"Dear Conor Mcload! (remélem te nem úgy akarsz érvényesülni, hogy a topic látogatókat szépen sorban felkeresed, és levagdosod a fejüket...
Bár így is sikert lehet elérni... Ha-Ha!!!
CSAK EGY MARADHAT!!!). :o))) "
Lehet, mert este a Rocktogonban fogok lecsapni :)
Kosz mindenkinek az infokat PAF PRO-val kapcsolatban.
pettiee1973!
Nekem eddig bejött a netes vásárlás. Vannak még itt mások is akiknek szintén bejött. Ettől függetlenül van kockázata, de szerintem az előnyeihez képest elenyésző. A hátránya hogy kiszámíthatatlan mikor kapod meg az árut ha bekerül a magyar vámraktárak valamelyikébe, + érdemes elintézni hogy használt ajándékként adják fel mert akkor a vámot is megúszhatod ha mázlid van és az eladó is hajlik rá.
Más: 8 év után megjelent régi nagy kedvencem a Stormwitch új lemeze. JUHÉJ! :)))) Persze hogy Winmx rulez ha van itt Stormwitch rajongó.
...a fender jaguar...ezt a cuccot nem metálra találták ki mégis a Nirvána hozta divatba
hozta divatba ÚJRA!!!
Tudomásom van 1984-ben is volt metal zenekar, aki használta stúdió felvételnél:
ACCEPT: Teach Us Survive (1984 Metal Heart LP)
jó kis '30-as évek beli jazzik téma, metalosítva, hangulatos, "korabeli" mulató feeling a középrészben...
tudomásom szerint a Jaguar 1950 környéki modell eredetileg! Valami Buddy Holy fényképen láttam, kicsit meglepődve, mivel Buddy Holyval reklámozták a Telecastert (1952!)...
Dear Conor Mcload! (remélem te nem úgy akarsz érvényesülni, hogy a topic látogatókat szépen sorban felkeresed, és levagdosod a fejüket...
Bár így is sikert lehet elérni... Ha-Ha!!!
CSAK EGY MARADHAT!!!). :o)))
... egyébkéntlétezik már Paf Pro II. is!!!
A részleteket Z@kk kollégától szerezd be, úgy láccik igen felkészült a témában... :o)
Nos A Paf Pro I. sound:
- Paul Gilbert,
- a régi Vai modellek (még az Evolution előtti idők, kb. 1996 előtt),
- régi Joe Satriani modellek,
dús, felharmonikusokban gazdag sound, erősebb középtartománnyal, high-gain szólóknál isten!, ez egy kis EQ beállítássaal (középvágás)könnyen brutal-metalba kergethető.
Z@kk papa: a fej-ládákat muszályos vinnünk, egyébként remélem a hangerőt majd a lábdob ill. az ének hangereje fogja meghatározni, ellenkező esetben itt se fogunk játszani többet!
...bár tegnap megkerestek a hely szervezői, mert PENGÉ -ék lemondtak valami keddi bulit...
Szerintem defaultból nem fogjuk bevállalni, elég nekünk havonta egyszer játszani "kedden", a Tunyogiékkal rendesen kihangosítva, bár most sikerült minket elkeverni... (a Zeffer elnézést kért, legközelebb meg majd viszünk saját embert, szal elvileg nem lesz porbléma).
Na bűbye mindenkinek, aki jön este, azt szeretettel várjuk: Pyramyd
szeretnek egy uj Kinman AVn Blues Srtat set-et a gityomba, illetve ennek a set-nek ket darabjat, a Kinman SCn es az AVn 62', a hidhoz es kozepre. Ha valaki tudna nekem tanacsot adni, hogy hogyan erdemes ezt megvasarolni, interneten keresztul a Kinman honlapjarol v. valamelyik hazai hangszeruzleten keresztul. Ha a gyartotol rendelem meg a honlapon keresztul, akkor az ara 260 USD + postakoltseg + egyeb ktg.-ek, ha az egyik hangszeruzlet ajanlatat nezem, akkor az kb. 380 USD. Ezek az arak a teljes set-re vonatkoznak. Ha valakinek van hasonlo tapasztalata, mennyire megbizhato a net-es vasarlas a vilag masik reszerol, milyen plusz koltsegeim vannak...stb, kerem valaszoljon. Remelem mast is erdekel a tema.
Koszi
Nem tudom... szerintem az Oroszlánbarlangban minden kategóriából vannak gitárok. Ráadásul a legjobb hazai gitárbolt, szerintem. Nem lenne sok teteje, ha félmillás gitárokkal raknának tele egy boltot. Ki venné meg?
Persze mikor Frankfurtban beszédültem egy 1000 négyzetméteres hangszerboltba... csak kapkodtam a fejem. Annyi Fendert (nagyon nem a középkategóriások) egy rakáson még nem láttam:) Mert ugye ott van széles fizetőképes réteg.
RG270: Szerintem jó vétel kezdő gitárosoknak. Nem hiszem, hogy egy használt, esetleg nagyobb sorozatszámú, vagy nagyobb nevű, de lelakott gitár jobb vétel ezért a pénzért. Aki ennyiért vesz gitárt, az másnap amúgy sem stadionokban fog tekerni... viszont lesz egy élvezhető minőségű,
ÚJ gitárja.
Új Ibanez jazz gitárok:
Elég jónak tűnnek, főleg a kistestű egy kivágásos modellek. Ez itt különösen szimpi:
http://www.music123.com/Item/?itemno=75422
Esetleg valaki már találkozott egyel?
GP3-mak: lattam hogy szinten erdekeltek vagytok a temaban; az idok folyaman sikerul osszegyujteni egy kozel 7 megas (tomoritve! :) ) GP3 gyujtemenyt. Gondoltam megosztom, hatha mast is erdekel:
Udv!
Nem teljesen ontopic a kerdes (inkabb half-topic), de tudnatok segiteni abban a kerdesben, hogy hol tudok mikrofonallvanyt venni? Es hogy manapsag kb. mennyibe kerul egy ilyen?
"meg járt ma nálam konor_ is a fender jaguarrral, meghallgattuk a pro reverb-en, szép telt csilingelő fendersound jött elő, ezt a cuccot nem metálra találták ki mégis a Nirvána hozta divatba :)
"
Megegyszer kosz, hogy zavarhattam.
Tenyleg jo volt, hogy normalis cuccon meghallgathattam a hangjat.
...ne vigyetek ládahegyeket, a tulaj időnként beront és leb@ssza a szinpadonlevő csapatot ha hangosan nyomul :))) állítólag a csövek felviszik a lakóknak a dB-eket, akik bezáratással fenyegetőznek :)))
z@kk (c)
Üdv!
Csak azért offolok ide agy hirdetést, mert olvastam hogy valaki olcsóbb árfekvésű Fender gitárt keres. Eladó egy Fender American Traditional FAT Stratocaster, 99-es, fehér színű rózsafa fogólappal, karcmentes állapotban. Ára 140eFt. Tel.: 30/317-92-15 vagy tip.top@freemail.hu
Üdv.
Szal Triple Trouble holnap (péntek, 09.27) Rocktogon, ugyan mi szerveztük a bulit, de le akarunk lépni hama-hama, ezért mi kezdünk kvázi 8-8.30 kor.
Te Nyúl have', nem tseréled át a cuccost má'mint a randallt? Me' televagyok mindenféle cuccosokkal (ládák, lökők, gityók ilyesmi)...
Vaksi :O) milyen gagyi dolgokra gondolsz?
Ja, kapok kölcsön kiprószálásra (kb. 1 hét) egy héthúroshoz való aktív EMG csodát...
Bocsi nem emléxem hogy ki akar Craftsman hanxert venni, de a nyak nem görbült meg 1 év után se!
Ez egyébként szerintem tárolási szokás függő!
Az a Fender Sambora modell amit Vaksi leszólt, nálam volt javításon, kb. 2 napig húztam a nyakát kvázi egyenesre! Egyébként tényleg felháborítóan szar volt a minősége.
Nekem annyira béjött a Craftsman, hogy már tárgyaltam a Megyóval egy második 7 húros egyedről, csak más színben. Viszont Pickupot fogok cserélni, esélyes lehet azaz EMG amit kifogok prószálni, Dimarci BLAZE avagy EVOLUTION 7 (a régi Vai gityómban királyul szólt) esetleg ha addig kihozza a Seymour az SH-12 (Screamin' Demon - echte George Lynch sound)7 húros változatát.
Ja bazibumm pickup van nálam eladó ócsóé:
Dimarci PAF PRO I. 17.000- pénz.
Ez Vaksi Jacko -jába jó lehet akár :o)
Háát... nem t'om veszek-e? Ahhoz el kellene adni az ibanezemet, ami azért a szívemhez, kezemhez nőtt és ráadásul jó hangszer. Csak az N2-es is tetszett mindig... (Jobban tetszik hogy a 22 bund miatt szélesebbek a fekvések, mint a 24-es ibanezen. Viszont a tremolója nincs olyan finom/?/ és pu váltó kapcsoló nekem kimondottan útban van. nehéz az élet! :o)))
itt emlegetted valamelyik fájlcserélő progit. Letöltened esetleg sikerült vmi hazsnálhatót? Gondolok itt pl. Petrucci oktatóvideójára.
Szerintem a topiklakók nagy része örömmel fogadná a cuccost.
Itt láttam-olvastam, páran susogtatok hibrid kombókról.
Nekem még mindig megvan a Fender RocPro 1000-esem, még mindig brutál a hangja, csak megerősíteni tudom a kolléga véleméynét. Soha nem volt gondom azzal, hogy túlszóljam a dobost.
És a cucc még mindig eladó, 150e körül gondoltam, ennyit szerintem megér, ennyivel jobb hangja van, mint egy Marshall 8080-nak. Tudom, mert előtte az volt. De most meg kisbaba van, úgyhogy vmi kisebb kéne.
Oroszlánbarlag volt a hivatalos washburn díler, csak ők felmondták a szerződést, mert a Washburn trágya minőségű alsó középkategóriás villanygitárokat hozott be... szal lehet, télleg vigyázni köll ezekkel most.
(mondom én, aki megvette nemrég uott az egyik utolsó Washburnt, igaz, az akusztikus, d10, és gyönyörű hanga van, és qrva olcsó volt)
...jeah, du. volt a kezemben az Eldorádóban egy natur piros N2-es :) a cédulán az állt, hogy 146e, a hátlapon a táblán pedig a serial nr. üresen hagyva :)))
aztán meg járt ma nálam konor_ is a fender jaguarrral, meghallgattuk a pro reverb-en, szép telt csilingelő fendersound jött elő, ezt a cuccot nem metálra találták ki mégis a Nirvána hozta divatba :)
z@kk (c)
émmeg ma azt hallottam, az eldorádóék felvásárolták Magyarország meglévő Washburntartalékát...
Azontúl, hogy baxxus, lekéstem róla, hozzátenném, hogy igen gyakori vendég lexek én eldorádóéknál...
GG
hátigen most látom blind is azt kérdezte, amit én akartam. Ha neked akarják eladni annyiért, ne hagyd ki. Viszont ha te akarod annyiért eladni, máris találtál rá vevőt. Bár nekem már van egy, de énis akarok olyan Washburn arzenált, mint a malmsteennak van fenderből:)). Amugy mivel leálltak a Nuno Bettencourt széria gyártásával (biztosan készült róla egy kép, amint nem washburnt használ), meg kell becsülni az N-sorozatot...
GG
En meg mindig azt mondom... keress valami jo hasznalt gitart, de ennyi penzert ne vegyel ujat.
Ez olyan mint a no! Tudom az klassz erzes, amikor megveszed az uj gitart es te veszed el a szuzesseget. De aztan jonnek a szurek hetkoznapok es csak a bosszankoda marad.
Nem tudom az tudjatok e, hogy a nem uj gitaroknak a hangja egyre jobb lesz, mivel a jatek folyam arezgesek hatasara ujabb helyeken tud a fa megjobban kiszaradni amitol fokozodik a hang minosege.
Nos. Ezert speciel nem mindegy kitol veszel gitart...
Pl Evekene at csak E-ben jatszo gitaros hangszere csak E ben fog jol szolni.
Szoval olyantol erdmes venni, aki szinte minden fekvesben jatszik.
PS: Csak, hogy bonyolitsam a hangszervasarlast.