

Előzmény: Blindmouse (5391)
Blindmouse Creative Commons License 2002.09.13 0 0 5391
Afrancba.. reménykedtem hogy csak a barátnők előtt fogunk égni... ;))))
Előzmény: Sveriges fana (5390)
Sveriges fana Creative Commons License 2002.09.13 0 0 5390
a geronimo-s bulit értsük ezalatt? (Triple Trouble)
A Pyramyd küldött sms-t, hogy terjesszem.
GG
Előzmény: Blindmouse (5389)
Blindmouse Creative Commons License 2002.09.13 0 0 5389
Nem tudjuk... szó szerint, ugyanis a "management" (erősen idézőjelben) az utolsó 2 hétben kezdte el kavarni a szart.. Ha elbassza.. akkor szeretném ha tudná mindenki hogy nem vertük meg, hanem leesett a lépcsőn..

amúgy a drummer eltörte egyik lábujját, de minden happy.. ma este nyomunk egy próbabulit egy icipici lebujban a sarkon ;)

Előzmény: Törölt nick (5388)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.13 0 0 5388
van még kérdés? ;)))

VAN!!! Miaaf@sz lesz hétfőn a wigwam-ban, ki lesz az előzenekar???????
z@kk (c)

Előzmény: Blindmouse (5385)
pele_ Creative Commons License 2002.09.13 0 0 5387
A Honher gitarokat plusz nehany dobfelszerelest egy kedves csalad csinalta a zene szeretet miatt.
Ha jol tudom 7-8 evig csinaltak, majd amikor epp abba akartak agyni (atadni masnak), elotte jol kiraboltak a raktarukat... penz, hangszerek...

Talan ezert nincs Hohner.
Pedig rengeteg hires magyar zenesznek segitettek hangszerrel csupan joindulatbol.

Előzmény: gazz (5384)
Blindmouse Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5386
Ja hogy ontopic témát is írjak...

az alig egy hónapja beszerelt zsír új jack aljzatom úgy döntött hogy atomjaira hullik, és tényleg megtette... :/

Blindmouse Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5385
Sydney Spearset??

te perverz állat.. csúnya... ragyás, a vigyora láttán egy sorozatgyilkos jut eszembe, és a muffját olyan ősbozont őrzi, amihez minimum sövénnyíró, de lehet hogy inkább láncfűrész kell ;)))

van még kérdés? ;)))

Előzmény: gazz (5384)
gazz Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5384
Szerintem épp az ausztrál gáré a legjobb csaj az egész bagázsból. Szívesen megtanítanám gitározni, meg még egy két másra is. Hogy annak a gárénak milyen melle van! Egyébként új gitáromat Rózsinak neveztem el, de nem a Demjén miatt természetesen. Közben tovább tanulmányozom hangját, folyamatosan összevetve az epivel, meg egy Hohner L75 Les Paullal. A legkisebb zaja egyértelműen a Hohnernek van. A Gibónak pedig annyira tiszta a hangja, hogy a boogiet az E6 on is simán lehet vele nyomni torzítóval nyaki pickupállásban, nem lesz belőle egy mély dübörgő összemosódott zagyvaság, amitől kivehetetlen, hogy mit fog az ember le, hanem világosan hallatszik a dallam. Az epinek kicsit magasba húz a hangja. Arra egyébként tényleg igaz, hogy miután megvette az ember, össze kell rakni. Nálam a potméterek lazán voltak becsavarva, a pickupváltó 45 fokban el volt fordulva. Pedig rá volt írva, hogy az USAban ellenőrzik az összeszerelést. A Hohnernek a basszusa több, és egy kicsit olyan jazzes a hangzása. Ma már mondjuk nem nagyon kapni Hohner gitárt. A magyar kereskedőkre tipikusan jellemző, hogy nagy tételben felvásárolnak olcsó gitárokat, elárasztják vele a boltokat, aztán beadják mindenkinek, hogy az világmárka, és mindenütt azt veszik az emberek.
A kilencvenes években a Hohnert nyomták mindenütt, most meg a Samickot. Ez utóbbit is próbáltam, de nekem nem különösebben tetszett. És lehet hogy a Samick gyártja az Epiphone-okat is, de azok akkor is szebben szólnak. A saját epimet szétszedtem, na az tuti nem rétegelt lemez, bár szerintem nem is mahagóni. A Hohner sem rétegelt, egy darabból van, megnéztem. Annak egyébként csavarozott a nyaka.
Előzmény: StratoFan (5383)
StratoFan Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5383
Belenéztem a zenélésbe. Az a javaslatom, hogy Renátót mégis tekintsük itt offtopicnak, bár lehet hogy csak az ausztrál virgin-veryfirstime-luvnya hangja borzalmas :)
Előzmény: pele_ (5382)
pele_ Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5382
ehhh.
azt akartam irni, hogy zenei otlete egyiknek sincs
Előzmény: pele_ (5381)
pele_ Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5381
Na most beleneztem a show-ba....
Meg ha azt irta volna be vki, hogy Renato eppen giatrozik....
egyebkent epp.... :)) gitarozik
Gitarozni egesz jol tud akusztikuson, de a zene nincsen egyiknek se...
Epp dal irtnak!

Előzmény: StratoFan (5377)
StratoFan Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5380
Gitáros, de azért szerencsére ritkán penget, vagy én nézem túl ritkán :)
Előzmény: pele_ (5379)
pele_ Creative Commons License 2002.09.12 0 0 5379
Ja, gitaros?...
Akkor nem szoltam! :)))
Előzmény: StratoFan (5377)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!