Keresés

Részletes keresés

csibie Creative Commons License 2009.12.12 0 0 217
Sziasztok!

Eddig RO voltam de most kérdeznék ha nem baj?!
Biztosan tudjátok, hogy meghal Carl és Orson vagy ez csak tipp?
Nem elég ha csak Mona hal meg? :)
Előzmény: creatie (209)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.12.09 0 0 216
Meg az is tipikusan sorozatos fogás, hogy a mohó Mona nem hallja meg a közeledő gépet, annyira rá van állva arra a 67000$-ra. :D
Előzmény: *Fleur* (215)
*Fleur* Creative Commons License 2009.12.08 0 0 215
Ez vót a nagy zuhanás, igen. :-D - én is nagyobb gépre gondoltam, meg úgy tálalták az egészet... persze attól még a fene akarna egy Cessna elé ugrani...
Az tetszett a részben, hogy bár tudtuk mi fog történni (maga a cselekmény csúcspontja), mégis jól építették fel, érezhető volt végig a tipikus feszült hangulat, aminek a végén óhatatlanul valami dráma van... baljós és feszült várakozással volt teli. És igen, Gabyék kimondottan picsáskodtak már pár rész óta.
Voltaképpen Carlos rágott be, amiért Lynette hazudott, amikor elfogadta az állást. De ebből ekkora drámát kreálni... ez is csak a sorozatok végletekig kiélezett világában lehetséges (Meg Ámerikában...:P).
Előzmény: Aragorn83 (214)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.12.08 0 0 214
Nem lesz még egy zuhanás. (Legalábbis szerintem.) Ez volt az. Az a LOST-os dolog úgy látszik csak beetetés volt.
Előzmény: Törölt nick (213)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.08 0 0 213
Hát megnéztem, Mona szerintem is tuti, az új családnak így nagy mákja lesz. De most akkor lezuhant ez a repülő, és ebben az évadban pedig le fog még zuhanni a lostos utasszállító gép is? Nem sok ez egy kicsit? Nekem az nem volt tiszta, hogy Gaby miért kezdet vitázni Lynette-el, szépen kibékültek volna, minden úgy lett volna mint régen, Scavoék visszavonják a pert, így jól jár Carlos is, Lynette meg újra dolgozhatott volna... De persze kellett egy kis kihagyhatatlan picsáskodás...
*Fleur* Creative Commons License 2009.12.08 0 0 212
Bree... LOL! Igaz, de tényleg, kihalnak mellőle a pasik; Gaby és Lynette biztosan egyenesbe jönnek, egyébként nem tudom, kinek mi a véleménye erről a helyzetről, de Lynette-et annyira sajnáltam... Gabyék erősen hisztis tendenciát mutattak.

Mekkulászki nénit a beszólásaiért szeretjük. :))))
Előzmény: creatie (209)
*Fleur* Creative Commons License 2009.12.08 0 0 211
Hű anyám- csak átfutottam, de nagyon röhögök.......... :D
Előzmény: Törölt nick (208)
Fafara Creative Commons License 2009.12.08 0 0 210
hát ez egy rohadék rész volt :)
creatie Creative Commons License 2009.12.07 0 0 209
Wow! Ez jó volt. A csajok túlélik mind, ne aggódjatok! Szerintem Gaby és Lynette barátsága rendbe jön most, hogy Lynette megmentette Celiat. Kathrinet elejétől fogva ki nem bírhattam, végre kirakják. Bree jobban járna, ha leszbi lenne, minden pasija meghal.

A legnagyobb most a jó öreg McCluskey volt, valami ilyesmi volt, hogy: "We're Jingle Bells, not Jingle Balls." (Amikor a meleg srác is be akar szállni a karácsonyi harangocskák kórusába.)

:-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.07 0 0 208
Spoiler: http://desperate-housewives.tripod.com/id3.html
*Fleur* Creative Commons License 2009.12.07 0 0 207
MOna egyértelműen... Karl is, majdnem biztos; a négy főszereplő közül mindegyiknek van szerződése a végéig, nem valószínű, hogy Bree és Lynette... remélem, Celia sem, gyerek ne haljon meg.
Elég durva landolás volt...
Előzmény: Aragorn83 (206)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.12.07 0 0 206
Nekem úgy tűnik a 3 áldozat Mona, Orson és Karl lesz és szerintem Bree, Lynette és Celia meg túléli.

Amúgy nagy szemétség így véget vetni a résznek. Mint volt tavaly előtt a Tornádós rész....
*Fleur* Creative Commons License 2009.12.03 0 0 205
Ohhhh yesss!!
Előzmény: Aragorn83 (204)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.12.02 0 0 204
Ezt tényleg jó lenne, de még jobb lenne, ha a Firefly-t támasztanák fel és ott láthatnánk újra mint Captain Malcolm Reynolds. :)
Előzmény: *Fleur* (203)
*Fleur* Creative Commons License 2009.12.02 0 0 203
Ez nyilván egy kétségbeesett segélykiáltás volt részemről, Katherine eltávolítását volt hivatott jelezni. MOST. Nem köll ez a nő a sorozatba. Már nincs funkciója. Ellenben a (volt) férjét visszahozhatnák... na,nem a brutális rendőrt, hanem Nathan Filliont:)
Előzmény: Aragorn83 (202)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.12.02 0 0 202
Ahogy írtam, szerintem még lelőni se kell.

Ha jól emlékszem, azt írták, hogy 3 szereplő fog meghalni.

Egy fő- és egy mellékszereplő, illetve egy, aki a kezdetek óta jelen van.
Előzmény: *Fleur* (201)
*Fleur* Creative Commons License 2009.12.01 0 0 201
Hmm... sötétedik a Lilaakác köz... mint tudjuk, a 'szeretlek' sosem jelent jót... talán Karl lesz az egyik áldozat.
Katherine meg... most már valaki lője le. De tényleg.
Carlos és Lynette ügye eléggé durvul. Viszont észrevettétek, hogy Susan, illetve Teri Hatcher mintha kevésbé idegbetegül játszana?
Aragorn83 Creative Commons License 2009.11.30 0 0 200
Most meg barna cipőben volt.

Egyébként a mostani rész is bejött...

Szegény Dana Delanyvel már nem tudnak mit kezdeni. Szerintem ő lesz az egyik áldozat jövőhéten...
Előzmény: Törölt nick (199)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.11.17 0 0 198
Engem nem irritál egyik karakter sem. Az ezelőtti epizódon szakadtam, amikor Susan leleplezte Kathrine-t, hogy Mike-ot akarja elcsábítani és a két nő beborult a kádba. :DD
Előzmény: *Fleur* (197)
*Fleur* Creative Commons License 2009.11.16 0 0 197
Hogy ez a Bree mennyire idegesít engem.. a végletekig most már. Remélem, kiírják.
Katherine-nel egyetemben.
alfa758 Creative Commons License 2009.11.02 0 0 196

Kezd gyanús lenni nekem ez az új nő. Lehet ő ütötte le Julie-t? Egyelőre maradok az eredeti verziónál, de nagyon terelte a gyanút. Nem hinném, hogy Katherine lenne.

Kíváncsi vagyok Bree mikor bukik le.

Tudom, hogy 5. évadban volt, hogy Tomot felvették főiskolára, de ebben az évadban volt már róla szó? Annyira nem emlékszem rá.

Gaby helyében belenyomtam volna a kiscsajt orrát a könyvbe. Elég lett volna hozzá egyszer lelöknie a könyvet. Nem ártana néha foglalkozni azzal a gyerekkel. Gaby-nak jól áll ez a minek nekem gyerek szerep. Annyira jól játsza, hogy nyűg neki a gyerek(nem)nevelés:)

Susan és Katherine...

*Fleur* Creative Commons License 2009.10.29 0 0 195
Ööö szóval ez.

A DH jövője?
Előzmény: *Fleur* (194)
*Fleur* Creative Commons License 2009.10.29 0 0 194
Nyilván a Blikk is dolgozik valahonnan ;-).

Újabb hír. Itten.

Előzmény: Törölt nick (193)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.27 0 0 193
Ezeket a képeket a Blikkben láttam... Egyik képaláírás az volt, hogy Bree, Edie, Lynette, Susan, Gabrielle közül vajon ki hal meg... Vicces, a cikkíró nem tudta, hogy Edie már meghalt...
Előzmény: *Fleur* (190)
*Fleur* Creative Commons License 2009.10.26 0 0 192
A mai rész az előzőekhez képest elég lapos lett... Katherine-t mennyire utálom! De az elejétől fogva- az arcszerkezete eleve lehetetlenné teszi azt, hogy valamennyire is kedveljem ;)
Bree unalmas
Gaby majdnem unalmas és kiszámítható ÉS bár én nem vagyok még anya, de szerintem sem figyel eléggé a kölykökre, bár nem fogom megkövezni érte. :D
Susan hisztérika
Lynette meg be fog kattani a sok kölöktől.

De azért még mindig imádom ezt a sok lökött nőt; nagy kár lenne, ha közülük halna meg valaki a plain crash-ben.
Esélyes Mrs Mekkulászki, mert egy kis RL- hír, hogy kiújult a tüdőrákja a színésznőnek, nem tudom, így meddig, hogyan tud majd forgatni... kézenfekvő lenne, ha őt írnák ki.
alfa758 Creative Commons License 2009.10.26 0 0 191

Mai rész először olyan unalmas volt, de csak belendült. Nem gondoltam volna, hogy rosszul sül el a szülinapi party, pedig benn volt a levegőben. Azon viszont nem lepődtem meg, hogy Susan kezében elsült a fegyver:) Játékpisztolyt sem adnék a kezébe:) Bree karaktere kezd unalmas lenni, erőltetett volt ez a szobalányos téma. Scavoéknál ott egy halom gyerek, miért nem szerepelnek? Miért nem történik velük semmi?

Repülőgépkatasztrófa nagyon hiányzott már... Tornádó és tűz után... Kíváncsi leszek ki hal meg.

*Fleur* Creative Commons License 2009.10.25 0 0 190
Általánosságban mondhatta, mint tényt, hogy létezik hószünet, bár a Lila akác közben nemhogy hó, de időjárás sincs... ;)

Spoiler- még egy kicsi...

Giant plane crash-who's going to die?!
Előzmény: Törölt nick (189)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.24 0 0 189
Jujjj, én bírom amúgy az ilyeneket. Jöhet nyugodtan! :P Amúgy a legutóbbi részben volt valami, ami nekem fura volt, Tom mondta, hogy a gyerekeknek van hószünet... Lehet általánosságban mondta, de amúgy én még sosem láttam havat a Lila akác közben...
Előzmény: *Fleur* (176)
Aragorn83 Creative Commons License 2009.10.21 0 0 188
Hogy-hogy? Nincs időd?
Előzmény: Mrs Fred Weasley (186)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2009.10.21 0 0 186

Meeee gagyi!:)))

Én meg még nem is láttam az új évadból egyet sem, sőőőőt, május óta nem láttam egyet sem, de jó elolvasni, amit írtok, mert érdekel! :)

Szóval, csak így tovább! :)

Előzmény: Aragorn83 (183)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!