Keresés

Részletes keresés

Ptah Creative Commons License 2002.08.10 0 0 5888
Csá!

Honnan lehet letölteni? (winamp 3.0 full)

Előzmény: Gabika (5886)
Gabika Creative Commons License 2002.08.10 0 0 5887
Mán megint én

Winoncd 50 PE van vkinek tapaszatala, hogy
milyen?

Gabika Creative Commons License 2002.08.09 0 0 5886
Bocs sztorno !
Megtaláltam !

http://cdgrab.hu !
Ya megjelent a Winamp 3.0 full

Gabika Creative Commons License 2002.08.09 0 0 5885
Egy nagyon láma kérdés:
Nero 5.5.7.8 van és szeretném magyarítani.
Az Ahead.de oldalon a nyelvi fájlokban a magyar
az 5.5.90 hez van...
Akkor most má angol lesz végig?
Végülis mind1 eddig is úgy használtam..
Valami 5let?

trollcsi Creative Commons License 2002.08.09 0 0 5884
szerintem nincs,én is túrtam utána a netet.
Előzmény: Snowcat (5882)
Krisztofer Creative Commons License 2002.08.09 0 0 5883
(Válasz egy Windows XP topikos hozzászólásra)

"Lehet én vagyok botfülű, de ez van. Másik: szerintem a mostanában kapható ("halványzöld") CD-ket JOBB gyorsabban írni, legalábbis tesztek ezt mutatják. (ez lehet hülyeség, csak hallottam)"

Tényleg? Ezt hol olvastad? Érdekelne, mert már elegem van, hogy másfél óra egy CD megírása. De a minőségből akkor se engedhetek.

Más. Lehet, hogy a Yamahám szebben ír 10x-el mint 4x-el. (Az EAC-cal próbáltam írni, ott 10 volt a min)?

-----------------------------------------

Sajnos ma megint elszúrt 1 CD-t a Feurio ugyanígy, de most 4x sebességgel. Egy másik program viszont megírta. A Feurio-sok ma azt írták, hogy miért az XP-t használom, mikor az nagyon instabil. Jobb a 98. (!!!)
Még megpróbálom nem elhinni. A 98-al torkig vagyok.

Snowcat Creative Commons License 2002.08.08 0 0 5882
Hello. Veletlen nem tudjatok, hogy letezik-e az eacnak magyaritasa es ha igen hol lehet megszerezni?
Krisztofer Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5881
Na hát elmegy a Microsoft a jó büdös fenébe. Letöltöttem és MŰKÖDIK a cd-írás. De ehhez miért kellett 3 CD-t tönkretenni (450 Ft veszteség)?!
Azon már csak röhögni tudok, hogy a letöltésnél hivatkozik valami "Tudásbázisra", ahol a probléma leírása részletesen megtaláltatik, persze azt nem mondja meg, hogy hol a lóban van ez a tudásbázis, keresőbe beírhatom ezt a Qxxxx-et is meg a "cd írás" szavakat is, angolul közli velem a korábban magyar nyelvű website, hogy sorry, de nem találja.
De akkor a Windows 98-hoz miért nem kellett semmilyen pacs hogy normálisan működjön? És ha nem működik, legalább úgy ne működne, hogy kiírja szépen hogy "This speed is not supported by your system", és akkor már a Lead-int se írja rá. De azt csak ráírja, majd lefagy.

Kösz a segítséget, hálistennek most - egyelőre - működik. És a Microsoftot amilyen hamar lehet, megpróbálom mellőzni.

Előzmény: Zolcsi Baba (5880)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5880
Nekem se ment, de valszeg azé' me' 4x a minimuma... :o) Komolyan: az újabb írókat csak ezzekkel a pacsokkal tudja kezelni rendesen, és tiéd is újabb kiadás az xp megjelenéséhez képest... Mél megy.
Előzmény: Krisztofer (5879)
Krisztofer Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5879
Akkor küld el légyszíves az inkog_nyito@mailbox.hu-ra, mert Billynél (a microsoft.com-ra gondolsz) nem találtam. Kösz.
Előzmény: Zolcsi Baba (5874)
Krisztofer Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5878
Előtte neked se ment az 1x? És ha nem, nálad is azt csinálta mint nálam, hogy a Lead-in-t ráírta és aztán három percig még ment a számláló, villogott a CD-recorder, aztán lefagyott az egész rendszer (Ctrl-Alt-Delre is immunis lett)?
Előzmény: Zolcsi Baba (5874)
Krisztofer Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5877
Nekem legjobban az vált be, hogy az EAC-cal használtam a Lame-et. De nem is nagyon szoktam mp3-at készíteni, mert annyira lement a márkás írható CD ára, hogy nem érdemes.
Előzmény: Zolcsi Baba (5875)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5876
Bocsi a linkekért... Tehát az Audiograbber-t a Downloads->Ecoder and decoder alatt találod az EAC-ot pedig itt...
Előzmény: Zolcsi Baba (5875)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5875
A Feurio-nál vigyázz, hogy mp3-akat ne nagyon készíts vele, mert 1 db elkészítése annyit fogyaszt az "életeidből", mint egy komplett audio album. Arra szvsz érdemesebb a free Exact Audio Copy-t vagy a fizetős /de igen olcsó... ;-)/ Audiograbber-t használni /ez utóbbi szvsz a legtöbbet nyújtó mp3-maker.../ Vagy, ha annyira tetszik, akkor vedd meg /én ia ezt tettem.../, mert a weben lévő serial-okkal garantáltan lesz rontott audio cd-d... :o)) Nekem is volt annak idején... ;o)
Előzmény: YoungOld (5872)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5874
Ráhángáltad már a 2 db Cd-írós patch-ot /Q309691,Q320174/ ?! Ha nem, és nem akarod keresgetni Billynél, akkor írj, és elküldöm per privátim (591 kB a kettő...). Szerintem utána menni fog az egyszeres is, mert az íróprogik az xp alatt ezt az Imapi.exe-t használják. A TEAC 540-esem szépen müxik, és újabb, mint a tiéd...
Előzmény: Krisztofer (5870)
Krisztofer Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5873
Ismétlem: 98 alatt nem volt gond. Minden audiót 1x-el írtam. (Szempont volt az író kiválasztásánál, hogy tudja az 1x-t).

Ami a Feuriót illeti: http://www.feurio.com/English/index.shtml
Shareware program, ami annyit jelent, hogy minden elindításkor kiad egy ablakot, amit OK-val be lehet zárni, de kicsit várni kell. És x track begrabbelése után figyelmeztet, hogy már lassan regisztrálni kéne. De azért működik.
Ha egyszer kipróbálod, te is látni fogod szerintem, miért dicsérjük. Nagyon praktikus program, mindent be lehet vele állítani (pl. szünet részbe is lehet hangot írni). Nagyon egyszerűen és jól lehet vele 1 hangfájlt több trackre bontani. (Pl. bakelitlemeznél)
Nekem még a színhasználata kifejezetten bejön

Előzmény: YoungOld (5872)
YoungOld Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5872
Tényleg, ha már itt tartunk: segítenétek, honnan tudnám letölteni, a Feurio-t? Shareware, vagy freeware? Eddig nem ezzel írtam audio CD-ket, és bár nem volt gond, mégis jobban örülnék egy direkt erre való (és látom alaposan dícsért) proginak. Köszi.

Illetve mégis volt gond, egyetlen egyszer: Easy CD creatorral csináltam asszem (vagy Colnecd, nem emlékszem), 4X-esen, PrimeDisc CD-re, image-ből. a gond az volt, hogy minden jól ment az egyik szám kezdetéig, amikor hirtelen 4-5 másodpercnyi igen erős és homogén sistergéssel indult, semmi az eredeti hangból, helyette valami fülsértő sistergés. így kezdte a 6. számot, és 4-5 mp után hirtelen átváltott, és a rendes zene ment, immár tökéletes hanggal. Van tippetek, mitől lehetett ez? Ilyen csak 1x fordult elő, pedig már kb. 70-80 audio CD-t írtam.

YoungOld Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5871
Bár nem vagyok szakavatott, de szvsz nem is fogsz vele írni 1x-esen, de eddig sem írtál vele 1x-esen, mivel nem támogatja (ha jól tévedek). Minél gyorsabb egy író, annál kisebb az a sebesség, ami a leglassabb (jól megaszontam:))) Nekem a 16/10/40-es LG-nek a 4X a leglassabb. Hiába állítod be pl. a colenCD-ben az 1X-eset, ha meg is írja, az akkor is a leglassabb támogatott (!) sebességen fog menni (nálam ez 4x-est jelent). Úgy látszik, mintha, de valójában!:))) (jóvanna, hajnali fél 3-kor ilyen hülye vagyok) Egyszerűen le tod ellenőrizni: leméred a megírás idejét, hány perc...
Ja, és se firmware frissítéssel nem megy, se spéci szuperprogival, mivel maga az író nem tudja.
Javítsatok ki, ha máshogy van...

Üdv
YoungOld

Előzmény: Krisztofer (5870)
Krisztofer Creative Commons License 2002.08.07 0 0 5870
Van egy Yamaha 2200-es íróm (20/10/40). Rendszeresen írok Audiót a Feurioval, 98 alatt nem volt gond vele. Windows XP alatt azonban nem akar 1x-es sebességgel audiót írni. 4-el ír (2-vel még nem próbáltam), 1-re állítva a Lead-in fölírása után befagyott a szemét.
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5869
Még valami eszembejutott, ami nem teljesen világos: ha egy eject mindenképpen szükséges az olvashatóvá tételhez, akkor hogy a fenébe működik egyes író programokban a verify funkció?
Előzmény: Törölt nick (5860)
lzolee Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5868
Itt a fő probléma az, hogy nem egy szabványos vidó cd-t kell készíteni, hanem egy olyan valamit amiről a PSX úgy látja mint ha játékot tettem volna a gyomrába és elkezdi lejátszani.

Letöltöttem valahonnan egy Sony tools nevü programot ami állítólag erre való. Bármilyen avi-ból képes átkonvertálni olyan formába amit a PSX megeszik. Gond csak az, hogy leírást egy bötü nem sok de annyit se találtam hozzá így nem igazán egyértelmű a kezelése. Meg még mindig az nem világos, hogy az általa átkonvertált akármit hogyan kell és milyen formában CD-re írni.

Ha valaki kedvet érezne próbálkozni vele akkor szivesen elküldöm (kb. 300kbyte).

Előzmény: RogerWilco (5862)
semmitmondó Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5867
áá, kihagytam a lényeget. ez már a másolt verzióra vonatkozik.
Előzmény: RogerWilco (5866)
RogerWilco Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5866
Lehetséges. Tedd az íróba, csinálj image-t aztán az imaget írd ki CD-re.
Előzmény: semmitmondó (5865)
semmitmondó Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5865
üdv megint!

az normális, ha CloneCD-nél a másolásvédett játék cd-t nem látja a cd-olvasó (a cd-író viszont igen)?
köszi

RogerWilco Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5864
PSX-röl gözöm sincs, valszeg van n+eki copy-protectionja, amit CloneCD ismét valszeg tud kezelni :-) Az elözö eset olyanról szólt, amikor már megvan a digi video stream, csak fel kén írni VideoCD-re
Előzmény: Totyasrác (5863)
Totyasrác Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5863
Ha már itt tartunk, nekem még normál játékot sem sikerült úgy megírnom PSX-re hogy elfogadja (persze chip-pelt a gép... :))
Előzmény: RogerWilco (5862)
RogerWilco Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5862
Én a Neroval ugranék neki, annak az elején ki lehet választani, mit akarsz csinálni (adat, audio, stb) - ott van (azt hiszem) VideoCD is. Onnantól drag-and-drop.
Előzmény: lzolee (5861)
lzolee Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5861
Következő problémával keresett meg egy barátom. Srácának van egy PSX-játéka és arra kért, hogy készítsek neki egy olyan Videó CD-t amin azon le lehet játszani. Nem könnyű eset...

Utánanéztem a dolognak és láttam, hogy nem lehetetlen a helyzet mert kaphatók filmeket tartalmazó CD-k a konzolhoz.

Csakhogy fogalmam sincs, hogy hogyan kell ilyet csinálni. Odáig még rendbe lenne a dolog, hogy elkészül a forrásanyag (digitalizált videó), de aztán mit és hogyan kell konvertálni meg CD-re írni, hogy az működjön, azt már nem tudom.

Kérdés tehát: Ha már valaki csinált ilyet kérem segítsen, hogy milyen programokat használt a CD elkészítéséhez, és miként kell a CD-t úgy felírni, hogy a kért mozi elinduljon.

Köszike.

Törölt nick Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5860
Ha ehhez elég egy egyszerű SCSI Reset akkor már végképp nem értem, de mind1 ;-)
Előzmény: Zolcsi Baba (5859)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5859
Előre bocsátva: csonthüjje vagyok a penguin-family-hez, tehát csak a winfos-os scsi-kérdéssel foglalkozva: létezik ez a parancs, "reset"-nek hívják. De bonyolítja az ügyletet, hogy az auto insert notification-öd be van-e kapcsolva, az autoplay-ed dettó /win9x-nél adat+audio együtt, NT-kernelnél külön-külön ki-bekapcsolható../, tehát az opsys értesül-e arról, hogy történt valami a drive-on/drive-al azóta, amióta "ő" utójjára rápillogott... A multisession-nél is emiatt nem látod valszeg a frissen írt szessönt. Winfos alatt (eddig, és én...) csak egy proggit láttam, amelyikben megadható, hogy ki-be tójja a tácát, és ezzel fikszen megódja a reszet problematikáját, ez pedig az ExactAudioCopy.

Semmiképp sem Yamaha "hiba" a dolog, mint ahogy a fentiekből /is/ kiderül...

Előzmény: Törölt nick (5854)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!