szia, 2 e-mailt kaptam tőled, azokra válaszoltam is. Köszönöm! Az acer-t kölcsönadtam úgyhogy még nem tudtam kipróbálni, a panát meg még nem, az kicsit bonyolultabbnak tűnik, olvasgatok-fórumozgatok :), próbálgatom, egyelőre nem működik, kínoz a hibaüzeneteivel.
Vannak még érdekes dolgok! Ma lemostam az autót, utána kitakarítottam a csomagtartót és feltűnt, hogy világít a csomagtartóban a lámpa! Csak az a kérdés, hogy mitől javult meg :)
Helló! Jó a téma. Sorolom a cuccokat Kesztyűtartó, kezelési útmutató, tankolási füzet, könyöklő: zseblámpa, kis csavarhúzó, bal oldali ajtózseb munkáskesztyű jobb oldalt az ülés mellett pokróc. Csomagtartó: Balra kis szerzámkészlet, állítható csavarkulcs, jobbra eü felszerelés, poroltó, kukásmellény, alul vontatókötél, bikakábel, szivargyújtó lámpa, izzókészlet saját mindenféle ami kellhet, hólánc, rongyok, próbalámpa. Ablakmosó koncentrátum. Kb ennyi. :) Jó autózást!
A denson maximum egy ultrahangos tisztitast tudnak vegezni illetve csak es kizarolag akkor tudjak megmondani,hogy nem jo ha mar annyira rossz,hogy a gyari IDS is kiirja :) ezt tavaly mar vegig jatszottam ,csak engem nem akart levenni a bosch szerviz es azzal kezdte,hoigy nem sok ertelme van a tesztelesnek,am ennek ellenere megcsinaltattam kozel 30eFt-ert a 4db-ot.
Pilot befecskendezest nem is tudjak vizsgalni probapadon ,es megallapitottak,hogy 3 kulonbozo nyomas erteken x ertekkel tobbet szallit a befecskendezo.
A "szakvelemeny" alapjan a markaszerviz is azt tanacsolta,hogy jarjak vele addig amig meg nem all az auto.
En ennek ellenere kicsereltem mind a 4-et es nem sok javulast vettem eszre,talan kevesbe fustol es hidegben sem csorgot a motor.
Ha gondolod akkor a 4 bontottat is eladom neked 30/db-ert 160000km van bennuk.
Kipicsáznak az ilyen féluff témákkal? vagy csak senkit nem érdekel? A mellett, hogy tudom, hogy nálam okosabb ember még nem született, gondoltam egy közös gondolkodásra, egy-két témában. DE majd a Fi...... mindent megold! "Visszavonultam"!
Egy böszme 17" pótkereket + kismillió neylon zacskót és szatyrot, mióta a multik környezettudatosak lettek. Ja, és saját összeállítású izzókészletet, hiába nem kötelező már. Akad még vontatókötél is, bár tudom, hogy ez egy Mazda. Hosszas vívódás után a bikakábel viszont ki lett paterolva.
Egy másik érdekes dolog, - tanulmány is lehetne - ki mit tart fontosnak és cipel magával az autóban, nem munkával stb. kapcsolatban hanem csak maga az autózás kedvéért, vagy miatt.
Ja, az ezeröcsit ismerjük, azt hittem, hogy van egy öreg bajor is a tarsolyban. Amennyire én tudom, a létén kívül nem volt annak komoly baja soha. Mint alább írtam, én egy hétig birtokoltam egyet hajdanán, de a hét végén már vittem is a "Dobi István" úti használtpiacra. Ennek közvetlen kiváltó oka egy esős délután volt, amikor is a "Mező Imre" út macskakövén a kocsi segge rendszeresen megelőzött... :::)))
A kényszerű karosszéria-munkálat után újabb jó hír: 2 porlasztóm nem megfelelően működik (2004 es CDH136), túl sok gázolajat használ. Denzoról van szó. A szervíz szerint a gyári 170e/db, ha a Denzót közvetlen keresem meg akkor 130e. Ezután a Bosch-szervízt kerestem meg, ahol a srác 5e/dbért megmondja, hogy fel tudja-e újítani a mágnestekercses Denzóimat, ha igen, akkor 35-40e/db. WTF? Eztán más szakit kérdeztem meg bontottakkal kapcsolatban, de amint meghallotta, hogy Denzo már szívta is a fogát, hogy ha Bosch lenne abból cirka 700darab van neki, de Denzo csak olyan, amelyiknek a csatlakozója törött. Ő nem vállalja a felújítását ezeknek mert nem bízik benne, de szerinte a veszprémi Denzótól közvetlen nem is tudok ilyet rendelni, mert azt előtte nekik el kell küldeni Japánba, ami után sanszos, hogy Mazda emblémával érkezne meg a fenti horrorisztikus áron. Állítólag valami trutyi kerülhetett bele a feltehetőleg gyenge minőségű gázolajnak köszönhetően. Én tavaly nyáron vettem, azóta csak OMV megy bele plusz havonta egy tank a prémium gázolajjal, de hogy előtte a Dr. XY mit tett bele az aggályos. Feladta a leckét, mert: a, felgyújtom b, eladom c, megcsináltatom, és ha más is kiderül (pl a másik kettő megy ki) akkor életbe lép az "a" verzió. Egy biztos, nyáron dízel Mazdát nem veszek, mert ilyenkor jóval szebb a hangja, és nem árulja el magát. Vagy ha mégis, akkor bevállalom az 5ezer/db vizsgálatot, és aztán veszem meg. Az új autó kontra használt vitában a bal oldali serpenyőbe került egy kis súly most, hisz ott végig tudom, mi megy bele, legfeljebb a pénztárcámat ismerve osztom kettővel a 6ot.
Ha vannak egyéb verziók, amivel jobban járok, azt szívesen venném a kollegáktól.
Jogos, sőt ők voltak az elsőkerék hajtás úttörői (ha jól rémlik). Ettől függetlenül csak a gyártmányaik egy része kapart elöl. Apám még fadobozost hajtott belőle, az éppen hátul hajtott.
Elkéstél pajti!:) 89'-ben megkaptam egy vacsi új simson electronic 4 gangos járgányt! 17.800 pengő volt, tavaly adtam el, kihasználatlanság miatt... 500 köbcenti alatt már nem bír engem egy motor....:))
Azért köszi!:) Ha arra járok, kihasználom a lehetőséget nosztalgiából...:)
DKW? (hehe, azért az utolsó betű stimmel) Most jutottam el arra a szintre, hogy a nagy szerelő ládámat kilakoltattam az autóból. Helyette viszont beköltözött állandó útitársként egy 5 literes ablakmosós kanna. A gyári neszesszert azért teletömködtem a túlélőkészlet általam szükségesnek vélt elemeivel. Kikerült pl. a megszakító kalapács(!?!?!?) tisztítására szolgáló smirgli is. :-)