Keresés

Részletes keresés

Firefly Creative Commons License 2002.03.22 0 0 28
Na jo rendben en is elegedett vagyok a farkam meretevel, pedig neha csak egy kis kukac...hehehe

Udvozlettel:

Firefly

Előzmény: hapcibeno (-)
webvandor Creative Commons License 2002.03.22 0 0 27
a topicalapítót őszintén megkövetem, mert elismerem, hogy hajlamos vagyok a kiszólásra baromarcúak miatt. Dehát látjátok mi van.
De nem akarom szétoffolni, és mivel htz úgyis befejezte, így én is.

mégeccer boccccs.

webvandor Creative Commons License 2002.03.22 0 0 26
htz

Az egy tipikusan primitív, kocsmai színvonalú vádaskodás, hogy akivel haragban vagy, azt "homokosnak" vagy "látensnek" nevezed. Ez annyira nagy bunkóság, hogy senki se vaszi komolyan.

Ami a te üldözésedet illeti, anélkül, hogy _ÉN_ résztvettem volna bennük, egy csomó más topikból kiutáltak téged, sz'al megint, és sokadszor mellélősz.

Azt teljesen hamisan látod, hogy én milyen _arányban_ szólok hozzá a topikokhoz, mert rengeteg _más_ és mégcsak nem is szextémához is hozzászóltam és pölö szeretném tudni, hogy a Törzsasztalon a piramisos topicban hol fedezhető fel a látens homoszexualitás.

Azt szintén a nagynevű, he hitvány politikusokhoz méltó frenetikus csúsztatásod, és kontextusból kiemelésed, hogy én álllandóan a feleségem megcsalásán töröm a fejem. Egy csomó topic és asztaltárs foglalkozik ezzel, nemcsak és, és jó lett volna azt is hozzáolvasnod, hogy _mi volt annak az oka_ és hogy milyen érzelmi ügy van a háttérben.

Ha már itt tartunk te pedig büszkén elhíresztelted, hogy férjes asszonyokkal dugsz. Na akkor??????

Az pedig a lényeggel szemben mutatott végtelen értetlenséged mondatja, hogy "nagy a farkam, _mégi_ a növesztőtopikba járok. Mert afölött elsiklottál komám, amit nem régen írtam értelmes kérdésre válaszul, hogy _én miért_.

Te komám, IRIGYLED, hogy akinek kicsi adatott, az most már _TUD TENNI ELLENE_ és ezzel a te és a hozzád hasonló felfuvalkodott farokcentrikusok többé NEM EGYEDURALKODÓK ebben. Ez van a hozzáállásod mögött. És ez 1000x bizonyítható pszichológiai tény, mint az én "látensségem", ami egy légbőlkapott ostobaság.

Amit pedig tegnap mondtam a jellemedről, azt fönntartom, ha akarod te is tedd ugyanezt.

Előzmény: htz (18)


kávéházi péter Creative Commons License 2002.03.21 0 0 25
Kedves htz, látom sikerült szétoffoljad személyeskedéssel a topikot. Ehhez gratulálok, ilyen gyors és hatásos offolást jómagam se tudok produkálni. Igen sokat tanultam tőled, még szükségem lehet rá. A topik témájához képest ez a fergeteges iramú offolás lenyűgöző.
Előzmény: htz (24)
htz Creative Commons License 2002.03.21 0 0 24
Megszamoltam most.

Webvandor 11 faroktopicban szolalt eddig meg,ezekbol 6 db a farok mereterol szolt.

htz Creative Commons License 2002.03.21 0 0 23
Sajnos nem vallalhatom a megtisztelo cimet,ugyanis alt.-ban csak hetente,kethetente nezek be az internetre.

Nem mernem elvallalni a felelossegwet,hogy miattam lassul,esetleg haldoklik egy topic.:)))))

Ja és meg egy indok,amiert ne vaqrjatok itt ram:
Betette a labat Webvandor.Marpedig ahol o megjelenik,ott az eredeti temarol tobb szo nem esik,kizarolag htz van teriteken.

Előzmény: kávéházi péter (21)
htz Creative Commons License 2002.03.21 0 0 22
Itt van pl Tomee,akit itt a HUSZ-on rendszeresen szemetek psziches zavarokkal,meg onertekelesi gondokkal vadolnak,kozben meg egyszer sem jutott meg eszebe,hogy faroknagyobbito topicokban keresse a megoldast.Sot,itt is elismeerte,hogy meg van elegedve vele.

Itt derult ki szamomra,hogyí az itteni nagymenoknek vannak problémaik igazábol,nem pedig Tomeenak,aki amugy oszinten leirja az erzeseit,de nem menekul affele topicokba,mint amelyekben Webvandor mulatja az idot.

Előzmény: htz (19)
kávéházi péter Creative Commons License 2002.03.21 0 0 21
Látom htz, nagyon sok keserűség gyűlt föl benned. Akkor az utóbbi két hozzászólásod értelmezhetjük úgy is, hogy vállalod az ellenségkép szerepét a topikban? Ne nézzünk más után?
Előzmény: htz (19)
hapcibeno Creative Commons License 2002.03.21 0 0 20
Azt nem értem, miért kell más nevében nyilatkozni. Azt mondjátok, htz lesajnál minket. Ha lesajnál minket, akkor azt írta volna, hogy lesajnál. De nem írta azt. Az imént cáfolta meg.
Előzmény: iaszon (14)
htz Creative Commons License 2002.03.21 0 0 19
Te hulye vagy,
Miert sajnalnam le a topic-tagokat,akik meg vannak elegedve magukkal,vagy teged,aki meg vagy elegedve magaddal,sot,a nodnek is tetszel.

Ezt a logikat keptelen vagyok kovetni.

Orulj te is és a tobbiek is annak,hogy egeszsegesen gondokodtok.Ennyi.

(csak zarojelben teszem hozza,hogy ez a "lesajnalas" elméleted annyira ertelmetlen és keptelen,hogy arra kell gondolnom,valami regi ismerosom lehetsz alneven és a regi serelmek miat kotottel itt most belem)

Előzmény: iaszon (14)
htz Creative Commons License 2002.03.21 0 0 18
Szerencsed van,egymas utaN 2 NAP IS INTERNETEZEK,igy elolvastalak.

Huuu de szanalmas,huuuuu de korlatolt,huuuuu de buta,huuu,de hazug! Ez a szinvonalad.
Valoban rad gondoltam az elozo hozzaszolasban.

Tényleg nem valaszolok neked sosem.Vajh,miert teged pécéztelek ki? Utkoztem en már Kirannal,Nyomkeresovel stb sokkal tobbet,mint veled,veluk megis beszelo viszonyban vagyok.
Vajon miert?

Most utoljara veszem a faradtsagot,hozzadszolok,elmondom,hogy miert vagy tiltolistan.

Csak hogy mindenki tudja,Wbebvandor egy szerencsetlen latens homokos,aki szerelmes belem.

Barhol,barmikor megjelenek a Husz-on,Webvasndor jon,és hozzamszol,vagy rolam beszel,mindegy neki,lenyeg:

Hogy velem foglalkozhasson!!!!

(erdemes megfigyelni,az adott topic temajahoz sosem szol hozza(pl most sem),kizarolag mindig htz szemelye foglalkoztatja a kicsi agyat)

Ha valakit erdekel -eswetleg Webv. belinkeli -,megnezheti,hogy az osszes topicban,amelyben mindkettwen jelenvoltunk,ki szolt a masikhoz,es ki hallgatott.Akinek erre nincs ideje,annak elarulom,hogy mit talalhat: Webvandor az osszes topicban htz utan rohangal,kozben azon kesereg,hogy htz leszarja es nem hajlando szoba allni vele.Az elso par topicban meg azt lehet látni,hogy htz valaszol ennek a szanalmas feregnek,de a kesobbiekben m,ar tenyleg magasrol leszarja ezt a kocsogot(aki allandoan azzal dicsekszik,hogy mekkora a farka(ehhez kepest allandoan a faroknagyobbito topicokban tolti az idejet),masik kedvenc temaja, hogy csalja a feleségét.

Ez a szerencsetlen azt hiszi,ettol lesz nagymeno a Husz-on.Szanalmas!!!!!

ami engem iillet,utalom a ragados rajongokat.Ha mar vegkepp csak a pasikra indul be a fantaziad,látogass meg nehany meleg bart.Ha nem vagy nagyon ronda,tuti talalsz majd magadnak partnert.

De konyorgom,ertsd mar meg,
NEM VAGY AZ ESETEM,ne faraszd magad,én a lányokat szeretem!

Előzmény: webvandor (15)
webvandor Creative Commons License 2002.03.21 0 0 17
K.P.
Pontosan igy van.
Nahh, az előbb rosszul linkeltem. Ritkán fárasztom magam ezzel. Most jónak kell lenni.
.LÁNYOK! Mennyire fontos a méret?
Most én is Lmegyek, nekem htz mégúgyse válaszol. Nincs is mit, a tények magukért beszélnek.
Előzmény: webvandor (15)
kávéházi péter Creative Commons License 2002.03.21 0 0 16
Mindez nem baj, egy jó topikhoz ellenségkép is kell. Htz-re szükségünk van. Ám ha mindig elmenekül, akkor valami más bokáik lógó faszúba, vagy kukacpöcsübe kell belekössünk.
Előzmény: webvandor (15)
webvandor Creative Commons License 2002.03.21 0 0 15
iaszon
Nyugodj meg. Htz IMHO nem rád gondolt, és nem is Kurtafarkúra. Hanem énrám.:)))
Még nem ismered htz komát. Úgyse válaszol, mert gyáva féreg, nyíltan hangoztatja lépten nyomon, hogy amikor beír valamit, elmenekül 2 3 hétre hogy nem kelljen a "mocskolódásokat" olvasnia. Van is rá oka mert nála a hozzászólás legtöbbször valakinek a leszólását jelenti. Ezzel szerinte jól összefér az ő közismert és többször előadott "összeesküvéselmélete", aminek az a lényege, hogy őt (csak őt) ki akarják innen golyózni. Nem veszi észre, hogy éppen ő tesz olyan hozzászólásokat minden alkalommal, ami valakiket meg akar alázni. Lásd itt is.

De a poén az, hogy htznek NAGYPÉNISZ KOMPLEXUSA VAN
Többször eldicsekedett ezzel. Mondani se kell, hisztit kapott, mikor szerényen megjegyezték, hogy nem az ő véleménye a kérdés, mert ott off volt. De a legálságosabb amit _ITT_ előadott. Ezt jól látod pedig aránylag új vagy.
Hozzátartozik még a sztorihoz, hogy később pár nagyfarkú feltett egy odavágó apró kérdést, mire htz lelkesen csatlakozott, és előadott egy elég péniszével kapcsolódó nyegle és gusztustalan sztorit. Erre fagyos csend fogadta. Még sorstársai felől is, és az _EGÉSZ TOPIK_ lefagyott egy teljes évre.ITT lehet ennek utánanézni Tök röhej.

Legyen ez tanulság _ENNEK_ a topiknak vendégei számára is.

Előzmény: iaszon (14)
iaszon Creative Commons License 2002.03.21 0 0 14
kávéházi péter és hapcibeno
Bocsássatok meg, de nem látjátok a lényeget. Méregkeverő is beleüti ide az orrát. Itt van pl. htz. Hízeleg nektek, úgy tesz, mint aki az itteni "egészséges egójú" asztaltársak fejecskéjét simogatná, közben lesajnál titeket, és közben pedig a saját elfojtott frusztrációját éli ki másokon,akik esetleg _nem voltak elégedettek_ de _MOST MÁR IGEN_ !!! htz egy kis alattomos kígyó, aki nikkek megnevezése nélkül _más topikokba_ ujjal mutogat !!!!
Egyébként ha hozzászólás kell, akkor húzzatok egy strigulát, én is elégedett vagyok, és húzzatok mégegyet, mert a barátnőm is. Ezután szorozzátok meg 2-vel mert _azelőtt is_ elégedettek voltunk, mielőtt megnövesztettem. Tudom, hogy ez a szemét htz lesajnál majd, de nem számít.
Előzmény: kávéházi péter (13)
kávéházi péter Creative Commons License 2002.03.20 0 0 13
Várjál csak, az is eredmény, ha nem szólnak hozzá. Vannak ennek szxuálpszichológiai aspektusai is. Ha nemigen szólnak hozzá, az azt jelenti, hogy nem elégedettek a farkuk méretével, frusztráltak, hazduni meg nem mernek (ez egy külön pszichés defekt), és akkor következtetéseket vonhatunk le, hogy a nemzőképeskorú magyarországi férfilakosság nem elégedett a farokméretével. Ha egy kicsit még turbózzuk ezt a topikot, még az is lehet, hogy kiderül, szégyellősebbek, mint a lányok, gátlásosabbak, mint a kismellű nők stb.
Előzmény: hapcibeno (12)
hapcibeno Creative Commons License 2002.03.20 0 0 12
Nem nagyon jönnek a hozzászólások. Ez a topik hamar el fog tűnni. Úgy látszik elégedetlenkedőből több van. Bár azon kívül, hogy valaki elégedett, vagy nem, mást nem nagyon lehet hozzászólni. Nagy viták nem lesznek itt.
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.03.20 0 0 11
Rokon lelkek, mi? Neked sincs semmi baj az egóddal...
Azon lehetne vitatkozni, hogy ki az értelmes, és ki a hülye, de valahogy nincs kedvem.
Már ennyi is sok volt. Csak nem bírtam megállni. Sorry!
Előzmény: htz (9)
htz Creative Commons License 2002.03.20 0 0 9
Te tenyleg ennyire hulye vagy?

Próbald már figyelmesen elolvasni a hozzaszolasomat!

Egeszen masrol van szo,mint amit a kicsi agyaddal kikovetkeztettel.

Még egyszer,csak neked: Én nem a topic cimehez szoltam hozza - azzal nem foglalkozom - ,hanem azokhoz az ertelmes emberekhez,akik elfogadjak magukat olyannak,amilyenek.
és nem akarnak mindenáron faroknagyobbito machinaciokba kezdeni.Egyszeruen csak orultem,hogy vegre talaltam itt egeszseges egoju embereket.

Előzmény: Kurtafarkú kismalac (6)
karma police Creative Commons License 2002.03.20 0 0 7
Én is elégedett vagyok, bár fogalmam sincs róla mekkora. Sőt, nem is érdekel.
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.03.20 0 0 6
Végre megtaláltad a neked való topicot!
Bár szerintem a legszívesebben még azt is hozzátennéd a címéhez, hogy: "meg úgy egészében saját magammal, mert qrva jó fickó vagyok!"
Maradj csak itt nyugodtan, odaát nem hiányol senki! Jó mulatást!
Előzmény: htz (5)
htz Creative Commons License 2002.03.20 0 0 5
Vegre valakik,akik nem a faroknovelo topicokban lubickolnak.

A legrohejesebb az,mikor valaki elkezdi magyarazni,hogy neki milyen nagy,aztan meg allandoan a faroknoveszto topicokban tundokol.

hapcibeno Creative Commons License 2002.03.20 0 0 4
A férfi nemiszerv megnevezésére elég sok magyar szó létezik. Szerintem fel sem tudnám mindegyiket sorolni. Most inkább nem is kezdem el...
Előzmény: kávéházi péter (3)
kávéházi péter Creative Commons License 2002.03.20 0 0 3
Kedves hapcibeno! Igazán ne érts félre, de amikor azt írod, hogy a külső, férfi nemiszerved beletartozik az átlag alsó felébe, az = azzal, amit a magyar nyelvben úgy hívnak tömör egyszerűséggel, hogy pöcs?
Előzmény: hapcibeno (-)
GHETTOBOY Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2
Én is!
garabonciás Creative Commons License 2002.03.19 0 0 1
Én is, az asszony is!
kávéházi péter Creative Commons License 2002.03.19 0 0 0
Én teljesen elégedett vagyok, elég jól tudok élvezni is vele, ellenben néha nagyon összehúzódik, és olyankor egy kicsit zavarban vagyok, főleg a lányok előtt, és különösen akkor, ha ebből az álapotából nem akar kimozdulni, és akkor a lányok se elégedettek vele. Szerencsére ez nem túl sűrűn fordul elő, de ha mégis, akkor már van rá egy tanú - mondjuk kettő kellene, tehát még egy lány, úgy lenne hivatalos -, és ez már bizonyítja, hogy nem csak szubjektív elégedetlenségről van szó, hanem objektíve is nem elégséges olyankor a farkam, annak ellenére, hogy én végülis elégedett vagyok vele.
Előzmény: hapcibeno (-)
hapcibeno Creative Commons License 2002.03.19 0 0 topiknyitó
Olyan sok az elégedetlenkedő, gondoltam nyitok egy topikot az elégedetteknek. Én magam elégedett vagyok, beletartozom az átlag alsó felébe. Kis koromban még örültem is neki, hogy nem olyan nagy otromba, mint egyeseknek. Elvégre nem vagyunk lovak.
Írjon, aki elégedett!
Lányok is írhatnak, ha elégedettek a párjukéval.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!