Áhá, ahol annyi ember volt mikor ott volt a stúdió valamék rádiónak, mintha istentisztlelet illetve mise. Köszönöm az infromációt, sose lehet tudni, mikor ugrok be néhány franciaHkérémes, vagy egy citrom-csoki-citrom fagyi erejéig.
Én felkeltem nem túl legényesen negyed 6-kor, mikor a macskám diszgréten jelezte, hogy éhes. Kómás állapotban kiraktam a kajájukat és visszavonultam hálásfolytatási szándékkal. Ebből 3/4 11-kor kászálódtam elő. Hiába, a munkatempó sűrűsége által az emberiség alvási kipakcsolódásssal kénytelen foglalkozni.
Speciel az én komjúterem is olyan, hogy erősen kell nyomkodni, ennek következtében lekopott rólla a k betű. Vagyis ezt a betűt használom legtöbbször. Ki gondo9lta volna.
"Hétvégén a kikapcsolódással akarok foglalkozni mert betyármódon kifáradtam. Szokatlan volt megszokni megint a munkatempó sűrűségét." A "kikapcsolódással való foglalkozás" bizonyára aktív és passzív pihenést jelent. A "szokatlan volt megszokni" - na, ezzel megdolgoztattam az agysejtjeim helyét. A munkatempó sűrűsége rám is jelentős terheket rótt a héten, alig várom, hogy vízszintes régiókban helyezkedhessek el és jelentős mértékben pihenést szimuláljak illetve produkáljak. Imádom ezeket az intelligens megfogalmazásokat!:D
Nem értem az okát, de ma annyi imél érkezett, hogy csak álmuldozok. Pl. több mint 50. Nem győzök válaszolni, még az is lehet, hogy nem is végzek vele a munkaidő végéig és otthon túlórázhatok. A civishirhu irással kapcsolatos levélimél ez, amelyben arra kérnek, hogy irjam tovább, hogy mit látok debrecenben. Hát én irtam, hogy jó. Szóval ezzel munkálkodok, de már zsibbad a körmöm, mert az esztike gépén erőteljesen kell nyomkodni a betűket, mert az olyan tipusú kompjuter. Hétvégén a kikapcsolódással akarok foglalkozni mert betyármódon kifáradtam. Szokatlan volt megszokni megint a munkatempó sűrűségét. Esetleg sétálok egyet és az is lehet, hogy veszek valami jó süteményt. Láttam Francia krémest a Kapuciner cukrászdában és nem kizárt, hogy veszek 2 darabot. De egyet azt hótziher, hogy veszek, mert azt végleg eldöntöttem.
nahát ezen énis sokszor elgondókottam, hogy a pesti hírekkel amivel telistelivan a híradók mit érdeklik a lakosság nem pesti részit, ami a zország négy5öde mégiscsak. ezér a híradókat csak mint háttértelevízió alkalmazom. köszbe a zinterneten tájékozódok. mer az gyorsabb meg pontossabb, azaz naprakész. megmég aszt vettem észre, hogy a híradókban szinte szószerint vannaka wikipédija idézetek. pedig azokkal azér csinján kell bánni, azaz fenntartással, mer bármki bármikor aszt ír bele amit akar. vagyis nem eggy Pallasz nagy lekszikona. lexikona. gondolom a hírszerkesztők lustaságból bepötyögik a gugliba az épp aktuálist asztán az első találat, (ami sokszor a wiki) első pár sorát beszerkesztik, oszt hagyszójjon.