Keresés

Részletes keresés

GTi 4ever Creative Commons License 2009.06.08 0 0 1088
Jelenleg nekünk még a másikra nincs kötve semmi, de ez is jó megoldás.

Előzmény: Szi-Gyu (1085)
kimi075 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 1087
Helló!
A beruházó valószínű engedély nélkül építette a kerítést közterületre.Ezért kell bontani.És szerintünk is léphetne az ügyben.Mert az itt lakók papírok hiányában nem tudnak mit tenni.Pedig meglehetne próbálni ezt a bizonyos fennmaradási engedélyt,amit az egyik lakótárs írt.Csak hát nem igen reagál senki illetékes a leveleinkre.Így azt sem tudjuk,hogy tett már valamit az ügyben vagy sem?
Előzmény: kotlikcsibi (1084)
Mex1977 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 1086

Szia!

 A ventillátor burkolata alatt van egy kis potméter és azt kell lejjebb csavarni.

 

Előzmény: GTi 4ever (1083)
Szi-Gyu Creative Commons License 2009.06.07 0 0 1085
Azért van 2 kapcsoló legalábbis nálunk, hogy ha csak pár percre megyünk be, akkor nem a mennyezeten lévő lámpát kapcsoljuk fel, hanem a falon lévőt. Az elszívás a mennyezetire van kötve.
kotlikcsibi Creative Commons License 2009.06.07 0 0 1084
 KEDVES LAKÓTÁRSAK VALAKI VILÁGOSÍTSON MÁR FEL, HOGY MIÉRT IS KELL LEBONTANI A KERÍTÉST ÉS EZ KINEK BÖKI A CSŐRÉT, HOGY VÉGRE VAN EGY HÁZ AHOL NEM LEHET KI-BE JÁRKÁLNI URAMBOCSÁ NORMÁLIS KÖRNYEZETBEN VAN RENDEZETT A KÖRNYEZET NEM SZEMETES(MÉG) ESETLEG A SZEMBEN LÉVŐ HÁZ NAGYON BARÁTSÁGTALAN LAKÓI NEM NÉZIK JÓ SZEMMEL, HOGY ELVETTÜK TŐLÜK A NAPOT ? AZT IS SZERETNÉM HA MEGMONDANÁ VALAKI, HOGY A BERUHÁZÓ NAGYON OKOS ÜGYVÉDJE MIÉRT NEM TUDTA, HOGY NEM LEHET CSAK ÚGY KERÍTÉST HÚZNI HA AKARUNK VAGY MÉGSEM JÁRTAS ANNYIRA A JOGBAN ? EGYÉBKÉNT HA LE KELL BONTANI A KERÍTÉST AZT CSAK HÁTUL KELL VAGY AZ EGÉSZ HÁZ KÖRÜL ÉS AKKOR A JÁTSZÓTÉRI FRONT SEM LESZ VÉDVE ? EGYÉBKÉNT A BERUHÁZÓ SZERINTEM JOBBAN TENNÉ HA TENNE VALAMIT A KERÍTÉS ÜGYÉBEN MERT A BÜDÖS ÉLETBEN EL NEM ADJA A FÖLDSZINTI LAKÁSOKAT AMIK MARADTAK MERT HA NINCSENEK VÉDVE KERITÉSSEL AKKOR VÉGE VAN SZABAD MINDEN.
GTi 4ever Creative Commons License 2009.06.07 0 0 1083
Fürdőszobai elszívó:

Érdeklődni szeretnék, hogy csak engem zavar-e, hogy a fürdőszobában, ha felkapcsolom a villanyt, akkor azonnal elindul a ventillátor, és a lekapcsolás után még 6 percet megy?

Nem tudja véletlenül valaki, hogy a késleltető relé hova is van rejtve a lakásban?

Ezeket általában lehet késleltetéssel is indítani, így, ha az ember mondjuk 1-2 percre kapcsolja csak fel a villanyt, akkor nem fog 6 percig járni a ventilátor. (Mert ugye egy egyszerű kézmosásnál minek is kapcsol be?)


Köszi a segítséget előre is!
GTi 4 ever Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1082
Ha a szembelévő hölgy a sarkon lakik, akkor vele már nekem is volt összetűzésem.

Amikor még nem vettük át a lakást, de az építés vezetőhöz mentünk, akkor a sarokra álltam a kocsimmal. (megjegyzem, hogy mellettem állt egy másik kocsi is, aztán olyan 40m-ig egy lélek sem)
Nos ordenáré hangon üvöltözött le az ablakból, hogy ne álljunk ide, mert az a ház lakóinak van fenntartva.

Erre én ugrok, mert egy sarokkal arrébb van a garázsunk, és most jelenleg is áll előtte egy ignis (22:30), mert neki ott a kényelmes, én pedig nem tudok kiállni a garázsból.

Szóval visszakiáltottam neki, hogy itt nincsenek bérelt helyek, mert ez közterület.

Erre üvöltött, hogy ne lépjünk a fűre, mert füvesítve van. (hát sok minden volt ott a szeméten kívül, de fű az nem sok. Talán 1993.ban)

Még ordibált egy darabig, de már nem figyeltünk rá, mert lassan beértünk a házba, de igen csak nehezen hagyta abba...
kimi075 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1081
Helló!
Végre valaki más is írt,aki hallotta a veszekedést.Már azt hittük csak minket zavar,hogy szombat délelőtt a szomszédok így közlik a problémájukat.És sajnos nem ez volt az első veszekedés.Mi sem vettünk részt benne,mi is a garázsba parkolunk.Ami zavar,hogy ránk fogják,hogy átdobáljuk a szemetet,ami nem igaz.Én legalábbis még senkit sem láttam aki ezt tette volna.Sőt!Múlt héten késő délután hozták meg a konténert addigra már rengeteg szemét gyűlt össze,és mivel a takarítok már elmentek nem volt ki összeszedje.Fújta a szél a szemetet,úgyhogy a férjem és a fiam kimentek és bedobáltak mindent a konténerbe.Ami kerítésen kívülre került azt is összeszedték.Ezt többen is látták.És nem feltételezem egyik lakótársról sem,hogy szándékosan a szomszéd elé szemetelne.
Előzmény: erase (1080)
erase Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1080
Ez badarság, ma is a fülem hallatára kiabált le a földszintre az erkélyéről. Nemtom, ez valami népi játék lehet Lőrincen, hogy a kommunikáció ily' sajátos formájában nyilvánítják ki nemtetszésüket ?? Vicces.

Viszont a lényeg: nem szokásjog határozza meg a parkolók tulajdonjogát, akármennyire is ezt gondolják önök. Az, hogy valaki 15 éve itt parkol, sajnos semmit nem jelent, senkinek nem alkotmányos alapjoga a szokásjog alapján történő közterületi parkírozás. Ezt nonszensz kiabálva közölni az emberrel, egy negyedik emeleti erkélyről. ( hozzáteszem, nem velem kiabált, csak kint ültem az erkélyemen, és mindent hallottam, én a teremgarázsban parkolok. ) A non plus ultra pedig az, hogy tette ezt a hölgy úgy, hogy közben még kb. 6-8 üres parkoló volt a házuk előtt.

Előzmény: szomszédlakó (1076)
szomszédlakó Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1079
Köszi, ez egy jó megoldás, további szép napot mindenkinek.
Előzmény: de_erdekes (1078)
de_erdekes Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1078

Tisztelt Mindenki,

 

az új társasházhoz gyakorlatilag garázshelyek tartoznak, tehát indokolatlan a szomszéd parkolóhelyeket használni és a gyepet megszüntetni, amennyiben mégsem parkol vki a teremgarázsban (pl. mert csak vmiért beugrik, vagy rokon látogat), akkor a méta utca felöl vagy a garázsbejárótól jobbra is parkolhat, ez már így kompromisszumos megoldásnak tűnik.

 

Ezentúl én ezt fogom tenni, illetve törekszem ennek betartására.

 

Jó hétvégét Mindeninek!

Előzmény: szomszédlakó (1076)
kimi075 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1077
Mi nem fogtuk a hölgyre,hogy ő volt a bejelentő.Ilyet nem írtunk,csak hogy ő fenyegetőzik ezzel.Én is haza járnék emberibb időben de van mikor későig dolgozom.De most is van rengeteg parkolóhely,és olyat nem nagyon láttam,hogy tele lett volna a parkoló.2-3 hely mindig akad.Egyébként én még sosem parkoltam önök elé,mivel van garázsunk.A kerítés elbontása sem lesz megoldás,mivel a tűzoltó úton továbbra sem lehet parkolni.Ezt meg gondolom nem az itt lakók találták ki,hanem valamilyen előírás.Hisz az önkormányzatnál is ezt mondták.Nem tudom mi lenne a megoldás erre a dologra.Sajnálom,hogy vannak emberek akik nem értik,hogy ne oda parkoljanak.De talán ezeknél az embereknél is szép szóval el lehetne érni valamit,de kiabálással nem hiszem.Mindig vannak értetlen emberek,és sajnos lesznek is.De a többség szerintem megérti az önök problémáját.
Előzmény: szomszédlakó (1076)
szomszédlakó Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1076
Úgy látom, nem csillapodnak a kedélyek. Szóval az hírlik, hogy a másik épülő háznál levő szabálytalan építkezés miatt történt bejelentés az önkormányzatnál és akkor szállt ki a hatóság. Na akkor derült ki, hogy itt is szabálytalan a kerítés. Nem MI TETTÜNK BEJELENTÉST! Szerintem még az a hangoskodó hölgy se tett ilyet. Bármennyire jó lenne ráfogni biztos, hogy nem volt ilyen. Ő is csak szereti a rendet a portán. Egyébként lehet, hogy 22,30-kor van üres parkoló...de mi általában "emberi" időben járunk haza...mondjuk délután.
De ha majd a kerítés le lesz bontva megoldódik a probléma. Parkolhatnak a saját ablakuk alatt. Sajnáljuk hogy így alakult de mi is védjük az évek alatt kialakult rendet körülöttünk. Remélem megértik.
sasha11 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1075

Bejelentés érkezhetett, de sajnos ilyen lakók bárhova költöznénk sajnos lennének.

De egy biztos a kerítést azért kell elbontani, mert az már nem a ház tulajdona, az csak a ház faláig van. Mivel az közterület, az önkormányzat elbonttatja. És ha a törvényeket nézzük, sajnos jogosan! Ha én körbekeríteném a méta utca felőli részen egy zöld területet, nem kellene sok idő h az önkormányzat lebonttatná! Ez így működik.

Ezek szerint a beruházó megpróbálta, de nem jött be... Vagy még rosszabb hibáztak egy nagyot. De igazából nekem a kommunikációjukkal van a probléma, hogy az a rohadt szemét szomszéd ház miatt kell lebontani. Pedig ez nem teljesen így van!

Arról nem írnak semmit h bocsi hibáztunk, az már nem a mi területünk és sajnos le kell bontani. Ez így nem lenne jobb, és tisztességesebb!?  Most emiatt a 2 ház lakóit összeugrasztja, teljesen feleslegesen! És az ilyen hölgy aki lekiabál, és csak mondja, fenyegetőzik az sajnos mindenhol van. Szerintem a mi házunkban is lesz egy "Magdi anyus" még rosszabb kivitelben. :-) De ezzel az egy hölggyel nem biztos h az egész házat azonosítani kellene.

És most lehet h emiatt itt a fórumon és kint az utcán is elindul egy verbális háború...

Én ezt a kerítés dolgot befejeztem, mert ennyi elég volt ezzel témával kapcsolatban, és nem akarok a szomszédokkal hadakozni! Főleg ha minden igaz 1 lakó miatt, de a beruházó is elgondolkozhatna h mindent jól és törvényesen csinált-e!?

 

Ja és még az önkormányzatnál azt is mondták h természetesen a tűzoltó út megmarad(!) tehát oda parkolni biztos h nem lehet a későbbiekben sem!

 

 

 

 

Előzmény: kimi075 (1073)
kimi075 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1074
Szia.
A tujáknak és a gyepnek a hölgy szerint azért kellene eltűnni,hogy parkoló legyen a helyén.De nem hiszem,hogy ezt nekik kellene eldönteni.
Előzmény: de_erdekes (1072)
kimi075 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1073
Helló!
Lehet,hogy tényleg csak egy bejelentés érkezett,bár a hölgy nem ezt kiabálta,és folyamatosan fenyegetőzött.Egyébként ez ma reggel történt.Nyitva volt az ablakunk és hallottuk miket mond.Egy fiatalemberrel veszekedett mert az eléjük parkolt.De mint kiderült nem egy itt lakóról volt szó.Pokoli mérges vagyok a beruházóra is,hogy ilyen helyzetbe hozott minket.Nem értem,hogy építhetett kerítést ha nem volt rá engedély.
Előzmény: sasha11 (1071)
de_erdekes Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1072

Sziasztok,

 

akkor egyezzenek meg az értelmes emberek:

- közterületre építet  a vállalkozó (félrevezetve egy-két újdonsült tulajdonost...)

- azaz bontani kell, de a tuják, kialakított gyep, út, miért ne maradhatna, kit zavar?

  Ezeknek inkább örülni kéne.

- az számít, hogy ki tud kultúráltan viselkedni, szerencsére a nagy többség, kivételek mindenhol vannak, nem kell velük törődni...

 

A lényeg a nyugalom!

 

Minden Jót!

 

ui: az intelligencia sok mindentől független , leginkább a helyrajzi számtól :-P

Előzmény: kimi075 (1070)
sasha11 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1071

Ez érdekes, én tegnap voltam az önkormányzatban és ott azt mondták h NEM érkezett hivatalos feljelentés! Mondjuk egy lakó bejelenthette mondjuk telefonon, sajnos ilyenre lehet példa... De az nem hivatalos feljelentés! Az egy bejelentés amit az önkormányzat kivizsgálhat. De globálisan a szomszéd ház -pl közös képviselőjük- nem érkezett feljelentés. Nekem ezt mondták.

Előzmény: kimi075 (1070)
kimi075 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1070
Tisztelt szomszédlakó!
Bizonyára az önök házában sem mindenki ért egyet a kerítés bontásával.A beruházó nyilván hibázott,de ami a feljelentést illeti az önök részéről egy hölgy a házukból,az erkélyről kiabálta le egy fiatalembernek,hogy igen is feljelentést tettek az önkormányzatnál.Azt is mondta amennyiben nem tűnik el a kerítés 30napon belül,újra be lesz jelentve.Egy idős ember naponta zaklatja a házba érkezőket ezzel kapcsolatban.A szemét eldobásáröl meg kellene győződni,hogy ki dobálja el.Én is láttam amint a szomszédos építkezés munkásai megreggeliztek a kocsijukban a szemetet kiszórták a földre.Mi is csak arra kérjük önnőket,hogy azért ne mindenért minket hibáztassanak.Egyébként van egy közös képviselőnk és meglehetett volna őt is keresni a problémákkal,és nem fenyegetni az önkormányzattal.Megbeszélhettük volna közösen ezeket a dolgokat,és nem az erkélyről leüvöltözve.Egyébként este 22.30-kor hazaérve is látom,hogy igen is van parkolóhely önnők előtt.Ami a rosszindulatot illeti a hölgy már a tuják kiszedetésével,és a gyep felszedetésével fenyegetőzött.Ezek szerint már nem csak a kerítés zavarja a szomszédasszonyát.Szerintem örülni kellene,hogy van egy kis zöldterület és nem minden beton és aszfalt.Nem védem a beruházót de sajnos a saját fülemmel hallom a fenyegetőzéseket,miután az önnők házára néz a lakásunk.Nem állítom,hogy a házból soha senki nem parkolt önnők elé,de nem ez a jellemző a többségre.Itt is rendes és rendszerető emberek laknak többségben.Megegyezni kellene nem pedig veszekedni.Köszönjük!
Előzmény: szomszédlakó (1068)
sasha11 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1069

Kedves szomszédlakó!

 

Örülök a levelének, mert ez engem is megerősít h amit az önkormányzatnál mondtak valós! -mondjuk miért mondtak volna valótlant-

Tehát h semmilyen feljelentés nem érkezett önöktől az önkormányzat felé!

Sőt a 1066 hsz-ben le is írtam h a szomszéd ház lakóitól NEM jött feljelentés!

De most ebben megerősített, ahogy az önkormányzatnál is!

 

Viszont a beruházót egyszerűen nem értem.

Hibáztak, és elismerés helyett a szomszéd házat hibáztatja!

És aki most nem olvassa a fórumot -gondolom a többség- az a valótlan levél miatt a szomszéd ház lakóira mérges.

 

Szeretném látni a postaládámban és a faliújságon a valótlan levél helyett a helyesbített levelet!!!

Gondolom várhatom... :-) De ha kell a megfogalmazásban segítek...

Sőt a postaládákba is szívesen bedobálom őket!

 

Valamint egy önbevallást h mit építettek meg még engedély nélkül, hogy időben felkészüljünk egy esetleges újabb bontási határozatra!?

Nehogy egyszer úgy menjek haza h nincs ott az 5. emelet... :-)))))

Előzmény: szomszédlakó (1068)
szomszédlakó Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1068
Tisztelt új lakás tulajdonosok!
Érdeklődéssel és megdöbbenéssel olvasom a a fórumon közölt leveleiket.
Engedjék meg, mint a szemben lévő ház egyik lakója, érintettség miatt, pár mondattal én is hozzászóljak a kerítés ügyéhez.
Mélységesen felháborít a beruházójuk hozzáállása, gátlástalanul a szomszéd ház lakóira hárítva a felelősséget. Gondoljanak csak bele, így működnek ezek a dolgok?
Kikérjük magunknak ezt az alaptalan gyanúsítást, sehol semmikor senkit nem jelentettünk fel, pláne nem a kerítés miatt, amivel nekünk az égvilágon semmi bajunk.
Úgy gondolom, a békés egymás mellett élést ez nem zavarja és szép is. Annál fontosabb viszont, hogy figyeljünk közösen környezetünk tisztaságára és a szemetet senki ne dobja át a kerítésen túlra, amit sajnos naponta tapasztalunk.Javasolnám, hogy szereljenek fel szemétgyűjtőt, talán akkor elkerülhető ez a gond is , hiszen emberek vagyunk, és egymás mellett kell élnünk, és nem mindegy, milyen hangulatban.
Önök is tapasztalhatták, hogy kisebb problémák ellenére ez egy nyugodt, csendes, pihenésre alkalmas lakótelep, és mi is szeretünk itt élni. Az, hogy az Önök háza felépült, nekünk csak jó, mert így rendezettebb lett a gazdátlan terület után.
Kívánom, hogy az új lakásukban és környezetükben érezzék magukat olyan jól, mint mi érezzük.
sasha11 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1067

U.I.:Csak azért írom a nevem után ki a lakás számot,hogy ne gondolja a közös képviselő úr,hogy külsős,vagy besz"ri vagyok,aki nem meri vállalni önmagát :-))

 

A beruházó és a közös képviselő is tudja ki vagyok, ezért én nem írnék le újra azonosítót! :-) És természetesen én is vállalok mindent amit leírok ide, még ha ez nem is hivatalos, és ide bármit, bárki írhat, amíg a fórum moderátorai ki nem veszik a hozzászólását... :-)

 

 

Előzmény: sziren220 (1063)
sasha11 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1066

Ezt nagyon jól megfogalmaztad te is! :-)

 

De mi bent voltunk az önkormányzatnál -1055 hsz.- és menthetetlen a kerítés, sőt meg volt lepődve az emberke, hogy még nincs lebontva. 

 

Minden esetre úgy tűnik, hogy a beruházó igyekszik a szomszéd lakások lakóikra hárítani a felelősséget, lehet, hogy igaza van, de lehet, hogy nem.

 

Inkább nem! Mi az önkormányzatnál megmutattuk a beruházó levelét, hát eléggé kiakadt h ez milyen uszító, főleg a szomszéd házra nézve... Nem értette miért kell a 2 házat össze ugrasztani. Semmilyen feljelentés nem érkezett hozzájuk hivatalosan a szomszéd háztól! -ezt mondta- Ők is kint jártak a háznál és látták h a kerítés már a közterületen van, illetve bejelentést is kaptak. -ami nem feljelentés- Tehát a beruházó már itt csúsztatott...

 

Szerintem a beruházó értesítéséből egyértelműen kitűnik, hogy ki akar bújni a fele-
lősség alól, ő már nem akar foglalkozni vele.

 

Á dehogyis is, hogy gondolhatsz ilyet! :-)

A szomszéd ház a szemét, mi tökéletesen, a törvényeknek megfelelően megépítettük a kerítést, -és ki tudja ezek után h még mit- de azok a rohadt szomszédok feljelentettek!

És most sajnálattal el kell bontani... De mi rendesek akartunk lenni a kerítéssel, a törvény nem számít!

De azért arra kíváncsi leszek mikor írják le h bocsánat mi hibáztunk...

Nem a szemét szomszédok vagy az önkormányzat, aki betartatja a törvényt!

Előzmény: .1lako (1065)
.1lako Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1065
Kedves lakótársak!


Még mindig nem tudjuk hivatalos iratból, hogy miért is kel lebontani a kerítést. De vajon csak a kerítésről van szó, vagy még többről is? Ezt jelenleg még nem tudhatjuk.
Minden esetre úgy tűnik, hogy a beruházó igyekszik a szomszéd lakások lakóikra hárítani a felelősséget, lehet, hogy igaza van, de lehet, hogy nem. A közös képvi-selőnknek már illet volna eljárni az ügyben, részletes információkat, dokumentációkat, határozatokat beszerezni az ügyről, úgy, hogy ezek másolatai elérhetőek legyenek akár postaládban, akár faliújságon.
Tudnunk kellene, hogy van e a társasháznak engedélyes terv példánya, megvalósulá-
si dokumentációja arról, hogy mi szerepel az engedélyes terven, hol húzódik a közterület határa. Ezekre a dokumentációkra (szerkezetre, gépészetre, mindenre ki-terjedően ) számtalan okból szüksége lehet még a társasháznak.
Szerintem a beruházó értesítéséből egyértelműen kitűnik, hogy ki akar bújni a fele-
lősség alól, ő már nem akar foglalkozni vele. Nem merül fel a beruházó részéről a meg-
tévesztés szándéka? Ilyen látványos kialakítással értékesebbnek tűnnek a lakások,
egyértelműen könnyebben lehet őket eladni, holott a beruházó tudta (tudta?), hogy
engedély nélkül épít bizonyos létesítményeket. Egy ügyvéd vagy a jogban járatos ember megvizsgálhatná ezeket a lehetőségetket és nyilatkozhatna e tárgyban.
Nem lehetne-e a megépült kerítésre, útra fennmaradási engedélyt kérni? Akár úgy, hogy ha közterület, akkor némi átalakítással, pl. gyalogos forgalomra megnyitni a területet. Ezek hiányában, véleményem az, hogy addig a beruházó semmiképpen ne kezdjen semmilyen bontáshoz. Ennek a lehetőségnek utána kellene járni, úgy a beruházónak, mint a közös képviselőnknek.
Várom és remélem mondhatom, hogy lakótársaim nevében várjuk a megfelelő intézkedést és tájékoztatást.
a .1lakó
.1lako Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1064
Hogyan lehetne megmenteni a kerítést? Van e valakinek megfelelő ötlete? .1lako
sziren220 Creative Commons License 2009.06.05 0 0 1063
KEDVES SIXYKE! Meg van bocsizva! :-))

KERÍTÉS
-----------
Sajnálattal olvasom,hogy a kerítés menthetetlen.Most beszélgettünk a szomszédasszonyommal,hogy kár lenne a tujákat kint hagyni,jó lenne ha valaki hozzáértő ember a kerítés bontásakor beültetné őket a hátsó udvarra,így nem lopná el senki.Arra azért kíváncsi lennék,hogy amikor a telekhányad részt kiszámították ezt a területet is bele vették,vagy sem.Elnézést a bizalmatlanságért,de ha ilyen dolog megtörténhetett,akkor szerintem joggal fordul meg a fejünkben ez a kérdés is.Tudom,hogy a kivitelező jót akart,és ezt köszönjük is,hogy túl teljesített a kerttel és a növényekkel.Csak az bosszant,hogy ilyen sz˝rházi a magyar, irigy,és mindjárt azt nézi,hogy a másiknak mivel tehet keresztbe.
Üdv:Irén A/109
U.I.:Csak azért írom a nevem után ki a lakás számot,hogy ne gondolja a közös képviselő úr,hogy külsős,vagy besz"ri vagyok,aki nem meri vállalni önmagát :-))
GTi 4 ever Creative Commons License 2009.06.05 0 0 1062
Szia!

Nem, természetesen nem kell megvárni a kapu lecsukódását, hiszen az felesleges is lenne.

Örülök, hogy elnézést kértél, bár engem nem érintett a dolog sem kiálls sem a szemét része.

Peace, meg minden!

Előzmény: Sixyke (1060)
sunmalacka Creative Commons License 2009.06.05 0 0 1061

 

  A kutyás témával kapcsolatban nem tudom magamban tartani viceházmesterünk nagyszerü mondását, miután leszúrta a lépcsőházba vízelő kutya tulajdonosát.

  Igy hangzott: a kutya az egy kutya, gazdája egy állat.

Sixyke Creative Commons License 2009.06.05 0 0 1060

Kedves GTI 4ever!

 

Csak megnyugtatásként jelezném, hogy van parkolóhelyem, és nem állt benn két autó! A "kisurranás" pedig csak az idő miatt történt, ugyanis az érzékelő miatt nem csukódik rá az autora, tehát akár két auto is ki tud menni egy nyitás esetén!

Vagy talán  meg kellett volna várni, míg lecsukódik, és újra felnyitni? Szerintem nem sok értelme van....

 

Üdv:

Sixy

Előzmény: GTi 4ever (1022)
mariposa14 Creative Commons License 2009.06.05 0 0 1059
ok:) csak megerősítettem.:)
Előzmény: sasha11 (1056)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!