Na vvvaaazzze, ilyen nincs!!! Eddig ment a rinyálás, hogy igenis Kata párbajozzon Shorbertnéval. Most akkor mi a franc bajuk van hirtelen?? Ja persze, netán nem számítottak rá, hogy Kata kiáll, netán azt várták, hogy nem jön haza...stb... és akkor lehet pocskondizáni. Meg persze szegény Rékuci, nagyon retteg Klaudia nyelvétől is. Szerencsétlen kislány, bántja őtet a "csúnya" vörös démon...... Vagy netán egyre inkább szembesül azzal, hogy a nézők döntő többsége a jó büdös francba kívánja.. Mi a fracot hadoválnak ezzel a közönség/kötelezettség dologgal??
Az új párbajszabályt pont MIATTUK hozták! Akkor most mi is van?????
Nézzenek már magukba! Saját maguk generálták ezt a helyzetet. Kevesebb rinyálás, több lett volna, legalábbis kevesebben utálnák.
http://www.szinesbulvarlap.hu/news.php?op&hid=728 Ez tetszik a legjobban:"Szeretnénk már elfelejteni ezt az egész versenyt! sóhajtott keserûen Schobert Norbi. Nem érdekel már, ha Claudia újra sértegetni a feleségemet. Önmagát minôsíti, ha újra ilyesmire vetemedik. Réka nem akarta elvállalni a pénteki versenyt, csak a közönség nyomására lép mégis jégre, és mert teljesítenie kell kötelezettségeit a csatorna felé. " Ez jó! Hát nem ő eröszakolta ki, hogy így legyen?! Most meg játszák a mártírt. És a közönség nyomása.....:)))
Igen, valóban így van. De most épp azon filóztam, hogy ha netán Réka nyerne, akkor ezáltal milyen alapon jut vissza a versenybe automatikusan??????
Katának nagyon nehéz dolga van, nem gyakorolt jó ideig, meg aztán a rengeteg utazás, és tragikus esemény is nehezíti a helyzetét. Nagyon szurkolok neki.
Juj, tényleg ezt modnta??? Jó fej ez a Berci, de ezek után egyenesen imádom!
Bizonyára arra gondolt, hogy fadarab Réka nem "segít" az emelésnél, hanem szó szerint sózsák, fadarab, elengedi magát, --majd felemmel a "marha"--gondolja.
És ugyebár így sokkal nehezebb dolga ven Bercinek.
Esetleg Norbi fogyóztassa még egy kicsit az asszonykát, hogy legalább 30 kilós legyen, így megkönyíttheti Berci dolgát.:)))
Bizonyára tud. Gondolom most agyal, hogy milyen "okosságot" eszeljen ki Rékuci bennmaradásáért. Mondjuk majd közölni fogja, hogy csalás volt a szavazásoknál, és hogy azeddig szavazatok érvénytelenek, szavazzanak újra. Sőt egyenesen szavazatszámláló bizottságok felállítását kezdeményezi majd...(hihi)
Nos igen, kivételek ott is vannak, hogy mást ne említsek,-- (az általad is említett roppant ellenszenves olasz jégtáncos páron kívül),-- mint a hírhedt
Tonya Harding-ot! DE az ilyenek ki is víjvák a közönség/zsűri utálatát.
Én a példámban egészen konkrétan Sebestyén Julira gondoltam, aki megfeszítve
dolgozik, minden triplát megugor az edzéseken, de a versenyekre begörcsöl, és elszúrja, és oda az egész éves gürizés. De ez már egy szomszédos topik....
Nekem magas az is, hogy mi a fene jó ebben a Norbi családnak? a franc se állna ki újra párbajozni, mikor már egyszer kiestem, és valszeg újra ki fogok... rá se tudnának beszélni, hogy újra nekiálljak bohóckodni egy párbajon "népszerűségem" tudatában.
Hehe, az imént találtam egy cikket itt az indexen erről a párbajosdiról. Van benne egy szavazás, ki essen ki. Olyan 1:4 az arány Réka javára :-) Már, hogy ő menjen. Ennyit a népakaratról. Mennyetek szavazni, ez óccsóbb, mint az sms :-))
Akkor ne menjek bele abba, hogy ez a nő mennyire rémesen buta (az összes kűr előtti bejátszás arról szól, hogy én ezt nem éééértem; hogyaaan????) és még ronda is, ha nincs kisminkelve.
Hogy kicsoda S. Norbi? Ő szállítja a kaját a zsűrinek:) Bár, sztem inkább ők is éhen halnának, semmint újra viszont lássák Rékát. Amikor nevet kellett mondani, mindenki gondolkozás nélkül Ferót mondta. Nem azért mert annyira jó, hanem, m Réka annyira rossz!
Semmi bajom nem volt ezzel a nővel eddig (értsd: tök közömbös volt), de amit most művelnek, kicsit nevetséges!
Én őszintén, várom haza Sallayt, m a Messiást ( már elnézést)! Szörnyű, h Krisztina véleményét teljesen elnyomja az a két dilettáns! Amikor esetleg vmi építő jellegű kritikát mondana, ami nem tetszik a Norbi féléknek, rögötön elkezdenek zúgolódni a közönség soraiban. Ideje, h András hazajöjjön. Nem mintha Krisztina védelemre szorulna, de legalább nem lenne kisebbségben!
Ahogy néztem, pont a kori vb hétvégéjét hagyják ki a tv2-n:)