Sir, köszönöm. Ez az úr a képen Kosztyu Zsolt, alias Zsoci,a régi YouandI gitáros, a mi mostani basszerunk (!!!), tőle vettem az MXG-t. Ami nem a képen látható.
OFF
Ha tetszett az I. lemez, figyelmedbe ajánlom a IV.-et, EXIT a címe, 2001-ben jelent meg, és abban az évben 11. legjobb prog. lemez volt egy holland minősítés szerint. (I. Transatlantic, II. Marillion stb. nem gyenge, mi?)
ON
Szerintem Epiphone-t eleve hiba venni:))
Egy bajom van vele, hogy konnyen elhangolodik, meg nyitasbol pick up csere es hasonlok.
En inkabb hozzetennek egy kicsit es vennek egy Fendert a helyedben.
De ez szigoruan maganvelemeny.
Üdv!
Van valakinek tönkrement effekt pedálja, amiben az elektronika nem műkszik, de a mechanika( a doboz ) jó? Megvenném... Attól függően, hogy hány potinyílás van rajta 2-3000 pénzt adnék érte.
Hi Sir! Nem jó sehogy. A GP dobjat nem exportálni akarom, hanem éppen oda kéne importálni valami rendeset hogy jól szóljon. A Fruityloops-al az a baj, hogy nem lehet bele kottákat írni, hanem csak bejelölni a negyedeket vagy a nyolcadokat oszt' annyi...
Sajna nem tudom, bár szerintem mivel egy "sima kis midis progi", nemigen lehet vele mást megszólaltatni, mint a midi dobokat. Esetleg ha a midi dobot exportálod és meghajtasz vele vmi hangmintás dolgot(?).
A FruityLoops-szal mi a gond? (Én még nem próbáltam.)
Időközben konor elküldte, per pilla tele is van vele a postaládám, de ha kiürítettem, majd csak kéne tőled is, mert gondolom, amennyivel nagyobb, annyival jobb a minősége. Előre is köszi.
(Esetleg vmi tárhelyre nem tudod feltölteni, ahonnan leszedhetném?)
Köllene elektro-akusztikus gitár. Én kb a yamaha cpx-5 - re gondoltam, azaz nem túl nagy testű ( nem western ), fémhúros gitár. Lenne rá kb. 125 e. Láttam ovation másolatot, az is teccet . Na, mit vegyek , he ?
sc.
Tajtinál láttam ma, nem próbáltam ki mert most úgysem veszek gitárt, csak gondoltam szólok mert Kramert egyre ritkábban kapni. HH két potival ha jól emlékszem.
Sir! Tudsz-e arról. hogy a Guitar Pro-ba lehet-e dobhangokat csempészni, mert a Fruityloops-ot már nagyon unom, a GP-be meg műanyag a dob. Vagy van valami más dobgépprogram amiben kottázni lehet + bevinni wav-ot? SF
Sir, szívemnek kedves a kérdése, nagyuram. Yes, I am. Csak az igazság az, hogy a YouandI kettévált, én a nagyobbik felében vagyok, csupa ex-YouandI tagokkal. De nem ez a lényeg. Az MXG csodálatos hangszer, szerelmes vagyok belé. PONT EZ a darab van a Zenészmagazinban Szabó Sándor által boncolgatva. Mo. -télleg 2-3 darab van.
A szerszám: Strató forma, vintage tremoló, TOM ANDERSON pick-upok HSH elrendezés (!!!), eszelősen szép meleg hangok tisztán a nyak PU.-nél, ébenfa (!!!) fogólap levélberakásokkal a pontok helyett, gyönyörű munka, Handcrafted in California. A hangja semmihez nem hasonlít, 2. 4. kapcsolóállásban nem Strató, valami más, 1. 5. állásban nem Les Paul, de vastag és erős.
Fellökök majd egy képet ide, addig www.mxg-guitars.com-on további info.
Lynard Skynard - Sweet Home Alabama 4.8M (128 kbps)
Nirvana - Sweet Home Alabama 2.2M (224 kbps)
Ez utobbi egy rovid, spontan jam az unpluggedrol, szerintem hatalmas poen :)
Hahó! Van itt: http://www.seminart.hu/ ez a Lorien zenetanfolyam. Kérdezném, hogy valaki tapasztalta-e már ennek pozitív hatását, vagy csak egy új kamu tört be hozzánk? SF
Vállal valaki közületek egy esküvői fellépést klasszikus gitárral a Sir Lancelotban nov 30-án?
egy-másfél órás produkcióra lenne szükségünk összesen a délután folyamán (nem lessz hosszú az esküvői lakoma, este megy mindenki haza vidékre)
Reneszánsz és barokk zenéket szeretnénk hallani, illetőleg a helyhez illőt.
nem szeretnénk komoly ügyet csinálni, nem zenész a familia, úgyhogy nem akarunk profi zenészt hívni...de rendesen megfizetnénk az illetőt... Aláfestőzene megy majd magnóról, csak néha szakítaná meg egy gitárszólam...
Valahogy így gondoltuk ki.
Ha valakinek van ismerőse, kérem szóljon. Most elég sürgős!
Köszi, és további jó gitározást!
zephir