Ez itt az ősrégi Volvo Topik, a néhai Volvo Baráti Társaság, az első hazai Volvo klub melegágya és kemény magja.
A topikot klubtopikká alakítottuk, arra a többitől kissé eltérő szabályok vonatkoznak:
¤ Itt nincs off-topik, alkalomadtán POLITIKÁRÓL is beszélgetünk, természetesen kulturált keretek között.
¤ Ha éppen parázs vitát látsz, az nem jelent mást, mint hogy az egymást személyesen is ismerő kollégák beszélgetnek.
¤ Szeretettel látunk, akkor is ha nincs Volvo a birtokodban. Kérdezz bátran, figyelünk :)
¤ Légy türelmes ha nem jön azonnal válasz, a legénység extra segítőkész.
¤ A trollokat, a kekeckedőket, a kéretlen reklámokat rövid úton eltávolítjuk.
Az Ivanics Úr most kérte, hogy a mai találkozót halasszuk el péntek délutánra, ma nem ér rá :-( Ez nem is jön rosszul, mert tegnap este korán kidôltem és nem bíííírtam feltenni az igért doksit. Ezt kb. fél óra múlva pótolom az elsô verzióval, amit holnap délelôttig még jól megvitathatunk...
Szôke Gergô telefonszámát egy órája keresem, Gergô ha megint erre jársz, csörögj rám légyszíves!
Már nem kell sokat várnunk a szombati találkozóig, mindenki "glancolhatja" a masináját.
Sajnos egy apró szervezési nehézségekből adódó kellemetlenséggel mindenkinek számolnia kell, hogy senkit ne érjen meglepetés. Arról van szó, hogy a minket fogadó étterem 40 főnek tud helyet biztosítani, tehát ha ennél többen leszünk - ami könnyen megeshet - ,akkor az autóink még meleg motorháztetőjén fogjuk a tápot elfogyasztani.
Na de fel a (henger)fejjel, csapjunk a lóerők közé. Útvonal-engedély nincs tehát bátran verődhetünk falkába ill. szépen libasorba, egymást érjék a lökárítók. Közel száz tonna svédacéllal és 12000 lóerővel senki nem fog szembeszálni!
A szombati viszontlátásra!
Lore 2 dolog!!
1., Esetleg valamerre Árpád hid felé? oda könnyen eljutok és onnan a szentenderi ut is közel van!!
2., Megkérdeztem havert azt mondta hogy ha annyira gyenge lenne a fényezés hogy azoktol a vegyszeres izétől elmenne a szin akkor már perelni lehetne :))) De mondta sok S40 es jár hozzájuk is és nincs gond szal megnyugodhatsz!!
Ővet néztem de nem volt a faszinak azt igérte Péntekre lesz ....Jó éjt
Hogy kicsoda Elwood? A Blues Brothers a válasz. :))))))
Bolas vasárnapi kocsija nagyon tuti! Honnan lehet ellopni?
De ami a legtutibb: hát az a mélykék 780, az naggyon király!!!
A sárga 850R már nem annyira, egyszer láttam ilyet Pesten, néhány KGST-indián ült benne (már bocsánat). Hogy honnét volt nekik, rejtély.
Valaki modja meg, ki gyártotta a 780-at? Mert nem biztos, hogy a Volvo. Annak idején egy kisebb cég a Senatorból épített kupét.
A talira sajna nem tudok jönni :(((((((( de bízom bennetek. A klub nagyon érdekel, az alkotmányt tegyétek közkinccsé!
Ami a Volvo-rakást illeti: szerintetek a legalsó 7-es gépen mekkora súly van? És szerintetek leült alatta? :))))))))
Egyszer láttam egy svéd filmben 850-es rendőrautót akcióban... Hát ott nem szívesen lennék bűnöző. Akkor már inkább a hazai Astrák.
Kint a zsaruknak azelőtt 760-asaik és Saab 9000 kocsijaik voltak. Jó, mi?
Az teljesen korrekt, hogy egy ilyen tárgyaláson két embernél több már csak ronthatja a dolog hatásfokát.
Én egyébként optimista vagyok, ha Ivanics urat nem érdekelné a dolog akkor minek találkozna ez ügyben bárkivel.
Annak meg végképp semmi értelme, hogy számára teljesen ismeretlen emberekkel tárgyaljon, úgyhogy jó lesz ez így.
Ne értsetek félre, nem akarom "kisajátítani" az Ivanicsot, csak mivel a találkozót az Árpi beszélte meg (ô az Ivanicsnál dolgozott), nekem igazán nincs jogom azt mondani bárkinek, hogy csatlakozzon. Másrészt véleményem szerint ez inkább egy személyes jellegű találkozó, ahol az Ivanics úr 2 emberre számít. Harmadrészt többen is jelezték, hogy esetleg eljönnének -- akkor most kinek mondjam azt, hogy jöjjön, és kinek ne? Lerohanni az embert egy tucat ffôvel kissé udvariatlab lenne...
Javítsatok ki, ha rosszul gondolom, kissé már fáradt vagyok, és elnézést, ha az elôbb félreérthetôen fogalmaztam. Agyam zokni.
Tedd fel szerintem is.
Képviselj minket Ivanics úrnál. Aki a vállalkozását és párszáz hozzászólással korábban részletezett családját ilyen sikeresen menedzseli, azt én vakon követem :-)))))).
keton,
Elvileg a forgalmiban benne kéne lenni a motor teljesítményének, igaz Kw-ban megadva, ami elég könnyen átszámítható, ha ebben segítség kell lore meg én biztosan segítünk.
Nem semmi hozzászólást gyártottatok, én sajna csak esténként tudok beszélni.
Az étterem minden gyanúm szerint a Forgó (nem fargo:-)nevű, nagyon kellemes, Duna mellett van.
A 740-esünket nem pakolták tele extrákkal, elöl elektromos ablakok, űlésfűtés, és kb itt vége is. A motor a szokásos 2.0i. Nem tudja vki hogy ez hány lóerős? Elég eltérő infókat láttam erről.
Később még benézek, hali