Egy ilyen teljesítményt nyújtó ellenféllel szemben lehetetlen a mainál koncentráltabban játszani. Nekem úgy tűnt, hogy valami nagyon nincsen rendben a Körmendnél (gondolok itt a durva faultjaikra) és szerintem ez nem ebből a mai meccsből eredő frusztráció volt.
Jövő héten eldől, hogy a Szolnok vagy a ZTE kerül majd az águnkra. Bár szakmailag nézve lehet jobb lenne nekünk a Szolnok, de egy Zete elleni elődöntőt (már amennyiben mindkét csapat eljut oda) meg talán végre élvezni is lehetne.
Én amúgy továbbra is tartom azt, amit korábban írtam, hogy az idei szezonban a csapatok nagy része a Falco elleni idegenbeli mérkőzésükön pihentetik a kisebb sérültjeiket és eleve feltartott kézzel jönnek Szombathelyre. Nyilván van minőségi különbség a Falco és a többi csapat között , de ami idén volt az Arénában az szerintem túlzó volt. Persze ez majd a rájátszás során kiderül, mert ott már egyik ellenfél sem adhatja fel a meccseket, hiszen a továbbjutáshoz (legalább egyszer) nyerniük kellene Szombathelyen.
Ma Szili iszonyat, hogy mit kapart védekezésben, nagyon kell ő ide. Sajnos a dobásai nem mentek be.. (Szerintem ez őt frusztrálja a legjobban) Remélem, hogy a szezon érdemi részére ez is rendben lesz.
Gratula a Csapatnak! Ma annyira gyenge volt az ellenfél, hogy az is csoda, hogy fel tudtunk venni valami ritmust. Van két hetünk mindent a helyére rakni, jövő héten egy edzőmeccsel tarkítva..
Szili kezét nem engedném el. Mióta Beni nincs, Ő a legjobb védőnk, ne szépítsük, EZ tény.
Ami még nem tetszett, az Tanoh felhívása a pályára. Nem ment neki a játék? Iszonyatosat védekezett, melózott ma. A pont az nem minden a kosárlabdában. Sokan hajlamosak vagyunk elfelejteni.
Az eredmény a várt, kevésbé voltunk élesek (Lásd Zozó), és a véleményem a körmendi B közép kimaradásról még mindig ugyanaz.
A mai prodoktumot látva egy fikarcnyi esélyt se adok annak, hogy nem erről szólt a fáma.
A bírók asszisztáltak a gyenge mínőséghez ma a pályán.
Megtettük, amit megkövetelt a helyzet, 45 pont különbség.
Támadásban azért sokkal koncentráltabbnak kell majd lenni, egyben az edzői stáb legfontosabb feladata most az, hogy a kupára jól kijöjjön a forma időzítés. Fehérvári meccsen akár játszhatna a két ifi is.
Utazás, illetve jegy ára együttesen a következő két meccsen:
Falco-Körmend 5290,-
Pécs- Körmend 6200,-
Kíváncsi leszek, hisz ugyanezen logikán haladva Pécsen is csak számottevő szurkoló fog megjelenni. Mivel, ha jól értem, itt az árral és helyek számával volt probléma. Ha nem így lesz, mindenki számára nyílvánvaló lesz(nekem már az), hogy a szurkolói csoportok elbújtak egy adott ok mögé, hogy kevésbé legyen "égő" számukra a szombat este a jelenlegi okok függvényében. Amennyiben a kettő mérközés közötti szám erős mértékben különbözni fog, a divatszurkolózás a Szombathelyiek felé egy no comment kategória felé fog minősülni.
Ma játsszunk egy jó mérkőzést, menjünk a mennybe a playoffban! Én élvezni fogom; ígyis, úgyis.
sajnos van benne igazság, hogy érdektelen lesz, de szerintem nem tart sokáig ez az éra, hiszen ha jól emlékszem a Honvédon kivül csak a Szolnok tudott zsinórban 4 bajnokságot nyerni, tehát ha ezt nézed, meglepő lenne ennél sokkal hosszabb széria. Az biztos hogy valami kurvára elvan baszva, hogy valakik annak örvendeznek, hogy nem jönnek a körmend szurkolók. Annyiban jó, hogy a Zalaegerszeg megmutatta, hogy ha jól elkapja a csapat a rajtot, azért lehet még éles meccs a rájátszásban a Falcoval,szerintem Falco ZTE elődöntő már most borítékolt.
Egy dologban biztos vagyok, az az irány amerre fütyi bácsi terelget bennetek zsákutca, arra mi biztosan nem szeretnénk menni. Szombaton teltház lesz nélkületek is. A fradihoz semmi közünk, ennek a párhuzamnak nincs valóságalapja, a magyar foci más kávéház, engem spec nem érdekel.
Mégis mit kéne csinálnia a Falconak? Játszunk szarabbul? Vagy a lehetőségeink ellenére ne igazoljunk jobb magyar játékosokat? Dolgozzon a klub hülyébb koncepcióval? Szerződtessünk gyengébb edzőt?
Mióta van jobboldali városvezetés nálatok és mióta van jobboldali kormánya az országnak?
Én megértem, hogy a körmendi lehetőségek más léptékkel bírnak, mint egy megyeszékhelyé, de akkor ezt el kell tudni fogadnotok. Annak örüljetek, hogy folyamatosan a legfelsőbb osztályban játszotok és tudtok járni mérkőzésekre (már ha vásároltok jegyet🙂).
Annak ellenére,hogy nagy az öröm,mint ha mégis csak elég nagy port kavart volna itt,hogy a szinház még inkább csak szinház lesz...
Most,hogy megcsinálták nektek a kosárlabda zöld majmait is,akiket pont úgy mint a fociban a sajátjaikon kivül lassan már mindenki .....(szóval senki sem szeret),s akik meccseinek eredményét már a sor végén nyitja meg az egyszerű szurkoló,(mert teljesen érdektelen a bajnokság szempontjából),s lassan elérünk oda,hogy a bajnokságban már szurkoló és hangulat sem kell a csarnokba,mert minek,hisz ez már ugye egy más szint...
Persze mindenki eldöntheti,hogy jó e ez az irány....
A fociban konkrétan tönkretették velük a bajnokságot.