Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Na összecsaptam egy alakuló ülés jegyzőkönyvet és szétméleztem - már legalábbis annak, aki nálam meg volt mélcímileg; bocs, hogy ennyit szarakodtam vele.
Egyébként jó lenne az újságról is elgondolkozni, főleg a DT által mondottak függvényében - illetve összerakni vmit (Dan! Ha itt nem is, a másikban légyszi válaszolj vmit.)
Jó lenne vmikor személyesen összeszaladni az aláírások összeszedése miatt (hétfő???).
Gala!
Szerintem a kétékes játékhoz tökéletes lesz a játékoskeretünk. Sőt megítélésem szerint Tóth Norbival a szélső mellett visszavont kcs-t is lehet játszatni, és akkor még Hámori Ferit és Kabát Petit nem is vettem.
Viszont tényleg kicsit túlzásnak tűnne Egressy leigazolása a bal oldalunk gyengítésére...:-)
Egyébként én nem t'om, de ezek a Polonkai, meg Komódi nekem nem sokat mondanak, de hát mind 1, csak "Harapják át az ellenfél torkát!!!".
Zele nem iszik, nem olvastad valamelyik topicban? A Májkel, az igen.
Ha már a sör alapján szurkolunk, akkor hajrá Bajorország. Bár a cseh sör se kutya.
(legjobb sör az AranyÁszok keksz:-)))))))már ha tudjátok miről van szó.
Hát alakulunk, mint... sajnos a héten vizsgáztam, meg ilyenek voltak, talán ma délután összedobom az alakuló ülés jegyzőkönyvet és elküldöm.
Én nem értem, hogy miért Hajdú általában a kezdő kapus nálatok. Nekem Kavics az 1-es számú kapus és csak azért, mert H. a Bundesliga II-ben nyomott néhány évet, meg 5 éve éppen ő védett a Fradi BL szereplése idéjén, még nem fog megváltozni.
Az igazolásoknak örülök. Hétfőn - Pünkösd! - lesz edzés? Kinézhetnénk, meg akár focizhatnánk is egyet.
Most már számolok Komódival, és továbbra is Kabáttal.
Hámorival és Makszimovszkival még nem.
A-csapat Hajdú - Juhár - Zováth, László - Pető - Simek, Szili, Polonkai, Tóth N. - Kabát, Sowunmi
B-csapat Kövesfalvi - Herczeg - László, Tóth A. – Mónos, Komódi, Zabos, Bekő, Aranyos – Tiber, Pál
Ha Hámori a miénk, akkor a B-csapatból Zabos marad ki, és Pál és Apu is eggyel hátrébb kerül, ha Makszimovszki is, akkor pedig Kukát kölcsön lehet adni. Kecskemét? :-)
Hát ez igen! Jól bevásároltunk a játékospiacról! Szerencsére minőségi játékosokat vettünk meg! Valóban azt mondom, hogy ez a CSAPAT bajnok esélyes!!! Bár sok függ az edző munkájától! Jó lenne, hogyha a M.GY. húzásai bejönnének és nem sértődösködne, amitől sokan tartanak!
A Kabát Peti ügy engem is nagyon idegesít! Jó lenne tudni mi lesz vele!
Engem sem izgat túlságosan az EB bár megfogom tekinteni és a Hispánoknak szorítok.
Conti!
Kiváncsian várom a terveket! Tényleg jó lenne ha megvalósulna a bajnokság kezdetére
Karesz4!
Még a DK2-ben kérdeztem tőled, hogy véletlenül Te nem voltál az előzö ciklusban önkormányzati képviselő az V. kerületben?
Garamvölgyi:
"a szűkített névsor: Vezér Ádám, Balassa Péter, Pető Tamás, Tóth Norbert,
Szilveszter Ferenc, HOPPÁ , MILYEN ÉRDEKES
Ferenczi István, Waltner Róbert, Csiszár Ákos
Conti: kösz a választ - egyben féltem is ettől. Örültem volna a toldozgatás- foldozgatás dolognak. Az MTK is addig toldozgatott, amíg lehet náluk meccset rendezni. Vagy van már középtávú (3-5 éven belüli terv) az új stadionra? Esetleg szándéknyilatkozat született már, vagy netán döntés is van róla?
Jó lenne szép, új stadionba járni (bár én most a toldozgatással is megelégedtem volna)
Két középpályással bővült Angyalföldön a játékoskeret
Szili és Komódi aláírt a Vasashoz
A szerda az újabb tárgyalások napja volt a Fáy utcában. Mészáros Zoltán menedzser-igazgató már eddig is több sikeres „akción" van túl, elég ha csak Tóth Norbert, Pető Tamás, Hajdu Attila és Polonkai Attila szerződtetését említjük (bármelyik klub szívesen látná őket...), ám ezzel még nem ért véget a nagy angyalföldi bevásárlás. Ahogy jeleztük, a középpálya további megerősítésén dolgoztak a Vasas vezetői, méghozzá sikerrel.
Szili Attila továbbra is Angyalföldön futballozik.
Erről már a közelmúltban beszámoltunk, sőt kész tényként említettük. Aztán volt egy „apróbb" vita a tárgyaló felek között, de végül minden akadály elhárult az újbóli egyezség elől. Szili szerdán, kora délután tiszteletét tette a Fáy utcai Vasas székházban, kezet fogott Mészáros úrral, és odakanyarította a nevét az újabb egyéves szerződésre. Mind a futballista, mind a menedzser-igazgató elégedetten állt fel az asztaltól. Mészáros Zoltán nagy nyereségnek tartja Szilit, a játékos pedig bajnokesélyes csapatban szerepelhet.
Feltéve, ha kiharcolja magának az irányító posztot.
Merthogy máris itt egy újabb rivális.
Komódi László, a Dunaferr futballistája ugyanis a Vasashoz szerződött. Ahogy jeleztük, a hét elején az angyalföldi vezérkar szóbeli egyezséget kötött az MTK-t és a BVSC-t is megjárt középpályással, szerdán pedig hivatalossá vált: Komódi egyéves szerződést kötött új klubjával. Az ő átigazolásával kapcsolatban Mészáros Zoltán a következőket mondta: „Három olyan középpályás távozik a csapattól, akik rendszeresen játszottak.(NAHÁT,NAHÁT) Szilveszter Ferenc, Galaschek Péter és Farkasházy László helyett mindenképpen igazolnunk kellett, és korábban megszereztük Petőt, Tóth Norbertet, valamint Polonkait, de úgy gondoltuk, irányító szerepkörben is gondolkodnunk kell.
(MOST ? HÁT EZ K... JÓ !!!)
Mezey György kérésére vettük fel a kapcsolatot Komódival, és abban egyetértettünk a vezetőedzővel, hogy ő valóban erősítést jelenthet a számunkra. Most már Komódi is a miénk, így várhatóan nagy harc lesz a csapatba kerülésért."
Valóban nagy harc lesz.
Talán még az idősebb Vasas szurkolók sem emlékeznek olyan évre, amikor kedvenc csapatuk így megerősödött volna a rajt előtt. Válogatott szintű játékosok érkeztek a Fáy utcába, ahol biztos az anyagi háttér, és rendkívül erős a szakmai stáb.
És a csapat...? Az a csapat, amelyet bizony nem könnyű összeállítani. Ez persze Mezey György dolga, de érdemes eljátszani a gondolattal, hogyan is állhat fel a bajnoki rajton az angyalföldi együttes.
Tehát: Hajdu - Mónos, Juhár, Makszimovics (Tóth), Aranyos (László) - Pető (Simek), Szili (Komódi és Polonkai), Zováth (Bekő), Tóth N. (Pál) - Sowunmi (Hámori), Kabát (Tiber).
Osztom a többség véleményét nb1es szinten a vasas jól erősített ( mondjuk, hogy gyengíteni miért kellett arról még nem vagyok meggyőzve ). Azonkívül , hogy ha nem leszünk bajnokok , minden érintett elgondolkozhat ..., még tartom a felvetésem , Tóthnak és szilikének jövőre fejenként 10 gólt kell rúgnia ( gólpasszokat meg számolatlanul ) , hogy bizonyítsák nekik volt itt a helyük és nem .........
( Nekem ,hogy leszögezzem , TothN , Komódi ,Hámori ? igazolása tetszett , Hajdúra és Polonkaira +jugóra ((nekem Sonka helyett kellene valaki de nagyon))kíváncsi vagyok sötét lovak . Hámorival erősödhetne a mag. )
Sziasztok Mindenki!
Jó régen írtam már ide, bár mostanában a többiek sem serénykednek. Pedig nagy dolgok történnek a Vasasnál!
Gala, Adam, és a többiek,
Most sem bíztok még MZ-ben és az új csapatban? Mert ha most nem leszünk bajnokok, harakirit követek el, de nagyon komolyan mondom...
Íme a tények:
Szakmai stábból távozott: Komjáti, Farkas, Knotz
Érkezett: Mezey, Both, Bozsik, Tamás, Sztipits
A Csapat:
távozott: Végh, Gricajuk, Farkasházy, Szilveszter, Galaschek, Geress abbahagyta, Gróf(?),
Érkezett: Tóth N., Pető, Hajdu, Polonkai, Komódi, jöhet Makszimovszki és Hámori.
Az eddigi tuti öt, de hét is lehet. Az pedig már mennyiségben is egyenlő (Gala!) A minőségi különbségről pedig inkább nem szólnék...
Ha ti nem így gondoljátok, akkor sajnálom.
Üdv, teepee
Szombaton felvetettem a Vasasnál többünk kívánságát, miszerint Vácra szívesen mennénk UEFA meccsre. Fogékonyak voltak az ötletre, de az UEFA csak hat magyar stadiont talált alkalmasnak: FTC, UTE/?/, Eto, MTK, Népstadion, Debrecen. Ezek közül az UTE számomra elég érthetetlen. De a székek kívételével a debreceni sem tartozik a legigényesebb stadionok közé. Na mindegy, marad nekünk a Népstadion! Azt nem is írom, hogy legyünk minél többen, úgyis hiú ábránd. A kupadöntő, amire mi úgy készültünk, másoknak annyit sem ért, hogy személyesen jelen legyenek. Miért lenne fontosabb, mondjuk egy közepes erősségű csapat elleni nemzetközi meccs? Mi ott leszünk, aztán a többit meglátjuk. A Fáy utcai stadionra már nem fognak pénzt költeni /székek szerelése/. Sokba kerülne, és nem lehet tudni, mikor lesznek gyökeres változások. Jó lenne, ha minél előbb. De az ISM sem adna most, a bizonytalan jövő miatt. Szerintem sem érdemes már ezt a szívűnknek még oly kedves lelátót foltozgatni.
Egyébként imádkozom, hogy itthon kezdjünk, mert, ha az első meccs idegenben lesz, arra nem tudok kimenni munkából kifolyólag. De bízom a sorsolásban, hogy nekem kedvez.
Egy grafikussal csináltatok terveket a kabalaállatra vonatkozólag. Ha kész lesz megkérek valakit, tegye fel közszemlére szavazás céljából. Szeretnék egy jelmezt csináltatni, amiben valamelyikünk a meccseken csinálná a hangulatot. A rajtra szeretném, ha kész lenne. Ha nagyon sokba kerül, majd rendezek gyűjtést.
Zele!
Gratulálok utólag is, és MÉG MÉG MÉG ENNYI NEM ELÉG!
Sziasztok!
Most néztem meg azt az oldalt, amit TZS irt egy másik topicban (VDK-BK honlap). Hát mit mondjak, szenzációs, jókat derültem rajta. Csak igy tovább!