A nyálas pop, szerintem cseppet enyhe kifejezés. Nem nyálas, hanem annál rosszabb! De én nem is a zenére gondoltam:) Terri viszont télleg jó bőr! És jól őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő....szóval...gitározik is... :)
Polgár lelőhelye: Tiszaújvárostól picit délre.
Piszok messze van innen. Megy vagy 5 órát a vonat, míg odaér. Timi, neked egyszerűbb, ha elkötsz egy csónakot Szegeden. :)
DátumElőadóAlbum címeAugusztus 3Kevin FowlerLoose, Loud & CrazyRandy TravisBest Of (20 Greatest Hits)Augusztus 10
Rachel Proctor
Where I BelongAndy GriggsThis I Gotta See
Various
Touch My Heart: A Tribute to Johnny PaycheckAugusztus 17Travis TrittMy Honky Tonk HistoryAugusztus 24Tim McGrawLive Like You Were DyingKellie CoffeyA Little More of MeThe JenkinsPostcards from HomeSteve EarleThe Revolution Starts…NowCledus T. JuddCledus Gone Wild
Various
The Unbroken Circle-The Musical Heritage of the Carter FamilyAugusztus 31Jedd HughesTranscontinentalSzept 14Willie NelsonIt Always Will BeDolly PartonLive and Well Szept 21
Keith Urban
Be HereMark ChesnutSavin' The Honky TonkNitty Gritty Dirt BandWelcome to Woddy CreekSzept 28
Rascal Flatts
TBD
Október 5George Strait50 Number One HitsOktóber 12
LeAnn Rimes
What a Wonderful World (Christmas)Október 19Pat Green
TBA
Október 26Darryl Worley
TBA
November 2
LeAnn Rimes
The Woman Trisha Yearwood
TBA
November 9Toby KeithGreatest Hits
Infok Polgárral kapcsolatban. Hiteles a forrás: Csibi (gyk. Barna Zoli - Bojtorján)
"Egynapos lesz 3-4 fellépővel a strandon felállított szinpadon. A szervező (nagyon lelkes helyi csaj) ígért egy műsorfüzetet, de még nem kaptam meg. Fejből annyit tudok, hogy mi vagyunk du. 2 körül gyerekműsorral, utána nem tudom ki. 6-7 körül No Comment aztán megint mi felnőttműsorral 9 tájban. Ha lesz részletes programom majd elküldöm. Nem tudom mennyire lesz profi az egész, de ha jó idő van gyertek el."
Én ritkán hallgatok country rádiót, cd-m nincs olyan sok kb 400, de mindezekkel ellentétben nálam a konyhában és a nappaliban tartott koncertekkel szórakoztatom magam. Tegnap a konyhában Brad Paisley volt, a nappaliban meg Travis Tritt, kemény honky tonkkal. :-))