Örülök hogy így aggódsz, de azt hiszem félreértettél:) Múltkor végigjártam pár hanxerboltot tájékozódásképpen, és ez alapján írtam amit írtam, természetesen vmelyik nap fogom a gitárom és meghallgatom őket, nem csak ezt a kettőt, hanem a többit is, elég konkrét elképzelésem van arról hogy mit keresek(hangban), a kérdéseim nem is erre vonatkoztak... hanem arra amiben nincs tapasztalatom. A Coda féle üzletpolitikát meg ismerem:) Amíg vásárolsz körbeugrálnak, aztán ha neadjisten garanciát szeretnél érvényesíteni, akkor elhajtanak... de még így is a hanxerboltok jobbik felébe sorolnám, na mind1.
Ma, lassan négy év után kiderült hogy az eddigi tranzisztoros H&K ATS120 fejem igazából nem is egészen tranzisztoros... ma szétszedődött némi kontakthiba folytán, és az előfokban ott figyel 2 darab cső! ;)))
...tegnap éjjel a Penge konciról útban hazafelé Egerből a mikrobuszban pont a Norbiról beszélgettünk R. Tibivel (ő drums-olt anno az árkádban), még el is "énekeltük" a Far Beyond The Sun-t :)))
z@kk (c)
"Igazából a Crate az ami igen megfogott(meghallgatni még nem volt módom)"
Hogy mit fogsz te kapni ezért az ittlév?kt?l...:)) Szóval el?ször hallgass meg sok-sok (de legalábbis néhány) er?sít?t, utána kötelezd el magad. Ha nem értesz hozzá, Codaba ne menj, mert könnyen átbasznak (személyes vélemény/élmény). A használt cucc meggondolandó, de itt fokozottabban szükséges hozzáért? ismer?s jelenléte.
azoknak, akiknek van olyan programja, ami a MIDIből kottát tud átolvasni (ilyen pölö a Midisoft Session, zakknek pölöt'om, h van, nekem is, de vannak más programok is ilyen célra)
Én ma találtam ezt az oldalt, és erre verem a faszom egész délután. akik szeretik a klasszikus zenét, innen lehet csemegézni...:
Kérdésem lenne a magyar gitáros társadalom eme részhalmazához. Erősítővásárlásra adnám a fejem, ki is néztem 1-2 dolgot, nevezetesen Crate GX-65 és Peavey Studio Pro 112. Mind2 65w, előbbi 95.000, utóbbi 100.000(Coda). A kérdés igazából az lenne hogy ennyi pénzért megéri-e újat venni, avagy használtan kapnék jobbat/nagyobbat, és hogy 65w vajon mire elég? Igazából a Crate az ami igen megfogott(meghallgatni még nem volt módom), jár hozzá footswitch(tiszta-torzított, gain 1-gain 2, reverb ki-be), ami magában sem szokott olcsó mulatság lenni, harmony-centralon vagy az egekig magasztalják, vagy lehúzzák, mondjuk ilyet bluesra-jazzre venni nem volt túl okos utóbbiak részéről:)
"Nem reklámoztam senkinek, de megtalált egy érdeklődő a jaguárodra! Ha esetleg szándékodban áll eladni, hÍvd fel Kramertom-ot a 06(30)445-2643-as számon :) "
Zak!
Ok, hivni fogom, ha aktualis lesz :)
Kicsit szetszedtem ma a gitart, megneztem, hogy mennyi atalakitast igenyelne a pickup csere.
Kozben megprobaltam beallitani a tremmolot ez alapjan.
Ekkor vettem eszre, hogy az a fem alkatresz, amin a mozgo resz elforog forditva volt beszerelve!
Nem csoda, hogy eddig hulyen mukododott...:)
...aha :) és ez élőben is igy megy :)))
...nah megsasoltam a RockStar-t!!! Végre egy film, ami a rockzenéről szól, mégha olyan halivúdosan életszerű is :)) meg kár hogy nem gitárcentrikusabb :) de azé lyó :)))
z@kk (c)
Mint látjátok élek (még),de őszintén nem tudok,nem akarok még árat mondani, mert
egy nagyon jó barátom itthoni keze vagyok,aki megkért segítsek elpasszolni néhány cuccát és nem hívott fel a héten, hogy árakat,egyéb eladni való dolgokat(tok,kotta,cd,videó,egyebeket) egyeztessünk!
QQCS-olni bárhol lehet,mert nagyjából ráérek,csak írjatok,mikor,hol,mert nekem nincs semmi erölködő,stb.
Szóval egyenlőre a pavlovi reflexeiteket vizsgálom!
:-))))
Bocsi!
Amint tudok árat,egyebeket rögtön közzé teszem!
Addig is, akit komolyan érdekelne írjon és elszállítom egy próbahelyre.
Már csak páncélautót és 2-9 testőrt kell szereznem!
:-))
Van szerencsém ismerni valakit , aki beszélt Jeniffer Anistonnal amikor elkísérte(tte) férjúrát nagy budapestiába és nagyon normális,közvetlen csajszi,aki nem hitte el, hogy nálunk nem fogják őket széttépni a váciuccában testőrök nélkűl sem.
A lényeg,hogy azt mondta, szeretne már valami olyan filmben játszani,ami kihívás számára,mert eddigi pályájára szakmailag nem igazán büszke.
Talán egy-két nyolc év és más szerepeket is adnak neki.
Évekkel ezelőtt meg akartam fűzni az akkori vezetőt, hogy hadd szedjem ki az egyikből a Floyd Rose-t, mer nekem van helyette egy rossz, a falra meg az is jó - de nem ment bele a dologba. :o((
...én még sajna nem láttam a filmet, csak annyit tudok amennyit egyszer Aor mesélt róla egy wigwam-béli összefutás alkalmából és ennyi maradt meg belöle a fejemben :) de asszem holnap már egy élménnyel gazdagabb leszek :)
z@kk (c)
...a lényeget kifelejtetted: a filmbeli zenekar gitárosát Zakk Wylde alakítja!!! :))
más: warlock fanok, az oktogoni BurgerFing gyorsétteremben a kiszolgálópult felett van kilógatva egy fekete példány, akkor próba cseresznye ;)
z@kk (c)
Namegnéztem a "rockStar" c. filmet. Bár nem hiszem, h Aorbandi olvasgatja mostanában a topicot (csakmerhogy tőle kaptam kölcsön, és neki akarom véleményezni), de szerintem óriási film. Nemtom látta é e még valaki. Hogy úgy mondjam, it's like... WOOOOWWWW.
Jaés jáccik benne a Jenifer Aniston is, akit én a mai napig nem szerettem, gondolván, h semmi különös filmet nem forgatott, (ill. forgattak vele), meg h tök átlagos feje van, meg anorexiás, meg minden, de én egyet mondok (kettő lex belőle) aki ilyen filmhez a nevét adja, rossz ember nem lehet, sőt biztosan tök jó fej, ugyhogy én mátol szeretem J. Anistont (is)