Ez egy jó kérdés és teljesen jogos! Elvileg a FUTÁR bármilyen kijelzőt meg tud/na vezérelni, csupán szoftver kérdése. (Laikus vagyok e kérdésben is..)))
De csak rakd fel Őket sokaknak ez az egyetlen info róluk:-) ( pl nekem ) Köszönjük... Az meg hogy valaki egy képről megállapítja a komfortfokozatát egy járműnek, az olyan mint a playboy képre sexuális életet élni. Ott is azt tesz a lány amire gondolni akar......-)
Ugyanaz a típus, de más széria. Mi a gond ezzel?? A 150 Volvo 3 különböző széria és lám működik. Akárcsak az IK sorozat, azonos típuson belüli szériái!
Boccs a stílusért, csak arra akartam utalni, hogy ahány annyi féle :( , illetve tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi és milyen szemszögből kényelmesebb az Ik-n. Lehet az szerelői, vezetői, utas szempont, és nyílván van pro és kontra is.
Az alvállalkozó nem azért van, hogy elvégezze a piszkos munkát, hanem, hogy jópénzért éppen csak mutasson valamit.
Ha meg nincs alvállalkozó akkor meg nincs mit beosztani. 0 tartalék mellett 150-200 busz mínusz nem igen kigazdálkodható.
Vagy a végén igaza lesz Tarlósnak, és muszály lesz ritkítani a járatokat. 2in1. Aztán jöhetnek (mivel muszály) az esetleg kedvezőtlenebb feltétellel megkötött alvállalkozók is.
A milyennél alatt azt értem, hogy én láttam 4-et 5-öt abból amik érkeztek és nem emlékszem, hogy lett volna 2 egyforma kialakítású. Az biztos, hogy a fel és leszállás kényelmesebb, mert alacsonypadlós. A fűtés és a légkondi miatt feltehetőleg a klíma is jobb lesz. Persze vezetői szempontból nem tudom. Biztos több rajta a gomb, ha ez kényelmetlenséget okoz, és lehet, hogy az ülése is más. Azt azért remélem, hogy a légkondi nem teszi kényelmetlenebbé. :)
A MAI állás szerint, óbudás hegyi vonalakon. Vagyis a 11-22-29-91-191( ha elfér a szerpentinen és nem ér le az alja)-105 vonalak jöhetnek szóba. De elképzelhető, hogy más olyan Óbudás vonalak is kapnak, ahol jelenleg nincs alacsonypadlós szolgáltatás.