Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
Elmagyarázom még egyszer, aztán hogy átmegy-e, rád van bízva: Azokat a Nuskin gyémántokat ismerem, akik a mi képzési szervezetünk rendezvényeire járnak, a többieket nem. Nem tudom, hogy más szervezetekben (és összesen) hányan vannak. Azok számát akiket ismerek, nem keveslem, de (persze) semmilyen számszerű adatot nem közöltél, szerinted mennyi az a "nagyon kevés", ahogy arról sem, mennyivel lennél elégedett. Kétlem hogy valaha ilyen számot közölnél, úgy látom, a trollkodás kényelmesebb.
Egyébként a számuk miatt (akárhányan is vannak) semmi szégyellnivaló nincs, mert nem ez mutatja meg "az üzlet igazi arcát". Ha ismerném az összeset, akkor is megmondanám ha egy, akkor is ha ezer lenne. Erőlteteted, de nem a számuktól függ az üzleti lehetőség minősége. Én még egy vállalkozót sem láttam, aki efelől a szám felől érdeklődött volna ahhoz, hogy döntést hozzon (őszintén szólva még alkalmazotti gondolkodásmóddal közelítő embereket sem).
Tehát még egyszer: azoknak a számát tudom megmondani, akiktől van hanganyagom, tehát hozzánk járnak, a többieket nem ismerem és a számukat sem tudom.
Ugyan már. Ott vagy a szemináriumokon és hallgatod a hanganyagokat. Azonban valószínűleg nagyon kevés van és a szám nevetségessé tenné az üzletet. Mellébeszélsz. A számok megmutatják az üzlet igazi " arcát". Ezért nem szereted ilyenkor a számokat.
Nem tudom hány "magyar Nuskin gyémánt van" . Azt is megmondtam, miért. A jelek szerint nem érted. És minél többször kérdezed meg, annál kisebb rá az esély, hogy értsd...
Engem kérdezgetsz, de amikor én kérdezlek nem válaszolsz. Hány magyar Nuskin gyémánt van? Meg tudtad már számolni? Gondolom nincsenek olyan sokan és össze tudod számolni.
Most is viszonylag könnyen felhúzok 280 kg-ot mindenfajta " öregedésgátló MLM csodaszer" nélkül. Szedek néhány vitamint, de nem MLM-ben kaphatót. Egyébként meg jókat kajálok.
Megint a kamuzás, én félig szakmabeli vagyok csak testépítő, tehát van rálátásom, ezektől a csodaszerektől max picit frissebb leszel de az sem, mert a 60mg-os C vitamin semmire se jó, max eszel egy jóízűt napi 2 doboz az én egy napi c vitamin bevitelem.
Tehát igen igazad van, látszik az MLM-ügynököknek fogalmuk sincsen ennek a teljesítménynek a hátteréről, itt nem csak az ormótlan mennyiségű kajára gondolok a napi 2 kg hús hozzá 1,5 kg rizs meg a 30-50 tojásra hanem ott már kémia is van, lehet most az ügynökök szarvát letörtem de lehet nagyobb rálátásom van nekem nekünk mint nekik.
Persze, jó pénzért reklámozzák ezeket, van az a milliós összeg ami 8 számjegyű.
Plusz vannak sztorik még hova süllyedt itthon az MLM.
FLP-nél volt, hogy kiállítottak egy fogurát, hogy adja elő a ,,menőt", pl Rékasiék is, tehát fizetett ügynök nyomatta a nagy sikert.
A másik sztori a haver volt a csoda Nyújszkin előadáson, benyomták ezt a kamu dumát, hogy Kiyosaki mit csinálna ha nem lenne más, akkor belépne MLM-be.
A haver síróröhögésben tört ki és mondta, dehogy mondott ilyet, van is egy videó, hogy Kiyosaki mondja nem igaz, persze tudni kellene ehhez angolul is.
Kiírtam egy csoportba, hogy érdekelne otthoni valós munka, MLM, beszervezős, előre fizetős nem érdekel, mondtam mi a szakmám.
Szerintetek hány MLM huszár írt rám?
3,4 tilthattam mindet, direkt odaírom MLM NEM, csak ez és ez(szakmai dolgok), nem tudom lehet nem tudok kommunikálni, lehet nem jól fogalmazok, vagy nem értenek magyarul talán angolul, németül kellene írnom talán felfogná és eljutna az agyáig, hogy MLM nem érdekel.
Nem tudom máskép leírni nekik sajnos.
Ez a baj a fajtájukkal, okádni lehetne szánalmas az a kamu nesze semmi dumájuk mind ugyanazt tolja, őszinteség hagyjuk, plusz az IQ szintjük pont annyi mint amennyi látszik szövegértésben biztos megbuktak, látszik kik mennek MLM-ezni akik semmi máshoz nem értenek semmilyen piacképes szakmájuk nincs aztán kapaszkodnak ebbe a baromságba. Én kajak betiltanám az egészet pilótajáték tudom tudom ez nem az meg a munkahelyem is piramis, ismerem lapozzunk :DDDDDDDDDD