Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Lakatos Menyhért Creative Commons License 2017.05.23 0 0 1833

Miért ha találsz egyetlen pozítívat a száz negatív mellett már elszaladsz hozzájuk autót nézni?

Figyi aki itt pozitivat ír az beépitett AAA-s.....

Előzmény: Bucsek (1826)
Lakatos Menyhért Creative Commons License 2017.05.23 0 0 1832

Mégis találnak jó sok lúzert aki ott hagyja gombokért a kocsiját.....

Előzmény: Sándor Mez (1825)
egggy Creative Commons License 2017.05.23 0 0 1831

Szia, én csak annyit mondok, hogy vigyázz velük, ha beszámíttatni is szeretnél, akkor pedig kevesebbet adnak érte, mint amiért te el tudnád adni magánemberként. Ha kinézel egy autót, mindenképpen nézesd át valamilyen módon, én megjártam, vettem egy opelt, és meg kellett kuplungozni, vezérműlánc szettet cserélni, stb.. és még nem is biztos hogy vissza kapok belőle valamit. Illetve az ügyfél kezelésük kritikán aluli, minden dolgozó csak fejvesztve rohan egész nap, téged pedig félresöpörnek azzal "hogy majd szólítanak .."számíts rá, hogy két napod minimum rámegy mire sikerülhet valami. Szóval én csalódtam bennük, az autómról pedig már minden reklámjukat eltűntettem, biztos nem fogom reklámozni őket ..

Előzmény: Bucsek (1827)
Airbag. Creative Commons License 2017.05.22 0 0 1830

Próbáld meg a saját bankodnál a személyi hitelt..

B.GY Creative Commons License 2017.05.22 0 0 1829

Vehetsz hitelre magánszemélytől is.Én is majdnem így tettem,már intéztem a hitelt,de közben eladta kp-re a vevő.Rendes volt mert felhívott.Aztán márkakereskedésből vettem egy ugyanolyan típust.

forzaitalia Creative Commons License 2017.05.22 0 0 1828

Nem csaló banda. Egyszerűen egy gusztustalan üzleti modelljük van, amit tudni kell kezelni. Főleg a felvásárlásnál van ez meg, de nem érdemes újra leírni mindent, amit már többen is megtettek itt. Ha veszel, úgy vedd, mint bárhol máshol. Nézesd meg hozzáértő emberrel! Arra figyelj, hogy ne tűnjön el az átadásra belőle, ami már benne volt: eü doboz, háromszög, pótkerék, emelő, ilyesmik. 

A hitel egyáltalán nem lehetetlen, a személyi kölcsön sem rossz. Át kell gondolni ugyan, mert nem csak a törlesztőd lesz fix havi kiadás, hanem az autódra is fog menni a pénz. Viszont az autó a tiéd lesz, nem a finanszírozó fedezeti tárgya. 

Bucsek Creative Commons License 2017.05.22 0 0 1827

Még annyit elfelejtettem, hogy ha részletfizetésben gondolkodok, akkor ugye kiesnek a magánszemélytől vehető autók. AAA egy csaló banda (elvileg), akkor mi jöhet még szóba, ahol lehet törlesztőzni?

Bucsek Creative Commons License 2017.05.22 0 0 1826

Sziasztok, szeretnék autót venni és hát persze, hogy nézelődtem az AAA-autónál. Találtam is megfelelő paraméterekkel rendelkező járgányt, viszont nagyon előitéletes vagyok, főleg amiket itt olvasok.

Volt már valakinek pozitív tapasztalata is???

Egy másik kérdés, de szintén autóvásárlás.

Egy komplett vadi új autóra nincs pénzem, de még a hozzá levő 20%-hoz sem. Használt autóval ugyanez a helyzet, nincs egyből 1-2 millám. Milyen lehetőségek vannak? Itt hitelre gondolok, de gondolom a személyi kölcsön nem éppen a legjobb módja az egésznek.

Igen van az a mondás, hogy ha nincs pénzed ne vegyél ezt+azt, viszont havonta 10-20-30-at még tudok fizetni X évig, de egybe nem fogom tudni kiadni rá a lóvét.

Sajna ez van..

Köszi előre is, sziasztok :D

Sándor Mez Creative Commons License 2017.05.21 0 0 1825

Sziasztok, AAA- autót mindeki kerülje el.. Tanulatlan, idióta értékesítők vannak legalábbis az értékseítésről fingjuk sincs. Olyan árakkal dobálóztak, hogy el se hittem komolyan.. Fogalmuk sincs szerintem az piacról csak megnézik használtautó.hu-n milyen árak vannak osztják 2 vel és annyit ígérnek. SZemébe nézni az embernek kb nem is mernek.. szerintem még a "értékesítők" is szégyenlik, hogy ott dolgoznak! 

Telefonon igérgetnek, hazudgálnak és úgy játszanak az ember idejével, hogy az valami eszméletlen.

Mindenki felejtse el, hogy velük bizniszel. A FACEBOOKoldalukon gondolon nem véletlenül van letiltva a vélemények menü! Szomorú, hogy tud működni magyarországon egy ilyen "cég". 

B.GY Creative Commons License 2017.05.15 0 0 1824

Egyszer már megszívattak és visszamentél újra? No comment.

Előzmény: Törölt nick (1821)
Simlis Szélhámosok Creative Commons License 2017.05.14 0 0 1823

MINDENKINEK AZT AJÁNLOM, HOGY EZEKET AZ EMBEREKET MESSZE KERÜLJE EL, REMÉLEM A FOGYASZTÓVÉDELEM EGYSZER MÁR ENNYI MOCSOK UTÁN A NYAKUKRA LÉP!!!! INKÁBB ELAJÁNDÉKOZOM, VAGY FELGYÚJTOM A KOCSIMAT MINT EZEKKEL MÉG EGYSZER SZÓBA ÁLLJAK!!!  NÉZZ UTÁNUK A FÓRUMOKON, HA NEM HISZEL NEKEM!!!

Gusztustalan, simlis banda, felvásárlásnál elfogadják a telefonon kért összeget, etetnek, hogy hozd a törzskönyvet és a forgalmit!!!! Időpontot adnak!!! Korrekt cég látszatát keltik, megérkezéskor  azonnal elkérik a forgalmit (ez a mézes madzag), majd váratnak 2- 3 órát, ahogyan az üzletkötést könyvből tanulók csinálják, itt már látszik, hogy simliskedés, szélhámoskodás a kenyerük. "NYOMÁSGYAKORLÁS" Ahogyan megvizsgálták  az eladásra szánt autómat, látszott, hogy nem értenek hozzá, a dumák amiket az "elkülönítőben " nyomnak, hogy engedélyt kérnek Prágából az árral kapcsolatban (amit telefonon elfogadtak) kamuk tömkelege, olcsó vásári trükkök, többször ismétlik. Arra tényre, hogy telefonon megegyeztünk, makognak, pitiáner szakképzetlen, kulturálatlan, gyorstalpaló kiképzésen átesett pillanatemberek.

Mikor meguntam a makogásuk és visszakérve a forgalmit otthagytam őket, még utánam szóltak, hogy majd hívnak ha kereslet lesz a kocsimra!!!! Ezzel besétáltak a csapdába, aminek jogi következményei lehetnek!!!

Lakatos Menyhért Creative Commons License 2017.05.08 0 0 1822

Az utolsó mondatodban a lényeg.

Miért mentél vissza?

Elsőre nem derült ki számodra mekkora egy mocskos szemét inkorrekt cég ez?

Előzmény: Törölt nick (1821)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.08 0 1 1821

Egy undorító gusztustalan cég!

Kinéztünk egy autót, elmentünk, Fót-ra fél 12-re, bejelentkeztünk, mostuk, hogy beszámítás is lenne. (Golf 5 full extra, 4motion, új 2016-os gyári nagy Navi), tájékoztattak, hogy kb. fél órás csúszásban vannak, pici türelmet kérnek.

Vártunk, sétálgattunk addig, nézelődtünk. Visszamentünk 20 perc után a recepcióra, és vártuk, hogy akkor lassan mi következünk.

Vártunk... vártunk.... eltelt még 30 perc, ekkor már kicsit zabosan rákérdeztem, hogy mi újság, mert lassan egy órája itt vagyunk.

Ekkor az ott ülő srác mondta, hogy akkor ő mindjárt megmutatja az autót. 10 perc múlva jött is, és megmutatta. Hát élőben azért más volt. Ráadásul utólag vettem észre már, hogy a honlapjukon lévő képek, és amit előzőleg a haszanaltauto.hu-ra feltöltött, szintén erről az autóról készült képek, nem egyeztek, vagyis egyeztek, mert ugyanaz az autó volt, csak a belsejében idő közben ki lett cserélve a műszerfal. Fura....

Na szóval megnéztük az autót, és akkor mondtuk, hogy nézzük, mennyiért számolnák be. Mondja a srác, hogy a forgalmit le kell adni, és kb 1 óra múlva szólnak majd. Mondtuk, hogy fénymásolják le, mert akkor addig elmegyünk harapni valamit, nem ülünk ott és nézzük a plafont. 40 percre elmentünk, de mire visszaértünk, még semmi sem történt, vagyis nem hívtak minket. 20 perc múlva bekopogtam, ahol jelezték, hogy a kolléga, akinél a forgalmink van, kb 20 perc múlva ér vissza. Hát ekkor azért már kicsit zabosak voltunk, de ha eddig vártunk, akkor ezt már csak kibírjuk. 15 perc múlva jött is, átnézte, kipróbálta, felírt a felszereltséget, extrákat, hibákat, fényképezett, és kérte, hogy kis türelemmel legyünk, kell nekik 15-20 perc, mire kikalkulálják az árat. persze, tudtuk, hogy ez a 15-20 perc kicsit több lesz.... és igazunk lett, kb 45 perc múlva jött, és mondta, hogy gyerünk be egy tárgyalóba. Hát gyerünk, nézzük.

Őszintén szólva, ilyenkor az ember gondolja, hogy elsőre keveset mondanak, de azért a pofátlanságnak is van határa. Bejött a srác, leült, és benyomott egy ilyen: kb 5-600.000ért tudnák beszámítani. Itt nem tudtam eldönteni, hogy nevessek, vagy megüssem! (egy Trabantjuk is van kitéve 300.000-ért, nekem a navi meg a 4 gumi több volt 500-nál) Mondtam neki, hogy tudom köszönjük, de akkor mi elmennénk, hiszen 4 órája vagyunk itt, és bohócot csinálnak belőlünk). Ekkor mondta, hogy elmegy, beszél még a főnökkel, hátha tudnak jobbat ajánlani. Ekkor 15 perc várakozás után felálltunk és eljöttünk.

Ez most szombaton volt. Vasárnap délután már hívtak, hogy 1Millióért beszámítják az autónkat, és 100.000Ft-ot elengednek az általunk választott járműből, plusz az átírást és a papírmunkát átvállalják.

Megköszöntem, de mondtam hogy akkor sem, ha 2 Milliót adnának.

Már másodjára szívtam meg velük, legelőször tavaly voltunk náluk, akkor 2 óra alatt egy eladót sem küldtek, eljöttünk. Nem is értem, miért mentünk vissza.

ss1978 Creative Commons License 2017.04.19 0 0 1820

Ha eladod nekik az autódat akkor kapsz egy adás vételi szerződést amivel 15 napon belűl elmész az okmány irodába és az autó lekerül a nevedről .

Arra készüljél fel hogy ott fogod tölteni az egész napodat és egy gusztustalan játék részese leszel .

Első körben elkezdik majd fikázni a kocsidat és max a vételárnak az 50 %-át mondják.

Erre te azt mondod hogy nem és kezdődik az ördögi kör .

Óránként emelik majd az árajánlatukat de így is max a 80 % -át fogod megkapni tőlük .

Szerintem jobban jársz ha megpróbálod máshol érékesíteni az autódat .

Sok sikert .

Előzmény: Törölt nick (1819)
Törölt nick Creative Commons License 2017.04.18 0 0 1819

AAA-soknak mennyire "veszélyes" eladni autót?

Van valami hátulütője?

Gondolom nem iratják át a saját nevükre, hiszen továbbadják.

De akkor eladáskor én mit kapok?

Valamilyen megállapodást? Adás-vételit majd akkor ha ők eladták?

Lakatos Menyhért Creative Commons License 2017.04.06 0 1 1818

Ja 2% pozitiv,98% negatív.....

A két százalék is úgy jön össze hogy a tulaj néha ideküldi vmelyik csicskását hogy trollkodjon bele a topikba...

Előzmény: alterego56 (1816)
von Tom 71 Creative Commons License 2017.04.06 0 0 1817

Akad... csak nem mindegy, milyen százalékos arányban... :-)

Előzmény: alterego56 (1816)
alterego56 Creative Commons License 2017.04.06 0 0 1816

Elvetted a kedvemet, de hát azért jöttem ide hogy valami infót szerezzek. Nem árt ha az ember fia tudja mire számíthat, de akad itt pozitív vélemény is.

Előzmény: Szabovik János (1790)
Lakatos Menyhért Creative Commons License 2017.03.30 0 0 1815

Annyi mocskos aljas dolgot lehet írni ennek a szarfaszú bandának a számlájára hogyha vki egy kicsit is jobban beleásná magát a témába és feljelentené őket,simán lehúznatnák a rolót.

StakkaBoo Creative Commons License 2017.03.30 0 0 1814

Ez az autó kb 100 ezret ér csapatni a tanyán a vizsga lejártáig.

300-ért patika szuzi van ami rozsdamentes.....

Ezek tényleg kit akarnak hülyérevenni? Legalább fújt volna rá egy flakon neoluxot vagy radiátorzománcot hogy odacsábitsa a (l)júzert.

Előzmény: mikropit2 (1811)
von Tom 71 Creative Commons License 2017.03.30 0 0 1813

... és 110000-ért vették meg...

von Tom 71 Creative Commons License 2017.03.30 0 0 1812

A fotókat nézegetve inkább a komplett autó rohad...

mikropit2 Creative Commons License 2017.03.30 0 0 1811

Szerintem ez a hirdetés pontosan mutatja, amit kell... Rozsdamentes karosszéria a leírás szerint.... csak az autó egyik oldala rohad a képek szerint....

Suzuki Swift 1.0 i . automata. MO-i
https://www.jofogas.hu/pest/Suzuki_Swift_1_0_i___automata__MO_i_64679801.htm

Krisztián Szabó-Kovács Creative Commons License 2017.03.27 0 0 1810

En 2016 októberében vásároltam töllük autot.
Sajnos, mindent amit tudnak kivesznek belőle , és ( talan eladják külön ) ?
Egyik lábnál sincs meg az autó szőnyege, pótkerék sehol, elsősegélydoboz sincs , ( de külön vehetsz töllük ), vontató szem sincs benne.
Ami a legszomorubb, elmész hogy kifizesd az autót , és kiderül + 40.000 et felszámolnak, amit a foglalonal előző nap nem mondtak.
Kérdezem h miért ennyi az ár ? azt mondják azért mert garanciát adnak , 40.-000 ért egy évre a kocsira. Hiába h én nem kértem... És természetesen a szerződésbe , sehol sincs feltüntetve ez garncia.

Törölt nick Creative Commons License 2017.03.25 0 0 1809

A harmadik az üllői úti neppertelepsor..

Előzmény: Tshu-hash (1808)
Tshu-hash Creative Commons License 2017.03.25 0 0 1808

A masik ilyen neuralgikus pont a Nagykorosi uton levo autopiac. Arra sem erdemes tul sok idot fecserelni. Mondjuk ezen a ket helyen kivul is lehet ocska autot sok penzert venni, ugyhogy erdemes alaposan atnezni, megvizsgalni, mielott az ember alairja az adasvetelit.

Előzmény: NAJTI (1807)
NAJTI Creative Commons License 2017.03.25 0 0 1807

Köszönöm a választ!

Elmentünk megnéztük az autó szó szerint darabokban volt  minden részén volt hibája! Körülbelül felét érte a meghirdetett árnak :) Azt hiszem már értem a hozzászólásod .

Tshu-hash Creative Commons License 2017.03.24 0 0 1806

Az a kornyek Feher uti neppertelep neven is ismert a koztudatban. Ez azt hiszem mindent elmond.

Előzmény: NAJTI (1805)
NAJTI Creative Commons License 2017.03.24 0 0 1805

Sziasztok!
A kérdésem az lenne tudna valaki valamilyen infót mondani a DEPO CARS-ról(Budapest Fehér út 9-11 IV.Kapu). Bármi jöhet vélemények, egyéni történet. Köszi előre is

gsis Creative Commons License 2017.03.24 0 0 1804

A  történetednek minimum két tanulsága van :  1.  Ingyen leves nincs - mindennek ára van , pláne a 3 A-nál .

2. Ha már szállítani kell a kuncsaftot a telephelyre / csak odafele / akkor kezd beérni a negatív kampány , illetve

az a mondás , hogy a fák nem nőnek az égig .

Előzmény: fsandri (1803)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!