Mi a zenekarommal is időlegesen így próbálunk (lemezírási fázisban), azaz gitár és basszus effekt, elektromos dob, szintik be a keverőbe, rá a fejhallgatók, ha kell, a keverő tape outját felvesszük kazira. Kommersz fejhalgatót használunk, a gitár középfrekiben szól, még a 6 húros bőgő is átjön, amennyire ilyenkor kell. Előnye hogy kifele tökéletesen hangtalan, és kis helyen elférünk. Létezik fejhallgató erősítő is, 4+ darab fejhallgatót lehet rá kötni
...az AKG-k elég jók én egy K66-ost használok alkalmilag (muszájból ha éjszaka eszembe jut v.mi :) de nem az igazi igy gitározni, inkább vesztegesd meg a szomszédokat :)))
z@kk (c)
Kérlek segítsetek!
A szomszédok finoman szóltak, hogy nem akarják a zenei karrieremet keresztbetörni, de már nem bírják idegileg az élő rock zenét!:)
Szóval nincs mese kell vennem egy fejhallgatót, mert egy darabig még nem akarok elköltözni ebből a lakásból.
Milyen típust ajánlotok melyik márka jó, amit néztem a neten az egy AKG K 141M volt. Sajnos nem vagyok járatos ebben a témában és nem szeretnék nagyon mellé nyúlni!!!
Válaszotokat előre is köszi!!!
Tegnap Zakk (c) jóvoltából megnéztem ezt a Rockstar c. filmet. Elsőre nem tetszett, de ez nem jelent semmit, mert nekem sok jó film nem tetszik, és sok rosszfilm meg tetszik :)))) De ez tiszta szar... Kifejeztten idegesítenek benne a mesterséges konfliktusok. Miért buzi az első énekes, és ráadásul miért hord parókát? Ekkora faszságot szerintem nem látott még a való világ. Az ilyenek vagy nyiltan buzeránsok, vagy ha rövid a hajuk akkor rövid és kész. A zenekar persze ekkor még a szinpátiakampány keretében egy toleráns birka, és valami mondvacsinált szar miatt dobják ki szerencsétlent. Petrucci és Bon Jovi sem hord parókát csak azért mert levágatta a haját. Miért nem hallgatják meg az új énekes dalait a lehurrogás előtt? Ilyet még a Beatles sem engedett meg magának, és szépen felvették a Ringó által írkált vackokat is. Aztán a hülye libák a kocsiban. Semmi értelme annak hogy nem ők kábítóznak a buszban a "zenészekkel", ha meg nem, akor minek mennek velük? Szar műanyag romantika... És ez a sok hülye konfliktus és műbalhé mindig akkor jön tök váratlanul a semmiből, amikor kirakják az énekest, vagy valahogy meg kell szabadulni az énekesnek a csapattól mert unja a banánt. Akkor be kell bizonyítani hogy a főszereplőn kívül mindenki geci akkor jön a műbalhé. A főszereplő persze vigig "szeplőtlen", meg ilyesmi. A végén az új srác... semmi lámpaláz, semmi leesés 20m magasról, semmi vér, de jobban énekel. Ennek egyenes következménye hogy a zenekar népszerűsége csökken. Tök röhely, logikátlan erőltetett műanyag story szar színészi teljesítménnyel és reménytelenül trágya történettel. Hát nem ez lett a kedvenc filmem...
Blindmouse!
Hogy milyen az S100?
RACK méretű effekt proci, sok mindent tud, de engem elsősorban a zengetője érdekelt, ugyanis énekre és a dobokra használtam,. Egyébként 1,5 éve vettem, kifogástalan állapotban van. A digitech.com-on bővebb infót is kapsz, az árát illetően pedig hívd fela Bauersoundot, ahol most is forgalomban van.
Azt hogy a gt3 mennyire gyenge, inkább nem firtatnám, mert szerintem egyáltalán nem gyenge, és nem kéne vaktába fikázni valamit amit nem ismer az ember. Egy negyed órás kipróbálás alatt szinte semmit nem tudsz meg róla. Előtte talán olvasd el a kézi könyvét és nem lesz gondod a programváltással, ugyanis több féle képpen van rá lehetőséged, csak beállítás kérdése. Nekem váltáskor még csak egy rezzenésnyi szünet sincs a hangban, tehát folyamatosan szól a hangszer és azonnal vált amikor taposom.
Ez ugy szokott lenni, hogy mindent amit tudok feljaccok aranylag szar minosegben, majd eloadom, hogy 85-88-as felvetel, rohogjunk, ha-ha-ha, kozbe meg varom a dicsereteket, hogy ez akkoriban nem is rossz:))))