nem baj, hogy kikapunk, baj az, hogy hogyan. nem érted? ne legyél már ennyire elfogult. lélektelen játékot nyújtottunk az olimpia felén. ez a tragédia. ne mondd, hogy nem látod ezt.
Nem sűrűn olvasod ezt a topikot. Én a magyarok mellett norvég szurkoló is vagyok, imádom Gro-t, és tudom hogyan, milyen küzdéssel játszanak!
Na most azért azt Te se gondoltad sztem komolyan hogy az oroszokat le tudjuk győzni. Pedig meg lett volna rá az esély. Akiket most fikázol, azok ha egy kicsit szerencsések (mieink) bejuthattak volna a döntőbe! Vagy a románokat is csak olyan alibi módon vertük meg?
nincs fóbiám, képzeld el. csak elegem van, hogy szórakoznak velünk. érted??? nem az a dolga, hogy cigizzen és jól érezze magát. az a dolga, hogy addig küzdjön a szurkolóiért, amig egy csepp ereje is van. de nem ezt teszik. nem látod? vicc az egész. alibi játék. nézd már meg a norvégokat, az oroszokat!!! megpusztulnak, hogy gyözzenek. te láttad ezt a mieinken?? mert én nem!
remélem, hogy új csapatot építünk az olimpia után. ez a társaság nem képes megújulni. amatőr edzők, amatőr sportolók. előlről kell kezdeni mindent és akkor talán 10 év múlva lesz egy jó kis csapat.
Ja és hogy utána mit csinálnak? Szívük joguk. Azért azt hiszem van ezeknek a játékosoknak önkontrolljuk hogy tudják hogy hol a határ. Végülis profik vagy mifene..
Itt a pont! Engem is elég sűrűn megszólnak a társak hogy miért nem bírok leszokni már. Amikor meg lenyomom a 100 km-es túrákat utána meg nem szól senki semmit csak hümm.. Ezt most nem azért írom hogy nagyoskodjak, arra akarok én is kilyukadni hogy az eredmény számít, és én is próbálom mindig kihozni magamból a legtöbbet. Biztos vagyok benne hogy a kézis csajok sem a káros szenvedélyt hántorgatják fel egymásnak hanem mindenki küzd a sikerért! És mi ezért szeretjük Őket!
Szerintem tök mindegy, hogy ki cigizik, és ki iszik a lényeg, hogy a pályán jól teljesítsenek. Mulattam már a kajakos királyokkal is, ami megér egy misét az agysejtek pusztításáról. Ha mi is cserélgetnénk a játékosokat nálunk, se lenne probléma, hogy a második hétvégére elfogy a csapat.
Szerintem tök mindegy, hogy holnap 3-4. ek leszünk már így is szép eredmény, hogy ott vagyunk a legjobb négybe, és lássuk be, hogy nem mi vagyunk az esélyesek holnap, ezért még jobban szurkolok. HAJRÁ CSAJOK!! Már csak azért is, mert megnézném Pálingert a Tóth Gabi féle frizurával.
Gro is?? Görbéről nem tudtam. Persze ez nem baj. Biztos szexis így is, sőőt! Nemtom, de van akinek kifejezetten jól áll. Mondjuk én is sportolok (futok, teljesítménytúrázom) és dohányzok. Persze ez nem jó dolog, de próbálom azért normális keretek között tartani magam. Most jöhetnek az átkok :-)
Ebben a cikkben minden benne van, ami a magyar kézilabdaéletet, társadalmi viszonyokat hűen tükrözi - emellett megmutatja az éles kontúrt a magyaros és nemmagyaros (jelesül romános) megoldások között.
Mikor a magyar kapitány hagyja cserben a csapatát, az egész szövetség a SZENT EMBERT figyeli, és várja tőle a helyzet megoldását. Egy sem volt közöttük, aki azt mondta volna, hogy "eddig és nemtovább".
És ez igaz mindenre. Számtalan dologról tudjuk, hogy így vagy úgy nem jó a jogi háttér, a bevett gyakorlat, de senki nincs olyan gerinces, hogy változtasson a rossz beidegződésen!
Ok, én tiszteletben tartom a véleményedet, és hát a cigi ártalmait illetően igazad is van.
Amikor régen agyba főbe néztem a Miss Eurofradit, ott talán a Hypo meccs után volt egy bejátszás - kötetlen beszélgetés-és ott szinte 90% cigizett Szarka Éviék közül, és hát ők sem voltak olyan rossz játékosok.