Hát VT-100, 110 az bizti volt, és tavaj is volt fenn a vaterán egy ha jól emléxem 20-ért kínálták. Annó jó pár bekerült az országba, de hogy üzemképesek-e azt a franc se tudja. De már eccer halka odaszúrtam, hogy egyáltalán érdemes-e görcsölni vele, mert az a felvétel jóval több mint 30 éves, és egy olyan kezdetleges vassal felvett anyag már pár évvel a felvétel után is szinkronhibás visszajátszást adott.
Paff vagyok. Csekeaudio még nem is látott ilyet! Kiszelyelvtárs pedig közölte, hogy amikor visszahozták a koronát, hoztak mellé pár ilyen 6,25 videó-szalagot archiválásra, de itthon nem volt hozzá sehol magnó, így az amerikai követségre vitték, ahol átírták más típusra. Egyelőre úgy tűnik csak külföldön lehet átíratni. A megfelelő videó-magnók, ha esetleg hallottatok volna ilyenről: AKAI VT-100, VT110, VT120 vagy VTS110DX
Köszi Mindenkinek a választ! Rákérdezek a megadott felhasználóknál, de lassan már tényleg minden helyen megpróbáltam. Találtam is külföldön. Amikor ezek mentek még csak egy-két emberkének volt ilyen videó-magnója, no meg kamerája. Csatolok két képet, hátha valamelyikőtök látott ilyet valakinél porosodni, mert még talán vevőt is tudnék rá. Kösz: Fanatico
Természetesen előbb a topictársaknál kell érdeklődni, de már több helyen is kérdezte és nem írt neki senki, ezért bátorkodtam javasolni ezt a céget. Természetesen nem kötelező jelleggel, pláne nem reklám jelleggel írtam. Talán olcsóbb alternatíva lehet, mint venni egy ilyen magnót a vakerán, elmebajon, stb... peace!
...khmmm.... tudod elsőként tán mégis ott kéne megpróbálnia, ahol esetleg ingyé, vagy jelképesé megcsinálja valaki egy topictársnak. Na ha nem wan ilyen potya, akkor gyün sorrendben a megvásárolható szolgáltatás. szvsz...
tudni kéne pontosan hogy milyen rendszerű a rögzítés, szerintem EIAJ lehet. Ilyen gépet időnként árulnak itthon is. Persze megvenni csak akkor érdemes ha olcsó, és több tucat tekercset átmásolni.
Szerintem valami tévés manust kéne körbeudvarolnod itt az audioland topicokban, első tippként a tere vagy Kiszelyelvtársat... hátha nekik van valami használható 5letük.
Sziasztok! Nem tudjátok, hol tudnék átíratni egy AKAI VT-5 videó-szalagot, nem találok hozzá magnót, meg azt sem tudom, hogy milyen kellene hozzá. Esküvő van rajta, azt szeretném átíratni. Előre is köszönöm.
Eladásra kínálok egy Akai AM-55 Integrált Digitális erősítőt. A készülékbe be van építve egy 18 bites DAC, és van phono bemenete is. 4-16ohm impedanciáig lehet rákötni hangfalat. Teljesítménye: 2*100W@8ohm és 2*150W@4ohm. Kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban van, továbbá meg van hozzá a manuál is (bár német nyelvű). Ebben a fórumban nem kell ecsetelnem a hangját és a minőségét.
2-3 évig muzsikált nálam ez a vas, de most szeretnék továbblépni.