Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Ki is jött a zárórész, aki szereti az "eltalálom-e, hogy ki volt a gyilkos" jellegű történeteket, nézze meg. Én bevallom, nem tippeltem jól, bár felmerült ő is, de egész ügyesen kavarták, hogy a legtöbb nézőnek sokkoló legyen a befejezés.
AppleTV-n megy, de tékából is kivehető. Eddig bejön, Jake Gyllenhaal ügyész, aki egy meggyilkolt kolléganője ügyében nyomoz, de ő is gyanúba keveredik. Nézi valaki?
olvastam kritikákat, hogy fogy a lendület, nem olyan jó, mint az előző évadok, én remekül szórakoztam. nyilván eljön az idő, hogy kifullad a sori, de szerintem ez még nincs itt.
Az RTL-en hamarosan induló Pokoli rokonok, ha jól tudom, egy horvát sorozat adaptációja, melynek Best Men a címe, erről a sorozatról azonban nem találok semmilyen információt, adásrészletet, bármilyen oldalon keresem, valahol lehet valamit olvasni róla?