Keresés

Részletes keresés

Sveriges fana Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5475
őőő. nem kézalól, hanem pultalól.
mindegy
GG
Előzmény: Blindmouse (5467)
Sir Mocke Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5474
Háát... nem t'om veszek-e? Ahhoz el kellene adni az ibanezemet, ami azért a szívemhez, kezemhez nőtt és ráadásul jó hangszer. Csak az N2-es is tetszett mindig... (Jobban tetszik hogy a 22 bund miatt szélesebbek a fekvések, mint a 24-es ibanezen. Viszont a tremolója nincs olyan finom/?/ és pu váltó kapcsoló nekem kimondottan útban van. nehéz az élet! :o)))
Előzmény: Blindmouse (5461)
Figyusz Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5473
StratoFan,

itt emlegetted valamelyik fájlcserélő progit. Letöltened esetleg sikerült vmi hazsnálhatót? Gondolok itt pl. Petrucci oktatóvideójára.
Szerintem a topiklakók nagy része örömmel fogadná a cuccost.

Üdv!

Figyusz Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5472
Hali!

Itt láttam-olvastam, páran susogtatok hibrid kombókról.

Nekem még mindig megvan a Fender RocPro 1000-esem, még mindig brutál a hangja, csak megerősíteni tudom a kolléga véleméynét. Soha nem volt gondom azzal, hogy túlszóljam a dobost.

És a cucc még mindig eladó, 150e körül gondoltam, ennyit szerintem megér, ennyivel jobb hangja van, mint egy Marshall 8080-nak. Tudom, mert előtte az volt. De most meg kisbaba van, úgyhogy vmi kisebb kéne.

Szóval akit érdekel, mail jöhet!

Blindmouse Creative Commons License 2002.09.23 0 0 5471
Hát.. Oroszlánbarlangban csak "trágya minőségű alsó középkategóriás" gitárt árulnak, nem??
Előzmény: wamzer (5470)
wamzer Creative Commons License 2002.09.22 0 0 5470
Oroszlánbarlag volt a hivatalos washburn díler, csak ők felmondták a szerződést, mert a Washburn trágya minőségű alsó középkategóriás villanygitárokat hozott be... szal lehet, télleg vigyázni köll ezekkel most.
(mondom én, aki megvette nemrég uott az egyik utolsó Washburnt, igaz, az akusztikus, d10, és gyönyörű hanga van, és qrva olcsó volt)
Előzmény: Sveriges fana (5466)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.22 0 0 5469
...jeah, du. volt a kezemben az Eldorádóban egy natur piros N2-es :) a cédulán az állt, hogy 146e, a hátlapon a táblán pedig a serial nr. üresen hagyva :)))
aztán meg járt ma nálam konor_ is a fender jaguarrral, meghallgattuk a pro reverb-en, szép telt csilingelő fendersound jött elő, ezt a cuccot nem metálra találták ki mégis a Nirvána hozta divatba :)
z@kk (c)
A nyúl Creative Commons License 2002.09.22 0 0 5468
randall rg 100 classic gitárfej

eladó jól

mailt toljatok, ha.

Blindmouse Creative Commons License 2002.09.22 0 0 5467
Kézalól biztos lesz néhány még... :)
Bár nem életcélom hogy xerezzek egyet, de lehet megkóstolnám.

Jacksonból szerintem egy darabig kereshetek az igényelt paraméterekkel megfelelő áron használtban ;)))

Sveriges fana Creative Commons License 2002.09.22 0 0 5466
émmeg ma azt hallottam, az eldorádóék felvásárolták Magyarország meglévő Washburntartalékát...
Azontúl, hogy baxxus, lekéstem róla, hozzátenném, hogy igen gyakori vendég lexek én eldorádóéknál...
GG
Előzmény: Blindmouse (5465)
Blindmouse Creative Commons License 2002.09.22 0 0 5465
Azé kérdeztem.. hátha cseréli zsírban a Rhoadsra ;))))))
Előzmény: Sveriges fana (5464)
Sveriges fana Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5464
hátigen most látom blind is azt kérdezte, amit én akartam. Ha neked akarják eladni annyiért, ne hagyd ki. Viszont ha te akarod annyiért eladni, máris találtál rá vevőt. Bár nekem már van egy, de énis akarok olyan Washburn arzenált, mint a malmsteennak van fenderből:)). Amugy mivel leálltak a Nuno Bettencourt széria gyártásával (biztosan készült róla egy kép, amint nem washburnt használ), meg kell becsülni az N-sorozatot...
GG
Előzmény: Sir Mocke (5460)
pele_ Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5463
rossz hatasaal van a tavollet...
Torom az angol billetyuzetet...

(bocs erte)

pele_ Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5462
En ismerem az RG 270-est.
Ibanez-nek Ibanez.

En meg mindig azt mondom... keress valami jo hasznalt gitart, de ennyi penzert ne vegyel ujat.

Ez olyan mint a no! Tudom az klassz erzes, amikor megveszed az uj gitart es te veszed el a szuzesseget. De aztan jonnek a szurek hetkoznapok es csak a bosszankoda marad.

Nem tudom az tudjatok e, hogy a nem uj gitaroknak a hangja egyre jobb lesz, mivel a jatek folyam arezgesek hatasara ujabb helyeken tud a fa megjobban kiszaradni amitol fokozodik a hang minosege.
Nos. Ezert speciel nem mindegy kitol veszel gitart...
Pl Evekene at csak E-ben jatszo gitaros hangszere csak E ben fog jol szolni.
Szoval olyantol erdmes venni, aki szinte minden fekvesben jatszik.
PS: Csak, hogy bonyolitsam a hangszervasarlast.

Előzmény: Mniac (5459)
Blindmouse Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5461
Most eladsz vagy veszel? ;)))))
Előzmény: Sir Mocke (5460)
Sir Mocke Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5460
120 eFt egy jó állapotú Washburn N2-ért milyen?
Mniac Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5459
Köszi, de sajnos a formája nem tetszik, meg már próbáltam ilyet, és nem esik kézre (ez persze magánvélemény)! Viszont az Oroszlánbarlangban láttam egy Ibanez RG270-est 110-ért! azt ismeritek? Ha igen milyen?
Blindmouse Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5458
De, találkozott, vele... fenn is volt.. ideteszem mégeccer.. :)

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
a szívecskét letakarítottam róla azóta ;)))

Előzmény: Blindmouse (5457)
Blindmouse Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5457
Keresek.. várj. de csak szar minőségű van.. a digitkamerával még nem találkozott :))
szerintem ide is tettem már róla képet a topicba..
Előzmény: Mniac (5456)
Mniac Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5456
képet nem tudsz berakni róla?
Blindmouse Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5455
Újat?? Minek?? nem biztos hogy megéri..
kilóért meg te az életben nem kapsz relatíve korrekt minőségű Jacksont... az is biztos... Fendert meg végképp ;)))

Szerintem egy kóstolást megér a történet.. lenntvan a gityó a próbateremben Óbudán ha gondolod...

Előzmény: Mniac (5451)
bogyó Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5454
Szisztok,

tudtok nekem ajánlani akusztikus erôsítôt, amely nem olyan nagyon drága (relatív), valamint aktív elektronikás akusztikus gitárt? Nájlonhúros is érdekel.

Olyan zenébe "kerültem", ahol ilyesmit kellene használnom, és nemigazán tudom, milyen effekteket lehet ilyenkor használni (a reverben kívül).

üdv
b

pele_ Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5453
Hat 100e Ft uj ibanez, jackson..?
erdekes gondolat.
Szerintem jobban jarnal azzal a hasznalttal (Blindmouse -e), az egy normalsi gitar..
vagy mas hasznalttal....

7 eve vettem az Ibanezemet, meg most is kifoastalan allapotban van es mar akkor 200e volt ujonnan...

Szeritem tegyel hozza meg penzt vagy vegyel hasznaltat

Előzmény: Mniac (5451)
Mniac Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5452
Ja, viszont erősítőt 50 Wattosat (vagy többet) vennék használtan!
Mniac Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5451
Köszi, csak az a helyzet, hogy én új gityót szeretnék venni! Szóval száz körül nem tudtok ajánlani valami jó Ibanezt, Jacksont, esetleg Fendert??
Blindmouse Creative Commons License 2002.09.21 0 0 5450
Ne rontsd a biznicemet a 3 húros gitároddal ;))
Előzmény: Cheerokko (5449)
Cheerokko Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5449
Megbocsássatok de System of a micsodához nem kell egy kibebaszott jó gitár...Szóljon azt kész...AZ enyém ijen :)
Csak én Pink Floydra bukok...Asszem van különbség..Söt systemhez elég csak 3 húr :)

Chee

konor_ Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5448
"a pénzt hogyan utaltad át?
devizaszámla,hitelkártya esetleg mezei bankkártya?
ezekben a dolgokban nagyon nem vagyok képben :("

Szia
En Western Unionon keresztul kuldtem.
Ilyet talasz barmelyik Ibusz irodaban, de nagyon sok penzvaltonal is.
Itt nincs szukseg semilyen bankszamlaszamra, csak egy postai cimre. Helyben fizetsz kp-ben, barmely penznemben.
A feladas utan kb. 1 ora mulva mar folvehetik a penzt, hatranya, hogy eleg magas jutalekkal dolgoznak (42$ volt a 610$-re).

E-bay-en paypal lenne a hivatalos fizetesi mod (www.paypal.com) de ez sajnos Mo-rol nem regisztralhato.

Direkt atutalas sem mukodik, mert nem szoktak megadni a szamlaszamot, hisszaelesektol tartva.

Es egy haver altal probalt dolog, idezem:

"Csinalhatod meg azt is, hogy ha van dombornyomott bankkartyad, akkor regisztralod magad a www.bidpay.com -on (ami szinten WesternUnionos), es a neten
keresztul utalod at neki a penzt az o cimere. Az atutalas utan a WU meg kuld a pacaknak egy MoneyOrdert, amit szinte mindenki elfogad az ebayen. Sokkal
olcsobb mint a sima WU-s fizetes csak tovabb tart, amig megkapja a penzt."

Remelem tudtam segiteni.

Előzmény: Pappo (5438)
konor_ Creative Commons License 2002.09.20 0 0 5447
Kosz, megyek erte!
Előzmény: Ferrisz (5446)
Ferrisz Creative Commons License 2002.09.19 0 0 5446
Hi!
Bevittem Tominak az erősítőt, onnan elviheted, remélem jól fogsz szórakozni!
Egy-két tanács a használatához: -bekapcskor power, majd egy-két perc múlva standby kapcsolása
-kikapcsoláskor fordított sorrend
-a tiszta hangja szerintem nagyon rendben van, igazi meleg csöves hangzás:-)
-a torzított hangja viszont borzalmas, de hát mire való az effektpedál
-ha a gaint 3-ig tekered ott kb. még tiszta, a volumet izlés szerint állíthatod
jó gitárnyűvést!
Előzmény: konor_ (5405)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!