Gondoltam akinek röpsúlyos kuplungja van az érti miről beszélek, mert több pofát láttam aminek a rúgó kiszakította a csavarját, vagy a menet rossz, vagy ki is törik és ezt már nem használja senki.
Attól még nem vagyok beteg, ha nekem ilyenre van szükségem.
Igen téglalap alakban van a három sarú,a középső egy kicsit feljebb a másik kettőnél.A tekercs és a csatlakozó közt kb 20 cm -es kábel szinte új álapotban ,a tekercs is jól nézki és a csatlakozó is .A forumos társunk szerint ez egy működő gépen volt! Az ár az amit én fizettem érte 2000 forit + posta . Után vételessen tudom postázni ha így meg felel .
Igen ez az,csak a csoki csatlakozás nekem egyben van egy kis téglalap alakban és így csatlakozik a tirisztora .A képen pedig három külön vezetékes verzió van .
Te kilső tirisztoros 151 hez keresel gyujtó tekercset? Ha igen nekem van egy vagy is a szomszédomnak .Amit biji forumos társunktól vásároltunk ,de mire meg érkezett ,adigra a gépen tul adott a szomszéd.Hát így lett egyfelesleges tekercsem. Ha kell még írjál .
VVE-200-as Robix váltvaforgatós ekéhez keresek eladó ekevasat, méghozzá jobbost. Illetve ha valaki tudna az ekéhez robbantott ábrát azt is megköszönném.