Üdv! Köszönöm a helyesbítést. esetleg dolgozik valamelyikőtök Vác-Veresegyház-Aszód-Hatvan környékén? Az lenne a tuti ha el tudnám vinni a bográcsot és frankón rá lenne gyártva a gyűrű vagy karima.
Valamint szükségem lenne 4db saválló csavar felhegesztésre is a sörös hordóra mert a cég akit megkerestem nem válaszol.. Köszönöm a válaszokat
Ne vedd kötözködésnek,de engem ezért tévesztett meg.Így lett volna egyértelmű.Semmi gond ezzel,csak a Te verziódat inkább gyűrűnek hívják,míg ami lemezből készült szélességgel rendelkezőt karimának.
Bocsássatok meg de nem vagyok mérnök vagy fémipari szaki. Gondoltam egy egyszerű razjzból lehet következtetni mire gondolok. A kérdésem egyszerű. Tud-e valaki ilyet készíteni? Ha igen pontosítunk méretet és árat. Ha nem akkor keresgélek máshol. Köszönöm. Üdv T
Mert rossz volt a rajz.Ugyanis a 8mm-es jelölés [ahogy ott fel van tüntetve(bár hiányzik az lv)]anyagvastagságot jelent,nem szélességet,és nem volt jelölve,hogy köracél,pl: D-16mm.Tehát honnan tudja az ember,hogy milyen karimát szeretne?
nem megy a matek korán reggel. 295-6mm kb Külső átmérő vagyis 289-286 között jó lesz. (Szerintem). Az anyagvadtagság pedig 6-8 mm szerintem elég de a véleményetekre kíváncs vagyok.
..."(39 a hordó szerintem nagyobbat nem bír el)"...
...ezt teljesen jól látod...az alkalmasabb arányú (ducibb) Kőbányais hordókat, 325-re vágjuk ki... ...akkor még van hely az üstfedő peremnek, a tömítésnek és a lefogatásnak is...