megnéztem az angol gépeket a Keletiben, elég érdekes látvány, sajnos fotózáshoz elég rossz idő volt délután, nem tudom milyen képeket sikerült csinálni, remélem reggel a nap is kisüt meg a gépek is még ott lesznek...
Én már küldtem egy darabot, ti is nézetek körül a vinyótokon, hogy nem-e maradt valahol egy példány a topicunkból, pl. a Netscape cache-ben, és küldjétek el az indexeseknek, hogy össze tudják rakni újra!
Látom itt valami nagy gubanc van...
Remélem nemsokára megcsinálják. Ma láttam egy narancssárga Bobot (a pályaszám oldalt már lekopott), egy tehervonatot tolt Csepelen a papírgyárba. A papírgyári vonatok általában húzva közlekednek a csepeli vontatóvágányon a papírgyári kiágazásig, innen vagy tolják, vagy ha hosszú a vonat egy másik Boboval behúzzák.
Mindenki rohanjon 3 szuper English Electric mozdonyt megtekinteni ma a
Keletiben. 11-tol van egy sajtotajekoztato a Londontol Koszovoig kozlekedo
vonatrol, amelyet majdnem vegig 3 angol mozdony huzott. A vonat Budapestrol
szerdan indul tovabb Romania fele. A mozdonyok hangja nagyon szep es nagyon
hangos, de nem tudom ma be lesznek-e inditva. Mindenesetre meg lehet
tekinteni oket a Keletiben, allitolag egesz nap ott lesznek.
Egy része????
én nem találtam olyat ami meglenne...
pont most akartam levelet irni nekik, hogy milyen szar ez a topic darabolás, nem lehet egyben lementeni az egészet...
Most olvastam, hogy valami nagy bibi volt és az adatok egy része elveszett. Nosza rajta, elő a témákkal!
Ma reggel az egyes vonalon ismét régi villamos ment, a Pepsi reklámos 3 ajtós 609-es!
Most ,hogy megcsinaltak a vaganyt( a MAV) a filai jelzo mar nem tori le a tukrot ha megsontolod:-(
Hivatalosat kerdezed? Mert azt nem tudom.:-))
A nem hivatalos : ami a csovon kifer!!
Az akkor jo amikor a masik vaganyon az alavero dolgozik es latod a hogy a kezelo kapaszkodik a gepebe es mint a filmekben is torzul a kepe. :-))
vasarnap valami ilyesmi volt. de az dunakeszi kornyeken volt egy teherrel.
Még javitgatom az oldalt. csak varom az uj lapolvasott.
A Max seb.re valaszolva:
Mikor meg fiatal voltam es bohokas.
szoval eleg reg tortemt ez a mindennapos eset nallam is ,masnal is megesett. Abban az idoben este SE-rol 23:30-kor indult az a vonat amit "sietosnek " hivtunk . 00:09-kor van hivatalos erkezese Battyira. Ott lekot es busszal ki Bekasra, onnan masik busszal SE-re. Namost a busz 00:00-kor indul. Te mit csinalnal , ha akovetkezo csak egy ora mulva megy. Igen mi is siettunk. Persze itt is vannak (okos) forgalmistak ( nem csak a vasutnal). Sokszor altam 5-10 percet Kaszasdulun met kivarta az indukasi idot. Megjobb.
Ezt hozd be, hogy elerd a buszodat.Belehet.(HI-HI). Igaz azon a nagysebessegu palyan a kedves utas a kalaptartoba kapaszkodott es az ulesen allt, de nem aludt el. A leszallast mindenki idejeben elkezte, es neha sikerult is. METROZTAM is. Innen igen jo tapasztalataim voltak a gyors utasaramoltatas teren. Battyin a forgalmista inkab kijart WC-re , ne lassa a vegallomasi 10 km/s behaladast.
A Pomaz es Pannonia kozotti egyenest, mely kiise lejt igen jol kilehet hasznalni ilyen rekordok probalgatasara.
Ma mar ez nem megy. A jatekvautat is megviselte a kor vasfoga es a jo karbantartas.
Megtaláltam...
Itt mintha kevesebb tipusról lenne szó...
Egy pár kép pl a tipus ismertető menüben nem jön be.
Amúgy tetszik, remélem sikerül tovább fejlesztened az oldalt, a HÉV-ek is izgalmas téma...
Ez a mondat különösen tetszik:
"Megengedett maximális sebesség 70 km/h (de a 100 km/h-s müszert sikerült elgörbiteni)", mesélj erről, hogy is volt ez?
Ha jól rémlik, van ott a túloldalon Leó is, talán az táplálja a dobozokat.
Akkor is 1 vágánynak 1 Szili kicsit durva...
1378 mint "leselejtezett villamosmozdony", az meg még durvább...