A Mountain Heart bandát én is tudom ajánlani mindenkinek!
Szerintem a Man In The Mirror a legszebb pontja a CD-nek (Force of Nature), iszonyúan szép a vokál. Nekem nagyon bejön ez az úgynevezett contemporary bluegrass.
Uramisten, ti még nálam is szőrszálhasogatóbbak vagytok. :)
Múltkor Mayer Robi (Kékfű) mutatott egy Tony Rice felvételt, olyan kanda vokál van benne, mint egy ház. Gondolom azon röhögtek fél évig, hogy rajtahagyták a lemezen.
Garth Brooks papa abbahagyta, ne bántsuk! A Sevens-en különben is már csak árnyéka volt önmagának...
Viszont Pat Flynn új lemeze, a Request nagyon finom hallgatnivaló! Amolyan kortárs bluegrass muzsika, a srác (aki évek óta a New Grass Revival tagja) nagyon tudja az akusztikus gitárt.
Halgasd meg a Sevens c albumon a 2 track refrénjét, és a Dance c dal gitárvempje sem tiszta, mindezekkel ellentétben Connor brutális zenész, pontos, és stabil!
Stúdiólemezen ha valaki intonál, az igencsak fullosgáz nem gondolod?
A terv szerint is a Kaszab Tibi után jöttünk volna... Ő elkezdi 19.00 kor, és 20.00-20.30 kor pedig mi. Ennyi. Az már a rendezvény színvonalából vesz le (nem tudom, de lehet mínuszban vagyunk már), hogy senki semmiről nem tudott, a szervező olyan, amilyen, az E pedig, na mindegy...
Tényleg ez volt az uccsó hozzászólásom a 7végével kapcsolatban.
Inkább felhozok valami témát:
Szerintetek Garth Brooks miért énekel néha a mai napig hamisan a stúdió CDken?
Szerintem nem jol ismered a dolgot (vagy csak Butyok nem volt kepben), mert velem hivatta fel Erikat, hogy miert nincs mar ott ha 8-kor kezd. Tervszeruen ot utanatok rakni nagyon nagy hiba lett volna. Pont azert alltatok be, mert Kaszab Tibi es Geczi Erika nem zavarja a cuccot a szinpadon. De szerintem ha 9-tol jatszottatok volna, akkor meltoan fogadja a kozonseg a dolgot. 8-tol szerintem meg tul vad volt ez nekik.
"Az enekek szoltak jol, de pl. Viktor banjoja vegig halk volt, es a bogo is inkabb csak erzet szinten volt meg. Gitarok kozul Zsolt Martinja szolt valamennyire fogyaszthatoan."
Sajnos ez a harmadik fele a dolognak, hogy kis hazánkban a hangmérnökök nehezen birkóznak meg a totálmikrofonozott bandák problémájával. ;)
"A P.Garázsról ... a basszusgitárszólókat és Tarr D-t tudnám kiemelni"
Nos meg Barna Zoli a.k.a. Csibit ki lehetett volna, de a dobosokat nem veszi eszre a kozonseg... :)
Amugy nehogy mar egy bluegrass banda ne illjen bele egy ilyen fesztivalba! Szerintem abszolut a helyen volt (de max erre is jon, hogy nem).
Nekem tetszett a Pub-liX, de nem tudta azt a hangulatot hozni, mint a Fonoban. Az enekek szoltak jol, de pl. Viktor banjoja vegig halk volt, es a bogo is inkabb csak erzet szinten volt meg. Gitarok kozul Zsolt Martinja szolt valamennyire fogyaszthatoan.
Tanctanitas tenyleg tok jo volt! Igy meg egyik evben sem mukodott. Az elsobe bealltam en is, de nagyon nem megy nekem, tul merev vagyok hozza... A masodikat mar csak fotoztam... :)