Évekkel ezelőtt meg akartam fűzni az akkori vezetőt, hogy hadd szedjem ki az egyikből a Floyd Rose-t, mer nekem van helyette egy rossz, a falra meg az is jó - de nem ment bele a dologba. :o((
...én még sajna nem láttam a filmet, csak annyit tudok amennyit egyszer Aor mesélt róla egy wigwam-béli összefutás alkalmából és ennyi maradt meg belöle a fejemben :) de asszem holnap már egy élménnyel gazdagabb leszek :)
z@kk (c)
...a lényeget kifelejtetted: a filmbeli zenekar gitárosát Zakk Wylde alakítja!!! :))
más: warlock fanok, az oktogoni BurgerFing gyorsétteremben a kiszolgálópult felett van kilógatva egy fekete példány, akkor próba cseresznye ;)
z@kk (c)
Namegnéztem a "rockStar" c. filmet. Bár nem hiszem, h Aorbandi olvasgatja mostanában a topicot (csakmerhogy tőle kaptam kölcsön, és neki akarom véleményezni), de szerintem óriási film. Nemtom látta é e még valaki. Hogy úgy mondjam, it's like... WOOOOWWWW.
Jaés jáccik benne a Jenifer Aniston is, akit én a mai napig nem szerettem, gondolván, h semmi különös filmet nem forgatott, (ill. forgattak vele), meg h tök átlagos feje van, meg anorexiás, meg minden, de én egyet mondok (kettő lex belőle) aki ilyen filmhez a nevét adja, rossz ember nem lehet, sőt biztosan tök jó fej, ugyhogy én mátol szeretem J. Anistont (is)
Én írtam nemrég BCRich miatt a Medgyesinek, általában van nála pár ilyen gitár, de az alsó kategória (ahogy szokás magyar boltokban). Ha valami korrektebb gitárt akarsz, akkor behozatja szívesen, de úgy elég sok jön rá a gyári árra (35-45%).
Ha valakinek sok pénze van, akkor eladnék egy ilyen gitárt,kemény tokkal,teljesen gyári állapotban,még a fólia is rajta van a koptatólapon.
Szvsz ideális "mindenes" gitár,nagyon szép sounddal,már unplugged is nagyon király hangja van.
konor_!
Nem reklámoztam senkinek, de megtalált egy érdeklődő a jaguárodra! Ha esetleg szándékodban áll eladni, hÍvd fel Kramertom-ot a 06(30)445-2643-as számon :)
Blind!
A képanyag hibátlan, most már csak a hangzóanyag (mp3), ill. a mozgókép/hang (avi) anyag kéne hozzá :)))
z@kk (c)
Nem köszi, csak vicceltem. De hamajd nagy, híres és gazdag leszek, és is felvásárolok egy Washburn arzenált, és lefotóztatom magam előtte kezemben a régi jó N2-vel, és beteszem az Inspiration-2 c. albumom belső borítójába...
:))
GG
Üdv.mindenkinek!
Valamikor volt a kezemben egy azt hiszem svéd hangszer, az nagyon király volt.A neve valami"HAGSTROM" vagy hasonló volt, ha valaki tudna valami infót, esetleg vennék is.