Keresés

Részletes keresés

Kowalsky014 Creative Commons License 2017.06.26 0 0 54

Sziasztok ezzel a problémával találkoztam miután újraindítottam a telefonom :/ kérlek segítsetek :)

István79 Creative Commons License 2017.06.21 0 0 53

Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy Y 360-as telefonban hogyan lehet kikapcsolni az alkalmazások automata frissítését? PL: Chrome, youtube, térkép. Letiltani nem szeretném, mert néha használom ezeket, viszont zabálják a frissítések a belső memóriát. Ha a frissítéseket letörlöm visszajön a memória és nem jelzi folyton, hogy kevés. Köszönöm!

cuki66 Creative Commons License 2017.06.14 0 0 52

Sziasztok! P9-es telóm van. Sehogy sem tudom beállítani, hogy a facebook kijelezze azt, hogy éppen hol tettem fel a képet (helymeghatározás). Mindent bekapcsoltam a telón is is a facen is, de semmi. Akinek ilyen telefonja van és működik ez a funkció, legyen kedves megosztani velem, hogy hogyan tudom beállítani! Köszi és pacsi! :-) 

Bognár Ákoss Creative Commons License 2017.06.10 0 0 51

Huawei P9 telefonom van és nem enged belépni a google play áruházba valami oknál fogva, pedig van fiókom meg minden de nem jó, mit tudok csinálni?

Jokerx84 Creative Commons License 2017.06.09 0 0 50

Tessék!

B111 rom kicsomagolt verzió, nem az app-os

http://www.mediafire.com/file/2nst0u2bhzz7df0/Y625-U51V100R001C577B111.rar

Előzmény: Gabor Foldes (47)
Midorima Creative Commons License 2017.06.08 0 0 49

Hali

A huawei p10 lite telefonnal lehetséges micro hdmi kábelen keresztűl a képernyőt tükrözni tv-re?

grande 1.9 Creative Commons License 2017.05.23 0 0 48

Sziasztok!

Lehet tudni valamit arról,hogy a P9 litera mikor adják ki az android 7-et? Az első negyed évre igérték.

Gabor Foldes Creative Commons License 2017.05.11 0 0 47

Sziasztok!

A felesegem Y625-u51-es teloje meghalt. 30 perc logo utan bejon egy mentesi pont keszito amibol nem lehet kilepni.

Probaltam factory resetet de u.a. az eredmeny probalnam ujrahuzni de a legutolso frissites van rajta es nem tudom downgradelni.

A rajat levo frimwaret meg nem tudom sehonnan megszerezni9.

Esetleg megvan valakinek?

huawei y625-u51 b111

Kerelek segitsetek.

Udbv 

Gabor

Konstansvalue Creative Commons License 2017.04.29 0 0 46

És most te segíts :)  Hogy tudom elérni hogy a telefon foglaltat jelezzen ha engem hívnak, amennyiben tényleg foglat vagyok.

Előzmény: Áron Homor (44)
Konstansvalue Creative Commons License 2017.04.29 0 0 45

Nőgyógyász? Mágnes nem igen használ az elektronikáknak. Bot végén ragasztógyurma?  http://www.pannonpapir.hu/uploads/webshop/big/2405.png 

Előzmény: Áron Homor (44)
Áron Homor Creative Commons License 2017.04.29 0 0 44

Sziasztok! Huawei P9 telefonom beesett egy nagyon szűk helyre, ahonnan jelenleg próbálom előhalászni. A kérdésem az lenne, hogy ha valaki hasonló telefonnal rendelkezik kérem próbálja ki, hogy a telefon széle reagál-e mágnesre. Előre is köszönöm a segítséget! :)

Konstansvalue Creative Commons License 2017.04.27 0 0 43

...orvosolható valahogy?

Előzmény: Konstansvalue (42)
Konstansvalue Creative Commons License 2017.04.27 0 0 42

P8 kellemetlenségem a következő, ha beszélgetés közben hívnak akkor a hívó fél nem foglalt jelzést kap,  hanem sima normál csörgést tapasztal , kb mintha nem szeretném fölvenni, sok kellemetlenséget okoz. Szétkopogja  a vonalat, mert gőze sincs hogy beszélek.

pinnipedia Creative Commons License 2017.04.24 0 0 41

Pár hónapja egy Honor 8 büszke tulajdonosa vagyok. Eddig egy rossz szavam nem lehet rá, gyors, mint a villám, szép képeket készít, sokáig bírja az akksi, stb... Az üvegfóliát viszont véletlenül állandóan ripityára töröm rajta, ami elég drága mulatság. Ti próbáltátok már a folyékony kijelzővédőt? Kíváncsi vagyok, hogy az vajon tovább bírja-e.

Törölt nick Creative Commons License 2017.04.23 0 0 40

Sziasztok! Tud valaki valamit p9lite 7.0 frissitésről esetleg akinek már frissült valami infó, hogy milyen. Érdemes lefrissiteni majd? Köszönöm.. 

Metalia Creative Commons License 2017.04.15 0 0 39

Kedves fórumozók!
Remélem nem tették fel ezt a kérdést még  előttem, de Én sajnos nem találtam róla semmit..tehát olyan problémám lenne, hogy frissítettem a napokban a P9 plus telefonom EMUI 5-re valamint android 7-re.. és már korábban is zavart, hogy a beállitások menü, névjegyek, stb.. fehér színű háttérrel fut, de most feltünt, hogy már az ébresztő óra is fehér.. ez nem valami akku kimélő megoldás. Nem lehetne valahogy átlátszósabbá vagy feketévé illetve sötétté állítani? 
Válaszokat köszönöm, 
Üdv.: Metalia 

Balu0506 Creative Commons License 2017.04.11 0 0 38

Sziasztok!

Mate 9 telefon nem látja a Galileo műholdakat. Több programmal is próbáltam. Van ötletetek?

Párnahajder Creative Commons License 2017.03.27 0 0 37

Sziasztok, huawei mate s telefonom van, es nemreg tortenhetett valami a telefonommal, mert egy idje nagyon homalyos kepeket keszit, es nehezen fokuszal, van h ra is kell segiteni erintessel. Egyszer hot kapott, nm mondanam el, hogyan ha nem muszaj, mert oruletesen kirohogne az emberek fele, a tobbi meg a fjet fogna, de volt rajta kozben tok, maga a telefon egyaltalan nem serult. Szoval van otletetek, mitol lehet?

Manó

Cindaja Creative Commons License 2017.03.06 0 0 36

Sziasztok, Huawei Y5II dual simes telefonom van. Es szeretnem a seigitsegeteket kerni, hogyan vagyis hol kapcsoljam be hogy a led lampa jelezzen, pl sms, nemfogadott hivas stb.

gerisson Creative Commons License 2017.02.26 0 0 35

Üdv,

segítséget szeretnék kérni: H P8 Lite, pl. FB Messenger, vagy emlékeztető értesítések nem jönnek, nem jelennek meg a telefonon. 

Mi lehet a probléma? 

Kösz, üdv. 

Leonardo da Pincsi Creative Commons License 2017.02.21 0 0 34

Sziasztok!

Ha valakit érdekelne 2 db edzett üveg kijelzővédő Honor 5A-ra való eladó! 1200-ft a kettő!

Alfika Creative Commons License 2017.02.16 0 0 33
Előzmény: Jedi24 (30)
Révkomárom Creative Commons License 2017.02.14 0 0 32

Hali.

Sajnos sehol, én sem találtam (vagy tényleg úgy eldugták, hogy csak ők tudják hol van ez a funkció).

Ennek ellenére a P8 egy nagyon jó telefon.

Problémádra a megoldás pl. a Call Meter 3G aplikáció (Play Áruház).

Előzmény: Ignácovics (22)
tanácstalanul Creative Commons License 2017.02.14 0 0 31

Üdv!

Én is segítséget kérek.

Van egy Huawei y330 telóm, egy éve kaptam csomagváltásnál.

Mindjárt vettem hozzá 4 MB sd kártyát, mert sokat fényképezek.

Csak hátlap kamerája van, 3mP képet készít.

Ha készítettem egy képet, összedugtam az USB vezetékkel a laptopot és a telót, - ez a gép stb, majd egérrel áthúztam az asztalra, ahol átneveztem, majd egérrel behúztam a képek albumba.

Nos, ez nem működik. Amikor összedugom, azt írja, hogy nincs kapcsolat.

Január közepén kezdődött a gond, többszöri próbák után sikerült a művelet, majd pár nap múlva egyáltalán nem lehetett képeket átvinni a laptopra. 

A menűben be van kapcsolva a fájlok átvitele (a lap alján van a csak töltés).

Ha összedugom a géppel tölt rendesen, de egész ablakméretben importálni akar a gépről a telóra.

Valamit elnyomhattam, de nem találom azt a menüpontot, ahol az importálást kikapcsolhatom.

Tud valaki segíteni?

Előre is köszönöm.

Jedi24 Creative Commons License 2017.02.09 0 0 30

Sziasztok! Segítség kéne.

P8 lite tulaj vagyok . Nemrég jelent meg a p8lite uj szeriaja ami elvileg p8lite 2017 néven jött be,most olvastam h elvileg átnevezték huawei nova lite-ra VAGY p9lite 2017 re. Ez a problémám..valamint az h már január végén itthon is kapható,de bárhol keresem se híre se hamva.  Ha valakittudna érdemben többet erről,kérem ossza meg a tudást velem is. Előre is köszi :)

Laed Creative Commons License 2017.02.02 0 0 29

Sziasztok!

Nekem egy P9 van. Mivel elvileg van 3 hónap VIP gari ezért gondoltam élek a lehetőséggel. A hiba az volt, hogy időnként a 2-3 nap helyett fél nap alatt elmerült, illetve a fényképeket nagy szürke foltként nyitotta meg, memóriakártya cseréje után is. Sajnos az utolsó pillanatra hagytam a cserét, pontosa a három hónap lejárta előtti napra, de közölték, hogy a 3 hónap a HUAWEI-nél csak 90 nap és felejtsem el az extra garit.

Ha valaki hasonló képen jár akkor figyeljetek, nehogy kicsússzatok a 90 napból.

Az egészben csak az a gusztustalan, hogy 2 hete küldtem egy levelet a központnak és azóta érdemben semmit nem válaszoltak. A válasz annyi volt, hogy ha lesz valami az ügyben akkor majd szólnak.

Stangazinger Creative Commons License 2017.02.01 0 0 28

Szia, 

Nem tudtam ellenőrizni P8-on, (Az EMUI 4.1-ben) az adott név mellett jobb szélén a híváslistában van egy karikában egy ' i ' betü, ha arra ráböksz, akkor megjelennek a részletek.

Többek között a hívásnapló, ahol minden adott kapcsolathoz tartozó hívás idő megjelenik.

Üdv.:

T

Előzmény: Ignácovics (22)
Stangazinger Creative Commons License 2017.02.01 0 0 27

Szia! 

Speciális beállítások/Nyelv és bevitel/billentyűzet- és beviteli módok

de a Beállítások menü legtetején van egy "Beállítások keresése..." az is hasznos tud lenni hasonló esetben.

Üdv.:

T

Előzmény: kergebogyó (23)
Att85 Creative Commons License 2017.01.31 0 0 26

Sziasztok.

H. P7, Az akku még készenlétben sem bír ki 24 órát. Működni jó,nem fagy,nem lassú.

Biztos,hogy az akku ennyire rossz,vagy lehet egy szoftver hiba? Köszönöm a segítséget.

buksi 2.0 Creative Commons License 2017.01.17 0 0 25

ugyanez a bajom nekem is.

kártyafüggetlen p8 lite, 2-3 napja vettem észre, hogy rettenet megnőtt az adatforgalmam, mert nem csatlakozott a már megszokott wifikhez.

elvileg egy rossz frissítés okozza, de ezt nem erősítette meg a huawei support, frissítést utoljára a készülék 2016 novemberében kapott.
azóta meg ment rendesen??

próbáltam factory resetert, visszaállítást mentésből, gyári visszaállítást menüből, de semmi eredmény.
nagyon ritkán betalál 1-1 jelszó nélküli free wifire, de nulla adatforgalmat bonyolít, majd átáll adatforgalomra.

szerintem ebből garis szerviz lesz...

Előzmény: ZOLII (17)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!