Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Segíteni szeretnék.Figyelj ha egy mintát mondjuk három oldalról bevágsz,arra törekedj hogy a hegy vágások,mélyítések csúcsai összeérjenek!A minták között ki kell venni, vágni a fát mert utána csak szálkásítani tudod a kés hegyével.És minél többször mégy rá(kaparászod)annál csúnyább lesz.Valahol a neten volt egy oldal ahol világosabban ábrák mutatják a pásztor faragáson keresztül a fogásokat.
köszönöm , nézegettem már hasonló videókat, de ezekbe a hársfákba úgy megy a kés mint a vajba. Az Opinel bükkfánál már egy kicsit más a helyzet, neki kell menni rendesen....
Látszik a fejlődés a munkáidon, de azért még van mit gyakorolni! :-)
Én is próbálkoztam faragással pár alkalommal, kubotant készítettem. Úgy gondoltam, ha nem sikerül, nagy kárt nem okozok, max. csinálok másikat. Az eredmény nem publikus, nem egyszerű ez a fafaragás! :-)) Milyen kést használsz? Mert ha az nem profi, akkor esélytelen vagy ilyen "finom" munkáknál. Ezek jó kések, ilyeneket kell vásárolni vagy csinálni!
Esetleg autogén hegesztővel fel lehet hevíteni ,max nem tartod 20 percig hőn. Vagy a kertben kis gödörben szenet begyújtasz egy hajszárítóval meg valami vascsővel nyomatod neki a levegőt és abba beteszed.
Ne gyújtsál ki semmit,kedves kísérletező kedvű Ronya Úr!A vejem tűzoltó és akkor ki kell vonulniuk.Nem lehetne ,hogy a Lacával csináltasd,mert érzem neki van valami kohó szerűsége.
azért nem olyan olcsó ez a ko13 egy 4 centis 2mm csík métere 3 ezer ft (ha beleférne a tábla a zsebembe most gazdag lennék :))
nem tudom mennyire lesz ez a házilagos edzés jó mert kb 1000fokon kellene tartani 20 percet, szerintem a konyhai gázláng ennyit nem fog tudni szerintem jó ha a felére fel tudom melegíteni
de megbnézem apáméknál a disznóperzselő megvan-e még az szerintem jobban tolja a meleget